dålig dag, tur att jag har pojken

Idag har det varit väldigt dålig uppdatering men har inte använt datorn i skolan och kände inte för att plocka upp den direkt när jag kom till boyfriend eftersom vi inte har setts på så pass länge nu. Ligga och mysa fick gå före allt! Fast nu blev han lite små sugen på att mixa och då tänkte jag passa på att blogga.

Min dag i skolan har varit mindre bra. Provet gick verkligen inte som planerat, kändes inte alls bra. Sen fick jag reda på mitt betyg på talet i Svenska C, fick lust att hoppa i från bron efter det. Jag fick sämst i klassen. För er som inte känner mig så ska ni veta att när jag inte får bra betyg så försvinner min värld lite. Jag har prestationsångest och nojar sönder och tar det väldigt hårt. Var på väg till rektorn för att hoppa kursen först.

Efter skolan gick jag till gymmet och körde ett hårt pass för att få bort alla irritationer ifrån Svenskan. Fanns rätt mycket jag var arg över, inget som behövs nämnas i bloggen dock, men behövde få utlopp för lite ilska. Tur att vi är lediga imorgon, då får jag en chans att sova ut och bara mysa med min pojkvän. Ta nya tag inför slutspurten efter lovet!

Ikväll blir det tv och mys, perfekt!


önska mig lycka till

Jag tror jag råkade ha i för mycket salt i gröten, den smakar lite lustigt. Inte äckligt, men lustigt. Det är så typiskt mig att klanta mig med kryddor. Speciellt när jag steker ägg och ska ha på vitpeppar, det kommer alltid i en klump på ett ställe av ägget. Men jag skyller på vitpepparn, dålig burk den är i!

Idag är det dags för psykologiprov och jag känner mig faktiskt ganska så lugn. Tror det kan gå bra. Ni får hålla tummarna för mig. Ska få reda på mitt betyg på talet också, det är jag däremot jätte nervös för. Gick ju som sagt mindre bra när jag stod där som en nickande höna. Vi får se vad Anna har att säga.

I eftermiddag blir det träning och sen hem till älskling! Har inte sett honom på evigheter nu så det ska bli jätte mysigt. Saknar honom galet nu. Jag stannar där tills på fredag!


tröttare än tröttast, nu blir det sängen.

Jag känner mig helt slut i huvdet. Känns lite som om jag är påväg att få migrän. Funderar på om jag ska lägga mig nu vid nio, hade nästan behövt det. Har plöjt igenom psykologin lite nu. Känns inte 100 % men tror nog jag ska kunna knipa ett VG i alla fall. Hur som helst så orkar jag inte plugga mer. Det får gå som det går. Ska krypa ner i sängen med sofis mode och ta det lugnt. Tvätta av sminket och det först bara. Fy sjutton vad trött jag är alltså.


Nytt i garderoben

Vilken härlig dag det har varit, strålande sol hela dagen. Dom nya solbrillorna har kommit väl till användning! Känns äntligen som om våren är påväg. Längtar som tusan tills det är riktigt varmt och vinterjackan kan flytta in på vinden.

Övningskörde hem idag från stan, jag börjar verkligen bli bättre på att köra. Nästan så att jag är lite stolt. Hittade en tröja och ett par cykelbyxor idag på bikbok, mycket fint! Har köpt lite mer saker för några dagar sen så tänkte passa på att visa er allt nu innan jag börjar plugga!








Allt är ifrån HM, Bik bok och Monki!

balklänning

Jag gillar oss elever här på JB. Anders spärrar Facebook och vi hittar genast sätt och tar oss igenom blocken. Men vad ska man göra? Vi måste ju ha facebook. Alla är vi beroende!

Jag har föresten bestämt hur min balklänning ska se ut. Den kommer bli jätte fin! Ska gå och prata med skräddaren idag. Hoppas han kan sy den, annars blir jag ledsen. Hade först tänkt ha en lila, gul eller röd klänning men det slutade i en helt annan färg. Kan ni gissa vilken färg det blir?


Jag utgår ifrån den här klänningen!

inget mer facebook

En skandal har precis uppstått i skolan, facebook är blockat. Hela historieklassen är helt galen. IT-teknikern är tydligen på semester också så det verkar inte som det går att fixa heller. PANIK! Haha. Vi får se hur skolan överlever.

Samhället idag var rätt intressant. Fick reda på att jag debatterar för miljöpartiet, mycket bättre än socialdemokraterna eller vänstern som jag först var orolig för att få. Tror det kan bli intressant, kan inte så mycket om dom.

Nu har jag historia och när skolan är slut ska jag ner på stan en sväng. Ska kolla vem som ska sy min klänning och kanske köpa något på HM, dom har ju klubbdagar!


Facebook want's you!


jag hatar när man måste stressa på morgonen

Jag är jäkligt stressad idag. Klockan är snart halv och jag har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig. Herregud! Ska slänga i mig gröten och fixa mig så snabbt jag kan. Vi börjar med politik i skolan idag så jag tror dagen kommer bli väldigt intressant.

Nu måste jag rusa, vi får höras senare idag!


övningskört och tränat

Jag är helt slut! Fick övningsköra över till Öland och bort till köpstaden idag och sen tillbaka in till stan och släppa av mig själv vid Nordic. Det gick faktiskt rätt bra, förutom på slutet, blev lite väl nervös när jag kom in till stan. Riktigt kul var det! Träningen gick toppen. Jag hade mycket energi idag så jag kunde verkligen ta i vilket kändes bra. Nu har jag precis käkat en kycklingsallad och ska börja plugga psykologi. Vad ska ni göra ikväll?


29 mars

Hemma efter en väldigt seg skoldag. Sitter i soffan och tar det lugnt. Jag och pappa ska ut och övningsköra om ett tag. Vi var ute en sväng igår också och det gick rätt bra. Jag vet att jag är sen med körkortet men jag har inte känt att jag är i behov av ett körkort, därför har jag inte stressat.

Tänkte kila förbi en skräddare idag också angående min balklänning och sen blir det träning. Är riktigt taggad på att träna. Blev bara 2 pass förra veckan.  Måste komma igång och plugga till mitt psykologiprov ikväll också. Suck. Har inte riktigt klart för mig vad det är jag ska kunna men det ska nog gå bra.


Jag fuskade och tog den sista cheesecaken till mellis


today

DAGENS

DAGENS VILL HA: vår, värme, ny mobil
DAGENS KLÄDSEL:
acne jeans, grå/vi tisha, sneakers, blå kavaj
DAGENS SMINK: fundation och mascara
DAGENS FRISYR: nytvättat och utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: bodycombat ikväll, skönt!
DAGNS LÅT: watcha say
DAGENS PLANER: Skola, plugga, träna, sova
DAGENS SAKNAD: pojken, louise
DAGENS DUMMASTE: Inget än så länge
DAGENS DROG: kaffe, är sjukligt trött
DAGENS KRAM: ingen
DAGENS HUMÖR: rätt glad!

Gammal bild, men jeansen och kavajen stämmer i alla fall!


HTC Desire

Jag sitter på min medielektion och har ingen ork till att jobba. Istället spanar jag in en mobil som jag vill ha, HTC Desire. Den verkar riktigt bra och är snygg som sjutton! Blir nog att köpa den i sommar när jag har pengar. Kanske jag kan köpa den när jag har fått tillbaka på skatten. Blir nog toppen!


Fin va?

Just ja, en annan bra nyhet. Mina föräldrar har gått och blivit med restaurang igen så nu får jag börja jobba. Blir kanske redan nästa vecka, superhärligt. Jag är så himla glad! Det betyder att jag hinner tjäna ihop lite pengar tills sommaren. Slipper jag noja över sommarjobb. Har ni fått något jobb än?

trött morgon

God morgon!

Jag är supertrött idag, trots att jag somnade strax efter tio. Kanske det har och göra med att vi har ställt om klockan? Jag längtar i alla fall redan efter att få gå och lägga mig igen i min underbart sköna och varma säng. Gud så skönt det hade varit!

Idag blir det skola, plugg och träna. Tror det är nytt pass på bodycombaten så det blir nog jätte kul! Måste sätta fart och plugga till mitt psykologiprov. Smått jobbigt, men det ska gå. Måste komma ihåg att svänga förbi Anders idag också, min e knapp har nämligen lossnat och jag får inte dit den igen.

Vad ska ni hitta på idag?


Lazy sunday

Ett par hundralappar lättare och en promenad senare mår jag lite bättre. Köpte lite små fina saker som ni får se senare. Orkar inte fota nu, har krypit ner i sängen. Planerar att ligga här ett bra tag, ska se om det finns någon bra serie på watchxonline.com. Har sett alla gossip girl avsnitten så det får bli något annat.


ner till stan

Jag har sovit riktigt dåligt inatt och vaknade vid kvart i åtta. Legat i sängen hela morgonen och sett på gossip girl. Nu tänkte jag dra ner på stan och sen blir det förmodligen Leo's lekland om jag orkar. Ska försöka hitta något fint och vårigt tänkte jag. Ska köpa en chai latte också, gud så gott.

Hoppas ni får en fin dag, vi hörs senare!

27 mars

Efter en underbart god middag känner jag mig redo att sova. Earht hour gör mig riktigt sömning faktiskt, det är så mörkt. Imorgon ska jag ner på stan och shoppa lite sen blir det Leo's lekland med Evelina, Oskar och Alicia. Kan nog bli kul. Kameran åker med i alla fall!

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på tv, fast lär somna direkt men det gör inte så mycket.


b-day

Det blev en väldigt trevlig kväll igår med flickorna. Vi drack gott och åt ost och kex. Blev massor med spel och musik. Kvällen avslutades med utgång på The Trend med dans. Det måste vi göra om tjejer!

