GLAMOURAMA + KAFFE

Att se på glamourama och dricka kaffe är inte helt fel. Jag tog en powerwalk tidigare och nu tänker jag ta det lugnt här i soffan tills det är dags att laga lunch. Efter lunchen ska jag ta tummen ur rumpan och städa lite här hemma. Louise och jag ska ha myskväll och känns skönt om det är lite extra fint då. Ja sen blir det naturligtvis gymmet också.


LATHET I HÖGSTA GRAD

God morgon på er. Jag ligger i soffan och känner mig sjukt seg. Jag funderar på hur jag ska få orken att gå min powerwalk och även ta mig till gymmet idag. Känner mest för att ligga här och inte göra någonting alls. Lite choklad hade suttit fint också. Men så bra är inte livet och vila ifrån träningen har jag inte förrän på lördag när jag jobbar så det är bara att bita ihop.

Har ni tid över kan ni komma hit och ge mig en spark i baken så jag sätter fart. Jag lovar att om någon hade viftat med några tusenlappar framför mig och erbjudit shopping hade jag lämnat soffan på mindre en sekund.


COME ON

Men seriöst, nu blir jag nästan riktigt irriterande. "Rektorerna nekar 1 månads resa till Thailand". Ska det vara upprörande? Vi har skolplikt i Sverige, det betyder att man går i skolan. Att vara borta en månad gör att man missar väldigt mycket. Res på loven istället. Att det ens diskuteras hur vida det skulle vara konstigt att man inte får ledigt för en månads lång SEMESTER är löjligt. Ibland gör Sverige mig riktigt matt.

CROSSTRAINING

God kväll allihop! Mår ni bra? Jag mår toppen, trotts det tråkiga höstvädret. Helt klart det underbara men utpumpande crosstrainingpasset. Kämpade på som aldrig förr. Träffade två tjejer som även var med förra gången och vi peppade på varandra hela tiden. Tänk så mycket mer man klarar när någon hejar på. Bevisar bara ännu en gång att det verkligen hänger mycket på psyket.

Har bänkat mig i soffan nu. Lagade mig en riktigt god middag och har sett bonde söker fru. Nu ska jag fixa te och se Bergh flyttar in, rätt skön serie tycker jag.

VISSTE NI ATT

Muskler som du får från exempelvis styrketräning höjer metabolismen i vila med med ca 100 kcal per kilo muskler?

Så vill du få en högre förbränning vid vila kan det vara bra att inte bara träna kondition utan även en del styrketräning för att bygga upp mer muskler som faktiskt är nykeln till att öka förbränningen vid vila. Det gäller även tjejer, var inte rädda för att joina killarna bland vikterna. Ni kommer garanterat inte bli stora muskelberg som de flesta verka tro.

Tips från coachen bara, haha!

 


THE TOUGHEST WORKOUT YOU'LL EVER LOVE

Det finns en träningsform som jag alltid har velat prova på och det är military training. Hade varit optimalt att kunna kombinera min gymträning med MT. För er som inte vet är military training, även kännt som boot camp, en träningsform man utövar enbart utomhus. Man jobbar i grupp och använder sig av sin egna kropp som vikt. Den är inspirerad av hur man tränar i militären och är riktigt tuff. Både styrka, kondition, uthållighet och det mentala tränas. Riktigt effektiv och bra träning.

Eftersom jag är allergisk mot kyla (ja psykiskt allergisk!) så kommer jag försöka hoppa på träningen i vår när vi går mot varmare tider. Tycker ni att det låter intressant kan ni gå in här och läsa mer. Det är där jag tänker börja.


EN PT TACK

Har precis sett avsnitt två av Anna Ankas program och tycker fortfarande lika mycket om det. Längtar tills nästa avsnitt! Jag skulle faktiskt vilja bli tränad av henne. Hade varit väldgit kul. Eller bara ha en personlig tränare igen, det är så utmanande och pushande. Man får verkligen ge gärnet då. Saknar Chris (min föredetta PT), han var grymt bra. Ska önska mig PT timmar i julklapp.

Nu ska jag dricka lite kaffe och fixa med lite små saker innan jag ska laga lunch.


EGG BABY

Idag är ingen vanlig dag för idag är det crosstraining dag! Det är mitt favoritpass med min favorittränare. Han känner igen mig nu (ehm, ja, som hela sats gör..) och frågade mig här om dagen om jag inte gör annat än att träna. Jag svarade att jag reser fram och tillbaka till träningen också. Haha!

Nu ska jag äta mitt ägg, har för första gången i mitt liv kokat ett ägg. Man får göra så mycket nytt när inte mamma och pappa finns i krokarna längre. Som tillexempel lära sig att använda en konservöppnare.


