sista maj

Nej vet ni vad, nu är det verkligen dags att sova. Imorgon väntar mer plugg och jag måste vara pigg. Kan hända att det blir en tripp till Nybro imorgon och om inte så blir det en tripp till gymmet. Dagens pass blev bodypump och det var nytt pass. Utfallslåten och maglåten tog bra måste jag säga, helt underbart. Men som sagt, nu är det sömn som gäller. Sov gott alla!


klarat engelska b, äntligen!

Ni läsare ökar ständigt ändå är det aldrig någon som klämmer ur sig något så jag vet vem som läser. Ta och gör det, jag är faktiskt nyfiken!

Hur som helst är jag jäkligt glad. Klarade precis av engelska b. Läste kursen förra året men blev sjukskriven ett tag så hade lite uppgifter över till i år och har äntligen fått in allt. Fick MVG i kursen så jag är väldigt glad. Har även avverkat lite andra uppgifter kvar så det är inte mycket kvar på listan nu. Ska snart kila hem och ladda inför bodypump ikväll. Mycket bra dag trots all min sentimentalitet!


Älskade Älvan i ettan.

sentimentalitet

Låter min irritation rinna undan med Winnerbäck i öronen och lägger fokus på att bli klar med allting. Dags att lägga i sista växeln för snart är det dags. Om en vecka är jag militär på studentveckan och springer runt och gör galna saker. Jag kan inte riktigt förstå det. Jag började på John Bauer igår, nästan i alla fall. Tiden går fort. Snart är jag 40, har barn, hus och ett fast jobb. Sen sluter man ögonen och går i pension. Haha, nåja nästan i alla fall. En rolig och läskig tid ligger framför mina fötter.


Idag har jag på mig ett fint armband som min femåriga syster har gjort. Hon är för söt!

the last week

Sista riktiga skolveckan i gymnasiet, känns otroligt konstigt. Har inte direkt lektioner den här veckan utan är bara här och gör lite restarbeten. Betygen sätts på fredag så det är bara att plugga på. På fredag är det över. Sen är det bara studentveckan kvar. Jag vet inte om jag längtar eller inte. Kommer sakna John Bauer så grymt mycket. Men nu ska jag inte tänka på det för då börjar jag bara gråta.


Långpromenad x 2

Jag var för trött för gymmet idag så det får bli en långpromenad nu, dagens andra faktist. Tog en långrunda med min hund imorse också. Så skönt och avkopplande att promenera i det fina vädret med lite musik i öronen.


Jag kan lova att det var drag igår när  Living on a Prayer spelades, underbart!

Bra jobbat balkommitén!

Dålig uppdatering idag men jag är så galet trött så ni förstår inte. La mig i soffan och somnade så har sovit större delen av eftermiddagen. Var nyss på macken coh köpte Ben n' Jerrys chocolate fudge brownie och letade fram en kall cola ur kylen och mumsade i mig det till ett avsnitt av House. Kan det bli bättre?

Jag måste bara säga att jag är så himla stolt över vårt arbete i Bal och studentkommitén. Vi har jobbat riktigt hårt för att få balen så bra som den är och den blev verkligen lyckad. Allt vårt slit har verkligen lönat sig och jag är så himla nöjd. En eloge till oss!


Bild tagen av Nikolina!

Studentbal

Gårdagen var helt underbar, jag hade så grymt roligt hela dagen. Det började med att jag åkte till stan och fick hår och smink fixat. Sedan blev jag även fotad i studio och bilderna blev riktigt bra. Jag tog mig vidare och mötte klassen på en uteservering innan vi gick till Stadshotellet för fotografering. Där efter var balen i full gång med mingel, middag och dans natten lång. Fick riktigt många komplimanger för min klänning och det gjorde mig jätte glad!

Idag är jag riktigt trött så ska bara ta det lugnt. Får se om jag orkar träna idag, hade varit bra.







awesome day

Jag har haft en riktigt bra dag och varit med massor av härliga människor hela dagen. Mitt humör är på topp och jag har precis ätit jätte god lax. Sitter i soffan och vilar lite, tänkte snart gå en kvällspromenad. Det är så fint väder så det kan vara skönt att röra lite på sig. Vad har ni gjort idag?


iväg till Nybro

Solen skiner än och nu åker jag till Nybro med MUF! Hann ner på stanoch hittade smycken till balen. Köpte ett halsband men är lite osäker på om det passar eller inte. Ska hem och prova det ikväll. Nu är jag lite små stressad för ska hinna förbi systemet innan Sarah hämtar upp mig. Hade också behövt gå förbi HM men jag tror fasen inte att jag hinner.


leta smycken

Nu blir det en snabb lunch och en rush ner på stan för att se om jag kan hitta smycken till balen imorgon. Snacka om att vara ute sent!


yesterday

God morgon, visst är det fint väder idag? Jag var galet trött när jag vaknade idag så det var tur att solen strålade, annars hade jag nog inte kommit upp! Idag har jag en fullspäckad dag med skola och så ska jag åka till Nyrbo och kampanja med MUF.

Tänkte bara berätta om igår. Jag och lite vänner gick till Baronens event inför SATC premiären. Först blev vi i princip dödade utav alla tjejer när dom delade ut goodiebags. Jag stod mitt i smeten och blev tryckt ifrån alla håll och kanter. 4 tjejer svimmade, någon spydde och vissa kom ur högen blodiga. Efter den fasansfulla upplevelsen med tjejer som vilddjur gick vi på en tipsrunda i hopp om att vinna biljetter till filmen men vi förstod inte att man skulle skynda sig så vi var allt för sega och fick inga biljetter. Men vi hade bättre lycka under nästa tipsrunda, vi skyndade oss som galningar och vann biljetter till premiären. Så igår såg vi alltså filmen som var grymt bra, se den gott folk! Innan bion gick vi även till Krögers och tog en cider och lite natchos. Vi blev även bjudna på cosmopolitans innan bion. En galet bra kväll med underbara vänner!







ja ni, det har varit en galen kväll!

Vilken dag säger jag bara, den har varit galen! Kom precis hem och är dödstrött men tänkte bara säga god natt till er innan jag lägger mig. Jag ska berätta imorgon om min superknasiga gårdag/kväll. Den blev hur bra som helst. Men kan den bli annat med fina vänner?


Den här bilden får visa lite hur random kvällen blev!

Mot Baronen

Nu sticker jag och vännerna till Baronen, hoppas ni också får en toppen kväll!


You and I

Har pratat ut med Johanna idag så nu känns allt bra i magen igen, tack och lov. Ledsen att jag sårade dig gumman, finare vän finns inte ♥

Jag har varit ett litet hormontroll idag, skrattat och gråtit om vart annat. Nu väntar en fin kväll på Baronen med underbara människor. Dom har ett litet event ikväll eftersom andra filmen av Sex and the City släpps idag så man får goodiebags, kan vinna biobiljetter, det är modevisning och Charlotte Perelli kommer att vara där. En mycket bra kväll med andra ord!


You and I, always tösen!

Tänkte bara tilllägga och förtydliga så det inte blir missförstånd som jag märker att jag råkade skapa igår. Jag är varken arg eller sur på dem som ska hålla talet. Jag var arg på mig själv igår för att jag inte lyckas kontrollera mina privata känslor och lägga dem utanför skolan och anledningen till att jag bara gick var för att jag inte ville att någon skulle se att jag var ledsen och grät. Inte av några andra skäl. Deras tal är jätte fina och jag är väldigt glad för deras skull och vet att dom kommer göra det fantastiskt på studenten. Mkay allihopa? :)

off to school

Hej! Jag ska springa iväg till skolan och äta lunch nu och ha en munta i religion samt lite engelskaredovisningar. Det är riktigt fint väder ute så tänker faktiskt skynda mig ut, har på känn att solen inte stannar länge! Vad ska ni göra idag?