Idag är det då min officiella 20 års dag. Det har varit en väldigt lugn dag. Jag har handlat på systemet, inte för att jag är direkt sugen men man måste ju göra det bara för att. Självklart blev jag leggad, fick dock ett grattis i alla fall. Har åkt till min gammelmormor och ätit tårta där. Tårtan var jätte äcklig så vi lämnade kvar den på ålderdomshemmet. Får bli cheesecake ikväll istället. Pappa ska göra en god middag så det blir mysigt! Har inte ätit något än idag så det kan behövas.







i väntan

Sitter hemma i soffan och lyssnar på musik medans jag väntar på att tjejerna ska komma. Alicia sitter och måla här brevid så vi har det rätt mysigt. Pappa kom precis hem med en tania och vårcider, mumsigt! Funderar på om jag ska byta om men vet inte vad jag ska ha på mig? Ska kika in i garderoben tror jag. Vad ska ni hitta på ikväll? Ska ni ut och festa eller blir det kanske let's dance finalen? Den ska vi i alla fall se. Har lånat lite spel av Anna så det kan bli en riktigt underhållande kväll!

Blir nog inte så mycket bloggande ikväll, men något mer inlägg blir det nog. Annars hörs vi imorgon och ni får ha en toppen kväll i det härliga vårvädret. Kanske någon som ska köra första grillningen idag? Hade jag velat göra!


Min underbara syster!


english

Efter en väldigt trevlig lunch är det nu dags för engelska. Känns lite små segt så här på eftermiddagen men det ska nog gå. Med lite kaffe går allt. Efter skolan följer tjejerna mig hem, då ska vi till maxi och greja. Jag har varit till Anna och lånat lite spel så det blir nog en riktigt trevlig kväll!

Nu håller vi på med litteratur i engelskan och ska snart börja med dikter. Inte riktigt min grej men man lär sig rätt mycket vilket är bra.



26 mars

Det blev ingen fotoredovisning idag. Känns lite irriterande när jag stressade så med uppgiften. Menmen, sånt är livet. Vi har haft lite bildkritik istället och snart ska vi ha en föreläsning med någon från DN om jag har fattat det rätt. Sen är det lunch! Jag är redan hungrig.


sista dagen som tonåring!

Solen skiner och det är fredag, kan det bli bättre?

Jag vaknade tidigt imorse och tänkte att jag kunde passa på att måla mina naglar. Sagt och gjort så fixade jag det. Dock tog det skit lång tid att torka så tillslut hade jag inte tid att vänta längre så nu är det sönderkladdat, lyckat. Får måla om när jag kommer hem sen.

Idag är det skola som gäller, fotoredovisning och engelska. Sen blir det tjejkväll, med vin, gott sällskap + ost och kex! Det blir nog en riktigt trevlig kväll. Sista kvällen som tonåring, haha! Vad är man sen när man är bråkig hemma?

Nu borde jag sätta lite fart. Vi hörs lite senare!



klar med allt

Gud vad skönt att jag verkligen hann med allt som jag skulle idag. Nu känns det extra skönt att lägga sig ner! Missade Bella & Tyra show så ska tvätta bort sminket och se den i sängen nu. Ska bara orka ta mig till toaletten.. Tänkte försöka ta mig upp så jag kan säga hej till pappa också som kommer hem idag. Fast först ska jag väcka min lillasyster som ligger och snarkar i mitt öra. Måste få henne att gå på toa.


Gör din åsikt hörd

Vet ni vad jag var klantig och gjorde idag föresten? Satt med en tidning och så vilade jag näsan på den. Sen ska jag ta bort den och så får jag ett paper cut på näsan! Så sprang runt och tryckte fingret mot näsan i skolan, såg mest ut som om jag försökte göra en grisnäsa. Det hela var rätt komiskt, fast nu svider det. Inte skönt.

Tänte be om lite hjälp, vilken av bilderna här under är bäst? De är för en uppgift som heter "gör din åsikt hörd" och jag har fotat typ "håll sverige rent". Dom är tagna i all hast som dom är inga 10 poängare. Kan dock inte välja vilken jag ska redovisa. Vilken tycker ni?


nytt i garderoben!

Såja, nu börjar mitt rum se anständigt ut. Har hunnit göra fotouppgiften också, blev inte dom bästa bilderna men dom får duga med tanke på att jag panik tog dom. Ska snart göra min cheesecake, men ska röja lite till här hemma först bara. Måste ju se lite anständigt ut när man får gäster imorgon!

Muntan idag gick toppen, fick mvg! Känns jätte skönt eftersom jag först kände att jag inte hade någon koll alls. Tur att jag är bra på att analysera i alla fall. Hann med gymmet efter muntan och så rände jag runt på stan en sväng. Köpte en kjol och ett par tygskor. For runt som en virrig höna med träningsväskan och datorväskan sen också och letade svarta strumpbyxor. Tillslut hittade jag rätt på lindex!

Nu ska jag skynda på lite, vill vara kvar till Bella & Tyra show, ett måste på torsdagskvällen!



dags för prov igen

Vilken härlig dag det är, solen skiner som bara den!

Jag sitter i skolan nu med Johanna och håller på att plugga till vår munta. Är skapligt nervös om jag ska vara ärlig. Kan inget om Buddhismen. Får hoppas att det går bra. Ska kila ner till gymmet sen innan jag ska stressa hem och baka. Blir en riktig stressdag idag.

Mitt tal igår gick sådär. Blev lite panikslagen mitt i vilket resulterade att jag började staka mig. Menmen. Blev lite upprörda miner också, lite tråkigt. Fast det var jag nästan säker på att det skulle bli, blir det alltid när man pratar politik.

Nu måste jag plugga vidare, vi hörs senare!


jobbig dag

Vilken dag det har varit. Kom precis hem till pojken och känner mig allmänt slut efter tal och studentmässa. Nu ska jag krya ner i sängen och mysa. Ska försöka plugga inför mit prov imorgon också. Får se om jag uppdaterar ikväll, annars hörs vi imorgon!

speech day!

God morgon!

Jag har precis slängt i mig en tallrik gröt och ska jäkta upp på rummet och packa. Stod och läste mitt tal och vipps så hade 20 minuter försvunnit. Hur som helst så tror jag talet kommer gå bra. Har hela förmiddagen på mig att öva så det ska nog gå. Men jag är rätt nervös. Fast det är mest över att bli filmad och behöva se + höra sig själv igen. Tycker jag vi kan slippa! Haha.

Nej nu måste jag sätta fart om jag inte ska bli sen. Hoppas ni får en toppendag så hörs vi senare!


god natt!

Jag börjar bli riktigt trött så tänkte ta en tidig kväll och sova nu. Imorgon är det studentmässa på morgonen och sen är det dags för det fruktade talet på eftermiddagen. Jag är inte den som har svårt för att hålla tal eller så. Mitt problem ligger i att vi ska filmas när vi håller talen och jag känner på mig att jag kommer överskrida tiden eller tala för fort för att inte överskrida tiden. Ni får hålla tummarna för mig så är ni söta!

Efter skolan imorgon tar jag och älskling sällskap hem till honom! Han ska nämligen in till stan så vi åker tillsammans hem till honom sen, mysigt! Måste komma ihåg att beställa en tårta på lunchen imorgon också.


done

Nu är jag färdig med mitt tal. Frågan är nu om jag ska hålla det. Folk lär reta sig på talet, nästan så jag borde byta ämne igen. Men det känns dumt nu när jag har skrivit ett helt tal. Jag är nöjd med talet, det är starkt, men det lär vara många som tycker det jag säger är fel. Jag får helt enkelt fundera på saken.



Nu borde jag plugga religion men jag vet inte om jag orkar. Det blir antagligen att titta på gossip girl istället!

Pomperipossa

Vännerdagen i skolan var inte speciellt bra. Pratade med min lärare så jag kunde kila hem efter lunchen. Ligger och filar på mitt tal om platt skatt som jag ska hålla imorgon. Anna, min lärare tipsade mig om att läsa Astrid Lindgrens saga om Pomperipossa. Måste säga att jag blev något förargad när jag läste den. Ni kan läsa den här. Helt sjukt att det har funnits folk som har skattat 102 %. Tur att dom människorna som införde det inte längre sitter vid makten.

Nu ska jag skriva klart mitt tal.


Astrid Lindgrens saga Pomperipossa fick Socialdemokraterna på fall efter 40 år vid makten. Ganska slagkraftig saga om ni frågar mig.

Skallad

Jag vaknade av att jag skallade min syster inatt. Det var inte så brutalt som det låter men jag skulle flytta mitt huvud och slängde ner det i hennes. Det gjorde rätt ont faktiskt och jag tror det gjode det på henne också. Hon vaknade inte men hon låg och gned handen mot huvudet. Stackarn!

Nu sitter jag och äter min gröt och tittar på det tråkiga vädret. Det är snart dags att gå till skolan och vara med på Friendsdagen. Jag kan inte påstå att det känns roligt men det är inte så mycket att göra åt saken. Tar inte med mig datorn idag så vi hörs någon gång i eftermiddag. Hoppas ni får en fin dag!


mumsig middag




Det blev en riktigt god middag. Fiber pasta och köttfärssås. Nu sitter jag och skriver mitt svenska c tal och det går faktiskt bra. Ser på 2½ men också så det går lite segt. Mina armar skakar förfärligt också efter träningen. Lär ha fin träningvärk imorgon. Vad har ni för er?

helt slut, dags för köttfärsås

Hemma från träningen nu, fy vad slut jag är! Skulle ju ha tränat bodycombat idag men det var inställt och istället var det box n' kick, så jag körde det. Herregud vad det tog. Mina armar skakar galet mycket just nu. Väntar på att vattnet ska koka upp till spaghettin (stavning?). Det blir köttfärsås till det, mums! Sen ska jag plugga på mitt tal och mysa ner mig i sängen.


