great night with awesome friends

Det finns så många ord som skulle kunna beskriva gårkvällen men jag väljer nostalgisk. Jag träffade så många gamla vänner och det gjorde mig riktigt glad. Större delen av klassen, ja dom som brukar gå ut, var på Vallen och andra vänner som jag inte sett på år och dagar dök även upp. Nya vänner fanns även med och givetvis min Anna. Vi hade en väldigt trevlig förfest hos Ville med bra musik som Anna och jag hade fixat. Eller ja, den var bra så länge Anna och jag stod för låtvalen. Vi dansade och snackade på Vallen, det var fullt med folk som det ska vara, bra musik på dansgolven och vi kom hem i vettig tid. En riktigt bra utekväll med andra ord!

Har inga bilder på pappas dator men ni får en låt som får stå för kvällen.


one last time

Jag är ganska stressad, är hemma en liten sväng för att plocka ihop kläder inför ikväll. Vi ska nämligen ha en sista fest med gänget innan Anna flyttar till USA och jag åker till Kreta. Jag känner på mig att det kommer bli n oslagbar kväll och är på riktigt gott humör. Är ledig dagen till ära till och med. Men nu måste jag skynda mig och rusa till bussen och åka tillbaka till Ferrytown. Ska möta min twin Anna och Ville på köpstaden när jag är tillbaka.  Uppdaterar en sväng till när jag är hos Anna.

and I'm moving

Vet ni vad? Jag har gått och blivit med lägenhet. Ja, ni hörde rätt. I september går flyttlasset upp till Stockholm och min och Louise tvåa på 63 kvm i Vendelsö. Kan ni tänka er, jag är snart sambo. Vad vuxet det låter! Nu är det dags att söka jobb på allvar. Jag kan inte förstå att jag för andra gången i mitt liv (flyttade till USA ett år när jag var 16) ska lämna mitt lilla bo och stå på egna ben, den här gången i min favoritstad och födelseort Stockholm. Det kommer bli det bästa som har hänt på länge!


det blir aldrig som man har tänkt sig

Det är sällan saker och ting går som planerat. Idag tog jag mig tiden att tvätta mina sängkläder. Trött och sliten efter en lång gårkväll och en känslosam dag tänkte jag att det kunde vara skönt att ha en renbäddad säng. Tvättningen gick bra men när jag tog ur allt ur tumlaren upptäckte jag till min stora förfäran att det var inte mina lakan som jag hade tvättat utan någon annans i familjen. Med en irriterad suck funderar jag på hur jag ska lösa mitt problem som hur har uppstått, jag har nämligen en rund säng men bara ett runt lakan som nu inte var tvättat. Det fick resultera i en nödlösning, två vanliga lakan lite haffsigt bäddad. Får helt enkelt göra slag i saken och sätta igång en ny tvätt imorgon.

Nu ska jag i alla fall sova i en renbäddad säng. Även om det inte är mitt lakan så är känslan väldigt skön. Hunden snarkar redan vid mina fötter så allt är som det ska. God natt!


bilder ifrån personalfesten

Nej vet ni vad, jag som annars alltid är så flitig med kameran hade tydligen skippat det helt igår för på minneskortet fanns det inte många bilder. Det kan ha att göra med att jag satt förstummad över lite avslöjanden och att jag ständigt mumsade på en melonbit. Jag hade helt enkelt fullt upp med annat och glömde helt av kameran. Några bilder kan jag i alla fall bjuda på.


Glada traskade vi till Mari i sommarvärmen!


Sara och Johanna!

Min otroligt vackra andra halva Anna, vi gjorde festen!

Lilla söta Hanna!

Petra och hennes boy

Hanna och Elisabeth!

Vad gör man när Linus lämnar sin öl obevakad? Spetsar den med sprit och rör om med en melon som man sedan tappar i såklart!

Vlarre med Johanna i bakgrunden

Min och Annas honungs Linus

Värdinnan Mari!

The new fish at work, Alex!

afterwork

Alkohol, melon, "jag har aldrig", sommar och galna människor kan inte sluta annat med än galen personalfest.

Så fort vi kom till Mari tog jag och Anna som vanligt ton och styrde in kvällen på en rad roliga samtalsämnen. Jag tror jag han gå igenom alla känslor som finns på denna jord igår. Roligast var ändå när vi lekte "jag har aldrig". Ni vet den leken när man säger ett påstående och alla som har gjort det dricker? Under lekens gång avslöjades både det ena och det andra. Ja, för varje timme som gick bara älskade jag mina arbetskamrater mer, vi är ett underbart gäng måste jag säga.

Jag var klantig nog och glömde min kamera hos Mari så ni får vänta lite med att se bilderna, men jag lovar, det kommer!

Vila i frid gammelmormor

Idag går alla mina tankar till min gammelmormor som vi idag begravde i Oskarshamn. Det var en otroligt vacker begravning och många tårar blev fällda. Jag saknar dig enormt mycket men jag vet att du har det bättre nu. Vi kommer alltid att minnas dig Omma!






mot personalferre

Dagarna bara flyger förbi, snart är det augusti. Har gjort ännu en heldag på jobbet och nu är det snart dags för att bege sig upp till Mari för lite afterwork med personalen. Är hemma hos min twin Anna och fixar mig med henne och Hanna. Känner på mig att det kommer bli en superkväll, kan inte bli annat än med ett toppengäng som oss!


Jag och bästa anna <3

this is the best summer ever

Ni vet hur man alltid säger att "den här sommaren ska bli den bästa"? Jag är säker på att det här verkligen är den bästa sommaren. Den känns verkligen svår att överträffa. Jag jobbar på ett jobb med helt underbara kollegor och har funnit min halva Anna. Eftersom jag inte jobbar lika sent som förra året finns det tid över till att umgås med vänner och faktiskt gå ut och festa. Vädret har varit oslagbart och om en vecka åker jag till Kreta med min bästa vän sen barnsben Louise! Ja, vi ska inte heller glömma att jag faktiskt tog studenten i början av sommaren också. Jag håller tummarna för att min sommar slutar med en flytt till Stockholm, då är den verkligen perfekt.