Winnerbäck, allt jag behöver

Nej vet ni vad man behöver kvällar som denna när man är lite deppig och lutar näsan i religionsboken och försöker få in judendomen i huvudet? Lars Winnerbäck! Solen skiner och jag längtar tills i sommar när jag ska gå och se honom. Tänk att Winnerbäck alltid gör mig på bättre humör och gör mig lugn.


har haft en jobbig dag

Vilken dag det har varit, jag är helt slut på alla sätt och vis. Dagen har varit konstig och jag har väldigt ledsen stundvis. Blev riktigt ledsen när jag inte fick hålla studenttalet. Är det något som jag har velat göra sen jag gick i ettan så är det att få hålla talet på slutet och ja, nej jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den saken mer än att jag är både sur och ledsen över besluten. Men man kan inte få allt i livet eller hur?

Jag tog en fika med Anton och Hampus efter alla redovisningar och blev på betydligt bättre humör. Blev även uppringd utav Sarah ifrån MUF och fick förfrågan om att vara med på debatt imorgon. Tråkigt nog kan jag inte, hade väldigt gärna åkt.

Nu ska jag sticka näsan i religionsboken!

färska jordgubbar

Jag äter en riktigt god frukost idag, nämligen havregrynsgröt med färska svenska jordgubbar. Galet gott och uppiggande. Sitter och tar det lugnt och försöker samla mina nerver, haha. Jag ska som jag sa tidigare redovisa mitt projektarbete för skolans tvåor idag på JB Expo. Sen ska jag även hålla mitt avslutningstal i svenska C. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra men ni får gärna hålla en tumme för mig!


MUF

Ledsen för dålig uppdatering idag men har haft fullt upp med skolarbeten så har inte riktigt haft tid. Nu är jag hemma en sväng innan jag ska iväg på träning vid halv åtta. Det blir bodypump ikväll, sjukt skönt!

Jag vad på MUF möste idag och vi körde lite debattövningar, riktigt kul faktiskt. Jag var lite små nerövs över att göra bort mig men hör och häpna, det gick faktiskt helt okej. Jag kommer garanterat att fortsätta gå på MUF möten, kanske mitt stora kall i livet? Jag älskar politik och vill verkligen engagera mig och göra en skillnad.


komunen, fika och MUF

Goooood morgon! Ännu en solig morgon, underbart. Om nu bara solen kan stanna hela dagen så blir jag glad. Men Johanna sa att det skulle regna så vi får se. Ännu ser det lovande ut!

Nu ska jag fixa lite gröt och cykla till skolan med Johanna. På dagens agenda står det besök hos komnunen med samhället, massor av fika och besöka MUFs möte för första gången. Det kommer bli en toppendag som ska avslutas med träning.


Färdig med presentationen

Vart tog det fina vädret vägen? Verkar som vi väntar en åskig kväll. Jag som snart ska gå till träningen, inte kul! Ser att regnet öser ner. Tur att det finns paraply för regn ska inte få stoppa mig ifrån att träna.

Jag har precis gjort färdig min presentation inför JB Expo, ett event där alla treor på skolan redovisar sina projektarbeten. Jag börjar bli riktigt nervös nu faktiskt. Jag hoppas att inte så många kommer och tittar på min redovisning fast samtidigt vill jag inte att det är jätte många där heller. Vilket dilemma va?


Hittade en ytterst charmig bild ifrån min barndom. Jag och min kusin Fanny. Visst ser jag ut som en pojke?

efter den största frukosten jag ätit är jag nu sjukt mätt

Åh herregud vad mätt jag är. Jag brukar bara äta ½ dl havregrynsgröt till frukost men idag min vänner då jäklar har jag tryckt i mig. Det blev scrambled eggs, bacon, en macka, yoghurt med müsli, våffla, ost och kex och färsk frukt. Samt kaffe och juice. Förstår ni varför jag är mätt?! Nu behöver jag inte äta mer idag. Haha






Frukost på stadshotellet idag!

Jag är en sån jäkla tidspessimist. Klev upp klockan 6 idag för att jag skulle duscha. Vid klockan sju var jag helt klar och då hade jag ändå tagit det lugnt. Ska vara på stadshotellet vid åtta idag och äta frukost. Så nu har jag suttit här ett bra tag och gjort i princip ingenting! Måste lära mig att vara mer tidsoptimistisk. Fast egentligen så är det bättre att ha mer tid än mindre tid för då vet man att man hinner och slipper komma försent. Eller vad säger ni?

Nu kommer snart Johanna och vi ska ta våra fina cyklar och åka till Stadshotellet. Ha en fin solig morgon allihopa!



Fint väder betyder inget smink, väldigt skönt!

fint väder och jag pluggar

Det känns verkligen inte roligt att ligga inne när det är så fint väder och plugga. Men jag måste färdigställa mitt projektarbete så jag kan börja göra redovisningen imorgon. Min vecka som kommer är helt fullspäckad med saker och jag ser både fram emot den och fruktar den. Haha! Den börjar bra med en frukost på Stadshotellet i alla fall. Mums, finns inget bättre än hotellfrukost. Håller ni inte med?

Nej, nu ska bloggen få vila, jag måste faktiskt plugga. Får dunka musik och sukta efter värmen här ifrån sängen. Funkar det också.


Jag och mina otroligt fina vänner ♥

Can't be tamed

Jag är hemma ifrån jobbet nu. Det var väldigt lungt idag så jag fick sluta tidigt. Ska ta en promenad i det varma vädret och sen plugga innan jag ska ner till gymmet. En hektiskt vecka väntar i skolan så måste faktiskt vara duktig idag och få mycket gjort.


Miley Cyrus nya låt går varm hos mig men jag vet inte vad jag tycker om videon. Kanske lite för extrem för en barnstjärna. Eller vad säger ni? Tyckern ni om den?

23 maj

God morgon! Jag är uppe med tuppen som vanligt, ska snart åka till jobbet. Idag är det konstutställning på köpstaden så det kommer troligtvis bli mycket att göra. Rätt skönt, då går dagen fortare. Efter jobbet ska jag försöka hinna träna och plugga. Vi får se hur det blir med den saken.


Jag gick hem till Anton igår och hängde med grabbarna, väldigt trevligt!

sommaren är här

Gud vad varmt och skönt det är ute, nu är sommaren här! Hoppas det håller i sig till balen och studenten, det vore helt underbart. Jag älskar verkligen sommar, önskar att den varade för evigt, haha. Jag borde flytta till ett land där det är varmt året runt. Skulle passa mig perfekt.

Dagen på jobbet var riktigt seg och nu ska jag se om någon trevlig människa känner för att chilla i parken. Annars får det bli en långpromenad och se sommarkrysset ikväll. Hade varit väldigt gott med lite mörk choklad och jordgubbar också. Åh! Haha. Vad ska ni hitta på ikväll? Grilla? Festa?


en helt underbar utekväll!

Vilken kväll vi hade igår, helt fantastisk! Vädret var underbart, det var så varmt hela kvällen, verkligen sommarväder. Att man kunde dansa ute i klänningen hela kvällen var så jäkla skönt! Förfesten och middagen hemma hos Kim var riktigt trevlig och jag dansade på Vallen så mina fötter är riktigt ömma idag. Herregud vad vi dansade loss! Har massor av bilder men dom får ni se ikväll!

Nu ska jag fixa mig, ska dra och jobba förstår ni. Lite tråkigt i det här vädret men jag överlever!

Jag, Felicia och Stina

vänner är allt

Det är tur att man har vänner som förgyller dagarna! Vi har skrattat i ett idag känns det som och det är riktigt skönt. Solen har kikat fram nu och jag är mer än redo för ikväll. Vi ska ha lite redovisningar nu sen ska jag till bolaget innan vi ska hem och fixa oss. Ikväll ska vi skaka rumpa!


ingen bra start på dagen

Jag har haft en riktigt dålig start på dagen och känner mig väldigt ledsen. Ska därför skynda mig att göra klart allting så jag kan gå till skolan och vara med människor som jag tycker om. Känner att jag behöver det väldigt mycket. Så ska sminka mig nu, gå med hunden och sedan bege mig. Vi får höras senare när jag är lite gladare.