22 mars

Har precis beställt min studentmössa. Jätte sent, jag vet men nu är det gjort. Jag kunde inte få den precis som jag ville men det är inget att hänga läpp över. Nu ska jag kila med Snobben en sväng innan jag går ner på stan. Ska bli super skönt med lite bodycombat ikväll. Det behövs verkligen!

Vi hörs när jag är hemma igen!


Eftersom jag inte kunde få skolan på min mössa får den se lite annorlunda ut. Men den duger väl?

studenten, plugg, planering, STRESS!

Jag skulle ha beställt en tårta nu på lunchen men bageriet kunde inte göra en glutenfritårta. Får gå ner på stan sen och kolla med något annat bageri. Lite irriterande är det dock, hur svårt kan det vara att göra en glutenfri tårta? Har aldrig varit något problem tidigare.

Just nu är jag i fullt sjå med att planera inför studentveckan. Lokaler måste bokas och prisförlag måste fixas fram. Massor som ska planeras. Så mycket att göra och så lite tid! Imorgon är det studentkommité möte och både balen och studentveckan ska planeras ytterliggare. Jag måste sätta mig ner och göra affischer och inbjudningar också. Stress!

Nu behöver jag dock arbeta med min nuvarande uppgift. Skulle även behöva slänga lite tid till mitt projektarbete. Herregud. Det känns att studenten närmar sig. Jag är inte allt för positiv till att det är en friendsdag i skolan imorgon. Det har  jag absolut inte tid till. Gud vad irriterad jag blir.

Nej, dags för en kaffe och lugna ner sig. Tur att det är underbart väder idag i alla fall!


det går bra nu!

Gud vad stolt jag är över mig själv! Skolan går verkligen bra just nu. Även om det är superstressigt och mycket att göra presterar jag riktigt bra. Är väldigt nöjd! Skrev MVG på mitt samhällsprov med 1 poäng ifrån full pott och MVG på mitt historieprov med ½ poäng ifrån full pott. Trodde väl aldrig att jag skulle kunna göra så här bra ifrån mig! Just nu är jag verkligen super glad. Nu gäller det bara att hålla i det fram tills studenten.

Nu kurrar min mage väldigt mycket så jag tycker vi borde få gå på lunch snart. Jag har jobbat på med loggan och allt så känns som en lunch kommer att sitta fint. Tror det är köttbullar och makaroner, ingen höjdare men man kan äta det. Jag läntar tills ikväll, då blir det bodycombat!


good morning boys and girls

God morgon!

Min morgon började med att jag fick mig en promenad upp till bussen. Mindre kul att släpa på två tunga väskor upp för en lång backe 06:40 på morgonen. Fick dessutom panik när jag nästan var ute vid stora vägen och såg en buss köra förbi. Tur nog var det inte min.

Nu sitter jag i skolan och känner att jag skulle behöva besöka fiket och ta en kaffe. Fast det får vänta tills klockan nio. Tror inte det är öppet än heller. Nu ska vi jobba med medieproduktion, vi ska fortsätta med våra loggor för teamsportia. Vi ska även gå igenom budgetering. Vad ska ni göra idag?


söndagen är snart över, herregud vad dagarna går fort

Herregud, klockan är snart åtta. Vart tog den här söndagen vägen? Känns som om dagen har flygit forbi trots att vi inte har gjort något speciellt. Imorgon börjar en ny stressig men rolig vecka. Massor av plugg och avslutar med att fylla 20 år, inte så dumt. Imorgon ska jag beställa en tårta också, mums!

Ikväll måste jag i säng tidigt. Sover hos älskling och måste ta bussen in till stan imorgon som går vid 7. Inte min grej direkt men jag överlever! Får en morgonpromenad i alla fall. Fast det är lite små surt att behöva lämna sängen när man ser sin älskling ligga kvar och sova. Håll med om att det inte är kul?!


sommartid?

Jag känner mig riktigt dum! När jag vaknade upp idag tänkte jag att det var vårdagjämning igår alltså måte man ställa om klockan. Så jag hämtade mobilen och ställde in den på sommartid. Slog på datorn och märkte att den inte hade ställt om sig. Konstigt tänkte jag och googlade på saken för att vara säker. Snopet konstaterade jag att det var natten till den 28e man skulle ställa om. Alltså min födelsedagsnatt! Tänka sig att det är både earth hour och dags att ställa om klockan på min födelsedag. Jaja, man kan inte ha rätt jämt! Vi fortsätter med vintertid en vecka till.

Gårkvällen slutaded med att jag och boyfriend spelade alfapetet och såg på rosa pantern 2. Mysig kväll! Vi såg I'm a legend också. Den är bra men jag blir så deppig av att se den. Tycker ni om den?


Det får bli en vårbil iaf!

Hipp Hipp

Vi satt och kollade på hipp hipp klipp på fotot igår och nu har jag sån lust att se det. Älskling sa att dom hade hela boxen så ska se om jag kan tvinga honom till att titta på det. Håll med om att hipp hipp är underbart?

ÅÅ VILKA FÅR INTE KOMMA IN PÅ SYSTEMET? HUNDEN, KATTEN GLASSEN!


dags för fika!

Mums, vi åt lax till lunch idag hos älsklingen. Riktigt gott! Jag blir alltid så glad när jag får fisk eller svamp. Min mamma är allergisk mot fisk och pappa äter inte svamp så det blir aldrig att vi äter det hemma. Därför är det lite vardagslyx att få det när man är borta.

Jag vaknade precis, blev att jag somnade till en stund. Mamma ringde och väckte mig och sa att dom hade bokat prinsessrummet till mig på lördag så jag kunde ha kalas där. I bakgrunden hördes min 5 åriga syster som babblade på om hur bra det var. Jag gick faktiskt på det först! Haha. Nej, det blir ingen 20 årsddag på Leo's, tack och lov! Däremot blir det tjejkväll med ost och kex och vin på fredagen och middag med pojkvän och familj på lördagen.

Nu ska vi fika lite. Det är något som jag verkligen tycker om hemma hos Crille. Så mysigt att samlas i vardagsrummet och fika på eftermiddagen. Kan säga att jag verkligen behöver kaffet idag! Vad har ni för er idag?


today I want this


god morgon!

God morgon! Har ni sovit gott? Var er fredagskväll bra? Min var mysig, men kort. Innan klockan var nio hade jag redan somnat flera gånger. Somnade för kvällen vid 11 någon gång tror jag. Men det behövdes, var så himla trött. Får hoppas att jag är piggare idag!

Det blev ett skönt pass på gymmet igår också innan jag drog till älsklingen. Sen blev jag hämtade utav pappa som jag inte sett på länge så det var trevligt. Han jobbar i Anderstorp i veckorna och jag är på Öland på helgerna så vi ses inte så jätte mycket. Tror han ska dit en sista vecka nu.


trött och seg

Min hjärna går på lågvarv. Trotts en kopp kaffe tycks jag inte kunna koncentrera mig riktigt. Idag på engelskan diskuterar vi City of glass och ska komma på med massor av djupa svar. Det fungerar inte för mig. Tur att vi slutar snart, ska bli skönt att gå till gymmet och sen bege mig till älsklingen!


19 mars

Det har inte fungerat att logga in idag så har inte blivit någon uppdatering. Men nu är blogg.se igång igen. Hade fotoredovisning på morgonen och det gick bra. Vi var väldigt få i klassen idag så det var rätt lugnt på lektion. Skönt faktiskt! Nu är det dags för en engelska lektion och jag känner mig inte så peppad. Hade mycket hellre gått till gymmet nu. Kaffe skulle behövas också. Vad har ni för er?


lite winnerbäck, kvällen till ära

Jag såg precis Bella & Tyra show. Vad tyckte ni om dagens avsnitt? Det var skönt att det inte laggade den här gången men jag tyckte det var lite väl mycket skit snack. Menmen, i övrigt var det väl bra. Har alltid varit lite emot Amir men han verkade rätt vettig ändå.

Jag känner att jag borde lägga mig och sova, mitt humör vände stentvärt från bra till extremt dåligt. Tyvärr är jag inte ett dugg trött så får sitta uppe och sura. Ska dra på lite pepp musik så kanske det vänder. Jag är sjukt sugen på en danskväll, men lär nog dröja innan det blir någon utekväll för min del.


Det blir Winnerbäck i kväll, vi tackar för att hans musik finns!

rummet är städat, skönt

Gud vad jag känner mig duktig. Nu har jag både städat och fixat med tvätt. Ibland kan jag allt! Har till och med hunnit ut en runda med hunden i det extremt tråkiga vädret. Jag kanske till och med är så duktig att jag pluggar idag. Men det tror jag inte. Någon måtta får det väl ändå vara! Hjälpa mammsen med maten ska jag i alla fall göra.

Imorgon är det fredag och det ska bli himla skönt. Har varit en jobbig vecka i skolan så en mys helg med älsklingen kommer bli toppen!


seg dag

Hej alla! Saknat mig? Haha. Jag kom hem ifrån skolan nyss. Dagen har varit grymt seg faktiskt. Började med att jag skrev historieprov i två timmar, tror det gick bra. Sen en lång lunch med tjejerna i klassen som var trevlig. På eftermiddagen blev det en religionlektion som var väldigt långseg. Trodde jag skulle somna genom hela lektionen.