ZUMBA

Vad ska jag säga? Jag suger på zumba, that's for sure. Tror jag lämnar den klassen åt dom som kan skaka på rumpan och ägnar mig åt att lyfta skrot som jag faktiskt kan. Lite kul var det men tror ändå inte det är något för mig. Är hemma nu och laddar om inför mitt rygg/axlarpass ikväll. Längtar efter en dödande träningsvärk.

Har ni någon favorit träningsform? Jag tycker faktiskt bäst om att vara i gymmet. Den där totala trötthetskänslan går inte att få någon annat sätt. Det ger även snabbast resultat och även snyggast!


THIS WEEK'S WORK OUT

Har det inte framgått tidigare så säger jag det igen. Träning är något jag brinner för och jag mår som bäst när jag rör på mig. Jag är riktigt arg på mig själv över att ha gått upp så mycket i vikt över sommaren. Ingen träning i kombination med att äta oregelbundet, alkohol och inte fått tillräckligt av allt jag behöver har satt sina spår. Nu är jag dock tillbaka till det livet jag trivs med. Bara kroppen som ska fixas.

Veckans träning ser ut så här
(Måndag: PW, Lite street, cykel och mage på gym)
Tisdag: Zumba + Axlar/Rygg
Onsdag: PW + Crosstraining
Torsdag: PW + Armar/Bröst
Fredag: PW + Ben
Lördag: Vilodag (fast jag jobbar så springer runt där + pw)
Söndag: Axlar/Rygg

Kör alltid cardio innan och efter mina gympass också.

I FORM MED ANNA ANKA

Jag har precis sett Anna Ankas nya program, I form med Anna Anka och jag kan inte säga annat än att hon är inspirerande. Vad folk än säger så tycker jag att hon är riktigt bra. Jag kommer följa programmet slaviskt. Jag tycker hon verkar ha en bra inställning till kost och träning och att bli så vältränad som hon är väl mer eller mindre bara en dröm för mig.

Något mer som gjorde mig lite glad var att killen i programmet lyckades minska 11 cm i midjan på 2 månader. Jag har som mål att minska totalt 20 cm och vill gärna ta mig i mina acne jeans till nyår. När jag har sett att han klarade det gav det mig hopp. I'm on my way back!


BREAKFAST


NO SLEEP

Nej nu ger jag upp. Har sovit så dåligt hela natten och nu orkar jag inte ligga i sängen och vrida mig längre. Varför kunde jag inte jobba frukost idag för? Var vaken och pigg redan vid fem idag.. Riktigt segt. Antar att et var kaffet vid halv tio på kvällen som gjorde natten till ett helvete för mig. Jag får nog sluta dricka kaffe så sent och hålla mig till te.

Nu ska jag äta frukost. Gröt it is. Som vanligt.



Förresten, god morgon på er!

TJAFFS

Min dag blev inte som jag hade tänkt mig. Streetpasset var inte bra så gick efter ungefär 20 minuter. Smet in till gymdelen och körde lite mage istället. Får ladda om och köra hårdare imorgon helt enkelt. Zumba och rygg/axlar väntar.

Kom på att jag inte berättade att jag tjaffsade med en tant på tunnelbanan igår. Jag gick på vid t-centralen och fick stå upp. När vi kommer till gamlastan reser sig en tjej upp och jag sätter mig ner. En kvinna (45-50 år) blir sur och säger till mig att hon borde få sitta. Jag reser mig gärna om en person är i behov av att sitta men inte för att någon vill sitta för det vill jag också. När hon sa till mig sa jag att jag hade varit uppe sen sex och jobbat hela dagen sen tränat ben på det så jag tänkte inte ställa mig. Hon sa att jag var oförskämd men det håller jag verkligen inte med hon. Hon var varken skadad eller gammal så hon kunde gått stå upp.

Nu ska jag dricka en till kopp kaffe och sen sova.

MORNING COFFEE

Sitter och dricker mitt morgonkaffe, Lena och Peter (louise föräldrar) var så himla snälla och fyllde upp kaffeförådet här hemma. Det är nästan så det kommer några lyckotårar. För vad är väl livet utan kaffe?

Nu ska jag ta och titta på Efter tio, det är prat om mat och det är som ni säkert vet något som intresserar mig. Dagens tema är vad som är nyttigt och vad som inte är. Mycket prat om färska varor och halvfabrikat. Ja underförstått men det finns många dolda fällor.


SUNDAY DINNER

Nu är korven i ugnen och potatisen kokar på bra. Ska strax hälla av vattnet och börja göra moset. Förhoppningsvis är frugan snart hemma också. Kvällen till ära har jag har dukat med finporslinet, som alltid till våra söndagsmiddagar. Det är som vi brukar säga, vår sambokvallitéts tid. Efter middagen är det Beck på fyran som gäller. Bra söndag? Japp!



24 OKTOBER

Jag måste säga att jag verkligen trivs på Diplomat, ett toppenjobb verkligen. Alla som jobbar där är så välkomnande och snälla. Riktigt härligt gäng! Längtar faktiskt till nästa jobbdag som är på lördag. Då ska jag vara hovmästare på lunchen. Vi får hoppas att det går bra.