Nu tar jag mitt pick och pack och beger mig till Ferrytown på världens bästa ö.

back to ferrytown

Jag är galet trött idag och är lycklig över att jag fick sluta jobbet tidigt idag. Hade aldrig klarat av en till heldag på jobbet. Inte efter alla sena kvällar. Ikväll borde jag sova men det får vänta ett par nätter till. Snart kommer Linus och hämtar upp mig, blir en sväng förbi stan och sen tillbaka till ön där min älskade Anna väntar. Lider med henne som har fått jobba kvar trots att hon är precis lika slutkörd som jag. Jag vet inte riktigt vad som väntar ikväll men jag tror det blir film hos Ville med lite trevligt folk. Vad ska ni hitta på? Tycker ni borde passa på att vara ute nu när finvädret kikar fram igen!


26 juli

Tanken igår var först att vi skulle ha åkt till Strand men eftersom vädret var så dåligt bestämde vi oss för att vara hos Sophie hela kvällen istället. Det blev en riktigt trevlig tjejkväll med spel och singstar. Jag blev riktigt hes utav att sjunga så kraxar fram allt som jag säger idag. Nu är jag hemma en snabbis men ska åka tillbaka till ön om ett tag igen och vara med min fina Anna. Vill spendera all tid som går med henne eftersom hon lämnar mig och åker till USA på söndag. Ikväll tror jag att det blir filmkväll och uppladdning inför morgondagen då det är fest med personalen.



anna och jag

VAD GÖR VI, NU KÖR VI!

Är hemma hos min twin Anna's vän Sophie på en liten tjejfest och har jätte trevligt. Just nu är det sing star som gäller. Jag sörjer att jag bara har en vecka kvar med min twin Anna. Försöker förstå hur jag ska överleva utan henne? Dags att börja spara pengar så jag kan göra en resa till USA och hälsa på!

Nu ska jag återgå till singstar och alla fina tjejer! Har ni hört Ölandstek? Bästa låten!


what a night out

Det blev en helkväll ute igår också. Förfest hos Linus, en galen taxiresa in och en minst lika galen och random night out på Vallen. Det hände en hel del otrevliga saker på slutet som jag fortfarande är arg över. Anna och jag blev nerdragna i marken och slog oss rätt illa båda två. Var så orolig för Anna inatt eftersom hon slog i huvudet att jag ringde henne mitt i natten. Det kunde ha gått riktigt illa.

Här kommer lite bilder som jag tog ifrån Anna!


Finaste Anna och Victor på förfest hos Linus!

Denice, Anna och jag! För första gången i mitt liv träffade jag en till som också heter Denise. Måste tillägga att vi båda är ifrån Dalarna också. Väldigt trevlig tös

Denice och Denise, oslagbart?

Jag och Linus, tur att det syns att han tycker att det är super kul att vara med mig!

otrevliga människor

Gårdagen på jobbet påminde mig om varför jag hatar restaurangbranschen. Dålig väder betyder mycket folk som äter och igår var det helt galet. Jag har aldrig i mitt liv träffat på så mycket otrevliga människor på en och samma dag. Jag tror hela servisen var nära på att bryta ihop ett tag. Den här dagen har också varit fartfylld men vi har sluppit alla haglande elaka ord, tack och lov! Vi säger tack för att kaffe finns, annars hade jag inte klarat dagarna.
Nu är jag färdig för idag och väntar på att att Linus ska sluta så han kan köra mig till min Anna, som jag har längtat!

inget legg här inte

Dom flesta brukar vilja visa legg när dom går på systemet, men inte vi unga. Nej vi vill absolut inte göra det för att kunna skryta med att vi faktiskt ser så gamla ut att vi kan köpa utan att behöva visa. Idag skuttade jag ut ifrån systemet väldigt glad över att inte ha behövt visa mitt legg. (Att det sen beror på att han i kassan känner igen mig är inget vi behöver säga högt..) Nu tänker jag stolt säga att jag har handlat på systemet utan att visa legg. När man som jag inte ser ut att vara en dag över 16 är det en bravad!

Nu ska jag kika bort till omklädningsrummet och byta om samt sminka mig. Tänker även hälla i mig en kopp kaffe till. Jag har en känsla av att det blir mycket idag och att kaffetid inte kommer att excistera.


jag, kaffe och glassbar är ett big nono

Jag är helt slut! Blev en lång dag på jobbet idag med lite små krångel ifrån gästernas sida. Har även insett att jag och glassbaren, vi går helt enkelt inte ihop. Satte mig ner med en tidning och min kaffekopp (jaa, det var kaffet igen..). Satt där i godan ro och sen vet jag inte vad som hände riktigt men klirr sa det så åkte koppen i golvet och kaffet åkte över hela väggen. Den fina vita väggen har nu fått en lite mer gulaktig ton fläckvis. Tja vad kan jag säga, jag är klantigt helt enkelt!

Igår blev jag även kvar i Ferrytown hos min Anna! När hon hade slutat jobbet gick vi till Robertos och drack lite cider. När vi sedan fint blev bortschasade där ifrån gick vi hem till henne och drack vin samt åt jordgubbar. En hel del tjejsnack och raggningsrepliker hann vi med också. Underbar kväll, som alltid med min halva!


mysiga höstköp

Sommar och sommarkläder i all ära men nu när höstkläderna börjar komma ut i affärerna kliar det redan i mina fingrar att få uppdatera min höstgarderob. Jag är en sucker för höstkläder, stora mysiga koftor, lager på lager och snygga stövletter. Kollade igenom hm's hemsida nu och oj vad mycket fint det finns!



done working

Tänk att det alltid är lika skönt att sätta sig efter en dag på jobbet. Fick gå tidigt idag eftersom jag kommer gå sent resten av veckan nu. Snodde med mig pappas dator och en kaffe och satte mig ner. Ska vänta på att Anna slutar nu och funderar på om jag ska ta mig en sväng förbi HM och titta.