Nu sitter jag i soffan. Har inte tänkt att röra mig ur fläcken på ett bra tag. Fast jag borde masa mig upp och städa mitt rum, det ser förjäkligt ut. Tvätta borde jag också göra. Så många borden men så lite ork! Ska i alla fall se Bella & Tyra show ikväll. Skippar pilates idag, känner itne för några längre promenader idag. Det blir helt enkelt en lat dag! Slappa i soffan och vara glad över att samhällsprovet gick bra.


dagens

I väntan på att min fina pojke slänger jag in det här!

DAGENS LÅT: Sita - Happy
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, blommigt linné och grå väska
DAGENS DUSCH: morgon dusch och efter träningen!
DAGENS FRISYR: utsläppt med luggen bak
DAGENS MAT: vegg hamburgare i skolan, smakade sådär..
DAGENS HÄNDELSE: Fick reda på att Svenska C var inställt, tur!
DAGENS KÄRLEK: Älskling som alltid ♥
DAGENS VILL HA: Sommar, min födelsedag, pengar, nya kläder, listan är lång!
DAGENS SAKNAD: Sommaren!
DAGENS DROG: Smoothie
DAGENS TRÅKIGASTE: dagen har inte varit tråkig faktiskt. Men att gå hem med tunga väskor var väl mindre kul
DAGENS KÖP: KAFFE!
DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: Trött och glad
DAGENS SJUKA: ont i magen efter att ha ätit gluten, smart Denise..
DAGENS KOMPLIMANG: Jadu, fick komplimanger för bloggen, det gjorde mig glad!
DAGENS SKRATT: Blev flera skratt under psykologin!
DAGENS BILRESA: Blir snart en hem till älsklingen!
DAGENS GRÅT: Har inte gråtit idag
DAGENS DRYCK: vatten, mums!
DAGENS LÄNGTAN: Pojken och sommaren
DAGENS SPAN: jacka på hm, GE MIG!


Älskling ringde nyss så nu sticker jag till Öland, vi hörs imorgon. Hoppas ni får en fin onsdagskväll. Ta det lugnt om ni ska ut!

HM kattalog!

Jag slog mig precis ner i soffan med den nya HM kattalogen. Magen har lugnat sig så jag har fått i mig ett äpple också. Ska avnjuta kattalogen nu tills boyfriend kommer med Pikels och hämtar mig! Livsfarligt att titta, kommer vilja ha allt, men tänkte att jag skulle ta och utsätta mig för det i alla fall, haha!

Föresten, är det några speciella saker ni vill att jag ska skriva om när det gäller hälsa, kost och träning? Ni får säga till!


slutade tidigt

När min psykologilektion började idag fick jag en riktigt trevlig nyhet, Svenska C var inställt idag. Så nu har jag en vecka till på mig att fixa mitt tal. Känns jätte skönt! Så efter psykologin slutade jag och gick ner till gymmet. Ska ta en buss hem till älskling vid tre tiden. Tror jag lämnar datorn hemma så blir inte så jätte mycket uppdatering ikväll.

Nu ska jag trycka i mig lite vatten och ett äpple. Har ont i magen nu igen, antar att det är för at jag åt två thincrisp idag som jag inte tål. Jag måste sluta äta gluten. Ser gravid ut när jag gör det. Inte så trevligt. Vad ska ni göra idag?


Det pluggades för fullt på psykologin idag!


Nikolina på psykologin!


Viktor!


Jag och lillan!

17 mars

Det första jag såg när jag slog upp ögonen idag var snö. Det vräkte ner snö. Helvete tänkte jag och hoppade in i duschen. Nu har det slutat snöa och jag äter en god frukost. Smoothie och ett thinkrisp med leverpastej på. Jag små sneglar surt på snön och väntar på att solen ska komma och smälta bort den. Härlig morgon.

Nu ska jag packa ihop mina saker och gå med hunden. Vi hörs i skolan!


GET IN SHAPE!


Idag tänkte jag prata lite om träning. Visst går det att gå ner i vikt utan att träna men vill man få en snygg och fast kropp är träningen väldigt viktig. Träning är även viktigt för det fysiska så väl som psykiska välmåendet. Kroppen mår bra utav att du tränar och stärker den.

1, Skapa vardagsmotion. Det här har ni hört många gånger, ta trappan istället för att ta hissen, hoppa av bussen en hållplats tidigare, gå eller cykla till jobb/skola istället för bilen. Dom vanliga tipsen som man har hört så många gånger. Men vet ni, dom funkar verkligen, dom skapar en stor skillnad, tro mig!
2, Hitta en träningsform som passar dig. Det är viktigt att du tycker att din träning är rolig, annars tappar du motivationen och slutar träna. Testa dig fram och hitta något som du känner att du vill hålla på med. Kanske kan du testa någon ny sport? Köp ett gymkort? Många gym erbjuder både pass, gym och spinning.
3, Skaffa en träningskompis. Som med så mycket annat är det enklare när man är två. Du kanske har en kompis som du kan dra med dig eller varför inte ditt syskon eller partner? Det är bra kvalitetstid och ni gör något nyttigt tillsammans!
4, Överträna inte. Det är lätt att börja överträna när man väl har kommit igång. Det ska ni inte göra. Kroppen måste få vila! Gör den inte det kommer den att bryta ner sig själv och ni får inga snygga resultat. Se även till att äta både före och efter träningen, undvik dock tomma och snabba kalorier.

Jag tränar tre dagar i veckan. Jag varvar min träning med styrketräning i gymmet och konditionspass. Jag tycker att det ger bäst resultat. Genom att träna i gymmet så formar jag mina muskler mer än vad jag gör om jag bara går på konditionspass.


Förra veckan fick jag frågan om en bra övning för rumpa och lår och den här är riktgt bra. Vikten på hantlarna är individuell, ni får testa er fram. Jag kör den med 7 kg hantlar. Tänk på att vara upprätta, rulla bak axlarna och släpp ner dom. Ni väljer själv hur jobbig ni vill göra övningen beroende på hur tunga hantlar ni kör med och hur lånt ifrån ni står med det yttre benet. Se bara till att gå ner djupt.

När jag kör övningen gör jag 3x12 reps. Alltså jag gör övningen tre gånger och varje gång kör jag 12 repetioner på varje ben!


inför en ny skolreform

Nu har jag ÄNTLIGEN kommit på vad jag ska hålla tal om, efter ca 4 timmars tänkande. Jag har haft en del saker om jag har velat hålla tal om men känt att det inte skulle passa. Tänkte ett tal hålla om införande av platt skatt i Sverige, helt sjut vad hög skatt vissa måste betala. Tänkte även hålla om rut-avdraget, att det är positivt, funderade ett tag att hålla om högre straff för våldtäkter. Man kan våldta någon och få 1 år i fängelse men gör man något mot staten kan man få 10 år. Sinnessjukt. Men jag tog inte det eftersom det var en annan som snappade upp på min idé. Så nu har jag landat på "Inför en ny skolreform i gymnasiet som är mer individanpassad". Jag vet att det kommer en ny reform 2011 men jag tycker inte den är nog individanpassad. Det kan nog bli bra.

Nu ska jag sätta mig och skriva talet. Var nyss på fruktaffären och köpte färsk frukt och gjorde en smoothie. Det fick bli en banan och kiwi smoothie med färsk apelsinjuice i. Mycket gott!


Det enda dumma med kiwismoothie är att dom ser lite halv äckliga ut. Jordgubb ser mer inbjudande ut, men det är lika gott. Tur är väl det!

migrän igen

Min dag gick inte som jag hade tänkt mig. Vid lunchtid fick jag migrän så det blev att gå hem och lägga sig. Sov i två timmar och nu känns det bättre. Inte helt bra, men jag klarar av att sitta och vara social iaf. Eftersom jag gick hem så missade jag historieprovet, får ta igen det i veckan. Samhällsprovet gick helt okej.

Nu ska jag snart försöka skriva ett tal tills imorgon. Ska bara trycka i mig massor med vatten. Funderar på att gå till fruktaffären också och köpa lite bär och göra en smoothie. Är väldigt sugen på det! Frågan är bara vad man ska göra för smoothie? Jordgubb och banan kanske? Hm, vi får se om jag ens orkar gå.


två prov idag, önska mig lycka till!

Gröt till frukost är det bästa som finns! Jag känner mig alltid som en lite husmor när jag står och kokar min gröt på morgonen samtidigt som jag läser tidningen och kollar vädret. Verkar som det blir fint men lite små kallt idag. När ska den riktiga värmen komma? Snart hoppas vi på!

Idag har jag två prov i skolan, så datorn följer inte med. Vi får höras vid tre när jag är hemma igen. Ni får ha en bra dag och håll tummarna för mig så är ni snälla!


Tröjan är ny från hm, randig, oversize med axelsmycken!

sleepy time

Nu har jag pluggat på som en galning och det känns som om jag har det mesta under kontroll. Vi får hoppas på att jag inte får panik och glömmer allt imorgon bara. Nu seg tittar jag lite på My name is Earl och ska snart tvätta av sminket så jag kan lägga mig. Känner att John Blund väldigt gärna vill besöka mig!

Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!

ont i magen

Min mage gör jätte ont och jag mår illa. Har mått små dåligt sen lunchen och så slog det till rejält nu under träningen, inte skönt. Promenaden hem blev ganska plågsam. Nu sitter jag i soffan iklädd mjukiskläder med datorn i knät och ska plugga till mina prov imorgon. Funderar på om jag ska ta lite mat, måste ju göra det nu när jag har tränat men känner mig verkligen inte hungrig. Får väl försöka äta lite.


ner på stan

Har precis slängt i mig ett litet mellanmål, blev ett äpple och lite crunch! Nu ska jag snart traska ner på stan, ska köpa ett nagellack och se om jag hittar en tröja eller något. Sen vid sex blir det träning, body combat står på schemat idag! När jag kommer hem sen ska jag plugga samhälle och första världskriget, kollat lite på det nu och känns som om jag har koll på det mesta!

När jag kommer hem blir det även veckans komma i form tips, så håll utkik!


Team Sportia

Team Sportia har en sjukt ful logga och namnet känns inte rätt någon stans. Min klass har spenderat större delen av att klaga på det! Vi har i uppgift att ändra Team Sportias logga, vilket har varit ganska kul. Jag har testat massor av olika alternativ och kommit fram till en som jag är ganska nöjd med. Är inte helt hundra på färgerna, kanske ändrar dom, vi får se.


Vad tycker ni? Den högst upp  är tänkt till påsar och dylikt, den undre på skyltar och så.

jäkla abc

God morgon!

Usch vad irriterad jag är. Jag ringde ABC gruppen idag eftersom jag inte har beställt min studentmössa än och jag hade lite problem med beställningen. Vår efterbeställningssida var nere och beställer jag inte via den kan jag inte få "John Bauergymnasiet" på baksidan av mössan, vilket jag vill. Men dom vägrar att hjälpa mig med det och säger att det inte går. Men jag kan få "Studenten 2010" skrivet på samma ställe. Är inte det konstigt. Nu ska min lärare Anna vara snäll och ringa upp dom åt mig. Det tackar vi för!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och jobba med vår uppgift. Vi ska fräsha upp Team Sportias logotyp, den är förfärlig!

La vie Boheme!

Jag sitter och lyssnar igenom alla låtar från Rent musikalen och blir grymt nostalgisk. Jag såg musikalen för första gången när jag bodde i California och blev helt kär. Nu kan jag varenda låt! Gud vad jag saknar mitt år i USA. Känner att jag verkligen måste tillbaka snart. Har ni sett rent föresten? Helt underbar musikal. Dom sjunger grymt bra och hela filmen är så fantastisk.


Nu tänkte jag krypa ner i sängen, en lång vecka med massor av prov och plugg väntar så det är bäst att vara utvilad. God natt alla!

spelat hela dagen, usch

Usch vad jag känner mig nördig, har i princip spelat sen jag vaknade. Men nu har jag lessnat på det. Skulle behöva plugga men tror jag gör det när jag kommer hem ikväll. Nu känner jag mest för att lägga mig nere eller gå ut. Vädret är riktigt fint men det är lite väl kallt.

Imorgon kommer nästa tips på hur man kommer i form, tror jag kör lite träningstips då!

gamers

Jag provade på att spela Spore idag och det var faktiskt över förväntan. Jag är emot våld så jag skippade det helt i spelet också, istället körde jag på att bli vän med alla, vilket fungerar, tar bara mycket längre tid. Jag testade att försöka döda andra men det gjorde mig illamående så det fick faktiskt utebli. Jag och våld går helt enkelt inte ihop. Kanske lite löjligt när det är ett spel men men.

Nu lämnar vi spelandet för dagen, 3 timmar är mer än nog. Jag känner mig nästan som en gamer! Nu vill jag mest krypa ner i sängen och mysa till någon film. Synd bara att vi har sett alla, kanske finns nya på voddler. Jag antar att dom flesta ser på melodifestivalen idag. Jag har inte sett någon delfinal men tror jag ska titta på ESC sen. Det är roligare!



plugga samhällsekonomi på en lördag, inte okej

Att behöva plugga samhällsekonomi på en lördag är inte direkt min högsta önskan men måste man så måste man. Känns skönt att ha gått igenom alla frågor och skrivit ner svar. Några frågor som jag inte kunde svaren på eller inte kunde hitta svar till så får fråga Petter på måndag. Orkar inte maila, man får ändå aldrig svar över helgen.

Tror jag och boyfriend ska spela lite WII nu. Vi tog en skön promenad innan jag pluggade också. Jag är sugen på att spela lite super smash, var länge sen nu. Vi får se om älskling kan slita sig ifrån spore bara. Tycker spelet är lite smått brutalt, fast det kan nog vara kul. Ska testa det sen!


Har ni testat spelet? Tycker ni att det är bra?

wants



Klänning, bikini, halsband, väska, glasögon HM, skor Nelly, nagellack Eleven

good morning

Solen skiner och det är plusgrader, underbart! Vi får se vad älskling och jag hittar på idag. Blir kanske en promenad i alla fall. Det kan man inte skippa när det är så fint väder! Sen har älskling tankat något datorspel som vi ska testa, jag är rätt kritisk till spel så vi får se om jag gillar det. Spore tror jag det heter.


12 mars

Klockan är snart sju och jag är redan dödstrött, vilken pensionär jag känner mig som! Är hemma hos älsklingen, vi sitter med varsin dator, kan det bli mer nördigt?! Vi har spenderat eftermiddagen med att se på tv och prata religion, mysigt! Jag tänkte bara passa på att uppdatera lite fort. Vad har ni för er? Jag längtar fruktansvärt mycket efter sommaren ikväll. Tänk att sitta på en uteservering med en cider eller god drink och bara mysa? Bara tre månader kvar nu!



Idag har vi varit jury

Vi gjorde precis en jätte rolig uppgift! De som läser rörlig bild b fick komma in och pitcha sina filmidéer för oss i foto b och vi fick agera jury. Superroligt! Det var faktiskt lärorikt att få sitta där och bedömma. Nu hoppas vi att vi får göra samma sak med tvåorna. Det roliga är dessutom att det är samma sak som jag vill jobba med!


Foto B, jury!

äntligen fredag

God morgon!

Jag har varit grymt effektiv idag, klockan är bara sju och jag är redan klar med i princip allting, härligt! Sitter och äter frukost nu. Havregrynen var slut så fick lov att ta yoghurt med crunch. Jag är inte så förtjust i yoghurt men jag antar att jag överlever. Jag har bara en lektion idag, är ledig ifrån engelskan. Så det blir en fotoredovisning, sen gym och där efter hem till min älskling! Vad ska ni göra idag?


Bella och Tyra show

Jag såg precis Bella & Tyra show. Tycker det dom hade med var bra men gud vad tråkigt det var att det laggade så mycket. Hoppas verkligen dom fixar det till nästa vecka. En till sak som var dåligt var att man inte kunde trycka på paus. Jaja, inte lätt att få allt rätt första gången.

Vad tyckte ni om showen, bra eller dålig?



Nu ska jag fortsätta plugga, har super mycket i skolan nästa vecka så det är bäst att jag ligger i.

dags att plugga

Hej alla!

Jag kom hem för en liten stund sen och tänkte sätta mig och plugga lite inför mitt prov i samhällsekonomi. Ska kila ner på stan om en stund och kika lite innan jag ska träna lite pilates. Så himla skönt med pilates. Ska se på Bella & Tyra show sen ikväll också!

Igår fotade jag min lillasyster på gymmet, ska se om jag får lägga upp dom bilderna här på bloggen sen. Hon fick göra några utav dom övningarna som jag gör på gymmet! Har en fotoredovisning imorgon där man ska redovisa en sport som man har fotat. Är faktiskt nöjd med bilderna!





Alicia och jag gick loss med kameran!

jag lever!

Hej, förlåt för superdålig uppdatering men var så trött när jag kom till älskling igår att jag inte orkar blogga. Min lektion är snart slut så ska kila hem då. Blir mer uppdatering då! Är allt bra med er? Jag är lite smått sur på vädret men det är inget att gräva ner sig i.

Hur som helst, nu ska jag packa ihop. Vi hörs när jag är hemma!

14:41

Mitt övningstal i Svenska C gick bra, känns skönt. Nu är det dags att fixa det riktiga talet till nästa vecka. Jag har ingen aning om vad jag ska prata om, har ni några förslag? Skulle vara tacksamt!

Nu ska jag snart gå ner till gymmet, ska fota min syster och träna. Sen ska jag hem till pojken. Vad ska ni göra idag? Jag skulle behöva plugga massor, men det får bli imorgon. Gud vad mycket det är jämt i skolan, kommer bli riktigt skönt att ta studenten. På tal om det måste jag beställa min studentmössa..


min gata i USA

Jag hittade precis huset jag bodde i när jag bodde i USA! Tog en "promenad" längs gatan och kom fram till skolan, blir nästan lite sentimental faktiskt. Gud vad jag saknar det.

Psykologin är rätt intressant idag. Vi studerar humanism och går just nu igenom behovstrappan. Vi som studerar media har redan gjort det flera gånger när vi studerar reklam så det är lätt. Dagen har mest bestått av lite små roliga test som ska visa vilka vi är och hur vi är.

Nu kurrar min mage otroligt mycket så jag hoppas att det är god mat idag!


Där är min uppfart, lite dålig bild men kul ändå!

10 mars

God morgon! Ni anar inte hur skönt jag har sovit inatt, somnade innan huduvdet låg på kudden, haha. Sitter och tittar ut och njuter av solen samtidigt som jag äter min havregryns gröt, mumma! Idag är det svenska C och psykologi som gäller, blir toppen! Sen gymmet en sväng och hem till min älskling! Saknar honom, hemskt att sova ensam.

Hoppas ni får en fin dag, vi hörs lite senare!


GET IN SHAPE!



