En lugn kväll

Nej det blir verkligen inget drag här ikväll. Just nu har jag två 2or, en som äter och en som är påväg att gå. Tror inte det blir så mycket mer. Klockan är åtta så det lär knappast komma så mycket mer. Nu inväntar jag en lugn kväll med en irish coffee och lite baylies. Saknar älskling något enormt så får bli en tidig kväll så jag får träffa honom.

Hur är eran Halloween förresten? Jag var lite bitter ibörjan över att behöva spendera Halloween med att jobba men det är rätt okej. Jag älskar att hänga med min pappa så det är faktiskt mysigt att vara här. Det är inte allt för ofta som det är bara vi som umgås så man får ta vara på tillfällena!


Lugnet i kylan

Det är sjukt kallt här uppe i Byxelkrok. Det är nästan lika kallt här inne på restaurangen som utanför så jag fryser rejält. Fast det är rätt mysigt att vara här uppe med pappa. Vi käkade en riktigt god lunch tillsammans för ett litet tag sen. Det blev kycklingfilé med ungsrotfrukter, klyft och bea för min del. Pappa tog samma fast med biff.

Nu sitter vi och inväntar folket. Om det nu kommer några? Men det tror jag nog! Dem lär väl ramla in här vid sextiden. Tillsdess ska jag försöka tina upp mig själv vid brasan med en kopp kaffe. Vet inte hur många koppar jag har druckit idag. Säkert ett tiotal i alla fall.

Känns lite tråkigt att jobba på Halloween men jag överlever. Pojken är ju i Danmark så hade inte haft någon att festa med i alla fall. Får fira här uppe med lite Baileys, cider och Irish coffee med pappsen i stället. Det funkar ju det med + att det är gratis!

Nej nu ska jag sätta mig hos pappsen!


Min fina utsikt!


Happy halloween

Nja, inte riktigt va. Jobbar hela dagen på Marinan idag. Hittills har jag haft 6 gäster. En 4a och en 2a. Finns inte så mycket att göra. Men det lär väl bli lite mer ikväll. Hoppas bara att det inte blir för mycket, är ensam i servicen. Oj, nu kom det lite gäster. Ska gå och ta hand om dom!


Slapp kväll

Dålig uppdatering igen, jag vet. Förlåt! Men jag har inte haft någon ork till att uppdatera. Har mest spenderat dagarna med att mysa med älsk, laga mat och spelat the sims. Perfekt för ett ruggigt höstlov.

Kom precis hem från stan. Jag och älskling gick ner på stan för att ta en fika. Vi passade även på att dra förbi KM och konsum. Älskling ska på KFF matchen ikväll så jag köpte med mig lite gott hem som jag kan mysa med tills han kommer. Ska spela the sims och se på the hills. Ganska skön kväll, fast jag saknar min snygging redan.


Allt man behöver för en lugn kväll hemma!

Survey

Inte gjort en sån här på länge så tänkte att det kunde vara kul att göra det.

Du heter:
Denise Larsson
Smeknamn: Har inget (älsk kallar mig fisen)
Låt som när du är ledsen sörjer till? Hum, har ingen direkt låt
Vad tror folk om dig? Att jag är en bitch? Haha, nej jag vet faktiskt inte. Vad tror ni?
Stämmer det? Ingen aning!
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår tror jag
Vad säger du för att imponera på någon? Jag vet inte, berömmer dom kanske?
Hur imponerar man på dig? Man är som min pojkvän! Nej men jag imponeras av drivna människor
Brukar du skratta för dig själv? Oja, väldigt ofta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ingen aning, orkar inte kolla
Var bor du? Kalmar
Trivs du där: Japp, fast hade velat flytta med min pojkvän någon stans!
Äger du några Converse: Gör jag nog, fast jag använder dom aldrig. Köpte dom i åttan någon gång och använde dom max två gånger.
Brukar du bli för full: Har väl hänt
Är du allergisk i mot något: Har glutenallergi, riktigt drygt
Hur svarar du i mobilen: "denise"
Antal timmar sömn inatt: 7 typ
Sov du ensam: Nej, sov med älsk!
Brukar du komma i tid: Japp
När mår du bra: När jag är med älskling
När blev du fotad senast: Gymnasiemässan tror jag
Hur känner du dig nu: Mätt, slö och glad
Vanligaste färg på dina kläder: jeans och vitt typ?
Vad tycker du om fötter: Har fobi för fötter
Vad saknar du: Släkten
Hade du en bra kväll igår: Yes!
Favoritdryck på morgonen: Kaffe
Rakar du benen: Ja, fast har varit lat med det på senaste tiden
När brukar du oftast gå och lägga dig: Tidigt, är typ pensionär. Lägger mig gärna vid nio eller tio
Är du blyg? Det händer, men oftast inte
Sysslar du med någon idrott: Tränar på Nordic Club
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tror att man kan tyck om någon direkt med det krävs lite mer för att man ska bli kär
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: enligt älskling skulle jag slåss, punda och runka
Är du nöjd med ditt liv: Japp!
Är du bortskämd: Nja, inte direkt. Kanske med vissa saker.
Vad gör du i morgon: Myser med älskling!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oftast för mycket
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag!
Vad använder du för shampoo? Det mamma köper
Vad är det finaste du fått? Ett kors när jag bodde i usa och en ros av älskling som jag fick när vi hade varit tillsammans i en månad!
Hur gammal är du: 19
Tycker du om någon just nu: Älskar min pojkvän!
Om fem månader: Fyller jag 20!
Du samlar på: Inget
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Älskling eller Louise
Gillar du golf: Förjäkligt tråkigt
Har du strumpor på dig nu: neej!
Är det okej att gråta: Men givetvis!
När grät du senast: Minns inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa lägenhet med älskling!
Bär du glasögon eller linser: Nej!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Neej det gör jag inte.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt nio eller tio
Vill du gifta dig: Absolut!
Vill du ha barn: Vet inte
Är du bra på att laga mat: Vill jag inte påstå
Hur vig är du: Lagomt, fast lite till skulle inte skada
Är du musikalisk? HAHAHAH, verkligen inte!
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!
Tror du på ett liv efter döden: Ja
Tycker du om sushi: ÄLSKAR!
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja det gör dom!
Har du tandläkarskräck: Som sjutton
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Många gånger

The sims

Usch vad seg jag känner mig. Jag och älskling har legat i sängen större delen av dagen. Jag har spelat the sims och han poker. Alltid trevlig söndagsunderhållning! Vi åker nog till Öland lite senare idag, alltid mysigt!