Tänkte bjuda er på lite bilder ifrån igår!






TEA TIME

Vilket hemskt väder det är ute. Grått, kallt och regningt. Inte min melodi. Har precis fixat mig en kopp te och ska krypa upp i soffan. Är väldigt trött så det ska bli riktigt skönt. Steg upp vid sextiden imorse för att åka till jobbet. Har även hunnit träna och säga hejdå till mamma och lillasyster. Nu återstår bara en middag med frugan!

HOS MORMOR OCH MORFAR

Vilken mysig dag det här har varit! Börjades med storfrukost hemma. Inte ofta det är ett sånt drag hemma i Venkan. Sen bar det av in till stan, jag gjorde lite ärrenden och mötte sen upp mamma och Alicia. Lite senare mötte vi Louise och hennes familj och det blev en supergod men sen lunch på Vapiano. En god sallad och ett glas rosé stod på menyn.

Nu är jag hos mormor och morfar med mamma och Alicia. Snart är det middag och mys. Är verkligen jätte trevligt! Imorgon är det dags att jobba och träna igen. Måste säga att det här är en toppenhelg.

FULL RULLE

Här är det full rulle, ett badrum och 6 personer som ska göra sig iordning. Tur att vi har många speglar utanför badrummet! Middagen igår blev jätte mysig och även vår stora frukost idag. Nu ska vi strax in till stan. Jag ska möta upp mamma och Alicia som kommer och hälsar på. Super mysigt! Vi ska spendera kvällen hemma hos mormor och morfar.

Vi hörs säkert lite senare idag!

Louise la familia

Louise familj är här (i princip min andra familj, heeelt underbara) så vi håller på att laga väldigt sen middag nu. Vi har varit och handlat på ICA Maxi och dom har varit supergulliga och fyllt upp här hemma åt oss.

Men vi hörs imorgon för nu måste jag umgås med dom!

OFF TO THE CITY

Nu så, dags att bege sig ut i vinterkyla. Ska möta upp en kompis för en fika och sen bli det gymmet. Armar och bröst som ska tränas idag, härligt! Vi hörs senare :)



DEAD FEET

Gick precis ner till tvättstugan och bokade en tid för grovtvätt. Tror mina fötter dog en smula på vägen. Jag måste verkligen införskaffa bättre skor.. Nu ska jag tina upp med en kopp te tror jag. Eller om jag ska börja med lunchen? En kopp te medans jag lagar mat fungerar iofs också. Så får det bli!

Förresten, gör blogg.se om eller något?

DÖDA MIG



Vaknade upp till det här, ett kritvitt Vendelsö med blötsnö som vräker ner. Kul, jätte kul.. Hörde jag att någon hade en resta till Thailand åt mig?

BOMBHOT

Tänka sig att det har varit en bombman i lilla Kalmar. Vad det händer grejer där. Men jag tycker det är bombhot i Kalmar rätt ofta? Kanske är någon dålig trend. Nåja, tur att det inte hände något i alla fall. Tycke min syster sa något om att killen bara hade varit uttråkad och ville liva upp stan? Nog lyckades han allt.

Blev ett skönt benpass idag på gymmet men ska köra hårdare nästa gång. Nu i efterhand känner jag att jag borde ha gett mer. Taggar imorgon, då är det armar som gäller.


21 OKTOBER

Har precis ätit en smällgod lunch i form av omelett med lök, broccoli och skinka. Mums! Brukar oftast bli omelett när jag lagar lunch men det är så ruskigt gott och man kan variera sig så mycket. Perfekt med andra ord.

Nu ska jag snart kila ner i tvättstugan och hämta min tvätt samt slänga i en till tvätt. Tänkte att jag skulle damsuga sen också. Roligt va? Nåja, ska iväg och fika med mormor sen så det väger upp dagen. Självklart blir det även träning. Idag ska mina ben dödas!

SNOW

Hörde att snön har kommit till min gamla hemstad Kalmar. Jag tackar min lyckliga stärna för att jag nu mera bor i Stockholm och ännu inte har fått snö. PUH! Snö och jag går inte ihop, vi tycker bara om varandra på Lucia och julafton. Ja skulle det vara så att jag åker till den istället för att den kommer till mig, då tycker vi också om varandra. Vi har som ni förstår ett rätt komplicerat förhållande till varandra. Jag föredrar att uppträda moget och behålla vårt avstånd medans snön gärna retas och dyker upp ibland. Hoppas den håller sig på avstånd iår!


Snön får gärna stanna i backen!


TOMORROW

Sitter här och är så där härligt trött i kroppen som man bara bli efter ett hårt träningspass. En av dom bättre känslorna, helt klart! Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Imorgon blir det fullt upp hela dagen. Ska tvätta på förmiddagen, sen ska jag åka iväg och möta mormor på Bollis för en fika. Mot halv sex ska jag möta Louise på SATS för träning, ben står på schemat. Alltid skönt att ha saker att göra.