Min dag med maten har gått bra. Blev fil med egengjord müsli till frukost (mamma tycker den är äcklig bara för den är nyttig..) och en tonfisksallad med keso till lunch. Utöver det en jäkla massa kaffe och vatten. Funderar på att köpa mig lite melon nu och ha som mellanmål. Till middag vet jag inte vad det blir än men en omelett kanske?


och startskottet har gått

Ja juste, idag är det dag ett på min och Antons tävling. Idag är det vägning och mätning som gäller och även göra upp ett bra schema. Ska ta ett lite snack med min kära Anna, som är precis som mig när det kommer till träning och se om vi inte kan få ihop något riktigt bra!

Har inte hunnit mäta än men invägningsvikten är 45 kg. 2 kg över min vanliga vikt. Vi får se vad slutvikten blir sen. Jag får ta måtten senare idag för nu måste jag skynda mig så jag hinner till jobbet. Ha en bra dag!


en liten fotorunda

Mina ben är ganska döda idag, jag var ute och gick väldigt mycket igår. Två powerwalks, träningen och sen blev det en fotorunda på kvällen. Riktigt härligt att komma ut i sommarvädret med kameran. Fick inga jätte bra bilder men det var skönt att vara ute och bara njuta. Nu är det dags att bege sig över till jobbet!




Mer struktur och viktminskning

Som jag har sagt tidigare så tappar jag lite struktur på min vardag under sommaren och det gillar jag inte. Har smygit på mig några kilon och träningen känns som bortblåst. Har därför bestämt mig för att återuppta allt och skapa nya rutiner och en ny struktur. Jag kommer inte gå i skolan till hösten utan måste lära mig hur jag får en bra struktur med jobbet. För att kickstarta allt ska jag som en kul grej med en vän se vem som går ner mest på en månad. Kan bli riktigt intressant, vi startar imorgon! Fast jag ska tjuvstara redan ikväll och köra bodypump.

Imorgon lägger jag upp lite planering och ni ska få följa allting. Både kost och träning. Ja kanske kan ge er lite före och efter bilder också om ni vill det? Mått och vikt kommer självklart upp det också.

Vi har båda satt ett mål på att minska ca 5 kg. Vem tror ni på, mig eller Anton?

mysig kväll igår

Min gårkväll var riktigt trevlig! Efter jobbet mötte jag upp min fina Anna. Vi satt nere på stranden och såg på solnedgången och tog sen en promenad i Färjestaden. Som alltid hade vi massor att prata om, speciellt nu när hon har varit borta ett par dagar. Hur ska jag överleva när Anna flyttar till Lafayette, min gamla hemstad i USA. Det kommer bli så tomt. Måste verkligen spara pengar så jag kan göra en resa över och hälsa på!

Efter min och Annas lilla kväll hämtade Linus upp mig och vi åkte hem till honom och såg på film innan vi somnade. Vaknade imorse av att Linus säger att han är försenad med en kvart, bra start på dagen! I övrigt idag har jag varit på stan och gått en promenad. Blir tidigt i säng ikväll, är galet trött efter flera heldagar på jobbet.


Snobben är på myshumör och lämnar inte mitt knä

struktur i en ostrukturerad vardag?

Något jag inte tycker om med sommaren är slappheten och oregelbundenheten som uppstår i mitt liv. Jag är en person som älskar rutiner och struktur. Jag håller hårt i min kalender och tycker om att ha saker och ting planerade så jag vet vad jag ska göra. Jag vill känna att jag har kontroll för då blir jag lugn och kan slappna av lite mer. Men som nu, under sommaren, då försvinner det. Jobbdagar kommer och går, träning uteblir och jag kan aldrig äta när jag vill eller vad jag vill. Jag känner lite smått panik över att det var så länge sen jag tränade och att jag tycks ha gått upp bra många kilon. Så om det är någon som har något bra tips till hur man får struktur i en grymt ostrukturerad vardag så är det bara att säga till!

Nu ska jag kila iväg och fixa mitt hår, snart blir det jobbet igen. Men idag längtar jag för min fina vän Anna är ÄNTLIGEN tillbaka efter hennes lilla tripp till Stockholm och Stockholms skärgård. Tror ni jag är avis eller?!


nej nej, jag är inte trött

Jag tror jag har glömt hur det känns att vara utvilad. Har hela tiden något som händer så hinner aldrig riktigt varva ner. Men idag känns det i kroppen och jag längtar så efter att få lägga mig i sängen. Det får bli efter ännu en dag på jobbet. Ska öppna glassbaren om några minuter och klistra på mitt "hej jag tycker det är jätte kul att stå här och jag är itne alls trött" leende. Det ska nog gå bra ska ni se!

Blev ingen direkt uppdatering igår eftersom jag var klantig och missade min buss och aldrig kom hem. Åkte hem till Linus i väntan på nästa buss, somnade och missade även nästa buss. Nåja jag fick en skön powernap i alla fall! Linus väckte mig runt tolv och då var Scary movie på tv. Lite roligt eftersom jag hela dagen igår tjatade om att jag ville se den. Dock ville jag se ettan men 4an fick duga.

Nej ni, nu måste jag öppna glassen innan pappsen blir sur. Hoppas ni har en bra dag!


Fina Felicia och jag på poolpartyt!