Nu ska jag fortsätta med the sims. Eller så ska jag se på Svenska hollywoodfruar. Hm, nej blir nog the sims. Måste spela så det blir helg någon gång, ska fixa fest. Haha, jag lever mig verkligen in i spelet!

Vad har ni gjort i helgen?

Deppdag

Usch, det här har verkligen inte varit en bra dag. Har varit nedstämd större delen av dagen. Kanske är vädret som gör det? Har deppat över att jag inte har en massa pengar som jag önskar att jag hade, att jag inte har snygga kläder och massa andra löjliga ytliga saker. Suttit och längtat efter att få flytta till USA, hittade en perfekt utbildning som jag skulle döda för att få gå. Men så lär nog fallet aldrig bli.

Har tjurat över hur mycket negativ respons jag har fått från folk gällande att ha en personlig tränare. Dom enda som har varit positiva är mamma och pappa. Sure, jag vet att 6000 kr är mycket pengar men vet ni, för mig är det värt det. Jag har varit så missnöjd och olycklig över min kropp över en sån lång tid. Jag har tränat som en dåre, svultit mig själv försökt slå bort mitt fett och gud vet allt. Så jag ser det här som en chans att kanske för en gångs skull bli nöjd. Lära mig hur jag ska träna och äta och inte förstöra min kropp som jag gör nu. Om han nu kan ge mig det, så är 6000 kr verkligen inte mycket. För så himla många problem skulle försvinna från mitt liv.

Nog om allt sånt nu. Älskling åkte precis ner på stan för att hyra film och köpa godis. Han ville egentligen gå ut men jag känner inte alls för det. Så det blir en mysig kväll hemma i stället. Han är så söt som åker trots att regnet öser ner. Jag har världens bästa pojkvän!


good morning

Vaknade för ett tag sen men är fortfarande sjukt trött. Gjorde frukost till mig och älskling, toast och en varsin chokladboll + ett glas oboy. Fast jag blev så mätt av min macka att jag inte orkade chokladbollen. Den ligger fortfarande på tallricken och väntar på mig. Lär den få göra ett bra tag.

Nu ska jag krypa tillbaka ner bredvid min älskling. Tråkväder idag så det blir bara mys idag. Helt perfekt!

Sluta hetsa

Sitter på kontoret igen och redigerar bilder. Längtar efter att bli klar med skiten. Börjar bli riktigt tråkigt. Menmen, det måste ju göras. Lunchen var jätte god, älskling hade lagat makaroner och falukorv precis som jag önskade. Tack älskling!

Finns det något som jag stör mig på för tillfället så är det verkligen allt fånigt tjat om svininfluensan. Att folk aldrig lägger ner? Det är precis som en vanlig influensa, bara att den har blivit uppmärksammad i media. Inte farligare än något annat. "Folk dör av den" är vad jag hör massa personer säga. Men kolla på dom som har dött, dom var sjuka innan dom fick influensan. Bra mycket fler personer som har dött av "den vanliga influensan". Herregud, hur länge ska ni orka hålla på att noja? Sen det här med vaccinet, skolan hetsar som bara den om det. Fick hem papper för några dagar sen om att ta vaccinet. Aldrig säger jag bara, det är ju bra mycket farligare än att faktiskt få influensan. Tycker vaccin oftast är korkat. Älskling skickade en artikel till mig idag om vaccinet som ni borde ta och läsa här.


Sudoku

Tidningen Nytt Boende kom precis så har suttit och kollat igenom den. Kul att faktiskt ha med lite grejer som man har gjort i tidningen! Fanns sudoku i slutet också som jag gjorde, får hoppas att jag vinner nu bara. Priset för medel var en övernattning för två på hotell. Hade varit perfekt för mig och älskling! Hoppas att jag vinner nu bara. Snart dags för mig att cykla hem också, ska bara redigera lite till.


Någon mer än jag som verkligen gillar sudoku? Jag tycker att det är jätte avkopplande att lösa det lite då och då!

Klantigt!

Åhh, jag är så klantig! Sprang ner till Skafferiet för jag kände att jag behövde lite kaffe om jag skulle orka sitta och redigera massa bilder. Kom in där och det första jag gör är att sparka i en stol. Så man kan ju säga att jag gjorde en märkbar entré i alla fall. Beställde en kaffe mocca och en tryffel. När jag ska gå ut igen så sparkar jag självklart i stolen igen och ramlar nästan. Pinsamt!

Jaja, nu sitter jag här med min goda kaffe mocca med kanel i och redigerar och det går faktiskt frammåt! Om en timme ska jag hem till älskling och äta lunch, mysigt!

Personlig tränare, bra eller dåligt?

Snacka om att det är tråkigt väder idag. Grått och ruggigt. Det är en sån dag när man bara vill sitta i soffan och mysa. Tur att jag får göra det efter apun i alla fall. Har inte den minsta lust att vara här idag. Minuterna bara segar sig fram. Får väl dra igång lite musik och börja redigera.

Har funderat väldigt mycket på det här med personlig tränare och jag är skit rädd faktiskt. Livrädd för att han ska göra så jag går upp i vikt eller att jag får typ skit stora lår? Måste komma ihåg att säga till honom att jag inte vill bli större på något sätt, bara få fastare kropp och lite tydligare armmuskler typ. Men absolut inte större. Ska börja skriva en matdagbok idag som jag ska skicka till honom. Aja, det går nog bra!


Jag vill INTE se ut så tillexempel.


Däremot kan jag tänka mig typ Anna Ankas kropp!

Jaja, vi får väl se vad resultatet blir!

gäsp

God morgon! Jag är sjukt trött, somnade sent igår så jag är inte så pigg på att dra till praktiken nu. Hade hellre krypit ner i sängen igen med älskling och sovit ett per timmar till. Men ni har väl sovit gott hoppas jag?

Idag ska jag fortsätta redigera bilder, suck. Men ska hem på lunchen för älskling lovade att laga mat till mig. Supermysigt!