Att hitta en cambild som min 5 åriga syster har tagit själv när hon posar gör mig dock lite gladare!

Morgondagen kommer bli toppen!

Nu ser mitt rum anständigt ut igen, himla skönt! Jag hatar när det är stökigt men är usel på att hålla reda på mina saker. Bra kombination va? Nåja, kläderna hänger fint i garderoben igen så det blir lite lättare att klä sig imorgon. Om jag bara kan bestämma mig för vad jag ska ha på mig.

Imorgon väntar en lång skoldag och sedan en härlig kväll. Blir fix hemma hos mig med Stina och Felicia innan vi åker till Kim för middag och sedan förfest. På kvällen blir det utgång på vallen och massor utav dans väntar med fina vänner och härlig musik. Kan det bli bättre? Saknas bara min Johanna. Hur som helst så kommer morgondagen bli toppen!


Den här underbara sången avslutar dagen!

what a day!

What a day! Det har varit riktigt fin vänder idag. Självklart skiner solen när jag jobbar heldag. Nåja, det är trevigt att se en blå himmel istället för massa regn. Dagen på jobbet har gått bra men varit lite små seg. Började vid tolv och slutade runt sjutiden. Hann förbi skolan en sväng och tog det lugnt med Bea och Malin innan jag åkte över. Fick även besök av Johanna på jobbet! Så jag har haft många trevliga stunder under dagen.

Tanken ikväll var att jag skulle träna men är lite små snuvig så det blev ej så. Tog istället en power walk men kom bara ner till Krögers för där stötte jag på lite kompisar så blev sittandes där ett tag. Riktigt trevligt och VARMT! Nu är tanken att jag ska städa mitt rum. Vi får se hur långt jag kommer!


stressad, ovanligt va?

Hej alla! Är som alltid på morgonen stressed. Vet inte hur jag lyckas slöa så mycket i början. Hur som helst, ska sticka iväg till skolan nu. Ska träffa Johanna en snabbis och ge Malin ett USBminne. Sen ska jag ta bussen över till jobbet. Är ledig idag så ska passa på att jobba några timmar. Efter jobbet ska jag smita iväg till gymmet, försöka hinna städa och även plugga. Hur ska jag hinna med allt? Dagarna borde vara längre. Men vi lär höras ikväll för tror inte jag hinner in mer under dagen. Så ni får ha det så bra under dagen!


Balklänningen

Provade precis balklänningen igen och den satt fint. Men funderar på om jag inte borde ha sytt in den ändå? Nåja den får duga som den är, jag orkar inte krångla med det och lägga ut mer pengar. Den sitter helt okej så dumt att strula me det. Nu måste jag bara hitta smycken och bestämma frisyr. Några förslag?



Den har dagen har faktiskt varit riktigt bra. Varit på en grym debatt, blivit medlem i muf, tränat core, gått en powerwal, firat gammelmormor och haft galet roligt med min fina vän Johanna. Imorgon ska jag jobba och ladda inför helgen!

nu blir det core

Nu har jag varit i M-ås och firat min gammelmormor, har även hämtat ut min balklänning som är väldigt fin. Jag längtar väldigt mycket till nästa helg, kommer att bli så roligt. Tråkigt att inte Stina ska med bara, hon kommer att vara saknad. Men oroa dig inte, vi ska mms:a!

Ska äta lite sallad nu tänkte jag innan jag går till gymmet. Idag blir det core och en sväng på löpbandet. Tror det blir bra. Tänkte ta det lite lugnt så jag kan gå ut och köra hårt på combaten imorgon.



Fulade mig vid camen och titta hur läskig min handled ser ut!!

Åh vilken härlig dag

Herregud vilken dag det har varit säger jag bara. Först en eldig debatt och sen har jag bara varit allmänt ofokuserad hela dagen och skrattat åt allt och ingenting med Johanna. Har inte fått mycket gjort men det har varit en väldigt trevlig dag. Nu väntar födelsedagsfirande av gammelmormor och träning ikväll. Ska försöka plugga lite också. Mitt humör är på top och jag är nu mera även medlem i MUF!


debatten var jätte bra!

Debatten var riktigt bra och som de flesta tyckte så håller jag med om att dom blåa och Moderaterna vann debatten. Riktigt bra gjort! Pratade med lite muffare efter debatten och dom var jätte trevliga. Nästa vecka ska jag och Johanna gå på en fika med dom. Det ser jag fram emot väldigt mycket. Tror jag går med i MUF tidigare än tänkt faktiskt, haha.




Nu har vi röstat i skolan och hoppas på en alliansseger!

god morgon!

God morgon! Har ni sovit gott? Det har jag, blev inte alls glad när väckarklockan väckte mig imorse. Men sen slog det mig att det var debatterna idag och då hoppade jag upp ur sängen. Jag vet inte om jag har sagt det tidigare men politik intresserar verkligen mig. Önskar att jag hade mer tid så jag kunde vara aktiv i ett ungdomsförbund. Vem vet, jag kanske kan det i höst. Tycker ni om politik?


Debatter imorgon!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska vi gå och se ungdomspartierna debbatera och jag är grymt taggad inför det. Tror det kommer bli en väldigt händelserik och laddad dag. Frågorna som kommer att tas upp är skatter, jobb och bostad. Vi ska även ha ett litet skolval bland treorna också. Som sagt, det kommer bli en mycket intressant dag. Berättar imorgon hur allt har gått!


stressat ner på stan i onödan

Jag spran i princip ner på stan idag. Satt och pluggade och såg plötsligt att klockan var 17:38. Fick smått panik eftersom jag hade lovat att gå förbi bokhandlen som stänger vid sex och köpa en kalender till pappa och bok till mamma. Jag hann precis dit men pappa hade sagt fel kod så jag kunde ändå inte köpa något. Lite smått irriterande. Vandrade runt i 1 ½ timme i väntat på att träningen skulle börja sen. Blev en timmes bodypump som gick riktigt bra. Imorgon blir det core och något mer. Nu ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig. En riktigt spännande dag väntar imorgon!


Kvällen till ära får ni en bild på mig och min fina vän Johanna

när molnen kom försvann mitt goda humör

Dagen har varit förhållandevis bra. Satt och solade på lunchen med Felicia och det var riktigt skönt. Nu mot eftermiddagen har solen gått i moln och jag undrar om inte mitt glada humör följde med lite. Konstigt det där, att det kan vända så fort. Jag känner mig väldgit nere och vet inte riktigt varför. Tänkte försöka plugga nu och sen ska jag uträtta lite på stan innan jag kör bodypump ikväll. Efter att ha ätit glass kan jag verkligen behöva ett hårt träningspass och en power walk.


Jag lyckades inte så bra med att få med oss alla tre

off to lunch

Nu ska jag packa ihop och dra till lunchen och sen njuta utav det fina vädret. Det ska tydligen bli dåligt väder i eftermiddag så det är bäst att passa på när solen är framme. Idag är det kroppkakor till lunch, hoppas det blir gott. Är inte så sugen på det men det duger. I eftermiddag har jag redovisning om Kalla kriget, vi får se hur det går.


Solen har nått Kalmar!

Vill ni veta något underbart? SOLEN SKINER! Jag är så glad så ni anar inte. Nu håller vi tummarna för att det är varmt ute också. För det är väl ändå dags för oss här i småland att få ta del av övriga Sveriges sommarväder, tycker inte ni också det?`

Slänger precis i mig lite sallad, orkade inte koka gröt. Sen ska jag gå med hunden innan jag kilar iväg till skolan. Vi hoppas på att det blir en lång varm dag för då ska jag ta min kaffe på terassen och bara njuta!


färdigpluggad och nu väntar sängen!