Hoppas ni sover gott, det ska jag göra!

IF THERE'S NO PAIN THERE'S NO GAIN

'Cause sometimes you feel tired,
feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

Till I collapse är verkligen en optimal träningslåt för mig. Körde på hårdare än jag gjort tidigare idag på crosstrainingen och det kändes verkligen. Galet vad skönt det var. Hamnade i en grupp där vi verkligen peppade varandra och det hjälpte. Nu är det snart middag, fisk som frugan har lagat står på menyn. MUMS!

TIME GOES BY SO FAST

Har ni tänkt på en sak? Det är snart jul. Jag tycker det känns som om det var nyår nyss. Det är galet vad fort tiden går. Jag har varit 20 i över ett halvår redan. Bott här i nästan två månader, det är över fyra månader sen jag tog studenten. Tiden bara rusar iväg. Slog mig precis att jag till och med har varit singel i ett halvår. Det stundar väl inte förrän jag står där med hus, man och barn. Nej förresten, inte barn, det ska jag inte ha. Men ett eget byggt hus det ska jag banne mig ha.

Ja som sagt snart är det jul och nyår och då ska min träning verkligen ha gett synbara resultat, därför ska jag nu ta mitt pick och pack in till stan för att göra just det jag älskar mest, träna!




IN NEED OF COFFEE

Mitt kaffe är slut hemma. Inte bra. Känner hur det kryper i kroppen efter en god kopp kaffe. Det är vid dom här stunderna jag verkligen längtar tillbaka till John Bauer. Jag älskade mitt nio kaffe och klockan ett kaffe. Det var standard varje dag. En kopp kaffe, blå sked och prata med folk i fiket. Tror nästan jag måste slösa lite pengar på en kaffe när jag är på stan..


GOOD MORNING

God morgon! Idag har jag sovit ut riktigt länge och gud så skönt det var. Har precis ätit en god frukost och håller på att fixa mig. Om ett tag ska jag in till stan och träna Sarah. Jag själv ska träna lite senare, det är crosstraining med Paul på schemat idag. Ska se till att puscha mig själv riktigt hårt idag. 

Nu ska jag fortsätta dunka Winnerbäck! 


GE MIG


THE GYM

Vilket väder vi har fått, verkligen svensk tråkig höst. Ville nästan inte gå utanför dörren idag, det är tur att gymmet har så stark dragningskraft. Var där med Sarah och körde överkropp idag, kändes riktigt bra. Passade även på att kolla hur pass mycket jag har backat i övningar jag körde förut och var glad över att jag tog 40 kg i knäböj. Jag är inte helt ute och cyklar i alla fall.

Nu väntar jag på min sambo, snart dags att börja laga lite mat. Fläskfilé står på menyn, mumsigt va?


Gymmet är mitt andra hem och stora kärlek!

BUSY DAY

Det var inte lätt att ta sig upp imorse men dagen på jobbet har gått bra. Det som är skönt med att jobba morgon är dels att dagen går fort men även att man får äta en god hotellfrukost. Så mycket frukt det finns så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Underbart!

Dagen i övrigt har gått bra. För första gången gick jag helt själv med egen kassa och jag klarade det galant. Känns jätte skönt. Nu är jag ledig tills på söndag så får se vad veckan erbjuder. Givetvis massor av träning. Blev bodypump idag, imorgon väntar överkropp på gymmet och onsdag crosstraining. Tänkte pricka in en fika med mormor någon dag också. Till helgen kommer även familjen upp. Ja det blir nog full rulle!

Nu ska jag krypa upp i soffan och se på halv åtta hos mig samt biggest loser!

MÄSTERKOCKEN

Jag är den nya mästerkocken, eller nästan. Gjorde i alla fall pannbiffar för första gången idag och dom blev goda. Kan ni tänka er? Matlagning är inte mitt bästa område men jag gör mitt bästa och ibland till och med lyckas jag.

Nu är det snart dags att sova, ska upp vid fem imorgon och jobba. Jobbigt att gå upp så tidigt men det är skönt att vara färdig med jobbet i vettig tid. Blir att träna efter också. Om inte Sarah hinner blir det ett pump pass. Jobbet i sig är nästan en power walk.

Nu börjar parlamentet igen!

STORHANDLA

Gud vad skönt det var att äntligen dra och träna igen. Nu till veckan ska det verkligen bli att köra hårt. Känner mig otroligt laddad inför en hård vecka. Fast just nu lockar sängen mest, är otroligt trött. Innan jag kan lägga mig ner måste jag dock ta en tur med frugan till ICA Maxi och storhandla. Inte alls roligt men ett måste.

