Riktigt kap!

Ni ska bara veta vilket kap jag gjorde idag! Köpte ett par acne jeans på rea för 299kr! Dom kostade 1300 från början så det var verkligen ett riktigt kap. Är hur nöjd som helst. Slänger upp en bild när jag kommer hem så ni får se. Köpte även ett par svarta stövlar från Scorett, supersnygga!
Nu ska jag brainstorma!

Dags satt sätta lite fart på kreativiteten

Hm, sitter och spånar på idéer till filmaffischen och det går lite halvsegt. Det är rätt svårt men det känns som om jag har några idéer nu i alla fall. Ett tag kändes det hopplöst. Nu är det snart lunch och det behövs mina vänner. Ska äta sushi idag igen. 
Efter lunchen hade Gergö en till uppgift som vi skulle gå igenom. Tror det handlade om byrån så det lät spännande. Får se vad det blir.

Ät inte hallon!

Juste, läste precis i metro + att jag hörde det på radio imorse att dom varnar för att äta frysta importerade hallon. 60 skolbarn som hade gjort det hade nämligen insjuknat i vinterkräksjukan.Mindre kul måste jag säga. Jag komer att hålla mig borta från hallonen nu ett tag i alla fall. 

Sen ska dom även göra om våra pengar. Inom ett år kommer inte 50öringar att finna, det tackar vi för! Dom funderar också på att införa 2kronan igen. Även 20kronors mynt och 200lappar. Vad tror ni, tror ni att det blir bättre? Jag gillar inte tanken på att tjugor ska bli mynt, tycker inte om mynt. Men men, som dom säger är det bättre. tjugolappar blir slitna mycket enklare än kronor så det är ju bättre för naturen i längeden. 
 

Massor av roliga saker väntar!

Den här eftermiddagen kommer att bli superkul. Efter lunch ska jag och Micke gå igenom ett tidigare uppdrag som dom har gjort så jag får se lite hur man jobbar. Tycker verkligen att sånt är superkul. Jag får chansen att se hur man jobbar på riktigt och få massa tips och idéer. Imorgon ska jag även vara med på ett möte med en kund. Ska även fortsätta att jobba med affischen. Ah, älskar att bara här!

Vintern är på väg

Sitter vid min Mac och tinar upp mig med en Chai latte. Vintern är verkligen på väg nu, det känns. Ska in till stan någon dag med min kusin och köpa mig en fet halsduk och ett par uggs, kommer att behövas. Hoppas pappa har satt in min lön nu. Skulle vilja shoppa lite andra grejer också. 
I eftermiddag kommer Felicia igen och vi ska plugga tillsammans. Jag ska nog passa på att köra lite engelska medan hon också gör det. Måste få det klart någon gång.. 

sista september

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har haft massa mardrömmar så jag har inte sovit så jätte bra. Nu sitter jag i soffan, ska strax rusa iväg till bussen i kylan. Usch, det är bara 3 grader ute, jag måste köpa vantar.

Nej nu måste jag springa annars missar jag bussen.

trevlig kväll!

Hej alla! Förlåt för dålig uppdatering ikväll men har inte riktigt haft tid. När jag kom hem så lagade jag mat och så kom min kusin. Så jag har umgåtts med henne hela kvällen. Nu pratar jag med älskling i telefonen och ska snart gå och lägga mig, tänkte bara slänga upp en bild på där jag sitter om dagarna.

sov så gott!






Träningsskor

Skulle behöva köpa ett par nya träningsskor, funderar på dom här två modellerna, men jag vet inte riktigt. Har ni något bra tips på något bra märke eller modell? Skorna ska användas endast inne och behöver bra dämpning för hopp.



För mycket mat

Jag är proppmätt! Smällde precis i mig en halv scones, paprikakeso och lite kyckling. Har nästan lite ångest över allt jag har ätit idag. Ingen träning och mycket mat har aldrig varit en bra kombo för mig. Imorgon blir det både mindre mat och mindre matsnack. Känner att det har blivit lite mycket av det idag.

Sitter och funderar på om jag ska orka ta mig tiden att göra om min design på bloggen eller om jag ska be någon att fixa det åt mig? Hur som helst så måste den fixas.

Nu ska jag sätta mig och leka i ps tror jag. Have fun ya'll !

Mums!

Eftermiddagsslöheten börjar smyga sig på nu känner jag. Kanske är dags att dra i sig en kaffe snart? Kanske gör det i samband med mitt mellanmål. Ligger ett ställe som heter Svarta lådan här ner som endast säljer nyttig mat, såg att dom hade lite trevliga mellannmål också så ska bege mig ner dit snart.

Hittade ett sushi ställe som jag åt på under lunchen idag, smakade mycket gott! Blir sushi imorgon också har jag bestämt. Köpte även en chai latte på tillbaka vägen. Kan det bli bättre?


Visst ser det gott ut?!

29e september

Jag börjar nästan att känna mig som en riktigt stadsbo när jag jäktar till bussesn och sen springer vidare till t-banan med min kort i handen och en metro under armen.