Ett enkelt sätt att förlora i vikt på och komma iform igenom är att ändra på sina matvanor. Det behöver inte vara stora förändringar direkt, men vissa små saker kan vara bra att tänka på. Här kommer fyra små tips.

1, Ät regelbundet.
Äter du regelbundet ökar du förbränningen och förhindrar att kroppen går in i självsvält, du minskar även risken att bli sötsugen. När kroppen går i i svält sparar den på fettet. Du förlorar alltså inget fett av att svälta dig själv. Se till att äta med jämt mellanrum, ungefär var tredje till var fjärde timme är bra. Jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Försök äta ofta men lite mindre!

2, Drick vatten. Vatten är det bästa du kan dricka, bort med all läsk, latte och bravo juicer (de är proppade med socker) och börja dricka mer vatten. Vatten ökar energiupptaget i kroppen och gör att du bränner mer kalorier. Vatten dämpar även sötsuget bra och är bra för hud och hår.

3, Skippa pasta potatis och ris.
Genom att byta ut de stora kolhydratsbovarna till quinoa eller bulgur kan göra att du tappar mycket i vikt bara på att göra det. Quinoa är väldigt nyttigt och proteinrikt och fungerar bra till det mesta. Jag brukar koka det med grönsaksbuljong, vilket ger en supergod smak!

4, Förbjud inget.
Genom att förbjuda sig själv att äta något skapar man automatiskt ett sug efter just det. Bestäm dig istället för att inte äta något onyttigt på vardagen och ha en dag i veckan då du låter dig själv äta vad du vill. Men för det ska man inte frossa. Lagomt är bäst.

Att lägga om sina matvanor är svårt, speciellt om omgivningen fortfarande lever kvar i samma vanor. Prata med de i din omgivning och berätta dina planer, det är alltid enklare om de runt omkrig dig förstår och kan stötta dig. Kanske är de övriga i din familj villiga att ändra lite på sina matvanor också i början för att hjälpa dig på traven lite?

Det kan även vara jobbigt när man hamnar i situationer där man blir frestad, till exempel på fiket eller fredagsmyset. Mitt tips kan vara att istället för att gå på ett fik så bjud hem dina vänner på en nyttig fika eller fredagsmys, uppskattas alltid! Då kan du lätt kontrollera vad ni äter.

Har ni frågor så är det bara att fråga på!

mysig eftermiddag

Kom hem för en liten stund sen från en trevlig eftermiddag på stan. Blev en fika på skafferiet och så tittade vi runt i affärerna. Det var mysigt att bara strosa runt lite. Får vi göra igen snart! Nu ska jag viga kvällen åt mitt tal som jag ska hålla i svenskan. Är inte allt för pepp men det måste göras. Vad ska ni göra ikväll?


Jag tog en chai latte och blåbärs paj, syndade lite. Riktigt gott var det!


Jenni körde på hallonpaj


Fanny och Jenni!


Himlen var otroligt vacker!

muntan gick toppen!

Gud vilken bra dag det här är. Gjorde precis min munta om hinduism och det gick toppen. Både Johanna och jag fick mvg! Trodde inte att det skulle gå så bra så jag är jätte glad. Känns som en enorm lättnad. Nästa tisdag har jag två prov så vi hoppas på lika bra resultat då också. Imorgon ska jag hålla tal och vi satsar på bra betyg där med.

Nu väntar lite mer historia, Seth har precis kollat igenom det jag har skrivit och tycker det ser mycket bra ut. Efter skolan blir det en fika med Fanny och Jenni! Vilken toppen dag det blir trots att jag är grymt trött. Jag kommer sova väldigt gott inatt!


den blåa skeden

Kan säga att kaffet var behövligt! Jag vet inte om jag har sagt det tidigare men när jag dricker kaffe så måste jag ha en blå sked. Jag vet inte varför men får jag inte det skyller jag allt som går fel i min dag på att jag inte fick den blåa skeden. Jag har haft blå skedar sen jag gick mitt första år här på John Bauer, antar att det är något jag har vant mig vid. Hur som helst, jag fick mitt kaffe och min blåa sked så jag är på gott humör. Sitter och nyssnar på en dokumentär om IT-Bubblan just nu och äter min kiwi.


Allt man behöver, datorn, kaffe, blå sked, kiwi och lite crunch med russin!

behöver mitt morgonkaffe

Jag känner att jag verkligen är i behov utav mitt morgonkaffe. Trots att det är bara är 10 minuter kvar till rasten känns det som en evighet. Min hjärna är inte vaken än och jag känner att det är lite väl jobbigt att prata om inflation och reporänta nu. Blir bättre efter rasten! Hur är det med er idag? Jag konstaterade det lyckligt idag att det inte alls var kallt ut. När jag promenerade till skolan kunde jag gå utan vantar och med jackan öppen, underbart!


seg morgon

God morgon! Det blev inte mycket sömn för mig inatt. Min trötthet tycktes vara långt borta, jag undrar om den inte satt här vid frukostbordet och väntade på mig hela tiden. Känns som om jag ska somna här vid bordet. Sovit två timmar inatt. Spenderade natten med att göra massor av historia och se på två gossipgirl avsnitt. Lär få betala priset för den sena natten idag. Nåja, det är en fin dag och det finns kaffe!


svårt att sova.

Min trötthet är som bortblåst så tänkte spendera natten med att skriva klart mitt första världskriget arbete. Ska nog se en film efter det. Jag funderar på om jag ska göra en kopp te. Magen kurrar men det är allt för sent att äta. Jag tycker inte om att äta på natten, speciellt inte om jag har borstat mina tänder.

Fick precis en väldig lust att städa mitt rum också. Jag undrar hur mycket man hinner med på en natt? Vad tror ni? Vi får väl se imorgon. Hoppas ni sover gott i alla fall!

nighty



Jag avslutar kvällen med Ghetto Gospel, pluggat på rätt bra och tror jag kan det mesta. Det är en munta och det brukar inte vara allt för svårt, ska göra den tillsammans med Johanna. Nu är det dags att sova så man orkar med morgondagen. Blir skola och sen fika med Fanny och Jenni, mysigt!

8 mars

Hej söta läsare! Jag vet att jag lovade att lägga ut ett tips idag men jag har allt för mycket att göra idag så jag hinner tyvärr inte. Jag lovar att det kommer imorgon! Nu måste jag plugga på som en galning med hinduism och första världskriget. Klockan tickar på så börjar bli lite stressad.

Träningen gick toppen och nu har jag precis smällt i mig lite mat. Det fick bli bulgur med skinka/kräftskärtar och getost. Ett thinkrisp och en kivi. Orkade inte fixa några grönsaker, fy mig.



Nu ska jag sätta mig med böckerna och plugga.

dags för bodycombat!

Jag har precis ätit lite mellis och nu sticker jag iväg och tränar Bodycombat. Det är ett konditionspass som kombinerar rörelser och positioner från en rad olika självförsvarsdiscipliner som karate, boxning och tai-chi. Super rolig träning, får ni chansen att testa så tycker jag att ni ska göra det! Vi hörs när jag är hemma igen.




vårväder!

Solen skiner och det är världens vår väder ute! Jag invigde faktiskt precis vårjackan, men jag måste säga att det var liiiiite för kallt än så länge. Tog en promenad vid vattnet med voven och njöt av vädret. Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite innan jag ska gå ner till Nordic och träna. Måste skriva klart mitt arbete om första världskriget och plugga till min munta imorgon.




Härlig dag!

God morgon!

Idag är jag på riktigt bra humör, trots att det är grått och trist ute! Jag sitter i skolan och lyssnar på härlig musik och dricker kaffe. Håller på att skriva ern uppgift vi har i mediekommunikation, går rätt bra. Den här dagen blir en pluggdag, har mycket som ska vara klart imorgon men det ska nog gå bra. Ska passa på och gå på body combat idag också, det var väldigt länge sen. Vad ska ni hitta på idag?

Såg att ni ville se lite mer vardagsbilder så ska försöka ta med mig kameran lite mer för er skull!

Lazy sunday

Hej alla! Har ni haft en bra söndag? Vi har tagit det lugnt. Jag har hunnit läsa en del i en bok som jag ska redovisa i tre ämnen i skolan, Catcher in the Rye. Harnni inte läst den, GÖR DET! Jag tycker den är jätte bra. Kommande vecka blir fartfylld. Jag har mycket i skolan som måste bli gjort, redovisningar och prov. Ska även träffa min kusin och Jenni för en fika på tisdag, evigheter sen sist så det kommer bli jätte trevligt! Självklart blir det en hel del träning också. Imorgon kommer även ännu ett inlägg i hur man kommer i form så håll utkik. Nu ska vi se på en film och söndagsmysa! Hoppas ni har en fin kväll, så hörs vi imorgon. Ny vecka, nya tag.

7 mars, Camilla

Kom precis på att det är den 7 mars idag och att jag har namsdag! Det är för visso bara mitt andranamn, Camilla, idag men det är alltid något. Om 20 dagar är det den 27 och då fyller jag år och sen den 7 augusti har jag namnsdag igen. Ganska lätt att komma ihåg! När jag var liten firade vi alltid våra namnsdagar men det gör vi inte lika mycket längre. Jag brukar få något litet när det är Denise bara. Alltid trevligt! Firar ni namnsdagar?


J Brink vann Vasaloppet

Det blev en spännande spurt på upploppet mellan Daniel Tynell och Jörgen Brink. Fram tills dom sista hundra meterna trodde jag stenhårt på Tynell, han har vunnit tre gånger tidigare, men så kom Brink som ett skott och tog segern med bara någon decimeter. Väldigt spännande, Vasaloppet är bäst när det är en tight spurt på slutet!