åskväder

Vilket åskväder det var imorse, vaknade ni också utav det? Jag tycker det är riktigt mysigt med åskväder, bara det inte är för ofta. Vid sju tiden vaknade jag av att det mullrade rejält och att regnet verkligen öste ner. Känns som att det var behövligt, inte lika kvavt ute längre.

Jag är tillbaka i Färjestaden nu och ska strax börja jobba. Jag hade en jätte trevlig kväll igår som slutade väldigt sent så jag är inte allt för pigg idag. Tänkte att ni får se lite bilder när jag kommer hem sen, datorn här är så seg så det skulle ta år att ladda upp dom nu.


rosé med vänner i vackra sverige

Det finns verkligen inget bättre än Svensk sommar när den är som finast. Sitter hemma hos min fina vän Felicas's pojkvän Johan på poolparty. Bestämde mig för att slita mig en snabbis för att uppdatera er. Vi har grillat, spelat pool volleyboll (jag hade helt fel bikini och har säkert visat mer än nödvändigt) och pratat massor. Var ett litet tag sen nu sen jag såg mina fina vänner Stina och Felicia.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt rosé vin och avnjuta en fantastisk sommarkväll, hoppas ni gör samma sak!

and i'm off!

Hej snyggingar! Tänkte bara säga att jag beger mig iväg nu för poolparty. Lär nog inte bli så mycket mer uppdatering idag men ni kommer att få se massor av bilder imorgon, det lovar jag! Hoppas att ni får en fin kväll och njuter av den för det ska jag göra.

Pusshej!


I brist på nya bilder langar jag en men en väldigt fin pose!

konsten att fula sig

I brist på annat att göra innan vi börjar jobba har syster och jag sprungit runt i restaurangen och fulat oss. Är det något som vi är bra på så är det verkligen det. Vi kan bråka som galningar men när vi väl är vänner så har vi väldigt kul ihop. Vi är extremt lika på många sätt Evelina och jag men något som jag hade efter henne är lite mer skinn på näsan. Ingen sätter sig upp mot min syster medans jag har en tendens till att lätt vika mig och vilja vara folk till lags. Hur som helst så tror jag vi gjorde dom andra lite väl irriterade så vi tog över datorn och lekte med camen istället. Nu ska vi ta och byta om och öppna upp min älskade glassbar. Vi får se vilka hyss den ställer till med idag!


Min otroligt snygga bränna

Det är tur att det syns att jag är 4 år äldre.. *host*





mr. coffee and I are back together

Jag och min vän Mr. Coffee blev lite ovänner igår på grund utav incidenten med mobilen. Vi tog avstånd ifrån varandra ett litet tag men nu är vi vänner igen. Tyvärr är det ett faktum att jag inte klarar mig utan honom. Tur att tiden läker alla sår och att en ny liten mobil snart finns i mina händer. Det får jag tacka min syster för. Kanske borde jag ta tummen ur rumpan och faktiskt köpa en helt ny också? Men med tanke på hur klantig jag är så vet jag inte om jag vågar göra det faktiskt, lär ha sönder den på en dag.

Åh, glömde nästan, god morgon på er!


den där glassbaren alltså

Vilken dag, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? För det första var jag klantig nog och tappade min mobil i mitt kaffe när jag stod i glassbaren. Det är något med den där glassbaren, ska sluta stå där..  Sen tog jag på mig uppgiften att stänga eftersom jag ska gå tidigt imorgon. Självklart blev vi kvar i evigheter och jag stod i disken större delen av kvällen täckt i diskvatten och diverse äckliga rester. Missade första bussen hem så fick hänga kvar ett tag i Färjestaden. Nu har jag äntligen sjunkit ner i sängen och tänker inte resa på mig.

Imorgon väntar lite jobb och sen bär det av till Felicias pojkvän där ett poolparty väntar. Jag längtar som en tok måste jag säga! Nu ska jag dra ner något att titta på innan jag får lite välförtjäntsömn.

teknik gör oss lata

Tekniken gör oss verkligen lata. I min familj har vi helt slutat gå till varandra när vi vill något. Vi förenklar allt och ringer ett samtal även om vi sitter vägg i vägg. Dels för att alla har en tendens till att höra väldigt dåligt (i alla fall om mamma ropar och frågar om någon vill gå ut med hunden på morgonen..) och dels för att ja, vi är helt enkelt för lata för att ropa högt eller ta dom där jobbiga stegen upp för trappan. Är ni också så? Har ni låtit tekniken förenkla (läs göra er lata) era liv?


thank you daddy!

JAG HAR AC PÅ RUMMET, TAAAAACK PAPPA! Förstår ni lyckan? Nu kommer jag faktiskt att kunna sova om nätterna, helt underbart. Ska som tack ta och städa mitt rum nu medans min mobil laddar så jag kan gå ut och gå en promenad med kameran sen. Sen får vi se vad som händer under kvällen, kanske blir det utgång, kanske blir det mysig kväl hemma. Tror jag hörde viskningar om kina mat till middag, MUMS!


Jag är såld på låten, den går på repeat!

slavar måste säljas

Jag gillar min mamma, hon kan vara väldigt rolig ibland. Idag när vi skulle lämna restaurangen och åka hem försvann hon en stund. Jag och pappa väntade och så återkommer hon efter ett tag med en t-shirt i handen som hon lika överlycklig som ett barn på julafton överlämnar till Oskar, min systers pojkvän som jobbar i disken. På tröjan står det "Jag kan inte få sparken, slavar måste säljas". Ja vad ska man säga? Klockrent om ni frågar mig.


girls night at the beach

Jag hade en riktigt trevlig kväll med flickorna ifrån jobbet igår! Jag är riktigt glad över att vi går så bra ihop och att vi alla är så lika. Jobbet hade inte varit lika roligt utan dom. Det är verkligen viktigt att man trivs med dom man jobbar ihop med. Hur som helst så köpte vi en jätte stor melon, vi hade ca 6 matlådor med melon med oss ner. Vi satt på stranden, beundrade himlen och pratade massor till lite musik i bakgrunden och några glas rosé. Det där åskvädret som SMHI hade utlovat kom aldrig så vi slapp bli dränkta i regn!