MOT GYMMET

God morgon! Ska kasta på mig ytterkläderna nu och sticka in till stan. Dags att träna Sarah igen. Är dock lite motigt att gå ut, det är helt vitt av all frost. Brrrr, inte skönt. Jag är en person som verkligen inte uppskattar kylan och längtar verkligen tillbaka till California när den kommer. Nåja, gymmet är min bästa vän så jag trotsar mer än gärna kyla för att ta mig dit!

17 OKTOBER

Det har varit lite struligt för mig med att få jobb här i Stockholm men jag är glad över att äntligen ha landat någon stanns, även om jag just nu bara står som extrapersonal. Provade på Bellmans ett tag och är glad över att inte jobba där. Arbetsgivaren är en skandal rent ut sagt. Jag får tacka min vän Marie för att hon såg till att jag fick intervju på Diplomat, jag trivs otroligt bra där. Personalen har verkligen fått mig att känna mig välkommen. Känner att jag kommer få det bra där.

På tal om trevliga kolleger, idag fick jag massage på jobbet, inte helt fel va? Nästan så jag ska anställa Simon som min massör. Skulle jag helt klart behöva.


JUST GOT HOME

Känns som jag är den enda i Sverige som sitter hemma framför datorn och inte är ute och festar. Klev precis innanför dörren efter jobbet. Fötterna värker precis som dom brukar efter ett långpass. Ska snart krypa ner i sängen var tanken. Måste vara pigg imorgon för ska upp och inte till stan för att träna med Sarah!

Tänkte dock ge ger en lite update på senaste tiden. Jag har jobbat på Hotell Diplomat nu dom senaste fyra dagarna och det fungerar jätte bra. Har skrivit på anställningspapper så det flyter på. Är ledig imorgon men jobbar igen på måndag. Utöver att jag har jobbat har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Det tar på krafterna. Gått och blivit förkyld har jag också. Ja som ni ser, det händer inte allt för mycket så att jag inte har uppdaterat skadar inte.

NÅGOT ATT SE FRAM EMOT

Utbildningen som jag ville gå var full så får vänta tills 22a januari innan jag kan börja. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? Blir ett bra sätt att kickstarta året på och så är jag klar strax innan jag fyller 21. Har jag två saker att fira! Det blir nog bra, kan jag fokusera på jobb nu vilket jag behöver. 

 


14 OKTOBER

Startar dagen med en kopp te och lite havregrynsgröt nermyst i soffan. Har fin fin träningsvärk i axlarna (Tack Paul!) så jag är på jag är på gott humör. Hade tänkt träna idag också men eftersom jag ska servera är det inte värt att vara trött i armarna så det får vänta tills imorgon. Istället ska jag unna mig en lång dusch och sen en god lunch! Slutar 11 ikväll så kommer vara slut då.


AND I'M DEAD

God morgon, god middag och god kväll! Jag är helt slut, steg upp fem imorse och har hållit igån hela dagen. Först jobbade jag på hotell Diplomat och det gick bra. Har kvällspass imorgon och vi får hoppas att även det går bra. Efter jobbet mötte jag Sarah och vi påbörjade ett överkroppspass på gymmet men avbröt mitt i för jag bestämde att vi skulle vara med på crosstraining passet. Helt klart bästa passet och en underbar tränare! Han berömde mig för min styrka och det var kul.

Nu ska jag sjunka ner djupare i soffan, se på tv och inte röra mig ur fläcken. Låter bra, right?


Bjuder på ett foto jag tog igår

MISSING THE GYM

Jag hatar att inte träna, jag blir nervös av det. Rastlös och irriterad. Jag vet att jag behöver den här vilodagen men det är verkligen inte roligt. Vill till gymmet och köra ett stenhårt pass. Tur att jag ska göra det imorgon efter jobbet. Har jag berättat det förresten? Jag ska iväg och provjobba på Hotell Diplomat imorgon, börjar sju på morgonen. Wish me luck. Jobbar även torsdag och fredag kväll sen kanske jag börjar plugga på lördag.

Ni kanske minns att jag nämde att jag skulle ta ett lån? Ja allt det är inte färdigt än men får jag lånet går det till en utbildning. Kan ni gissa vad jag ska utbilda mig till?


Mitt mål med min träning just nu är att ta mig tillbaka till samma form jag hade i juni, därefter att fortsätta "tighta" till mig.

JAG SAKNAR ER


och ni borde komma hit snart!


AUTUMN PICTURES

Med hjälp av min superskills fixade jag tillbaka kanalerna! (typ tre knapptryckningar men ändå..)

Nu ska jag gå igenom bilderna som jag var ute och fotograferade tidigare idag. Borde städa upp i köket också. Lika bra att göra det så kan jag sova sen. Tror jag ska fixa lite te när jag ändå är på g, är fortfarande frusen sen jag var ute. Nedrans vinterväder som är på gång.


KANALERNA FÖRSVANN

Min tv dog precis? Eller rättare sagt, kanalerna bara försvann. Jag som inte kommer ihåg hur man gör en kanalsökning, fint. Får försöka lista ut det. Jag som såg fram emot att slappa framför tvn, är förbaskat trött. Gick upp vid sju idag för att åka in till stan idag och fixa med en sak.