Oj såg precis att klockan är bra mycket mer än vad jag trodde. Måste skynda mig. Men vi hörs lite senare!

Nystädat!

Nu har jag äntligen städat klart och min älskling har kommit. Vi ska dra iväg och köpa godis snart och mysa! Funderar på om vi ska dra ner till Tokiga ture eller om vi ska dra till macken. Jag röstar för macken, är för trött och frusen för att orka dra mig ner till stan. Men vi får väl se hur det blir.

Före


Efter. Älskling är med på bilden också!


Nu ska vi mysa, tror inte jag uppdaterar mer idag så vi hörs imorgon!

Mumsig lunch!

Hellu!

Åt precis en jätte god försenad lunch. Nu ska jag ta och städa innan älskling kommer. Mitt rum ser hemskt ut så det behövs. Ska ta en före och efterbild så förstår ni vad jag menar! Men nu måste jag sätta fart, Crille lär väl komma snart och måste ta reda på köket också.


Lovar att det var mycket godare än det ser ut!

Tips på presenter

Jag köpte aldrig någon present till pappa när han fyllde år för ett par veckor sen (FY MIG!). Så därför måste jag ha något toppen bra att ge honom på fars dag. Men jag tycker det är så jäkla svårt att komma på något att ge honom. Eller killar över lag tycker jag det är svårt att ge presenter till. Så nu behöver jag er hjälp, tips på vad man ger sin 43åriga pappa?!


Personlig tränare

Jag visste ju inte riktigt vad det var för möte jag skulle på när jag gick till Nordic men det visade sig att det var ett möte med en personlig tränare! Så nu ska jag ha det i tre månader, ska bli superkul. Hoppas bara att det ger lite resultat. Han kommer att bestämma min kost och min träning. Lite nervöst, min kost är inte den bästa. Är rädd för att han kommer få mig att äta massor. Men det blir nog bra! Problemet är bara att jag inte kan fuska, dom gör tester så dom ser dirket om man går på någon diet eller inte sköter kosten som man ska. Läskigt! Kommer inte heller att få träna lika mycket som jag har gjort och det kommer att bli mindre konditionsträning och mer gym. Tänk om jag blir värsta biffen? Nåja, ska se om jag kan trycka in några pass i alla fall. Det är ju så roligt! Bodycombat, bodyattack, box n' kick och core är ju bäst! Får inte glömma bodyjam heller.

Men allvarligt, jag i ett gym? Shit. Har ju inga muskler, fast lär väl få. Bara han inte tycker att jag är jätte svag nu bara!

Vecka 45 börjar jag, då jäklar ska ni få se resultat! Ni får följa mig från början till slut och se hur det går. Vad tror ni om det?

Pannkakstårta

Äntligen börjar det närma sig lunch. Efter ha redigerat bilder hela morgonen är jag allmänt uttråkad och ser verkligen fram emot att få komma ut och få lite frisk luft. Nu ska jag på möte på Nordic och sen blir det chai latte.
Hoppas min älskling ringer snart också, saknar honom som tusan! Ska se om jag kan få honom att vilja göra en pannkakstårta ikväll!


mums

Kanske blir dom här istället då?


Vad tycker ni?

Ge mig

Ibland blir jag så arg. Ett par skor som jag har velat ha från HM rätt länge fanns äntligen inne på lagret i min storklek. Men jag tänkte att jag skulle kolla mitt saldo innan jag köpte dom. Som vanligt när jag väntar med något så har dom tagit slut. Fan så arg jag blir. Jag ville ju ha dom! Snacka om oflyt..


Dom här skorna var det. Visst är dom snygga!?

Jobbig natt

Usch, jag har sovit riktigt dåligt inatt. Drömde att jag gick upp och blev lika tjock som jag var i USA. Så jag vaknade med panik innan jag lyckades försäkra mig om att det inte var sant. Dom som känner mig vet hur rädd jag är för att gå upp så mycket igen. Aja, det lär väl inte hända, men tanken är skrämmande!

Sitter på kontoret nu och stirrar ut genom fönstret. Det är verkligen jätte tråkigt väder idag och det gör mig smått deprimerad. Tur att min älskling kommer till mig idag! Hade helst bara stuttit på något fik och druckit kaffe idag. En tryffel till det hade inte suttit fel. Får se om jag kan dra med mig älskling sen eller om vi bara myser i soffan.

Idag ska jag nog bara redigera bilder, förhoppningsvis slutar jag tidigt. Ska ner till Nordic på lunchen också för en träningsrådgivning. Kan jag behöva! Måste få i mig en chai latte också, har abstinens!

Nej nu borde jag sätta lite fart!

Studentkryssning

btw, tänkte bara slänga upp en sak till innan jag går och lägger mig.

Fun cruises anordnar studentkryssningar och jag säljer biljetter till en av årets kryssningar för alla som bor i Kalmar. Så om ni är intresserade utav årets fest, kontakta mig! Slänger ut lite mer info om det någon annan dag, är för trött just nu.

Hur som hellst, ni kan gå in här och läsa mer om det!

Dags att sova!

Gäääsp! Jag är supertrött, har bäddat ner mig i sängen och ska slå på ett gossip girl avsnitt som jag kan somna till! Fast hinner nog somna innan jag har fått på det.

Konfirmanderna gick i alla fall bra, dock hann inte alla klart, precis som jag trodde. Men det gick över förväntan! Dom var jätte duktiga och årets julkort blev betydligt bättre än förra årets (förlåt!). Riktigt roligt var det att göra korten även om Hampus ett tag var nära på att tjata ihjäl mig och Johanna med alla sina tusen frågor. Han är kanske lite lik mig?

Jaja, tränade sen också och det gick toppen. Var skönt att äntligen få köra slut på sig själv. Länge sen nu. Ser redan fram emot nästa pass. När det nu blir?

Oh well, sova nu. Älskling kommer imorgon!
God natt alla :)

mums

Bara för att jag gillar låten så mycket slänger jag in den här!


I got a feeling

Hej alla!

Sitter i bytingen nu och dunkar I got a feeling - Black eyed peas för fulla muggar. Snart kommer konfirmanderna och då äre dags att dra igång julkorten. Är jäkligt skeptisk till tidsramen men vi får väl se. 14 mediekonfirmander ska lära sig ett illustrationsprogram och göra julkort på tvp en timme. Vad tror ni?