Grattis Jörgen Brink!

vasaloppet

Jag sitter och ser på Vasaloppet på SVT play och jag önskar faktiskt att jag var i Mora och såg loppet. Det är så härlig stämning när man står vid målet och hejar på åkarna. Jag älskar att strosa om kring nere vid stånden med kompisarna, titta på allt och bara ta det lugnt. Alla är så glada så det är verkligen kul! Nåja, jag får se loppet på TV i alla fall. Ska bli kul och se vem som vinner!


vad vill ni se mer av/läsa mer av?

Jag kom på att jag faktiskt inte har frågat er vad ni vill läsa om. Jag har fått bra respons på mat/träningsinläggen så det ska jag fortsätta med. Är det något annat ni vill läsa om? Passa på att säga nu så kan bloggen bli bättre!

Just nu kurrar min mage något otroligt mycket så vi ska gå ner och äta något. Systemet han stänga så det blev ingen fest för vår del. Gör inte mig så mycket, jag laddar inför min 20 års dag. PLUS att jag ska upp imorgon bitti. Nörd som jag är så måste jag se vasaloppsstarten, det är en tradition. Den är vid åtta imorgon så då vill jag inte vara supertrött. Ser ni på Vasaloppet? Jag har gjort det sen jag var liten, antingen via tv om jag har jobbat eller live. Imorgon får det bli via webbtv. Jag håller tummarna stenhårt för Svensk seger, absolut inte norsk eller tysk. Haha!

Nej nu ska jag slita älsklingen från datorn så vi kan äta, bara jag som är matvrak och är hungrig.


Den underbara starten, grymt mycket folk som ska iväg. Häftigt att se!

har ännu en idé

Åh jag kom på en sak som jag verkligen skulle vilja starta någon gång i framtiden. Hade jag haft pengar och kunskap/utbildning hade jag startat det så fort som möjligt. Ska prata med pappa lite och sen höra med Mats i skolan. Tycker faktiskt att det är en riktigt bra idé. Vi får väl se hurvida jag berättar det för er eller inte. Det handlar i alla fall om hälsa och träning! Åååh, jag vill. Tänk om man var lite mer som Blondinbella och kunde starta nästan vad som helst. Jaja, nu har jag ytterligare en sak som jag vill starta upp. Tänk om jag kan lyckas i framtiden med att ha det företaget och en egen pr/eventbryå, det skulle verkligen vara dream come true!


to day I want this

Nu när våren smyger sig på önskar jag verkligen att jag hade ett jobb så jag kunde tjäna lite pengar och köpa massor av fina vårkläder. Sån tur har jag naturligt vis inte. Får väl bli till sommaren antar jag.


6 mars

Imorse vaknade jag super pigg vid klockan åtta. Jag låg och stirrade i taket ett bra tag innan jag lyckades somna om en liten stund. Känner mig lite små seg nu. Somnade som en stock igår vid tolv så har sovit rätt länge i alla fall!

Skönt att det är fint väder idag, blir nog en promenad tror jag. Det är bland det bästa med våren, jag orkar mig ut och promenera igen. Avskyr kyla så jag tar inte gärna långa promenader i kylan. Men när våren kommer älskar jag att vara ute. Så ska se om boyfriend vill gå en sväng. Alltid mysigt att kila ner till hamnen. Synd att jag inte har med mig kameran.

Lite senare ikväll ska vi kanske åka till Borgholm på en fest hos Crilles sysling, blir nog trevligt! Vad ska ni göra idag? Festa, se på melodifestivalen?

5 mars

Vilket lustigt väder det är idag, när jag vaknade sken solen och det var super kallt, när jag tittade ut genom fönstret på engelskan vräkte snön nu skiner solen och det töar. Börjar nästan luta åt april väder. Har ni haft fint väder idag?

Jag har under veckan irriterat mig väldigt mycket på saker som min samhällslärare sa. Jag vet inte om han bara jäklas eller är seriös men ibland vill jag slå honom med en tegelsten i huvudet. Sist sa han att snart skulle vi ta studenten och vi skulle alla bli arbetslösa och inte få något jobb. Det var hans uppgift att tala om det för oss. Sen tjatade han på om att åka till Norge och och jobba där, som vanligt. Man säger verkligen inte så, riktigt illa sagt. Tur att Felicia flikade in med att med en sån attityd får man aldrig jobb. Så sant som det var sagt.

Han håller även på varje vecka och talar om för mig att INTE söka vidare. Att det är onödigt, jag kommer inte komma in, att jag inte vill plugga. Förstår inte vad han får all skit ifrån för är det något jag vill så är det att plugga vidare. Jag vill nå min dröm som jag har haft sen jag var liten. Tycker han som lärare borde vara lite mer uppmuntrande. Nåja, ska försöka släppa min irritation över det, nu är det helg och jag ska mysa med älsklingen!


morgon pass på gymmet

Ska vintern aldrig ta slut? Snön vräker ner utanför fönstret, tråkigt. Vi hoppas på att det blir bättre nästa veckan, ska vi lyssna på vädret så blir det varmare då.

Jag hann med ett pass på gymmet idag innan jag gick till skolan, riktigt skönt. Jag är alltid segstartad så jag har lite svårt för att ta mig till gymmet på morgonen men det är verkligen superskönt. Ska försöka göra det lite oftare.

Nu har jag engelska, låten "fredagsmys" hörs i hela skolan som vanligt på fredagar. Alltid trevligt, jag blir på gott humör då! Efter skolan ska jag åka hem till älskling och mysa! Vad ska ni göra idag? Blir det utgång eller hemma kväll?


god start på dagen

Mums, börjar dagen med sallad och ett glas juice! Ska strax kila upp och klä på mig så jag kan gå ut med hunden. Han springer runt som en galning och hoppar på allt så det är väl bäst att skynda sig.Det ser kallt ut idag så jag är inte så pepp. Nåja, måste man så måste man!


mysigt kvällsprat med päronen

Spran nyss ut i köket för att dricka lite men blev fast och pratade med mina föräldar. Tycker verkligen om att bara sitta och prata med dom på kvällarna, så himla mysigt. Ikväll pratade vi om alltifrån pappas benbit som sticker ut till min systers något konstiga lärare. Jag fick mig ett par goda skratt! Gud, jag vet inte hur jag ska klara mig utan mina kvällsprat med mamma och pappa när jag väl flyttar? Det är bland det bästa jag vet. Jag har världens underbaraste föräldrar!

Nu tänkte jag gå upp med Alicia och slänga mig i sängen, är riktigt trött. Sov så gott så hörs vi imorgon!


Bella och Tyras projekt!

Jag är helförtjust i Bella och Tyras projekt, jag tror det kommer bli toppen! Jag kan lova er att jag kommer att sitta bänkad vid datorn när sändningen nästa torsdag är. Frågade Bella på Twitter om läsare kommer kunna gästa och tydligen så skulle det bli så. Jag skulle gärna göra det, haha! Vad tror ni om deras talkshow? Tror ni att den kommer bli bra? Första gästen kommer bli Kenza, vilket inte är konstigt när de är nära vänner. Tror ni Kissie kommer gästa? Det tror faktiskt inte jag, tror hon är för blygg för att konfrontera Bella efter all skit hon har skrivit. Hur som helst, jag tror det kommer bli jätte kul!


riktigt skönt pilatespass

MIN MAGE! Körde pilates för första gången på flera år och jag hade inget minne av att det var så krävande. Jag kommer ha världens träningsvärk i magen imorgon. Det var riktigt kul och skönt. Ska försöka köra pilates en gång i veckan faktiskt, jag har dålig hållning så jag kan behöva det. Jag rekomenderar pilates varmt till alla! Imorgon blir det ett gympass, troligtvis på morgonen för vi är lediga då.

Nu sitter jag i vardagsrummet, mätt och belåten. Blev lite grekisk sallad och lite kycklingsallad när övriga i familjen åt pizza. Nu ska jag se på tv och försöka plugga lite. Bra kombination va? Kommer aldrig gå ihop.. Värt ett försök i alla fall. Åh, gränsbevakarna börjar nu, toppen!

pilates ikväll

Hej alla!

Jag kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen, har precis ätit upp mitt mellanmål. Det har varit en väldigt lugn dag idag med sovmorgon och en film på religionen. Vi såg Little Buddha, helt okej film faktiskt. Nu ska jag ta det lugnt ett tag och senare bege mig ner på stan för att gå på pilates. Borde plugga lite sen också. Jag uppdaterar med ikväll, har lite att göra nu!


dags för vårjackan?

Det är kul att se hur vi svenskar är desperata efter våren och trotsar kylan och tar på oss vårjackorna trots att det faktiskt är för kallt. Vi låtsas ett eftersom solen skiner och snön smälter lite så är det vår och vinterjackan ska bort. Hade jag inte varit så frusen av mig hade jag också gjort det. Fast jag behåller vinterjackan ett litet tag till och hoppas på att det är varmt till min födelsedag!

Nu har jag kommit hem till min pojkvän. Saknat min snygging så det var skönt! Hann med ett pass på gymmet idag och det var grymt skönt. Inte tränat på en vecka så började få smått panik. Jag blir galen när jag inte tränar. Imorgon blir det nog pilates på kvällen, alltid skönt.