Nu ska jag byta om och öppna glassbaren här på jobbet. Vi hoppas att det går bättre än igår.


Mina fina flickor på stranden. Johanna, Anna, Petra och Hanna!

sega datorer är ett big no no

Något som lätt kan irritera mig är sega datorer och datorn på jobbet är extremt seg. Vilket ofta resulterar i att jag får en otrolig lust att slå den hårt. Men jag tar mitt förnuft till fånga och går ut och drygar mig hos kockarna istället. Det funkar faktiskt rätt bra det också. Men nu funderar jag på om jag ska försöka hitta en handduk och ta ett bad. Efter att ha badat i glass och en riktigt varm arbetsdag känner jag mig inte fräsh alls. Hinner inte hem innan jag ska träffa mina tjejkompisar så det hade varit behövligt att skölja av sig lite.


Jag sprang runt och roade mig med systers keps på huvudet!


nedsprutad av mjukglassmaskinen

Att börja dagen genom att bli nedsprutad av en mjuklass maskin kan ses som både uppfriskande och irriterad. Det var som ni kanske förstår hur jag började andra dagen på jobbet efter min ledighet. Skulle testa att göra en mjukglass, drog i spaken och så vips så var jag täckt i kladdig mjukglass ifrån midjan och neråt. Golv och väggar var fint nerkladdade och mina skor ska vi inte tala om. Det blev att gå barfota genom köpstaden och köpa sig ett par nya skor.

Nu har jag stängt in mig på kontoret med lite musik. Gick av för en stund sen och kilade bort till systemet och köpte lite rosé vin till kvällen. Jag och tjejerna på jobbet ska ha en lite myskväll. Det blev vin, choklad och jordgubbar. Låter inte det toppen?


Den förädiska mjukglassmaskinen

Jag var något nedkladdad.


Mina skor fick ta mycket stryk och behöver nu tvättas ordentligt

uppskrapat knä, back to age five again

Så här fint har mitt knä blivit efter helgen. Jag skyller det helt och hållet på dom dåliga vägarna i byxelkrok som med flit puttade omkull min cykel. Nu hoppas vi på en snabb läkning, kan ju inte gå ut och se ut som en femåring med uppskrapade knän. Vi låtsas att det är lite charmigt så slipper jag skämmas så mycket!


pics from the weekend

Det är OLIDLIGT varmt på mitt rum, går nästan inte att andas. Jag saknar frysen på jobbet! Så skönt att gå in i frysen eller kylen när det blir lite väl varmt och bara svalka sig. Nu skulle ett dopp faktiskt vara behövligt men det får bli en kall dusch. Kommit hem ifrån jobbet nu och är galet trött, värmen dödar verkligen.

Tänkte slänga upp lite bilder ifrån helgen som ni kan titta på medans jag fräshar till mig och tar en dusch. Låter väl okej?


Martin på afterbeach på hamnpubem

Det blev ett par cykelturer, vissa gick bättre än andra

Martin, Christian och Rabenius

Stek på stranden

Lyckades ta en rolig bild på mig själv, mitt revben ser lite ut som ett bröst

Middag på Hamnpuben med Christian



med 155 cm ser man inte mycket

Good morning sunshines! Antar att ni såg på fotbollen igår? Jag var nere på hamnpuben men såg inte så mycket. Är man bara ynka 155 cm lång och står längst bak är det inte så lätt. Tur att jag inte är en fotbollsfantast så jag blev inte ledsen över att inte se. Jag avnjöt en god middag med vacker utsikt och några cider, helt okej om ni frågar mig.

Nu håller vi på att packa ihop, snart går bilen in mot Kalmar. Jag skulle gärna stanna här ett par dagar till men jobbet väntar på mig. Mina brända ben kan behöva komma bort ifrån solen också. Är dock inte lika röd idag men det svider fortfarande lite. Hur som helst, ha en fin dag i solen så hörs vi ikväll när jag har jobbat!


mitt svennepigment börjar få färg

Att vara ledig är verkligen skönt, synd att man inte kan vara det oftare säger jag bara. Idag sov vi ut och sen blev det stek på stranden. Jag har, trots mitt fina svennepigment, faktiskt fått lite färg idag. Det svider rätt bra på benen just nu. Har fått en söt liten rosett på höften ifrån bikinin!

Nu ska vi snart ner till Hamnpuben och äta lite samt se på matchen. Det lär bli lite dricka också men jag ska verkligen ta det lugnt. Det blev lite för mycket igår så vattnet får bli min kompanjon större delen av kvällen faktiskt. Måste säga att jag skäms lite faktiskt, tog en shot och det förstörde allt. Jag ska verkligen inte ta shots. Nå väl, det är sånt som händer. Bara att se glad ut och ta det lugnare ikväll! Hur har ni det i Sveriges fantastiska sommarvärme?


Hittade den här bilden på mig och min fina Anna ifrån onsdags!

livin' in paradise

Byxelkrok är lika underbart som jag minns det ifrån förra sommaren, om inte bättre! Nu är jag ju helt ledig. Har varit på stranden och after beach. Nu är det dags för middag och en dusch innan det blir hamn puben igen. Jag hoppas ni mår jätte bra för det gör jag! Vet ni vad? Jag ser aldrig fotboll men ikväll ska jag faktiskt göra det. Wish me luck! Haha

KRETA BABY!

ÅÅÅH VET NI VAD? Kom på att jag helt har glömt att berätta en sak för er! Min och Louise resa till Kreta är nu bokad. Jag och bästa vän utomlands tillsammans i en hel vecka. Jag är galet lycklig, kommer bli helt underbart. Vi åker om mindre än en månad. Någon mer som ska till Kreta 3 augusti?