Nu har jag pluggat klart, känns som om jag har övergjort uppgiften lite faktiskt. Men det är väl bättre det än att inte göra den alls? Jag tenderar ofta att övergöra historian av någon märklig anledning. Nåja, det blir nog bra.

Jag är riktigt trött så det ska bli skönt att få sova lite. Måste ladda upp tills imorgon, då väntar mer plugg och ett härligt bodypump pass. Älskart!


bra med träning idag

Det var riktigt skönt att träna idag! Blev först en power walk ner till Nordic, en halvtimme på löpbandet i högt tempo, en timmes bodyjam och en power walk hem. Nästan gjort bra ifrån mig idag. Träffade Bea på vägen hem också, väldigt trevligt! Blev glatt överraskad när jag kom hem och sallad stod på menyn. Det behöver jag verkligen. Både bal och studenten närmar sig och jag är inte i närheten av att vara iform. Speciellt inte efter all skit i helgen. Herregud, jag måste skräpa mig!

Nu, halv tio, ska jag sätta mig och plugga historia. Har inte allt för mycket att göra så det ska nog gå bra. Om inte annat kan jag säkert plugga lite på min samhällslektion imorgon.


dags för lite dans

Tänkte bara säga att jag är hemma en snabbis nu men ska springa iväg och dansa. Så vi hörs lite mer när jag är hemma igen. Måste stressa ut med hunden nu också innan jag går!


I min sköna blommiga STORA tröja och fina mussemjukisar drar jag och dansar, finfint!

tar bussen till jobbet

Dagen går segt framåt och jag får inte mycket gjort. Tänker därför ta bussen vid ett till jobbet och hjälpa pappa. Känns som om jag gör mer nytta på jobbet än här. Segar mig fram med projektarbetet och det är verkligen tråkigt. Måste plugga historia ikväll också, har redovisning imorgon. I veckan måste jag även komma ihåg att gå förbi biblioteket och låna lite böcker. Tänk att det ska vara så sjuk mycket nu innan studenten.



havregrynsgröt är mums

Jag älskar att äta havregrynsgröt på morgonen, det är så jäkla gott! Sitter och mumsar i mig det nu men som vanligt får jag aldrig i mig hela portionen. Lite synd eftersom jag alltid blir hungrig i skolan sen. Är det så för er också? Ni har svårt att få i er mycket men blir jätte hungriga sen en timme senare? Måste komma ihåg att få med mig en frukt.

Nu ska jag borsta tänderna sen proppa öronen fulla med musik och vandra till skolan.


trött efter en lång helg

Sitter i soffan och är allmänt trött. Dagen på jobbet var lite halvseg men gick bra. Känns skönt att få ihop lite itmmar i alla fall. Åker dit en sväng efter skolan imorgon också. Efter jobbet drog jag direkt till gymmet och körde bodypump. Ni anar inte hur skönt det var. Fick en riktig adrenalinkick i slutet, härligt! Tog en power walk hem också.

Nu sitter jag i soffan. Borde plugga men tror ni att jag gör det? Giviet vis inte. Seg kollar bloggar och vill mest sova. Är väldigt trött. Men borde se över mitt projektarbete. Inte mycket tid kvar nu. Herregud, snart studenten. Vad gör ni ikväll? Myser ni i soffan precis som jag? Hade jag haft ananas hade läget varit perfekt!


tänk att man alltid måste stressa

Tänk att det alltid slutar med att jag måste stressa på morgonen. Jag tar det alltid jätte lugnt i början sen när det bara är en kvart kvar kommer jag på massor av saker som jag måste göra och får stressa som en tok. Jag måste bli bättre på att planera. Kan vara min halvtimme framför spegeln när jag gör i princip ingenting som strular till det och när jag bara pillar med gröten. Hur som helst, pappa är snart här så jag ska skynda och hämta min träningsväska, sminka mig, borsta tänderna och plocka ihop lite små saker. Vi hörs ikväll helt enkelt!


visitkort fixade

God kväll! Har precis hjälpt pappa att fixa lite visitkort till restaurangen och beställt dom. Ska bli kul att se dom när dom kommer. Tror vi skulle få dom nästa måndag så inte allt för lång tid. Pappa och jag har även ätit en god middag. För min del blev det kycklingfilé med gorgonzola sås, riktigt gott. Jag är en sucker för gorgonzola, eller ost över huvudtaget. Det måste bli en ost och vin kväll snart känner jag.

Nu tänker jag däremot inte dricka vin utan gå och lägga mig. Ska upp i vettig tid imorgon och åka till jobbet. Ska faktiskt sluta lite tidigare imorgon så jag hinner träna. Har sån ångest över att jag inte har gjort det så ni anar inte. Men imorgon blir det lite bodypump i alla fall. Ha så kul ikväll alla och festa lugnt!


Inatt tänker jag drömma om sommaren och om den här söta klänningen.

sommarkrysset

Sitter och ser på sommarkrysset och är grymt avundsjuk på stockholms väder. Erik Saade uppträdde nyss och jag tror faktiskt jag dog lite. Han är grymt snygg om jag får säga min mening. Förstår inte riktigt varför han inte vann melodifestivalen. Tror han skulle ha stor chans. Hur som helst. Jag längtar galet mycket efter min Stockholmsresa, bara 32 dagar kvar nu. Då blir det grönan, Collage och shopping med min bästa vän Louise.

Nu kom pappa hem med mat från Larmgatan 10 som jag ska äta medans jag drömmer mig bort till Stockholm. Gud jag älskar verkligen den staden!


och vart är solen?

Den där ryssvärmen har totalt missat småland och det tycker jag inte alls om. Här har vi höstväder och jag undrar om det någonsin kommer att bli varmt? Vi får hoppas att solen letar sig hit till balen och studenten i alla fall. Annars blir jag ledsen.

Nu är jag hemma efter en rätt okej dag på jobbet. Tjejerna som har börjat är riktigt trevliga och vi är jämngamla så det är jätte kul! Alltid skönt att jobba med människor som man fungerar ihop med. Imorgon ska jag få gå lite tidigare så jag hinner träna. Idag blir det bara en långpromenad med hunden och sen krypa ner i soffan för att se det nya Gossip girl avsnittet. Underbart!

Vad har ni gjort idag? Njutit av solen ni som är där den är?

kommer inte bli roligt på jobbet

Nu sticker jag till jobbet igen. Idag är jag verkligen inte peppad med tanke på att vi är två man kort och blir det lika mycket som igår är vi rätt körda. Känns inte alls kul. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa bara. När jag kommer hem ska jag nog till gymmet i alla fall. Behöver få träna lite känner jag. Jag borde egentligen plugga men just nu får träningen gå före allt!


natti

Efter ett glas vin och lite brie ost är jag nu redo för sängen. Känner mig som en riktig gamling när jag går och lägger mig så här tidigt en fredagskväll men ska man upp tidigt och jobba nästa dag är det lika bra. Imorgon slutar jag fem så jag hinner kanske till gymmet en sväng. Har sån ångest för all utebliven träning att jag nästan måste masa mig ner imorgon. Vi får se hur det blir.

Hur som helst, nu ska jag försöka få en god natts sömn. Hoppas ni har en rolig och bra fredag!


hälsat på lillan

Puuuh, äntligen hemma. Det har varit en lång dag. Jobbade 9-19 och efter det har vi uträttat lite saker och varit förbi barnakuten och hälsat på syster. Hon mår mycket bättre idag och det var verkligen skönt att se. Det var inte roligt att se henne igår. Men nu var hon till och med på bena och det glädjer mig. Hoppas hon kommer hem imorgon!