Blir nog inga mer inlägg idag utan ska mysa med boyfriend. Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

things I would like to do

jag har suttit på psykologilektionen och läst lite politiska debattbloggar och funderat på lite småsaker jag vill göra. Det finns verkligen tusen saker som jag vill göra, bli galen på det ibland! Men ger man sig tusan på att det går så gör det de också. Det gäller bara att ha viljan!



en solig morgon

VIlken underbar morgon, solen skiner igen! Finns inget bättre än att vakna upp till fint väder. Hoppas bara att det inte är så kallt ute nu bara. Ser ut som termometern pekar på nollan, det jag ska överleva! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock faktiskt, somnade i princip så fort jag la huvudet på kudden, riktigt skönt.

Nu ska jag springa upp och packa ihop mina saker, snart dags att gå till skolan.


sleepy time

Nu mina damer och herrar är det dags för mig att sova. Har varit duktig och psykologin gjord och tog mig en promenad i kylan. Hade velat stanna uppe och se Cougartown men det får bli någon annan gång på datorn, är allt för trött! Imorgon struntar jag i om jag är förkyld då ska jag banne mig till gymmet! Hur som helst så hörs vi imorgon. Håll tummarna för ännu en fin dag! Godnatt.

ananas och crunch

Sitter hemma och äter mellanmål nu. Det fick bli ananas och crunch, supergott! Pappa är hemma nu och det verkade vara bra med fingrarna trotts att han har sytt mycket och såret var djupt. Skönt att han mår bra i alla fall! Jag funderar fortfarande på hur vida jag ska träna eller inte. Har panik över att snart inte ha tränat på en vecka men känns dumt när jag är sjuk. Usch, sånt här får jag verkligen ångest. Ska i alla fall snart ner på stan och lämna in lite papper åt boyfriend. Lär väl kika runt i lite affärer också.


pilates

Jag är förkyld och snorar men vill ändå träna. Frågan är om det är så bra? Men lite pilates kan väl inte skada?  Vill så gärna göra något, blir galen på att vara små förkyld och inte kunna träna. Men får kanske ta en promenad i vårvädret istället för att träna. Då kanske jag är bättre imorgon och kan gymma då. Vi får se hur det blir.


facebook och bloggar, allt måste kollas!

Sitter på¨min historielektion och ska jobba men innan jag kan börja måste jag alltid gå igenom min sedvanliga rutin. Kolla facebook och logga in på twitter. Ta en snabbkoll på lite bloggar, kolla mailen och slå på sotify. Är ni också så? Måste ni också kolla massor innan ni får ro och kan jobba? Nu har jag i alla fall kollat allt och kan sätta mig ner med arbetet, skönt!


Det härliga vädret får mig att längta lite extra mycket efter våren så ni får en mysig vårbild!

good morning sunshine!

Godmorgon! Visst är det härligt väder idag? Solen skiner och det är lagomt kallt ute. Förhoppningsvis stiger temperaturen till över nollan så det töar lite också! Jag sitter i skolan och besvarar frågor om marknadsekonomi och planekonomi. Ganska intressant. Nu ska vi ha rast men jag har glömt pengar så får se om jag får skriva upp en kaffe.

Vi hörs om en stund!

1 mars

I min irriterande väntan på att få höra hur det har gått för pappa (nästan tre timmar har gått utan att han har fått hjälp, skandal..) så piggade älskling upp mig med lite youtube klipp. Tur jag har honom!



Nu ska jag fortsätta snora och vänta på besked om pappa. Ska sova snart också, det är skola imorgon igen.

dagens

Dagens humör: ganska glad

Dagens mående: väldigt tröt

Dagens borde: Städa mitt rum

Dagens frisyr: smuttsigt och uppsatt i en boll på huvudet

Dagens smink: inget

Dagens klädsel: mjukisbyxor, svart tisha och munktröja

Dagens planer: hade rätt mycket planer men var för lat för att genomföra dom, resulterade i sängen

Dagens vill ha: Jobb, pengar, vår, nya kläder

Dagens fundering: hur jag ska få tid med allt

Dagens beroende: ananas!

Dagens längtan: älsklingen och vår!

Dagens superlängtan: Studenten, får reda på om jag kommer in på bergs eller hyper

Dagens tidning: Chic

Dagens låt: Sita - Happy


chicken fajitas med bulgur!

Sitter i köket och väntar på att min bulgur ska bli klar. Har precis fixat glass med hemmagjord chokladsås till min lillasyster och nu ska jag äta lite chicken fajitas med bulgur. Om ett par timmar blir det gymmet. Mamma är dock inte så förtjust i att jag ska träna idag. Är lite små förkyld så får ta det lugnt och inte köra så hårt helt enkelt. Det blir nog bra. Vad har ni för er idag? Har ni lov nu eller har ni studiedag som jag?


Pappas cam är officiellt sveriges sämsta, men jag gillar den endå!

stackars pappa

Fick precis reda på att min pappa sitter på akuten efter att ha sågat sig i fingrarna. Vi vet inte så mycket just nu men det verkade som att det var på en sågklinga och då kan det ju gå riktigt illa. Nu väntar vi spänt på att pappa ska ringa så vi får veta hur det är med honom. Åh, stackars pappa.. Får hålla tummarna att det inte har gått så illa!


Pappa och syster i somras!

ingen motivation

Idag är en sån dag då jag är helt omotiverad till att plugga. Har försökt i timmar nu men kommer ingenstans. Kommer på massor av andra saker som jag kan göra istället. Blir galen på mig själv! Får plugga stenhårt imorgon istället. Jag har alltid mycket lättare för att plugga efter att ha varit i skolan och varit igång hela dagen.

Istället för att bara ligga här så ska jag baka med min syster. Hon har tjatat om det hela dagen nu så det är väl bäst att ta tag i saken. Tror det blir muffins. Hon vill göra chokladbollar men det är jag trött på. Fast jag ska i och för sig inte äta något onyttigt så kan lika gärna göra chokladbollar som hon vill ha.

Ikväll vid nio ska jag och syster till gymmet och imorgon ska jag även ta ett pilates pass. Vi hörs lite senare!

GET IN SHAPE!



Sommaren närmar sig med stormsteg och för många betyder det att ångesten över beachkroppen kommer fram. Det är ungefär 14 veckor kvar till sommaren och jag tänkte ge lite tips på vägen för att komma i form, utan tidningarnas sjuka 5 dagars dieter som absolut inte funkar.

Dagens tips är att sätta upp mål, har man det är det mycket enklare att motivera sig själv!

1. Skriv ner vart du vill nå. Vill du gå ner i vikt, bli fastare i kroppen, få mer muskler? Skriv ner vad ditt huvudmål är, men tänk på att vara realistisk. Sätt inte mål som är orealistiska för då blir det bara jobbigt och man tappar motivationen. Var konkret med det du skriver ner, då är det mycket enklare att se vad du verkligen vill.

2. Skriv ner varför du vill nå ditt mål.
Det finns alltid en anledning till varför man inte är nöjd med sin kropp och vill ändra på den. Jag var överviktig och satte mina mål ifrån det. Är det så att du vill känna dig snyggare? Känner du att det är bra för din hälsa? Det är viktigt att du vet varför du vill gå ner eller förändra din kropp, då är det enklare att nå målet.

3. Skriv ner vad du är berädd att offra. En viktnedgång kommer inte på ett silverfat utan det krävs väldigt mycket av dig som person. Är du berädd att offra dina sovmornar för att ta ett tidigt pass på gymmet eller en springtur? Känner du att du kan byta ut brödet mot gröt och chipsen mot grönsaker? När man ska gå ner i vikt krävs det en förändring. Tänk efter vad du kan förändra!

4. Skriv ner delmål.
Du kanske ska börja med att öka din motion och sen ändra på kosten. Det är inte lätt att vakna upp en dag och börja "ett nytt liv" utan man måste sakta ändra för att orka leva på ett nytt vis. Ta allt ett steg i taget! Det kan även vara lämpligt att ge sig själv någon form av belöning när man har nått ett mål, det ger alltid någon form av kick och man orkar fortsätta! Det fungerade jätte bra för mig.

5. Skriv ned en tidsram. Som jag sa tidigare så är det ca 14 veckor kvar ungefär till sommarlovet börjar. Gör en tidsplan efter det där du lägger upp din träning och delmål. Tänk på att vara realistisk.

6. Skriv ner vilken taktik du ska ha för att nå målet. Du kanske vet att vännerna går och äter onyttigt på lunchrasterna, skippa att följa med i sånna fall. Gör upp en strategi som du vet kommer funka och få dig att nå målet!

7. Gör ett avtal med dig själv. Skriv nu ner ett avtal med punkter som du har lovat dig själv och som du skriver under. Lova dig själv att nu sk du nå ditt mål!



Nästa måndag kommer ett nytt tips! Vore jätte kul att höra hur det går för er!

nytt i garderoben!

Shoppade tre linnen igår på monki som jag glömde visa er! Alltid skönt med lite nytt i garderoben.





god frukost!

Tänk att det redan är 1 mars, helt otroligt vad fort tiden går! om 26 dagar fyller jag 20 år, det är galet. Rätt skönt att tiden går fort ändå, det betyder att våren snart verkligen är här.

Min dag började bra idag. Kilade över till fruktaffären med hunden och köpte mango och ananas, supergott! Gjorde en smoothie till frukost. Känns som evigheter sist. Älskling var på möte imorse och kom lagomt till när jag skulle äta frukost, mysigt. Så vi åt tillsammans. Jag unnande mig yoghurt för en gångs skull. Äter i vanliga fall inte det.

Idag ska jag mysa med älskling innan han åker. Det kommer bli så tomt utan honom, usch. Sen ska jag bege mig till gymmet ikväll med syster och träna. Ska även fota för min fotouppgift. Blir nog toppen! Senare idag kommer mitt första tips för hur man kommer iform till sommaren!



RSS 2.0