Känner mig smått irriterad och vill mest dra och träna. Känner att jag behöver få köra slut på mig själv och avreagera mig lite. Sen hade det inte suttit fel att få mysa med älsklingen men så blir det inte. Men imorgon så, hoppas vi på!


Jag och Johanna på gymnasiemässan, dom bästa konfirmandledarna!

Dags för konfirmanderna!

Aaaah, blir galen på att jag aldrig har tid eller nät så jag kan uppdatera. Vill inte vara så här dålig på att uppdatera. Hur som helst, nu har jag fixat så jag har nät på praktiken i alla fall och det är jätte skönt. Får hoppas på att det inte kommer någon som ska ha datorn som jag snodde nätverkskablen ifrån.

I måndags var jag på Alarmstreets fest. Hela dagen var jätte stressig. Agerade fotograf och fotade alla modellerna under hela dagen. Fick springa fram och tillbaka mellan olika ställen och uppdrag. Lyckades få i mig gluten vid lunchen så mådde dåligt större delen av dagen tack vare det. Ibland är jag klantig! Överlag var dagen dock lyckad och jag hade trevligt. Fast lämnade festen tidigt med älskling och Pikels och drog till Corner. Ni får se lite bilder så fort dom har blivit publicerade i tidningen som dom ska till.

Nu sitter jag på praktiken och redigerar bildern. Ska snart packa ihop och dra till skolan. Jag och Johanna har hand om konfirmanderna idag. Vi ska göra julkort och grejer, känns lite tidigt men dom måste ju hinna på tryck. När jag är klar på skolan ska jag rusa ner på stan och träna. Inte gjort det på länge så jag känner mig stor som ett hus! Blir ett härligt bodyattack pass idag med Jenni. Åh längtar!


God morgon!

Nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera, förlåt! Men har haft rätt fullt upp med APU:n, vara med pojkvännen, jobba på gymnasiemässan osv. Har inte riktigt haft tid för att sitta vid datorn.

Hur som helst, Isabelle kom igår (hon ligger och sover så sött i min säng nu!) och vi har haft trevligt. Vid 11 ska vi ta bussen till M-ås. Hon ska hem och jag ska träffa gammelmormor. Efter det ska jag åka hem, träna, sola och sen till älsklingen. Idag är det fint väder så tror det blir en riktigt bra dag!

Imorgon kommer jag verkligen ha fullt upp. Ska fotografera modeller hela dagen för en frisörtidning. Sen på kvällen är det Alarmstreet's modevisning och fest. Så det blir nog ingen tid för datorn förns sent på kvällen. Men ni överlever nog.


The sims

Nu har jag äntligen fått The Sims 3, tack älskling! Sitter och inreder mitt hus just nu, fuskat som vanligt så jag har massor av pengar. Det är ju inte kul att spela med lite pengar, kan man inte inreda och sånt. Suttit med det i säkert två timmar snart.

Hur som helst. Sov hos Crille igår, alltid lika mysigt. Vädret var helt galet, blåste som bara den så vi stannade inne större delen av dagen. Blev bara ut en snabbis på kvällen. Idag har jag varit på praktiken, börjar komma in i det nu. Var runt med Mia massor idag och hämtade saker till Goodiebagsen på måndag. Ska hjälpa till på modevisningen som dom har då. Ska även göra en "fotodokumentär" över när modellerna blir stylade för en frisörtidning. Ska bli jätte kul! Ska lägga mig och kolla i deras tidning om ett tag, för att få en hum om vad för slags bilder dom skulle vilja ha.

Men nu mina kära vänner ska jag återgå till The sims, ha det bäst!


Leos lekland!

Woho jag har internet på praktiken, underbart! Sitter inne på Mias kontor, hon har gått hem för dagen så får låna hennes plats och internet. Riktigt skönt.

Dagen har gått bra. Började med att jag stack till Leos lekland uppe vid Giraffen för att vara med Mia på ett möte. Var halvt ihjälfrusen när jag kom dit. Glömde mina vantar hos älsk. Inte bra! För övrigt älskar jag leos lekland, varför fanns inte det när jag var liten? Jaja, efter mötet stack jag till skolan för skolfoto. Fick för en gångs skull stå upp så det tackar vi för. Nu är jag tillbaka på Alarmstreet. Sitter och fixar med adresser och tar det lugnt. Ska åka hem till älskling i eftermiddag och mysa där. Han har tankat the sims så jag ska nöta det!


Lite av Leos Lekland, tror jag ska bjuda Alicia på det!

.

Jag hatar att älska dig.

Förlåt för dålig uppdatering

Jag blir galen på att aldrig ha nät! Har praktik på Alarmstreet nu och har inget nät där jag sitter. Ska se om jag inte kan få med mig mitt mobila bredband imorgon.

Anyway, dom senaste dagarna har gått lite halvsegt, min apu på Alarmstreet har börjat. Har inte riktigt kommit in i det än men det kommer väl. Imorgon börjar jag tio, riktigt skönt. Ska med Mia ut till Leos lekland. Sen in till stan för klassfoto och sen till Nordic och träna, sen praktik, hem och sen in till stan igen. Stressig dag!

Nu ska jag städa lite och sen sticka och träna. När jag kommer hem ska jag redigera lite bilder och prata med älskling såklart.

Nej dags att sätta igång och städa. Tur att jag har världens bästa lillasyster som hjälper mig!

morning

God morgon!

Vaknade precis, ska försöka släpa mig ur sängen nu. Men har varken ork eller lust. Det är varmt och skönt här. Menmen, får väl göra ett ryck och ta mig upp. Snobben behöver väl gå ut också antar jag. Har ni sovit gott? Det har jag gjort!

Vi hörs lite senare, nu ska jag ut i höstrusket!

Internet är tillbaka!

Blev inte så att jag sov över hos älskling inatt, gör det imorgon istället. Hans kompisar kom över och jag kände att jag inte orkade vara vaken sent ikväll. Ska till min nya apu-plats imorgon och då vill jag vara utvilad. SKa nog träna imorgon också, toppen!