Jäkla skit tv säger jag bara..

THE FANTASTIC EGG

Ägg är så galet gott. Jag skulle nog kunna leva på det, ja nästan i alla fall. Jag behöver melon, kaffe, tonfisk, feta ost, broccoli och mörk choklad också. Men annars så! Finns så mycket man kan göra med ägg. Koka steka, scrambled, omelett you name it. Självklart måste man ha på piffi allkrydda också, då blir det perfekt. Sen är ägg väldigt nyttigt och det gör bara saken ännu bättre.

Hur tycker ni bäst om era ägg? Jag tror min favorit är ett kokt ägg som är på gränsen mellan hårt och löst!


WASH TIME

Good morning boys and girls! Jag gick faktiskt upp vid åtta idag men har suttit och läst om träning fram tills nu. Lärt mig massor av intressanta saker. Längtar efter att få dra ner till gymmet och träna med Sarah. Men innan dess ska jag tvätta, kul va? Har tvätt tid vid tolv.


STÖRANDE SAKER I KOMUNALTRAFIKEN

Det finns några saker som har stört mig på senaste tiden i SL's komunaltrafik.

Igår när jag skulle åka hem stod min buss och väntade, jag och en till tjej sprang fram och kom dit precis när dörren stängdes. Han tittade på oss och körde sen iväg. Jag hade haft förståelse om det hade varit rusningstrafik men det var det inte. Riktigt dåligt av honom.

Idag när jag stiger på t-banan på gullmars var det mycket folk, jag ser mig om efter sittplats men inser fort att jag får stå. En tjej sitter dock med hörlurar i öronen, stirrar ut genom fönstret med en sur min och sin väska på sätet BREDVID. Vagnen var full med folk men det struntade hon i och tog en plats helt i onödan. Hade god lust att sätta mig på hennes väska.

Sist men inte minst. Det är vanligt folkvett att kommer det en äldre människa, ja då ställer man sig upp. Det samma gäller kvinnor med små barn eller som är gravida. Samt skadade personer. Jag ställer mig alltid upp, det är något som sitter i min ryggrad. Att sen se människor som skiter i det, ja det gör mig rent ut sagt förbannad.



Behövde bara få ur mig det här, har gått och irriterat mig på det. Ska man resa komunalt måste man faktiskt ha lite folkvett och veta hur man för sig.

PUMP IT

Roooompa! Jag har grym träningsvärk i min lilla rumpa så att säga. Det kändes mist sagt under knäböjslåten på bodypumpen. Skönt! Ökade vikt på både rygg och axlar idag så är ordentligt trött nu. Snart är det dags för middag, idag står hemlagad köttfärspaj på menyn, mums!

Nu ska jag hjälpa frugan igen!

VÅFFLOR OCH IDOL

Jag och Louise gjorde en mysfrukost med våfflor idag, riktigt gott! Nu tar vi det lugnt i soffan och ser på idol, precis som man ska på en lazy sunday. Ska in till stan om ett tag och träna bodypump. Jag lär somna på bussen, är galet trött. Ska därför fixa kaffe nu tänkte jag.


Den här mannen ska jag gifta mig med!

KÄNDISSPANING

Tänkte att ni skulle få en snabb update om min dag också.

Har spenderat min mesta tid med Sarah idag, blev en långpromenad i stan i letan efter ett bra fik. Hamnade tillslut på Waynes, ovanligt? Nej. Vi pratade politik och träning i timmar, alltid lika givande! Ska bli hennes tränare i gymmet, ser verkligen fram emot det.

Efter träningen drog jag till SATS och körde ett riktigt tufft benpass. Så nu är jag helt slut och väldigt nöjd. Louise är ute med Petter ikväll så jag sitter här hemma sjäv men har rätt trevligt ändå.

Juste, jag och Sarah såg Peter Magnusson idag. Såg även Baby J (jayson) här om dagen. Ja lite lantis som man är så är det lite kul med kändisspaning.


HÄRLIG ANDEDRÄKT

Det är tur att jag är ensam hemma, jag som är vitlökoman passade nämligen på att ha i väldigt mycket vitlök i min kallsås. Riktigt gott men nu antar jag att jag stinker, haha!

Det blev inget dansfeber för min del, tittade på Kenza & Tyra show istället. Kom på att jag inte har gjort det än nämligen. Helt okej show faktiskt måste jag säga. Ska sätta mig och se det andra avsnittet nu tänkte jag. Blir nästan lite sugen på att skicka in en dröm, hade varit väldigt kul. Fast vad ska man ta? Jag skulle väldigt gärna vilja agera projektledare för ett event, fast det är nog lite svårt att uppfylla.. Får komma på något bra.