Schteeek, goda drinkar och dans med världens finast människa. Längtar!

on my way to byxelkrok

God morgon snyggingar! Vilken underbar dag det är idag. Stekhett ute, vindstilla och jag är ledig. Kan inte bli så mycket bättre om ni frågar mig. Jag håller på och packar ihop mina saker för snart går min buss upp till Byxelkrok. Har en resa på 2½ timme framför mig. Tur att jag har musik på mobilen. På tal om det ska jag nog lägga över lite nya låtar. Men jag tänkte bara önska er en bra dag, lär inte bli så mycket till uppdatering nu när jag är borta så ni vet det. Jag är ju faktiskt ledig!


sliskiga killar och dålig musik, tur Anna finns

Nu är jag hemma efter en helt okej utekväll. Ska inte säga att den var toppen, sliskiga killar på dansgolvet och halvdålig musik gör aldrig en kväll perfekt. Tur att jag hade min girlfirend Anna med mig. What would I do with out you? Vi har skakat rumpa på dansgolvet och haft trevligt. Hängde även lite med Linus och hans polare. Dom körde lite mer på soffstilen än mig och Anna så vi satte oss ner hos dom lite då och då. Riktigt trevliga killar så alltid kul att träffa dom!

Nu ska jag sova, imorgon bär det av upp till Byxelkrok och två lediga dagar. Det gillar vi!


Syster och jag innan jag gick ut. Hon hade sminkat sig själv kvällen till ära!

Min andra halva Anna!

Linus på Vallen

utgång på g

Hej på er! Tänkte bara uppdatera lite snabbt och säga att jag lever. Sitter och dricker en white russian, ska snart kila ner på stan och möta min fina Anna. Vi ska ut ikväll och visa Kalmar hur man festar med stil, haha! Jag hoppas ni har en fin kväll!


Ikväll är det skaka rumpa som gäller!

kaffe, ett vackert beroende

Kaffe. Vad gör man utan kaffe? Jag har aldrig varit en person som röker eller snusar, tycker det är riktigt äckligt. Har heller inte förstått hur personer som nyttjar nikotin kan vara så galet beroende men nu när jag ser hur jag blir utan mitt kaffe tror jag att jag sakta börjar förstå. Utan kaffe ingen fungerande Denise, så är det bara. Men vad tycker ni, gillar ni kaffe? Känner ni också att ni är beroende av det för att dagen ska fungera? Gud jag känner mig nästan lite gammal när jag inser att jag måste ha kaffe för att dagen ska rulla på!


Jag och min trogna vän Mr. Coffee!


satte andetaget i halsen

Jag somnade tidigt igår och jag kan säga tt jag verkligen behövde det. La mig neri sängen efter att ha gått en långpromenad med hunden och skulle se på House men jag somnade direkt. Vaknade några timmar senare och förstod inte riktigt vart jag var. Vaknade hastigt och drog ett djupt andetag som jag satte i halsen typ så jag kunde inte andas. Fick lite smått panik där ett tag!

Nu är jag påklädd och färdig för att åka över till ön. Idag är sista jobbdagen för veckan, är ledig imorgon och söndag. Ledigheten kommer att spenderas i Byxelkrok, behöver vila upp mig och vad är då bättre än vackra norra Öland?


Solnedgång i Byxelkrok förra sommaren!

where have you been my entire life

Ja dagen på jobbet har inte varit rolig. Jag var galet trött och gick runt som en zombie. Som tur var kom det inte så mycket folk så jag kunde ta det rätt lugnt, blev mest städning för min del. När jag gjorde iordning barnrummet kom Anna förbi och gjorde min dag mycket bättre! Vi har känt varandra i lite mer än en månad men ändå känns det som vi alltid har haft varandra. Vi är så otroligt lika i allting. Vi tänker på samma vis när det kommer till kost, motion, kläder ja allting! Vi drev köket galna igår när vi diskuterade kvällens outfits. Det är tur jag har dig gumman. Som vi sa, WHERE HAVE YOU BEEN MY ENTIRE LIFE?!

Nu ska jag svira om och ta en promenad med min hund och lite musik!


Det är på rödamattan vi hör hemma, eller hur hjärtat? ;)

perfect night out

Kvällen ute igår var toppen men den satte verkligen sina spår och idag har jag inte varit på topp. Några timmars sömn hade verkligen behövts.

Kvällen igår började med att vi tjejer möttes upp vid restaurangen för att sen åka med en mycket stressad Linus hem till honom. Hemma hos Linus blev det förfest och massa trevligt snack. Jag har verkligen underbara kollegor! Vid tiotiden tog vi en taxi in till stan och där blev det först KM och sen vidare till Krögers och mina favoritvakter. Jag hade riktigt trevligt igår så tack alla som var med. Det får vi göra om!


(Bild tagen ifrån Anna) Anna och Petra i taxibussen på väg in till Käääälma!

(Bild tagen ifrån Anna) Petra och Johanna på förfesten

(Bild tagen ifrån Anna) Linus hade stålarna

Petra och Johanna på KM

Anna på KM

Alex och Linus

Oscar på Krögers!

Vi ska inte glömma att Fågel var där också!

dags att fixa sig inför kvällen

Herregud vad det är varmt ute, trodde jag skulle tuppa av när jag gick ifrån bussen och hem. Slutade tidigt idag, det var lugnt på restaurangen och jag behövde hem för att fixa mig. Ska åka tillbaka till Färjestade om ett par timmar och förfesta hemma hos Linus innan vi går ut ikväll. Större delen av personalen ska med så det kommer nog bli jätte trevligt!


Jag hittade ett riktigt fint förkläde när jag skulle stryka idag, haha!