Justja, tänkte bara meddela att min telefon är knasig så jag kan ej ta emot meddelanden eller sms. Bara så ni vet. Ska fixas snarats möjligast. Gör mig galen, haha.

Nu tänker jag sätta mig hos pappa och ta ett glas rosé för det har jag förtjänat idag!


13 maj

Nu ska jag dra till jobbet. Blir en lång dag idag från 9-19. Efter det ska jag till sjukhuset och hälsa på min syster. Stackars liten har fortfarande hög feber och är riktigt sjuk. Hur som helst, nu måste jag skynda mig, pappa är här när som helst och jag har inte ens bortstat tänderna.


kissie är en idiot

Var det någon som såg Bella och Tyra show idag? Jag såg lite, stängde ner det efter ett tag på grund utav att det laggade så för färligt. Men av det lilla jag fick se av Kissie så ville jag bara spy. Vem tror hon att hon är? Snacka om att bruden idiotförklarar sig själv. Jag blev bara irriterad utav att se henne. Riktig barnrumpa. Tur att jag bytte och såg på gossip girl istället.

Nu ska jag sova, upp vid åtta imorgon. Jag lär vara död men det tar vi då! Skänker en extra tanke till lillsyster som är riktigt sjuk. Tomt i sängen utan min skruttfia som snarkar mig till sömns.


jobb och barnakuten

Det har varit en hektiskt dag idag, minst sagt. Vi var två man kort så det blev inte mycket vila på jobbet idag. Pappa står precis och lagar dagens första riktiga mål mat. Magen kurrar ordentligt så det ska bli gott. Det gick bra på jobbet idag och folk verkade nöjda så det var kul. Mindre kul var dagens avslut som blev på barnakuten. Alicia har mått dåligt så mamma åkte in med henne till sjukhuset idag och det visade sig att hon har en dubbelsidig lunginflammation. Stackars lillfia! Nu ska hon få antibiotika och vi hoppas hon är pigg och kry snart igen.

Den här kvällen får bli riktigt lugn. Imorgon väntar ännu en stressig arbetsdag.


Krya på dig lillfia!

koka gröt och blogga samtidigt, bra kombo

Hej! Jag är ganska stressad men tänkte skriva ett litet inlägg till er i alla fall. Håller på att koka min gröt nu och det låter som om den har kokat upp. Hur som helst så ska jag skynda mig att gå med hunden för att sedan åka till jobbet. Det är dåligt väder idag så jag kan gissa på att det blir lite att göra. Släng gärna iväg ett sms eller hälsa på mig idag. Hoppas ni får en skön dag!


Nu kokar gröten för fullt!

godnatt

Även om det inte är skola imorgon så ska jag ta en tidig kväll eftersom jag åker till jobbet ganska tidigt. Det blir nog rätt dålig uppdatering imorgon. Jobbar ifrån 10-17 men ska försöka slänga in ett inlägg innan jag åker och på min lunch. Har ni inget för er så ta gärna vägarna förbi köpstaden och hälsa på mig! Godnatt.


lite bilder

Monterade precis två tavlor med fotografier tagna utav mig som vi ska sätta upp på restaurangen. Jag är lite smått stolt faktiskt, bilderna är väldigt fina! Mamma och pappa bad mig att skriva ut lite fler fotografier så det ska jag absolut göra.

Just nu sitter jag i soffan, ska snart kila in i köket och ta lite ost och kex. Det skulle ha blivit sushi idag men det regnar så mycket så ingen orkar ta sig dit. Det får bli någon annan kväll istället. Dock hade jag behövt få i mig lite nyttig mat men jag får klara mig.

Tänkte faktiskt mest bara bjuda på några få bilder ifrån festen!


Stina och Johanna


Stina och jag


Amanda, Amanda och Stina


Rille


Rille och Fille!


Viktor


Anton


Anton och jag!


Johanna och jag

ursäkta för låg uppdatering

Hej alla! Ni får ursäkta riktigt dålig uppdatering idag men har inte riktigt haft tid. Spenderade hela förmiddagen med att fotografera Malin och hennes son och sen även Johanna och Magda. På eftermiddagen såg jag till att plugga under lektionen och när jag kom hem var det bara att äta för att se gå till träningen.

Nu är jag i alla fall hemma. Ska springa med hunden och sen sätta mig och plugga. Har fått tillbaka min kamera så tänkte visa några få bilder ifrån festen i lördags också. Bättre sent än aldrig, right?


Tränade bodypump idag så är lagomt slut i kroppen nu. Men hade gärna gått en långpromenad också, synd att allt plugg kommer ivägen.

inbjudan har kommit, nu är det nära!

Idag när jag kom hem låg inbjudan till studenten på bordet. Det pirrade till rejält i magen när jag tog upp den. Idag är det mindre än en månad kvar. Snart står jag på scenen vid Larmtorget, hoppar av glädje och kastar min mössa upp i luften när Stamp on the ground dånar ut ur högtalarna och skriker "FY FAN VAD JAG ÄR BRA!".

Men än är det ett litet tag kvar och mycket i skolan att göra. Därför ska jag nu plugga historia efter att ha haft en lång dag i skolan och en eftermiddag på jobbet. Åt en god middag bestående av en macka med varmrökt lax på som mamma hade gjort till mig. Blev även lite champinjoner stexta i vitlök och vittvin, mums! Hoppas ni har haft en fin dag i vårvädret.





off to work

Mitt möte med rektorn gjorde mig lätt irriterad. Eftersom några tråkiga elever finner vissa aktiviteter under studentveckan (läs samma gamla it elever som alltid) tråkiga måste jag nu skapa en stor enkät för att göra en stor undersökning bland treorna för att se vad de vill göra på studentveckan. Det gör mig verkligen sur för jag och de övriga i studentkommitén har slitit i ett halvår för att få till något som passar alla och som alla kan ha roligt på. Alla har fått erbjudandet att vara med i gruppen och jag tycker det är fel att när de aldrig vill vara med och arrangera något så ska de inte sitta och klaga på allting. Men nu lämnar vi det.

Jag sitter på min historia. Skriver om öst och väst berlin. Jag ska redovisa om det nästa vecka muntligt och jag tror det kommer gå bra. Känns som jag har bra koll. Seth var nyss snäll och bjöd mig på en macka och festis. Nu ska jag snart packa ihop och ta bussen över till Öland för att jobba. Antar att vi får höras till kvällen sen. Slutar vid sju idag. Ni borde bege er ut i solen och njuta!


Ni ska snart få lite andra bilder än studiobilder, måste bara få tillbaka min kamera!

petter är seg och jag vill ha mat

Efter en lång och jäkligt seg samhälleslektion är det snart dags för lunch. Jag är grymt hungrig så det ska bli riktigt gott med mat. Nu väntar vi bara på att Petter ska gå igenom allting. Men han är seg och står vid tavlan och små ler åt allt.

Nu ska jag plocka ner dator så hörs vi i eftermiddag!


what a lovely day

Woho, solen skiner och himlen är riktigt blå för första gången på riktigt länge. Gud vad glad jag blir! Vilken tur att jag gick till HM och köpte nya solbrillor igår. Dom kommer att användas flitigt idag.

Idag blir det skola, ska vara en sväng i fotostudion med Johanna och efter skolan drar jag direkt till jobbet. Det är någon tjej som provjobbar där idag också, hoppas hon är trevlig. Justja, jag har möte med rektorn också. Vi får hoppas att det går bra. Annars händer det inte så mycket idag. Jag ska passa på och njuta av vädret och hoppas på att det även är varmt ute.


Härligt med facebook grupper ibland!

Jag har faktiskt pluggat lite ikväll och färdigställt lite arbeten, känns jätte skönt. Nu har jag inget som ligger kvar i historian. Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag faktiskt kan ta mig upp imorgon och duscha. Jag har blivit väldigt seg av mig på morgonen. Imorgon är det dags för mer politik i skolan. På tal om det fann jag en väldigt rolig facebook grupp idag, "Om de rödgröna tar över sjukskriver jag mig i fyra år – alla ska med!". Jag gillar budskapet starkt.