DINNER TIME

Precis landat i soffan med god middag. Har lagat bulgursallad med kycklingfilé och en god kallsås på turkisk yoghyrt. Nu ska jag se dansfeber och avnjuta maten! Uppdaterar er senare om min dag, tänkte bara säga att jag lever!

I'M IN LOVE

Jag är helt tagen och förälskad i Olle, han är bäst i hela Idol. Tror jag ska kidnappa honom och göra honom till min man. Han är snygg, han kan sjunga, kan klä sig och spela gitarr. Can't get much better, right? Rösta nu damer och herrar!


LANDAT

Gud vad skönt det är att landa i soffan efter en dag när man har varit runt mycket. Idag har jag varit på banken med mormor och sen även blivit bjuden på lunch på en kina restaurang på Bollis. Mycket gott och väldigt trevligt! När jag kom hem var det bara att kasta sig vidare och handla, där efter in till stan och köra ett pass på gymmet. Väl hemma ställde jag mig vid spisen och lagade mat. Nu sitter jag i soffan och ser på idol!


ONT DET GÖR ONT

Idag när jag vaknade hade jag riktigt ont i vaden. Det kändes som när man får kramp i vaden ni vet? Det gör fortfarande ont när jag går. Riktigt konstigt. Jag kanske har haft en riktig krampattack under natten? Fast nej, det hade jag kännt. Ja det går väl förhoppningsvis över.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen fixa mig. Ska iväg och möta mormor senare idag och sen blir det gymmet. Min träningsvärk sitter i fortfarande ifrån crosstrainingen men det ska nog gå bra. Har fått extra mycket i magen efter gårdagens magövningar. Superskönt!


ETT GYMPASS

Hade en liten genomgång på gymmet idag med en kille som heter Johan och det gick riktigt bra. Han sa att det märktes att jag har tränat med vikter tidigare och att jag verkade stark. Alltid kul att höra. Speciellt att jag skulle vara stark eftersom jag har blivit väldigt mycket svagare. Men det ska nog gå bra att bygga upp styrkan igen!

Nu funderar jag på att sova, är rätt trött och har lite att stå imorgon.

BORING DAY

Den har dagen har varit minst sagt intesägande. Vad har jag gjort? Stirrat in i väggen är nog ett ganska bra svar. Vaknade tidigt, åt frukost, gick en promenad och bänkade mig i soffan. Jag och Louise har otroligt givande tv kanaler 1,2 och 4an. Ja jag har med andra ord haft en otroligt dålig dag. Skulle ha åkt till morfar men det hanns tydligen inte med så det tar vi imorgon.

Det som har gjort att jag inte har tappat humöret totalt är att jag ska till gymmet nu ikväll. Ska gå igenom gymdelen med en av tränarna där och sen köra ett pass. Jag älskar gymmet och att få träna så det muntrar alltid upp mig!

6 oktober

Jag är sjukt trött och ändå har jag knappt gjort något idag. Tränat, varit på intervju och fixat med små saker. Hann inte till banken igår så morfar ska hjälpa mig imorgon. Ni får vänta lite till innan jag berättar vad jag ska göra.

Idag blev det ett crosstraining pass på SATS, jag är helt förälskad i dom passen. Ska försöka gå på ett till i veckan och sen även köra några egna gympass. Även om det kan vara segt i början är det väldigt skönt att gå själv i gymmet och det ger mycket resultat. Körde i princip bara med fria vikter tidigare.

Nu ska jag dricka te som mamma har köpt till mig, mums!


5 OKTOBER

Det märks att jag inte har tränat på länge, jag blir alltid så lättretlig. Men imorgon, då är det dags. Då kommer inte SATS bli av med mig på evigheter. Ska nog ta med mig en säng och börja sova där. Helt perfekt, right Anna?

Idag är min sista dag på jobbet. Blir bara några timmars jobb, är så lugnt nu om dagarna och så ska jag iväg och fixa massa saker innan bussen till Stockholm går i eftermiddag. Ska bli skönt att komma hem till Vendelsö och frugan igen. Ja och soffan. Den har jag saknat.

Nu ska jag hämta mer kaffe, vi hörs senare!

AWESOME

Jag är så upprymd och hoppfull att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har massor av tankar och idéer. Jag ser massor av framtida möjligheter om jag får göra det här. Hur jag ska kunna väva ihop alla mina mål som jag vill uppnå i ett. Jag är en person som verkligen kämpar hårt när jag vill något och det här ska jag klara.

Nu ska jag ta all min energi och gå en powerwalk!


URSÄKTA MEN FÅR JAG LÅNA PENGAR?

Imorgon ska jag och min pappa bege oss till banken. Jag ska nämligen begära ett lån på hundra tusen. Jag är lite nervös faktiskt. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. Eftersom det mesta av mina kläder finns hemma i Stockholm är mina valmöjligheter inte allt för stora.