Just nu firar jag att jag har fått hem mitt internet igen. Verkligen skönt efter att ha strulat med mobilt sen skolan började typ. Men nu är det back igen! Fast lär väl inte få så stor användning av det. Älsk har tankat the sims 3 åt mig så jag kommer nöta det! Jag är värsta the sims nörden. När jag var liten kunde jag sitta hela dagarna och bara spela. Helst skulle det vara med Louise. Vi spelade jämt, gud vad jag saknar dom dagarna. Framförallt Louise, vi måste ses snart.

Sen för er som undrar. Min hund hade en sjukdom som var medfödd på grund av för nära avel som blev värre med åren. Det var som att han ständigt led av urinvägsinfektion och han hade svårt att kissa och kunde ofta kissa på sig. Han led väldigt mycket och hade ont så vi bestämde oss för att avliva honom för att han skulle slippa lida. Tuffaste beslutet någonsin, men det var bäst för honom.

RIP Kenzo, du finns alltid hos oss!

Hemma hos min älskling!

Sitter hemma hos min älskling nu. Kom hit igår kväll. Hade sån jäkla otur, min buss från Stockholm kom till kalmar vid 20:25 och min buss till Öland gick vid 20:45. Fick vänta på taxi rätt länge, stressade hemma och ändå missade jag bussen. Men älskling var underbart snäll och betalade taxi åt mig, jag är skyldig honom flera middagar nu som tack! Helt underbart var det att få se honom igen! Vi har myst hela dagen idag och just nu överväger jag att stanna inatt också och gå upp jätte tidigt för att ta bussen hem och fixa mig. Har inte med mig några saker.

Hoppas ni har det bra där ute i höstrugget. Men håll med om att det är mysigt?

Världens bästa hund

Det är otroligt hur mycket man kan gråta. Såg precis filmen Marley and me och Marley påminner mig så grymt mycket om Kenzo. Det fick mig att minnas hur mycket jag saknar honom och jag önskar att han fortfarande levde. Pratade precis med mamma om det och vi ska åka till hans minneslund snart. Dumma hund, varför fick du lov att bli sjuk? Jag älskar dig. Fasen, nu börjar jag gråta igen!!



Fika

Hellu! Nu har vi fikat och ätit tårtan som var väldigt god! Dock hade dom gjort fel på texten och skrivit två år i stället för två år. Det ledde till många skämt i alla fall, haha. Kommer verkligen att sakna alla här på byrån, dom är hel sköna och jag trivs som fisken i vattnet här. Det har varit riktigt kul och lärorikt att vara här och jag kommer att ta med mig allt in i framtiden!
Nu ska jag fila lite till på min PR uppgift innan jag beger mig ut på stan en sväng för sista gången. Sen bär det av hem till mormor och morfar för en lugn och mysig kväll. Vad ska ni göra? Jag ska slappa, prata med min älskling och packa lite.
Just ja, fick ett presentkort på HM från Gergö, min handledare. Verkligen supersnällt, tack så mycket!Hellu! Nu har vi fikat och ätit tårtan som var väldigt god! Dock hade dom gjort fel på texten och skrivit två år i stället för två år. Det ledde till många skämt i alla fall, haha. Kommer verkligen att sakna alla här på byrån, dom är hel sköna och jag trivs som fisken i vattnet här. Det har varit riktigt kul och lärorikt att vara här och jag kommer att ta med mig allt in i framtiden!
Nu ska jag fila lite till på min PR uppgift innan jag beger mig ut på stan en sväng för sista gången. Sen bär det av hem till mormor och morfar för en lugn och mysig kväll. Vad ska ni göra? Jag ska slappa, prata med min älskling och packa lite.
Just ja, fick ett presentkort på HM från Gergö, min handledare. Verkligen supersnällt, tack så mycket!
Hellu! Nu har vi fikat och ätit tårtan som var väldigt god! Dock hade dom gjort fel på texten och skrivit två år i stället för två år. Det ledde till många skämt i alla fall, haha. Kommer verkligen att sakna alla här på byrån, dom är hel sköna och jag trivs som fisken i vattnet här. Det har varit riktigt kul och lärorikt att vara här och jag kommer att ta med mig allt in i framtiden!
Nu ska jag fila lite till på min PR uppgift innan jag beger mig ut på stan en sväng för sista gången. Sen bär det av hem till mormor och morfar för en lugn och mysig kväll. Vad ska ni göra? Jag ska slappa, prata med min älskling och packa lite.
Just ja, fick ett presentkort på HM från Gergö, min handledare. Verkligen supersnällt, tack så mycket!

Tårtproblem!

Idag är det ju min sista dag här på Dorian Mabb och jag har tänkt att bjuda dom på tårta, ska gå och hämta den snart. Men nyss kom Lena och undrade vad jag tyckte om för tårta för hon tänkte köpa en. Panik! Måste sticka tidigare och hämta ut den så att inte hon köper en. Tänkte gå om en kvart eller något. Hoppas att dom gillar tårtan bara!



USA

Gud vad jag saknar USA! Sitter och kollar på bilder från mitt år där och jag saknar det så det gör ont. Jag skulle så gärna vilja fytta tillbaka. Min kusin Julia ska dit nästa år och när vi pratade om det så blev jag grymt sentimental. Har gått och tänkt på USA lite då och då nu och insett att jag verkligen vill dit igen. Skulle var så kul att få träffa alla och besöka alla platser igen. Nej nu måste jag sluta att titta på bilderna, det gör mig galen! Men jag måste bara säga det, jag älskar USA.




What a lovely night

God morgon alla!

Jag sitter i skrapan och trycker i mig en cola zero, ska snart trycka i mig massa kaffe. Jag är sjukt trött idag, blev en sen kväll igår. Var riktigt nära att somna på bussen imorse. Men nu känns det som att jag börjar vakna till i alla fall.

Kvällen igår var jätte trevlig. Invigde min nya klänning från Zara som jag måste slänga upp en bild på sen, den är riktigt snygg. Visade sig att min moster hade tänkt att köpa den också! När vi kom bjöds det på ett glas champange och så blev det lite mingel. Tog igen massa tid med kusinerna och Anna. Sen blev det mat och gud så gott det var. Vi blev bjudna på potatiskaka, lammfilé, färska trattkantareller, sparris, rödbetor med chevreost och pinjenötter på samt en mycket god sås. Jag åt så att jag skulle spricka! Under hela middagen så busade Hanna och jag (min kusin som är lika gammal som Alicia) och hon envisades med att hon skulle bli tjockast efter maten. Efter maten blev det ost och kex sen även massa glass och choklad. Jag förstår inte hur jag orkade få i mig allt! Blev dock bara en sked glass.