Med det säger jag godnatt, nu ska jag försöka få en god natts sömn!


I brist på nya bilder får ni ännu en studio bild

mycket träning idag!

Jag är helt död i kroppen. Idag har det blivit en power walk på en timme, 30 minuter på löpbandet, bodycomat pass och en promenad hem. Det känns mycket bra måste jag säga! Har även hunnit betala för min balklänning som jag får hämta ut den 19 maj och fixat med en väska som jag köpte på HM i Stockholm som larmet var kvar på. Nu väntar jag på pappa, ska åka till Johanna och hämta alla mina saker som jag har glömt där. Får äntligen tillbaka min mobil. Har känt mig helt handikappad utan den. Ska bli skönt att få tillbaka den! Hur har er dag varit?


9 maj

God morgon! Idag är jag riktigt trött, skulle ha gått upp vid sex men somnade om till klockan sju. Ytterst skönt! Men nu får jag gå till skolan med otvättat hår och utan smink för det har jag glömt hos Johanna. Synd att jag även har tappat bort mina solbrillor så jag har inget att gömma mig bakom.

Känner på mig att den här dagen kommer bli riktigt seg och att jag kommer att behöva många koppar kaffe för att orka. Ska ner på stan sen och köpa nya solbrillor, fixa med balklänningen och träna bodycombat. Funderar på om jag ska träna pumpen innan eftersom jag missade min träning igår. Vi får se!


ge mig en smoothie

Jag är så sjukt sugen på smoothie så jag tror jag dör. Synd att vi inte har någon frukt hemma. Får be mamma och pappa att köpa det imorgon. Åh, skulle vara så otroligt uppfriskande med en fräsh nygjord smoothie. Mums! Lär drömma om det inatt.

Jag ska försöka plugga lite nu. Är förfärligt trött men jag har redovisning imorgon kom jag på så det är lika bra att sätta igång. Hatar när man kommer på sånt på söndagar när man bara vill ligga och sova i soffan. Somnade ett par timmar, fy vad skönt det är. Ska försöka sätta igång nu så jag får en lång natts sömn!


En smoothie jag gjorde till en fotouppgift. Visst ser den god ut?

borde träna men orkar inte

Jag har precis satt i mig en halv popcornpåse och sett på gossip girl samt bella och tyra show. Ögonen svider så jag funderar på att sova en sväng. Ligger och segläser dennism's blogg och längtar tills jag bor i Stockholm. Hoppas morfar hittar en lägenhet snart. Jag och Louise i en lägenhet i Stockholm, kan inte bli mycket bättre.

Jag funderar på om jag ska orka masa mig ner på stan idag och träna. Hade behöft göra det efter all alkohol och nu alla popcorn. Inte hälsosamt någonstans. Ett bodypump pass skulle göra susen. Dock tror jag min kropp föredrar soffan och ett glas vatten. Vi får se hur det blir. Vad gör ni idag?


man mår som man förtjänar

Lärdom från festen igår, drick aldrig bara vodka. Idag mår man som man förtjänar. Nästa gång håller jag mig till cider. Hur som helst så var kvällen trevlig även om jag åkte hem relativt tidigt. Idag ska jag bädda ner mig i soffan, se gossip girl avsnitt, alla bella och tyra show avsnitt som jag har missat och glo tv. När mamma och pappa kommer i eftermiddag efter jobbet ska jag åka och hämta min mobil och väska som jag glömde hos johanna. Men tillsvidare blir det soffan. Ska bara masa mig ut med hunden först!


let's get ready to party!

Är hemma hos Johanna nu och ska fixa till mig. Snart börjar festen! Jobbet gick riktigt bra idag och jag tror sommaren kommer bli superkul. Det är verkligen lättjobbat så jag tror inte jag blir slurt körd som jag har blivit tidigare år. Hur som helst, nu jäklar ska det festas!



första jobbdagen

Färdig tränad och färdig fixad inför jobbet. Nu väntar jag bara på mamma så vi kan åka över till färjestaden. Idag öppnar vi så det ska bli spännande att se hur det går. Jag lär vara död när jag kommer hem ikväll, sitter och halvsover nu vid datorn. Ska slänga i mig mat på restaurangen också, mums! Kom gärna förbi Ölands köpstad och hälsa på mig där vid restauragen. Jag lovar att vi har stans godaste kaffe!


time to sleep

Nu tänker jag snart lägga mig, behöver all ork jag kan få imorgon. Är jäkligt trött så att sova tidigt kommer sitta fint. Ska släpa upp datorn och slå på en film och somna.

Hade en riktigt trevlig eftermiddag idag. Det hände inte mycket på min engelskalektion så umgicks mest med massor av trevligt folk. Gick sen ner med lite folk på stan och fixade min balklänning. Den kommer bli toppen! Hann även boka en tid för fotografering, hår och smink. Jag och Johanna promenerade sedan i ovädrett, kallt men ack så trevligt.




Är på jobbet!

Just nu sitter jag på jobbet och chillar. Börjar inte jobba förräns imorgon. Har dock fortsatt i produktfotograferingens anda idag och fotat bakverk här på restaurangen. För att vara hemmagjort blev det helt okej. Ni får se dom fina bakverken ikväll när jag är hemma!

Imorgon och kommande vecka blir det verkligen full rulle. Morgondagen består av tidigt träningspass på gymmet med PT, jobb till 17, hem fort och fixa mig för sedan är det klassfest hos Johanna. Kommer bli galet och riktigt kul! I veckan som kommer jobbar jag tisdag direkt efter skolan sen jobbar jag torsdag-söndag. PENGAR! Haha. Ska bli toppen att börja jobba. Tror det kommer att bli jätte bra här på restaurangen. Ni får ta er över till Öland imorgon och hälsa på mig.

Nu ska jag se om jag kan hjälpa till med något!

7 maj

Jag har haft en slapp dag i skolan men nu ska jag snart göra alla mina redovisningar. Jag känner mig inte så motiverad men det ska bli skönt att få det avklarat. Ska kila ner och fixa min balklänning sen innan mamma hämtar mig och vi åker över till Öland. Får se om det blir att jobba idag, imorgon ska jag i alla fall göra det. Vädret är hemskt så ikväll myser jag bara i soffan. Någon som vet om det går någon bra film ikväll?


vit produktfotografering

Vädret fortsätter att vara tråkigt men vi har det riktigt mysigt här i vår lilla fotostudio. Vi har gjort lite vit produktfotografering och tagit massor av spexbilder. Nu ska vi snart kila iväg på lunch. Jag hoppas att det blir gott, är väldigt hungrig.


Vad tycker ni?

det är storm idag

Herregud vilket väder, det är ju storm. När kommer sommaren? Idag får vinterjacka åka på. Usch, jag tycker verkligen inte om sånt här väder. Känns som höst. Visst blir man nedstämd?

Jag trycker i mig lite havregrynsgröt just nu. Ska snart upp på rummet och fixa till mig lite. Känns dock onödigt att smina sig, regnet lär ju kladda bort allt i alla fall. Kanske ska ta på mascara i skolan? Eller så skiter man bara i smink, funkar bra det också.

Idag ska jag prova min balklänning efter skolan. Inte alls lockande att gå ner på stan men jag ska nog överleva det också. Får tänka på hur mysigt det blir att krypa ner i soffan sen, för det ska jag verkligen göra. Sätta mig med en stor kopp te och bara mysa!


let's do some funky moves

Jag är klar med rapporten, känns riktigt skönt. Nu ska jag bara lämna in den. Nästa vecka ska jag färdigställa yearbooken och börjar fila på redovisningen. Den måste bli klockren. Men det tar vi då, nu måste jag plugga engelska. Jag har en redovisning om Australien på engelska imorgon.