Jag antar att ni är rätt nyfikna på vad jag ska använda pengarna till? Ni får helt enkelt hålla ut ett tag till innan jag berättar. För att göra det hela lite intressant kan ni få gissa lite.

 

Stay tuned darlings!


SLUTAT FÖR DAGEN

Det blev ingen långpanna på jobbet idag inte. Fick sluta redan vid två. Nu inväntar jag syster så vi kan gå ner på stan en sväng. Kommer känns så pluttigt att traska runt där nere nu när man är så van vid Stockholms alla gator. Fast det är väldigt mysigt här i Kalmar så jag klagar inte :)

SOM KLIPPT OCH SKURET

Ja då var det gjort. Jag har äntligen tagit tummen ur rumpan och klippt lugg. Jag säger varken bu eller bä om resultatet. Måste vänja mig vid den först. Här kommer lite bilder i alla fall.


Fick bli en snelugg

Som även funkar som någon form av raklugg.

Tja vad säger ni, flipp eller flopp?

YOUR LOVE IS MY DRUG


ALL I DO IS WORK

Jobb jobb jobb, det enda jag tjatar om känns det som. Men jag gör inget annat. Stiger upp, tar en dusch och åker till jobbet. Nu ska jag snart unna mig en långpromenad i höstkylan. Välbehövligt nu när jag inte tränar.

Jag vill ha den här boyfriend skjortan ifrån Modekungen. Kliar i fingrarna efter att klicka hem den!

FOUND IT

Lyckan är gjord, hittade mina fiberhavregryn på restaurangen! Jag älskar verkligen havregrynsgröt, speciellt med fiberhavregryn. Tror verkligen inte jag kan tröttna på det. Det går att variera gröten på så himla många olika sätt. Ibland när jag verkligen behöver ha något mättande mosar jag i banan, ska det vara lite lyxigare har jag i bär men oftast blir det bara kanel och några nötter. Idag fick det dock bli honung och kanel. Riktigt mumsigt!


ETT STYCKE PT TACK

Vet ni vad jag vill ha igen? En personlig tränare. Åh vad jag saknar att ha det. Skulle verkligen behöva en tränare för att komma i form igen. Är det någon som har några slantar över är det helt okej att skänka till mig. Ska starta en fond "ge Denise en personlig tränare". Tror den kan gå långt.

2 OKTOBER

Efter ännu en lång dag på jobbet är jag nu väldigt trött. Har landat hemma och sitter i köket. Funderar på om jag ska gå en sväng eller om sängen ska få ett besök av mig. Det lär bli en lika lång dag imorgon så det är nog bäst att inte vara uppe allt för sent.

För tillfället sitter jag och drömmer mig bort tills på onsdag. Då ska jag äntligen träna igen. Blir ett bodypump pass och ett crosstraining pass. Sounds good, right? Jag längtar riktigt mycket. Hatar att komma igång med träningen och sen behöva göra uppehåll direkt..

Nej nu ska jag sova, god natt!

SEG FAMILJ

Den här morgonen påminns jag om varför det är så fruktansvärt skönt att inte bo hemma längre. Min familj är nämligen väldigt seg. Jag börjar jobba klockan elva och vill gärna vara på jobbet i tid för att hinna ta det lite lugnt, äta min gröt och dricka en kopp kaffe. Men den här morgonen kan jag bara glömma det. Evelina är seg som alltid, går in i duschen när vi ska åka. Jag sitter i köket vrål hungrig men finns inget att äta. Självklart ska vi förbi citygross innan vi åker till jobbet också. Alicia krånglar som vanligt och tar en massa tid på sig med allt. Själv sitter jag i köket sur som ett åskmoln och väntar på att min otroligt sega och irriterande familj ska få tummen ur rumpan så vi faktiskt kan göra det vi ska.
Frukost kan jag bara glömma.. Kommer vara på jobbet strax EFTER att jag börjar. Det betyder att mat det får jag äta runt, tja låt oss säga fem? Tack Evelina och alla övriga underbara familjmedlemmar för att ni gör min start på dagen så underbar.
Tur att jag återvänder till Vendelsö på tisdag.

off to bed

Mina fötter värker och jag är riktigt trött. Det blev en lång dag på jobbet med mycket folk. Tycker ändå att dagen har gått väldigt bra och ganska fort. Nu ska jag snart sova, tidigt jag vet men jag behöver det. Imorgon förväntas det att bli ännu mer på jobbet så jag behöver all min energi då.
Hoppas ni har haft en bra dag!

TAKE AWAY COFFEE

Jag sitter åter igen och funderar på att klippa snelugg. Jag har så svårt för att bestämma mig. Jag tycker det är väldigt snyggt och det gör mycket men tänk om jag inte passar i det? Då sitter jag med en lugg som jag inte kan göra något åt. Besvärligt det där. Vi märker väl om jag klipper.

Nu ska jag kila bort och kolla skor innan jag börjar jobba. Tar med mig en take awaykaffe också. Bästa starten!


RSS 2.0