Ni skulle ha sett deras hus btw, riktigt snyggt. Julia och jag tog en liten rundtur och jag var nära på att tuppa av så fint det var! Ett fyrvåningshus mitt i bromma helt nyinrettt. Har jag sagt att dom har sjukt bra smak?

Det var riktigt tråkigt att åka hem igår. För mig är familj och släkt jätte viktigt så det kändes tungt att åka. Jag vet att det kommer dröja innan vi ses nästa gång, var faktiskt nära på att fälla en tår. Tycker verkligen om min släkt och jag önskar att saker och ting var annorlunda och att vi sågs oftare. Men jag får i alla fall träffa Felicia idag! Hon kommer förbi ikväll en lite sväng.

Imorgon ska jag hem igen, kommer sakna allt här men håller på att dö av saknad efter pojken så det ska bli underbart att få komma hem och se honom!

Fixa pengar

Åh kom precis på att jag måste springa och ta ut pengar så fort jag har slutat, ska köpa en jacka idag. Fy vad jobbigt, jag som redan har ont om tid. Ska ringa pappa om det också.. Suck. Mitt största problem är att det finns väldigt få bankomater, lär få leta i evigheter. Pallar inte att köpa något och ta över beloppet, så onödigt. Jaja, det löser väl sig..
Blir en sån här jacka!

Nu ringer nog snart älskling också, saknar honom som tusan!

New meeting

Mitt och Mickes möte tog rätt lång tid men vi kom fram till väldigt mycket. Ni anar inte hur mycket jag har lärt mig när jag har varit här! Mötet tog nästan en timme idag och vi drog ut över lunchen till och med. Men jag hann ner och dricka en Chai latte i alla fall, orkade inte äta någon mat.

Nu sitter jag här och skriver så mycket jag kan. Vill hinna klart så mycket som möjligt eftersom imorgon är min sista dag här. Vi ska ha en ny genomgång imorgon och utveckla det lite mer, sen kommer jag nog maila om jag stöter på vidare problem.

Hur har eran dag varit föresten? Min har varit som en bergochdalbana men det verkar som att den kommer att sluta bra. Känns otroligt skönt!

Vi hörs nog inte mer idag (min dator fungerar fortfarande inte + att jag ska på middag) så ni får ha det bäst!

Ny genomgång

Lunch klockan 12 är alldeles för sent när man äter frukost klockan sju. Nåja, nu är det snart bara en halvtimme kvar. Blir Espresso House idag igen. Börjar känna mig som en stammis där faktiskt. Fast det kanske jag är? Behöver knappt beställa när jag kommer, nästan om Spressobar i Kalmar som för övrigt borde öppna igen.

Nu ska jag snart gå igenom min PR uppgift med Micke igen. Har en känsla över att det är lite halvmycket som måste fixas. Men det är skönt, då har jag lite att göra idag. Tror jag ska börja tänka på hur min presentation ska se ut också. Ser fram emot att göra den också, alltid kul med muntliga saker!

Vi hörs efter lunchen!

Alarmstreet

Usch, jag börjar bli riktigt nervös nu. Nästa vecka jag ska börja min praktik på Alarmstreet och jag är väldigt nervös. Tänk om jag får skriva massor och så blir det inte bra? För er som inte vet det så gör Alarmstreet två tidningar och jag kommer antagligen att få skriva lite för dom. Att skriva för en tidning är verkligen inget jag är bra för. Tänk om dom blir missnöjda med mig? Åhh, ni får hålla tummarna för mig!

Suttit och kollat på så kallade "fjortis filmer" på youtube en sväng nu och det får en verkligen att dra på mungiporna. Det är tragiskt att se alla söndersminkade brudar med idomin, uppsprayat hår, brösten vid hakan och överplutande läppar. Jag förstår verkligen inte vad som skulle kunna vara snyggt med det? Får väl tacka gudarna för att jag har missat den trenden. Fast lite tur är det att dom finns, har vi andra något att dra på mungiporna åt!



Datorn blir aldrig klar..

Suck, min dator är ännu inte klar och lär aldrig bli det. Jag får helt enkelt inse att dom filerna är förlorade. Morfar råkade stänga locket på min dator igår kväll och då bröts allt och jag orkar inte börja om. Gjorde en snabbsökning igår och hittade några av filerna men då visade det sig att man måste köpa programmet för att kunna återställa filerna. Så jag får väl se mig som besegrad.

Var som sagt i stan igår, köpte ett fint paket till Sara från The bodyshop och så en tröja till Alicia från HM. Den var riktigt söt faktiskt. Sen blev det även en halsduk och klänning till mig från Zara. Man måste ju faktiskt passa på när man är här i Stockholm. Men nu har jag verkligen köpstopp (i alla fall ett litet tag..). Pappa var inte så förtjust i mitt spenderande.

Ikväll ska jag på middag hemma hos min moster. Ska bli jätte trevligt, länge sen jag såg henne och mina kusiner. Får jäkta hem idag så jag hinner fixa mig innan vi ska dit. Frågan är bara vad jag ska ha på mig? Hm, hittar väl något.

Nej, nu måste jag hämta mer kaffe!

Man ska börja i tid!

Känner att jag är lite före i tiden men jag har redan bestämt vad jag ska önska mig i julklapp av mamma och pappa. Alltid bra att vara ute i god tid!

Det här tänker jag önska mig:
Spa behandling - Möres Lyxkur
En lång och härlig behandling där du får ut det maximala. Efter en mjukgörande bodyscrub blir du inpackad i en renande algkroppsmask. Under tiden får ansiktet en rengörande kur. Avslutas med en avslappnande kroppsmassage med lyxig hudolja. Peelingvantar ingår.
Träningsskor (la ut bild på dom tidigare)
Pengar
Klocka från Michael Kors


Funderar på den här!

Har ni kommit på vad ni önskar er än?!

Längtar till studenten!

Usch vad hungrig jag börjar bli, tur att det snart bara är en halvtimme kvar till lunch. Ska kila ner direkt till Espresso house och köpa lunch. Förhoppningsvis har älskling vaknat då också så jag kan prata med honom. Saknar honom enormt mycket.