Jag trivs verkligen här på Dorian Mabb, lär mig saker hela tiden och försöker snappa upp så mycket jag kan. Alla här är supertrevliga och jag känner mig verkligen välkommen. Micke har visat mig massor av intressanta saker som jag verkligen har lärdom av. Ibland ska man ha tur och få en riktigt superbra praktikplats!

Satt och tänkte på en sak igår. När jag tänker på en reklambyrå så tänker jag vitt, stilrent, mac, massor av kaffe, bra läge, tvspel och på alla byråer jag har varit in på så stämmer det. En tillfällighet eller är det bara allmänt så?!


God morgon!

God morgon! Kom precis upp på byrån och sitter här med Sofis mode och tar det lugnt. Ska ta mig lite kaffe snart så jag tinar upp, är iskall. Det var bara 2 grader ute när jag lämnade lägenheten imorse. Verkar som kylan verkligen är påväg nu. Ska ta och köpa mig ett par vantar på lunchen.

Vad ska ni göra idag?

Du är bäst!

Tiden här i Stockholm hade varit perfekt om jag hade haft min älskling här. Jag saknar honom sjukt mycket. Sex dagar utan honom, hur ska jag överleva? Än har det bara gått två och jag börjar bli galen. Min underbara fina pojkvän, han är det bästa som finns. Längtar som en tok till fredag då jag får se honom igen. Mysa hela helgen. Tänk, vad hade jag gjort utan honom?


Tuva är bedårande!

Berättade att jag träffade min halvkusin tuva för första gången igår? Hon är sjukt söt! Tog några bilder på henne igår som ni bara måste få se. Niklas (morbror) kom över en sväng vid tolv och vi fikade lite. Tuva charmade mig totalt, man drunknar i hennes ögon. Hoppas jag hinner träffa henne mer innan jag sticker hem.




Typiskt!

Gick ut på stan efter apun idag och lyckades ofter många om och men leta reda på Weekday. Fotade lite också men märkte nu när jag kom hem att jag inte hade haft något minneskort. Tror ni att jag blev grinig eller?

Jaja, sitter och äter mörk choklad med mintsmak och ser på Sveriges fulaste hem. Ska ta och plugga lite snart tror jag. Hade behövt träna också, känns som det enda jag gör är att äta. Imorgon ska jag nog käka sushi, eller om jag tar det på onsdag? Så får det nog bli.

Någon som har bra tips på matställen vid Götgatan? Gärna i närheten av skrapan.



Där åt jag idag och det var ingen höjdare. 94 kr för en sallad som verkligen inte var god. Nåja, bättre lycka imorgon. Ska avnjuta en Chai latte imorgon i alla fall, mums.

Måste fota lite!

Jag börjar bli riktigt fotosugen nu när jag sitter här och blickar ut över Stockholm. Tror jag ska ta mig en promenad med kameran innan jag tar mig hemmåt. Stockholm och hösten är helt underbart.

Just ja, fick precis reda på att Weekday nästan ligger här där jag har apu. Ligger lite längre ner på Götgatan bara. Blir en tripp dit innan jag tar t-banan hem också. Känns som att det kan bli farligt att gå dit, dom har underbara kläder. Nåja, lite skadar det ju inte  att bränna? Det är inte alltid man är i Stockholm.

Nu har jag snart gjort min första dag här på Dorian Mabb och jag trivs verkligen. Alla som jobbar här är jätte trevlig och jag tror att jag är säker på att jag kommer att lära mig en hel del här. Jag är så grymt glad över att ha fått den här chansen!

Blir nog ingen mer blogg idag, har inget internet hemma, morfar snodde med sig det till Söderköping. Oh well, ni överlever nog. Ha det bäst!


Stockholm <3

Jag måste bara säga att jag älskar Stockholm. Varje gång när jag är här så blir jag fruktansvärt lycklig, känner mig som ett litet barn på julafton. Hade min älskling varit här hade allt varit perfekt. Menmen, jag vill verkligen bo här. En storstad passar mig perfekt. Vem vet, jag kanske hamnar här om inte allt för länge?

Från det ena till det andra. Skulle behöva shoppa lite, har så lite och tråkiga kläder. Var inne i stan igår men hittade bara en tröja. Måste hitta butiken weekday någon dag, dom har sjukt snygga grejer.

Nu ska jag återgå till det jag ska göra. Hejs!

Första dagen

Varför har jag inte upptäckt chai latte tidigare? Hur som helst, det är riktigt gott.

Sitter på Dorian Mabb just nu, första dagen på praktiken. Har väl inte gjort allt för mycket än, var med på deras morgonmöte och letat 70-tals information till en filmaffisch som dom ska göra till en kommande film. Men jag kan inte säga vilken! Har ätit en äcklig och svindyr lunch också. Nu slösurfar jag på min Mac och tittar på den underbara utsikten över Stockholm samtidigt som jag sippar på min chai latte. Kan det bli bättre?


RSS 2.0