Bodyjamen var grymt rolig idag. Vi fick en hel koregrafi och det var i princip bara funk som jag älskar att dansa. Njöt som en tok hela timmen. Hoppas att det blir fler sånna pass!


studentveckan är färdig!

Idag blev studentveckan spikad och jag fick schemat godkänt av vår rektor Kaj. Nu kvarstår bara lite små pyssel, handla in lite saker och spika allt inför balen. Jag känner att vi i studentkommitén har varit superduktiga, jag är verkligen stolt över oss! Vi har åstadkommit väldigt mycket och jag tror, eller hoppas verkligen, att alla kommer att uppskatta det. Vi gör det för att vi alla ska få en minnesvärd student.

Jag ska snart kila iväg och dansa lite. Åt precis lite mat med lillasyster. Håller på att skriver lite mer på min rapport. Nästan klar nu. Ikväll ska jag sätta mig med all min engelska. Har 4 redovisningar i Engelska imogrgon och en fotoredovisning. Känner att det blir en sen kväll!


behöver man paraply?

God morgon! Jag håller på och fixar mig, ska snart rusa iväg till skolan för att möta Johanna och käka lunch. Funderar på om jag ska ta med ett paraply eller bara hoppas på turen. Det finns en hel del mörka moln. Känns nästan lite som åksa i luften idag. Skulle vara mysigt med årets första åska! För det har väl inte åskat tidigare?

Lästen en trevlig artikel i SvD idag på morgonen. Alliansen har gått om opposionen, ni kan läsa artikeln här.



Nu ska jag kila, vi hörs lite senare!

5 maj

Hejsan! Hur är det med er? Skiner solen hos er också? När jag gick till skolan idag så regnade det men nu på eftermiddagen/kvällen har det blivit riktigt fint igen. Nu känner man att våren är påväg igen. Träden är gröna och studenten är snart här. Jag vet att jag tjatar om det men fan, jag längtar som en tok. Haha!

Just nu sitter jag och skriver min projektarbetesrapport som ska vara inlämnad imorgon. Jag är grymt trött så det går segt framåt. Jag är framme vid diskussionsdelen nu så jag är nästan färdig. Om jag inte orkar hela ikväll så skriver jag klart det sista imorgon innan jag går till skolan. Fast skulle helst vilja börja med svenskan då. Vi får se hur jag gör!


time to pump

Nu har jag precis slagit mig ner med min omelett och ska slänga i mig den. Efter det ska jag rusa upp på rummet och packa min träningsväska. Ska på bodypump klockan fem med syster men jag har lite saker jag måste fixa innan det. När jag kommer hem ska jag skriva klart min projektrapport. Förhoppningsvis går det ganska fort. Har lite tid på mig imorgon också.

Juuste, min redovisning blev över förväntan idag i psykologin. Jag är jätte nöjd!


redovisning pågår!

Jag sitter på psykologin nu, har gjort halva redovisningen och tror det går bra. Vi har blivit bjudna på kaffe och kladdkaka också, himla gott! Nu har jag bara sista delen av redovisningen kvar sen slutar jag. Funderar på att sitta kvar och skriva min rapport, den ska vara inne imorgon. I eftermiddag ska jag på bodypump igen. Kan behövas efter att ha ätit kladdkaka, haha!


Bild från när vi var i studion igår.

studentklänning!

Nu har jag äntligen lite tid och kan visa er vad som fanns i mitt paket från nelly! Det var mina studentklänningar som hade kommit. Har beställt två så jag kan välja vilken som är finast. Tänkte ni kunde få hjälpa mig att vara mitt smakråd!



har hämtat ett paket!

Hej på er! Hur har ni det i regnet? Jag kom precis in och sitter här som en dränkt katt, men lika glad är jag för det för jag har varit till macken och hämtat ett paket. Kikar ni in senare idag får ni se vad det var i!

Dagen i skolan har varit lite små seg, avslutade med ett prov på andra världskriget som faktiskt gick helt okej. Mycket tack vara Hampus som kunde hur mycket som helst. Jag är grymt imponerad av honom! Jag vill också vara så där galet allmänbiladad. Jag är inte direkt dum men jag är långt ifrån allmänbiladad. Hur som helst så är jag glad över att det gick bra!

Nu ska jag fixa något att äta och ta och göra min psykologiuppgift till morgondagens lektion. Helt okej när vädret är så här dåligt!


blue sky and green trees

Jag kom inte i säng för ens 12 igår och ändå är jag srålande pigg idag. Jag undrar om det är för att jag är på bra humör? Hur som helst så är jag riktigt glad idag och har hur mycket energi som helst. Tänkte springa upp och borsta mina tänder och sen smita iväg till skolan. Himlen är klarblå och träden gröna så det är underbart att vara ute!

På lunchen idag ska jag leka lite i studion, ska fota en foto B uppgift och även fota de resterande elever till mitt projektarbete som jag ännu inte har fotat. Hoppas bara alla dyker upp! Ni får ha en toppen dag, vi hörs säker under dragen.


Jag är sämst på att posa men här är i alla fall en bild ifrån fredags när vi lekte i studion.

jag börjar bli gammal

Jag kom och tänka på en sak. När jag var hemma hos Eve i lördags var det även ett par yngre tjejer där. Tror faktiskt dom var 96:or eller liknande. Jag pratade lite med en utav tjejerna och kom på mig själv med att känna mig väldigt gammal när jag fick be henne att tala saktare för att jag skulle förstå. Herregud säger jag bara. Snart behöver jag väl glasögon också.. Haha!

Nu tänkte jag faktiskt gå och sov, jag är trött som bara den och har uppenbarligen prov imorgon på andra världskriget. Jag kan inget och fick reda på det idag. Vi får se hur det går. Sov så gott alla!


slappa i soffan

Kört bodypump tre dagar i rad nu, kan ju säga att jag är lagomt mör i kroppen. Imorgon ska jag faktiskt vila. Känner att jag behöver det. Men på onsdag kör vi igen! Träffade Chris på vägen hem också och blev inbjuden till gruppträningen på lördag, ska helt klart gå.

Nu har jag precis ätit lite och sjunkt ner i soffan. Ska försöka göra ite psykologi, har fortfarande inte kommit någonstans med den. Helt hopplöst. Om det är någon som är duktig på psykologi får ni gärna hojta till. Pratade dock med Anna idag i skolan och det hjälpte lite!

Juuste, jag han kommit en bra bit projektrapporten nu och hann förbi skatteverket och e-deklarerade, underbart. Så nu får jag pengarna innan midsommar. Ny mobil! Haha.


Man är alltid snyggast efter träningen, haha!


3 maj

Jag blir galen på hur mycket jag har att göra. Stressen tar död på mig. Nu ska jag försöka vara lite effektiv och göra min projektarbetesrapport. Den ska vara inlämnad på torsdag så det är bara att börja. Sen ska jag försöka avverka psykologin också. Om jag förstår något dvs..

Nu blir det plugg med musik i öronen. Kesha får stå för skönsången idag!

hål i hakan

Idag är jag flamsig och kladdig. Jag har spilt mjölk över hela hakan. Tror det är hål i den faktiskt. Jag undrar om jag vågar sminka mig idag, lär se ut som en clown när jag är klar! Jag har sjukt mycket energi idag trots att jag är trött på samma gång? Vet inte riktigt hur det går ihop men det lär bli en minst sagt intressant dag. Vad har ni för planer inför dagen?



jag vill hjälpa till

Galan var riktigt bra, jag grät flera gånger. Jag skulle verkligen vilja åka ner till ett fattigt land och hjälpa till. Det ska få stå på min lista där mina mål i livet står. Det krävs så lite för att göra så mycket.