Just nu sitter jag och drömmer mig bort till studenten. Snart är det dags för att prova studentmössor och jag ska börja leta efter någon som kan sy min balklänning. Tänk så härligt när jag har tagit studenten, åh vad jag längtar! Fast det kommer bli sorgligt att lämna Bauer. Men nya äventyr väntar! Bara 8 månader kvar till Studenten nu. Fast fy vad efter jag känner mig endå.. Men men, bättre sent än aldrig!

Juste, när jag kommer hem ska jag ha en riktig garderobsrensning och sälja allt på blocket. Om nu någon kommer vilja köpa det? Vi får se, hade varit skönt med lite extra money.


Studenten 15e juni 2010, snart så!

7 oktober

Föreläsningen igår var jätte bra! Nu jäklar ska ni få se på superpresentationer. Haha, nejdå men jag tror absolut att jag kommer att göra bättre presentationer nu. Lärde mig väldigt mycket. Ska sätta mig och skriva lite mer på min PR uppgift nu och sen prata lite med Micke om hur jag kan presentera den.

Idag ska jag åka in till stan med Felicia och kolla kläder. Ska köpa en present till min moster också, kanske borde passa på att köpa till pappa också? Har ju inte gjort det än. Vet bara inte vad jag ska köpa? Några tips? Till min moster blir det nog något fint från The bodyshop. Ska se och Felicia vill äta lite sushi idag, var ett tag sen nu.

Juste, nu är det bara 3 dagar kvar tills jag får se min älskling!

Trött

Gud vad trött jag är. Sitter och trycker i mig massa kaffe men det verkar inte hjälpa över huduvd taget. Börjar bli hungrig också, tur att det bara är 50 min kvar till lunch. Ska springa ner till Espresso house då och ta mig och Chai latte och något till, mums! Förhoppningsvis ringer min älskling snart också, saknar honom som tusan.

Är lite nervös för i eftermiddag, hoppas verkligen att jag hittar dit där föreläsningen är. Tror jag ska ta och kolla upp var det ligger nu. Ska ringa morfar också, han brukar veta var det mesta ligger.

Vi hörs efter lunchen!

Dags för en vinterjacka!

Min dator är fortfarande inte fixad, väldigt drygt. Den har stått och sökt med ett program i över 37 timmar. Får hoppas att det är klart när jag kommer hem ikväll. Kommer hem sent så den borde vara klar då. Ska på en föreläsning ikväll som är klar vid klockan nio så är väl hemma vid tio någon gång.

Hur som helst. Igår kväll stack jag och Felicia in till Centrum och köpte kinamat som vi mumsade på samtidigt som vi såg på Svenska Hollywoodfruar. Det var första gången jag såg det faktiskt och man blev minst sagt irriterad när man såg det. Vilka jäkla brudar alltså. Fast jag skulle å andra sidan inte tacka nej till deras liv heller.

Just nu sitter jag och smuttar på mitt kaffe och skriver på en uppgift. Försöker tina upp mig själv lite, var sjukt kallt imorse. Bussen som jag brukar ta kom inte så fick vänta rätt länge. Måste köpa en vinterjacka!


Tror det blir en sån här i år. Vet att dom har funnit länge men det är en klassisk jacka som funkar i alla lägen. Vad ska ni ha för jacka i år?

Sovkompis!

Pratade med Felicia nyss och hon kommer ikväll, vilken lättnad! Så vi får se vad vi hittar på. Jag måste plugga lite i alla fall. Håller fortfarande på med min PR uppgift, men börjar äntligen komma frammåt. Otroligt skönt, ett tag kändes det som att jag aldrig skulle klara den.  

Dagen har ännu varit lugnt. Började med ett måndagsmöte, sen har jag mest suttit här och jobbat. Pratat lite med Micke också. En dag ska jag bli lika bra som han på projekledning, haha! Imorgon ska jag på hans föreläsning också, det kanske jag sa? Är sjukt peppad på det.

Nej nu ska jag hämta mer kaffe. Efter praktiken blir det stan också, mums!

Jobbig natt

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något under helgen men min dator pajade på bussen så har inte haft någon möjlighet till att göra det. Får se om den är fixad ikväll.
Jag har i alla fall haft en underbar helg med min älskling. Saknar honom redan otroligt mycket. Vi spenderade helgen med att mysa, äta massor av godis och se på film. Finns inget bättre än att göra det. Men nu är det bara 5 dagar kvar, sen ses vi igen. Jag längtar!
Sov sjukt dåligt inatt förresten. Sov själv hemma hos mormor och morfar inatt och vaknade vid halv fyra tiden av att telefonen ringde. Fattade inte riktigt först att det var telefonen men efter att ha vaknat till lite tyckte jag att det var konstigt. Jag lät det ringa ett tag men det slutade aldrig så jag svarade men det var ingen där. Jag är sjukt mörkrädd så min fantasi började flyga iväg och jag skrämde upp mig själv rejält. Sen ringde det igen och då fick jag panik och ringde pappa som sa till mig att tända upp i lägenheten och så ringde han morfar. Sen ringde morfar upp mig och sa till mig att dra ut alla jack så skulle det sluta. Han antog att det var något automatiskt som ringde upp. Så jag gjorde det, la mig ner och försökte sova. Men det tog över en timme innan jag ens vågade blunda. När jag väl hade somnat vaknade jag sen av en mardröm vid femtiden. Somnade kanske en timme senare och sov en halvtimme. Så jag kan inte påstå att jag är så pigg idag..
Måste komma ihåg att be Felicia att sova hos mig inatt!

På väg hem!

Visste ni att Swebussexpress har trådlöst internet? Så jäkla skönt, gör min 6 timmars långa resa lite roligare. Sitter som sagt på bussen på väg hem för att träffa min älskling. Längtar något enormt och tidgen segar sig fram. Har precis öppnat min sallad så jag sitter och äter och ser på gossip girl. Rätt soft efter en ganska lång dag.


Glamorös middag va?

Det går frammåt!