Smygfotade Vlademir när han fixade mat

Anna jobbade flitigt :)

Linus i köket, bilden är dock någon dag gammal

survey

Eftersom jag bara sitter och inte gör något tänkte jag slänga upp en liten lista, det var ett tag sen nu!

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Har ingen nyckelknippa
Vilken svordom använder du mest?
vet inte, fan tror jag
Äger du en iPod?
självklart
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ja, älskar att fotografera!
Vilken var den senaste filmen du såg?
Hm, Chicago musical tror jag
Har några av dina vänner barn?
Ja!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Beror ju på hur mycket man vinner. Men jag antar kläder eller en resa
Har någon någonsin kallat dig lat?
Haha, måååånga gånger!
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vatten eller kaffe tack
När var senast någon stötte på dig?
Minns inte, det var nog ett tag sen
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Jet line, haha. I alla fall om jag åker med Louise!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Jag vet att dom gör det. Men jag försöker att inte bry mig, vill dom det så go a head.
Tittade du på tecknat när du var liten?
vad fanns det annars för alternativ?
Hur många syskon har du?
2 stycken
Äger du några band t-shirts?
yess, the all-american rejects
När flög du senast?
När jag åkte hem ifrån USA
Läser du för skojs skull?
Ja, håller som sagt på med Heroin just nu
Pratar du några andra språk?
Engelska flytande sen lite spanska
Har du en stationär dator eller en laptop?
laptop <3
Vilka gör du, önskningar eller planer?
What? Planer antar jag. Tycker om när saker är strukturerade
Vilka läder har du varit i?
Har inte varit i så många länder men har varit i dom flera gånger. Sverige, Tyskland, Norge, Mexiko, USA, Spanien, Grekland och Thailand
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nej det vill jag inte
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Äh, inte så viktigt. Men vill han så visst!
Vad har du med dig in på bion?
Mörk choklad
Vem var din favorit lärare?
Anna H
Vilken är din favoritlåt just nu?
One med swedish house mafia spelas ganska flitigt
Vem pratade du senast med i telefon
Louise 
Har du nånsin varit kär?
Ja det har jag
Kan man va kompis med ett ex?
Klar man kan om man känner att det funkar
Vilken är din favoritfärg?
Det beror helt på vad färgen sitter på.
Hur många kuddar sover du med?
6 stycken
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej men attraktion vid första ögonkastet. För att vara kär måste man känna personen
När grät du senast?
Just nu gråter jag titt som tätt men igår var nog senast
När fick du senast en puss?
I förrgår
Vad kan vara det mest avtändande hos en kille?
Luktar illa, fula skor, allmänt ofräsh
Finns det någon som vet allt om dig?
Svårt att veta allt men Louise vet det mesta
Tror du på änglar?
Njaaa
Hur många par skor har du?
Många, har inte orkat räkna
Vem fick du senast sms ifrån
Louise
Vad har du för väder?
Klarblå himmel, varmt och soligt
Har du en blogg?
Det här är min blogg
Vad är du just nu?
Trött som tusan men jag är på bra humör faktiskt
Vart är du just nu?
In tha office with my coffee baby


Hittade en rolig gammal bild på mig. Som man säger, jag är udda jag är unik ingen annan jäkel är mig lik. Fram till jag var kanske 15 år trodde jag alla hade en delad gomspene. Men jag är tydligen rätt ensam om det. Nu vet ni hur man identifierar mig vid dödsfall!

afterwork tonight

Gissa vart jag sitter? Ja precis, på kontoret på jobbet. Kaffekoppen står några centimeter ifrån handen och musiken är på. Tänkte springa över till HM vid 10 och kolla lite. Börjar som vanligt att jobba vid klockan 12. Ikväll är det afterwork som gäller. Jag är riktigt taggad på utgång så jag tror att det kommer bli jätte roligt. Är det fler som hade tänkt att leta sig ut ikväll? Hör av er i sånna fall!


I brist på bilder på pappas dator får det bli en ifrån midsommar. Felicia och jag!

let me entertain you

Vet ni vad som är gutt?(hemskt att jag har börjat säga gutt, jag kanske mot alla odds börjar bli lite smålänning? måste lägga på minnet att sluta använda ordet gutt). Jag har slutat och glider runt här på jobbet och tittar på mina stackars arbetskamrater som sliter med städningen. Lider med min fina Anna som har fått ta disken.


Jag försöker vara lite snäll och spela bra musik men lite synd för dom att högtalarna är kassa och det inte hörs ut. Nåja, jag får njuta lite i alla fall! Håll med om att man bara vill dansa när man hör låten?

jag har slutat och solen skiner

Slutat jobbet nu! Ska ta mig en kaffe och sofis mode och sätta mig i solen i väntan på att Linus ska sluta jobbet. Ikväll är det tvspel som gäller. Mariocart står på menyn, ett spel i värdsklass om ni frågar mig. Solen börjar kika fram lite nu också, skönt. Kan man lapa några timmars kvällssol också. Kanske borde gå till ICA och köpa lite frukt som jag kan mumsa på medans jag väntar.

Vad har ni gjort idag? Har ni haft en bra dag trots vädret? Jag har faktiskt tyckt att det var skönt med lite molnigt väder. Blev lite mer än vanligt på jobbet men då går tiden fortare så det är skönt. Har inte haft så mycket tid till att tänka heller så det har underlättat mycket. Känner mig gladare nu! Tur att man har så bra kollegor.


när sorgen gör sig påmind

Jag har slagit mig ner på kontoret nu med en kopp kaffe och sofis mode. Jag känner mig lite nedstämd så Winnerbäck smyger sig ur högtalarna som alltid när jag inte är glad. Sitter och funderar över livet och sorgen över min släktings bortgång gör sig äckligt mycket påmind och jag känner inte alls för att jobba just nu. Jag kan inte förstå att det är begravning om några veckor. Jag vill inte förstå att du inte finns.