Nu tänker jag sova. Jag har massor som jag måste uträtta imorgon. Ska in på banken och krångla med min deklaration. Måste förbi HM, köpte en väska i Stockholm som dom glömde att ta bort larmet på. Tänkte springa förbi och kolla balklänning, måste verkligen hitta en snart. Sen vet jag inte om jag ska hem innan träningen eller om jag ska stanna på stan? Mormor och morfar kommer också. Herregud, undra hur jag ska få ihop allt? Det blir nog bra!

Ni får sova så gott nu.


för varenda unge

Nu är jag hemma igen efter ett tuft bodypump pass, hoppas jag inte har allt för jobbig träningsvärk imorgon när jag ska köra combat. Jag är allmänt nöjd med träningen den här veckan men känner att jag borde träna lite till. Ska definitivt bättra på maten tills nästa veckan, har ätit allt för onyttigt den här veckan. Ska även försöka träna 5 dagar i veckan. Mitt schema är rätt pressat så vi får se om jag lyckas klämma in det.

Ikväll ska jag plugga, ovanligt va? Jag tänkte även se på humorgalan faktiskt. Den börjar om en halvtimme på 4an. Antar att ni Wallander älskare inte är allt för glada? Mamma gjorde i alla fall en sur min när jag berättade att det skulle vara humorgalan ikväll. Nåja, jag tycker det är trevligt, jag kommer med all säkerhet inte få något plugg gjort när jag sätter på det heller. Är galet trött så ja, men försöka ska jag!


2 maj

Nu har jag städat mitt rum och det ser betydligt bättre ut än innan. Har även försökt att plugga lite utan att lyckas. Försökt mig på min psykologiuppgift som jag inte förstår för fem öre. Himla irriterande. Tror jag skippar det nu och satsar på att plugga efter träningen. Ska snart svira om och dra mig ner till gymmet. Är grymt trött men måste träna för jag har ätit så himla onyttigt i helgen. Vi får hoppas att jag inte dör, har fin fin träningsvärk ifrån igår.


Så jäkla bra låt!

Team Picasso skulle ha vunnit

Jag sitter och ser på reprisen av körslaget samtidigt som jag äter min omelett med keso. Tycker det är tråkigt att inte team Picasso vann, tycker faktiskt dom var bättre. Det var mer fart i deras låtar och bättre underhållning. Tycker även dom lät bättre. Sen var dom självklart snyggast i sina rosa outfits! Haha.

Nu ska jag kila upp och städa mitt rum. Det är verkligen på tiden. Ska damsuga vardagsrummet också. Mormor och morfar kommer imorgon och morfar är jätte allergisk mot hund så måste få bort allt snobbenhår. Det kommer bli lättare sagt än gjort. Den hunden hårar som en galning och hans hår finns överallt. Bäst att jag sätter fart nu om jag ska hinna med allt idag!


härligt med sol

Gårkvällen var trevlig! Emma smsade mig på kvällen så jag gick ner mot stan och mötte henne. Följde sedan med tillbaka till Evelinas fest och hängde där. Begav mig hemåt runt halvtolv och somnade som en stock.

Idag ska jag försöka göra lite nytta. Ska städa mitt rum, plugga och träna bodypump. Vaknade ganska tidigt idag så jag har redan hunnit avverka en långpromenad i det härliga vädret. Stannade till och solade vid en bänk också. Otroligt skönt! Nu känns det verkligen att sommaren är påväg. Gick förbi kattrumpan och ville bara lägga mig ner där. Någon som är sugen på en picknick eller något i veckan?


Jag gick förbi fågelön, den är alltid full med fiskmåsar

Kattrumpan, här ska jag vara och sola i sommar!

just because I'm bored

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag var på rätt dåligt humör igår men tjejerna i skolan gör mig alltid glad.
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan:
Kollade på körslaget
Det senaste någon sa till dig: Hej då tror jag
Vad har du druckit idag: Vatten, mineralvatten och kaffe!
Vad var det senaste du åt:
Sushi!
Vad var det senaste du köpte:
Ett äpple
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Hm, träfärgad? Eller om det är in till själva huset så är den grön
Vad är det för väder hos dig nu: Soligt vårväder, underbart!
Godaste glassmaken:
Typ citron sorbe
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Jag tror inte man kan bli kär så fort man ser någon, det är något som växer fram. Men jag tror definitivt på attraktion vid första ögonkastet och känna att man vill ha någon.
Sover du tungt:
Nej jag vaknar jätte lätt, grymt drygt!
Drömmer du mardrömmar:
SJa, drömmer rätt ofta att folk ska mörda mig. Sen vaknar jag mitt i natten och kan inte somna om
Trivs du med ditt jobb:
Det är heeelt okej!
Favoritklädsel:
Uppklätt, då man känner sig som snyggast! High heels och en snygg klänning. Fast jeans, snygg tisha och kavaj är inte fel det heller
Favoritlåt just nu:
Många men Alexandra Burke - Bad boys har gått varm hos mig
Vad ser du om du tittar till höger:
Lillasyster
Vad gör dig glad just nu:
Vetskapen om att jag tar studenten om 41 dagar
Vad ska du göra härnäst:
Gå ut i köket och ta ett glas vatten
Höger eller vänsterhänt:
I'm a leftyy
Humör just nu:
Rätt glad men längtar som en tok efter att få åka till Stockholm igen!
Favoritgodis:
Choklad, alltid
Kläder just nu:
Jeans, all the american rejects tisha och stor hoodie från high school
Sommarplaner:
Stockholm, festa, jobba, sola och förhoppningsvis FLYTTA!
Hur många kuddar sover du med:
Tror jag har 7 kuddar
Spelar du något instrument:
Nej det är verkligen inte min grej. Min pianolärare bad mig att sluta och hitta en annan hobby och min musiklärare i nian talade om för mig att jag inte har någon takt i kroppen när jag spelade trummor. Så jag överlåter det till dom som kan!
Morgon eller nattmänniska:
Det beror på, under sommaren är jag nog nattmänniska men under skolåret då är jag mer morgonmänniska faktiskt
Vad är viktigast för dig:
Att jag får träna och mina nära och kära mår bra
Är du kittlig:
Som bara den, usch!
Snarkar du:
Inte vad jag vet om
Stjärntecken:
Vädur
Äckligaste insekten:
Alla insekter är lika äckliga.
Stökigt eller välstädat:
Jag föredrar att ha det städat men jag är en riktig slarvpelle så det tenderar alltid till att bli stökigt.
Längtar du mest efter just nu:
Balen, studenten, stockholm, sommaren och att flytta!


heja team picasso!

Det blev en riktigt trevlig middag med syster idag, länge sen vi åt tillsammans. Efter vi hade käkat tog jag mig en promenad i det underbara vårvädret med musik dunkandes i örona, oslagbart! Nu myser jag i soffan och ser på Körslaget, jag hoppas Team Picasso vinner!


Sushi är min favoritmat!

Osminkad, gammal high school tröja och en fånig pose

dagens vill ha

Jag blir så glad när jag tittar ut och ser att det börjar bli grönt på träden igen. Det är få saker som gör mig så lycklig som det! Tror nästan jag ska ta mig en promenad faktiskt. Måste bara vänta på att mobilen laddat klart. Tiden går så himla fort, det är redan första maj och bara 41 dagar till studenten. Snart är det sommar! Föresten, jag har glömt att fråga, hade ni en bra valborg?


har inte haft internet

Hej alla! Jag fick inte igång internet på restaurangen idag så jag har varken kunnat blogga eller plugga. Men nu är jag hemma och ska sätta igång med allt. Tror jag ska roa mig med lite designuppgifter, inte helt fel faktiskt!

Jag drog och tränade imorse också. Det blev en timme bodypump, kan säga att det sved rejält i musklerna mot slutet. Riktigt skönt! Ska faktiskt ta och bege mig på bodypump imorgon också. Måste ligga i med träningen nu när sommaren närmar sig.


Bild ifrån studion igår. Adam som är fotograf!

RSS 2.0