Då var mötet avklarat och det gick bra. Vi pratade massor, bollade mina idéer och Micke hjälpte mig med en mall till min projektplan. Jag är skyldig Micke ett stort tack för allt han hjälper mig med. Jag lär mig så sjukt mycket och känner mer och mer att jag verkligen vill bli projektledare när jag blir "stor". Nu har jag fått ett häfte om projektledning som jag har börjat läsa och det är riktigt intressant. Ska sluka det på bussen!

Nu är det lunch så jag ska kila ner till Espresso House och äta en sallad och ta en Chai latte, den andra för idag. Köpte med mig en när jag var vid t-banan också. Tror jag även ska kila bort till ett fik här i närheten och beställa en tårta.

Ha en trevlig lunch alla!

Snart dags för möte!

Puuh, börjar känna mig alldeles mör i huvudet. Håller på med min PR uppgift i mediekommunikation. Ska ha möte med Micke om den om tjugo minuter. Skulle ha pluggat på den igår men min prestationsångest dök upp igen så jag fixade inte att göra något på uppgiften, fick panik och var på vippen av att gråta av ren frustration eftersom inget gick bra. Idag har det i alla fall gått bättre. Kommit en bit och har lite att presentera känns det som. Dock känner jag paniken i magen och oron över att det inte ska vara bra och att det inte ska duga. Men jag ska ignorera den och jobba på. Dags att komma öven den där dumma prestationsångesten, den förstör så mycket.

Uppdaterar efter vårt möte så ni får veta hur det gick. Håll tummarna nu!

Bråttom!

Oj, börjar bli lite ont om tid, måste snart rusa till bussen. Ska bara packa ihop mina saker och bortsa tänderna. Måste fixa håret också. Känns som om jag kanske inte borde sitta här? Juuste, det var minusgrader här i morse. Kommer att dö när jag går ut.

Vi hörs sen!

Nighty!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har precis packat inför hemresan imorgon och är redo för sängen. Imorgon kommer bli världens bästa dag på länge, då får jag äntligen se min älskling igen! Vi ska ha en hel helg för oss själva och bara mysa. Så nu blir det sängen. Sov gott alla!


Plugg

Kommit fram till att jag är sjut blek och att jag måste börja sola, ögona böj. Ska bara ragga upp något bra solställe. Se om jag kan hitta något här i Stockholm eller om jag ska vänta tills jag kommer hem. Ligger en solstudio där jag har praktik men tror att man måste boka tid där. Hmm, får kolla upp det.

Vad har ni för er? Jag sitter i soffan och försöker plugga. Går väl inte allt för bra men måste få en del klart, har möte med Micke om det jag har gjort imorgon. Känns som att jag borde lägga ner lite tid nu när han är så snäll och hjälper mig. Men det är svårt. Jaja, bara att sätta fart.



Efter min baguett till lunch käkade jag en god muffins. Erkänn att ni blir sugna!

1 oktober

Kundmötet var jätte intressant. Vi mötte ett annat företag som dom jobbar med och hade en avstämning. Jag som själv vill bli projektledare tycker att det är riktigt roligt att vara med och se hur det går till och hur man jobbar. Jag längtar som tusan tills jag kanske får chansen att vara projektledare.

Efter mötet pratade jag med Johan igen och spånade lite på affischen. En idé börjar faktiskt komma fram och det ska bli superkul att se slutresultatet när det kommer ut sen. Kan jag vara med och säga att jag faktiskt har hjälpt till! Även om jag kanske inte har gjort så mycket mer än idé spånande och bollning av idéer.. Haha!

Nu har jag även kommit igång med min PR uppgift för ekologisk olivolja. Micke hjälpte mig att komma igång och visade lite hur jag skulle tänka och göra. Ska jobba med allt ikväll. Imorgon ska vi ha ett möte och stämma av och se hur långt jag har kommit.

Känns nästan lite sorgligt att jag bara har 1 vecka kvar här. Tycker verkligen om att vara här och jag lär mig massor. Blir så taggad på att få komma in på en byrå en vacker dag och jobba där. Önska mig lycka till!

Behöver träna!

Jag behöver verkligen träna nu. Jag bara äter och sitter vid datorn, usch. Saknar Nordic Club och träningen. Ska se till att verkligen komma igång när jag kommer hem sen. Behövs så att säga. Träning är det bästa som finns. Förstår inte folk som inte tränar. Träning och nyttig mat, det är bäst. Och min älskling såklart! Ikväll ska jag bara äta grekisk sallad, kommer bli mumsigt.   
Tränar ni något? Någon som har några bra vardagsträningstips?!

God lunch!

Då har jag sett årets första snö. Eller det var kanske att ta i, men årets första snöblandade regn i alla fall. Rätt mysigt men samtidigt drygt. Hoppas det inte regnar när jag ska hem för jag har mina nya skinnstövlar på mig som jag inte har hunnit att inpregnera (stavning?) än.

Lunchen var bra i alla fall. Blev en Chai latte, macka och sen en muffins också. Smakade mycket bra! Köpte även en Elle tidning som jag små kikade i lite medan jag pratade med min älskling. Är så glad, imorgon kväll får jag äntligen träffa honom igen!
 
Nu ska jag snart med Micke på kundmöte. Ska bli super intressant. Undra om jag får ta med mig kameran? Det kanske är oförskämt. Vi får se. 

Trött

Förlåt, jag var så trött när jag kom hem igår så det blev ingen uppdatering. Jag hann bara äta, plugga lite, köra hem kusinen, prata med älskling och sen var det dags att sova. Shoppade lite mer igår, tar bilder ikväll och lägger upp!
Sitter här på kontoret och sippar på en kaffe, känner mig rätt seg. Ska nog ta och läsa klart tidningen och ta en kopp kaffe till så jag vaknar. Idag ska jag med Micke på ett kundmöte och sen även gå igenom ett till projekt som dom har gjort. Nästa vecka på tisdag ska jag på en föreläsning som han håller i presentationsteknik. Jag är sjukt pepp inför det. Det är verkligen något som intresserar mig och det är dessutom väldigt viktigt.
 
För övrigt är det riktigt skönt att åka buss på morgonen. Man sitter där och tittar på dom långa sega köerna som man slipper eftersom man åker i bussfilen. Fy vad drygt att behöv sitta i dom där köerna. Glad att jag slipper det. Dock återstår ju trängseln i tunnelbanan.. Fast det var inte så mycket folk idag. 
Den kön slipper jag :D

RSS 2.0