Ska försöka samla alla mina tankar, kan inte stå och lipa i kassan. Får dyka in i modesidorna i tidningen och längta efter en shoppingrunda. Skulle verkligen behöva det.


Skulle mer än gärna klicka hem den här skjortan ifrån modekungen.se. 499 kr går den på

victoria's secret

God morgon på er! Jag vaknade för en stund sen men har inte lyckats ta mig upp än, min säng är helt enkelt för skön. Eftersom det är dåligt väder ute är det inte för varmt inne på mitt rum heller så det är riktigt skönt att bara ligga i sängen och lyssna på musik och halvsova lite. Men jag ska snart resa på mig och ta en dusch och bege mig till jobbet där kaffet väntar på mig!

Igår gick jag över till en kompis och fick en mycket efterlängtad beställning. Jag är glad som en liten flicka på julafton! Vi hade en trevlig kväll sen, segkollade på tv och pratade. Var ett tag sen nu så det var kul!

Nu måste jag verkligen resa på mig och göra mig iordning. Är jag inte klar när pappa kommer blir han galen.


Fick lite saker ifrån Victoria's, en av mina favoritaffärer. Synd att vi inte har den i Sverige.


congratulations and celebrations

Innan jag går måste jag bara säga grattis till min fina syster som fyller 16 år idag. Hoppas du har en jätte mysig middag nu. Jag älskar dig snygging ♥


hemma en sväng men snart iväg igen

Nu är jag hemma ifrån Ölands djurpark! Vi hade tur och fick fint väder, molnen drog iväg så vi har haft en riktig toppendag. Åkt karuseller, sett på djuren och stekt i solen. Nu ska jag hoppa in och dra till en kompis som kommit hem idag. Vi får höras mer senare ikväll så ska ni få se bilder ifrån dagen!


hatar att stressa

Är det något som jag hatar så är det att stressa på morgonen men så blev jag väckt idag för några minuter sen med beskedet att vi åker vid halv tio. Min reaktion, PANIK! Har inte duschat än och hade tänkt ta mig en lång dusch. Hinner inte mer än halvsätta mig innan jag märker att duschen är upptagen. Så här ligger i sängen och har fått inse att jag kommer få stressa ihjäl mig och är jäkligt tjurig. Vädret är inte heller på topp och vi ska vara på Ölands djurpark hela dagen. Typiskt säger jag bara..


En mysig sommarkväll

Tänkte berätta om min gårkväll för er lite snabbt. Efter jobbet mötte jag upp min vän Anna, som jag även jobbar med. Vi gick till ICA och köpte med oss vindruvor, jordgubbar och mörk cholklad som vi åt nere på Campingen i färjestaden. Lite senare plockade Linus upp oss och vi åkte över till Kalmar och hem till Linus kompis Viktor där vi grillade. Eller ja, dom grillade medans Anna och jag fortsatta med våra nyttiga godsaker! Vi 11 åkte över till ön igen och lämnade av Anna vid stationen. Sen begav Linus och jag oss hem till honom och såg någon konstig film på tv. Riktigt mysig sommarkväll!


Min fina vän Anna!

Grabbarna hade fest

hemma från m-ås nu över till ön

Kom precis hem efter en tur till gammelmormor. Mamma och jag har suttit där ett tag och bara pratat med henne. Det gör ont varje gång vi åker där ifrån. Jag hoppas vi kan åka imorgon också.

Nu ska jag åka över till jobbet. Har missat lunchtimmarna så lär inte vara så mycket att göra. Ska hinna köpa en present till syster idag också. Hon fyller 16 år på  måndag. Galet var stor hon börjar bli det dröjer inte länge innan hon blir 18 och kan följa med mig på krogen. Men nu måste jag ta och skynda mig så vi kan åka över. Hoppas ni har en fin dag i värmen!


let's get hyphy

I väntan på att vi ska åka till jobbet ligger jag och lyssnar på lite gammal bay area musik som vi alltid nötte när jag bodde i USA. Gud vad många minnen som ploppar upp alltså. "Let's get hyphy", gud vad jag saknar det.

 



en jobbig natt

God morgon. Jag vaknade precis och mår inte bra alls. Har varit nere och tagit en panodil och lagt mig i sängen igen. Tror jag har haft feber inatt faktiskt. Vaknat och varit kallsvettig, frysit och svettats om vart annat. Halsen värker nu också och mitt huvud är rätt ömt. Inte så kul när man måste vara pigg till jobbet om några timmar. Ska häva i mig lite vatten nu och fixa till mig lite. Förhoppningsvis piggnar jag till av det.


sommar och uppdateringar är ingen bra kombo

Det är mycket som händer nu hela tiden så bloggen får lida lite på grund utav det. Jag har jobbat lite idag men fick gå tidigare för vi ska iväg till mönsterås och hälsa på gammelmormor.

Ikväll ska jag bege mig hem till Malin för en myskväll. Får se om jag senare styr stegen mot Vallen också men jag tvivlar på det. Jag är väldigt sugen på att dansa men plånboken säger att jag inte borde. Har lite andra utgångar planerade också så kanske borde låta den här utekvällen vara.

Förresten, något väldigt konstigt har hänt med min mobil. T9 är helt borta. Går inte att få tillbaka det. Sjukt jobbigt att smsa, hatar att skriva utan T9, tar ju tusen år. Åhh, jag borde köpa mobil snart.

riktigt mör

Gårkvällen var trevlig men den här dagen har varit sjukt seg. Har ont i hela kroppen och är fruktansvärt trött. Har gått på lågvarv hela dagen idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och se om jag inte kan piggna till lite. Är medbjuden på lasergame ikväll men jag tror faktiskt inte jag orkar. Blir en promenad med hunden om fötterna tillåter det.

För övrigt tycker jag verkligen om Waka Waka!


RSS 2.0