sängen nu, upp tidigt imorgon

Nej kära läsare, nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och träna bodypump. Följer med pappa och mamma över till Öland sen men datorn får faktiskt följa med då. Ska städa lite och plugga är tanken. Jag funderar på om jag ska orka dra med mig datorn upp och se på gossip girl innan jag somnar eller om jag ska sova direkt. Det är rätt lockande att titta men jag ska upp tidigt så det bästa är att sova tror jag.


Bodypump är bland det roligaste jag vet. Får alltid grym träningsvärk efter, underbart!

tonight's gonna be a good night?

Jag sitter och funderar på om jag ska fråga runt och se vad som händer ikväll men jag har ingen dricka så det känns lite små segt. Mamma och pappa kommer snart hem och då ska jag baka chokladbollar med Alicia. Jag har inte den mista lust att göra det men hon har tjatat i flera dagar nu så det är lika bra att bita ihop och göra det. Jag känner mig liter nere ikväll. Tanken på att nyår sög, jag inte ska festa på varken valborg eller midsommar är väldigt deprimerande. Nåja, vad hittar alla ni på ikväll?


Vi lekte i studion idag på fotolektionen. Adam är fotograf. Jag vet att mitt ena byxben är snett och fint.

telephone

Fick mail idag från min engelska lärare om att lektionen i eftermiddag är inställd så jag slutar efter lunchen idag, skönt! Ska ha ett lunchmöte angående studentveckan idag och sen ska jag kila hem. Tror jag ska ta en tur ner på stan sen. Ska även kräva av pappa att jag får massor av choklad ikväll, är så sjuuuukt sugen på det! Hur ska ni fira valborg?



valborg

Gud vad den här veckan har gått fort, det är redan fredag. Helt galet! Det är till och med valborg idag. Har ni några planer inför kvällen? Jag har faktiskt inte planerat något speciellt. Vi får se om det dyker upp något, annars tar jag det bara lugnt hemma. En kväll vid tvn med massor av choklad låter väldigt lockande om ni frågar mig. Jag är helt slutkörd!

Hur som helst, nu ska jag väcka mamma och sen koka lite gröt. Min mage kurrar som bara den!


all set and done

Danspasset idag gick galet bra och var riktigt kul! Alltid underbart att skaka rumpa. Men inget kommer någonsin att slå Ambassadeur i lördags, jäklar vad kul det var. Värt all värk i fötterna som jag har haft efter. Herregud säger jag bara!

Ikväll har jag hunnit avverka min 2a världskriget uppgift. Nu ska jag springa upp och bada min lillasyster och läsa lite. Funderar på om jag ska orka göra lite mer histora ikväll men vi får se. Kanske bara läser. Skulle vilja bli klar med boken så jag kan redovisa den imorgon. Vi får se hur det blir!


Det får bli en bild på mig och Emma bara för att jag saknar Stockholm så mycket!

yummi

Kom hem ifrån skolan för en liten stund sen och har precis tryckt i mig en skinkomelett med keso. Supergott! Lunchen i skolan var inte alls god så var väldigt hungrig när jag kom hem. Har tänkt plugga lite nu innan jag beger mig till träningen. Får se om jag svänger förbi HM en sväng också. Glömde mina solbrillor på bussen i söndags så jag skulle behöva ett par nya. Jag är så klantig!


Jag älskar keso och jag älskar omelett så det här är en svårslagen kombo. Har blivit ett litet beroende den senaste tiden faktiskt! Men håll med om att det är gott?

off to school

Jag är för lat för att laga lunch så jag springer bort till skolan och äter där innan lektionen i religion börjar. Är hemma igen om några timmar. Vädret är inte så lockande att gå ut i men det har i alla fall slutat regna, en liten tröst!



blodig läpp

God morgon! Jag vaknade nyss upp med en blodig läpp? Antar att den har spruckigt under natten eller så har jag råkat bita mig. Blev lite paff när jag kollade mig i spegeln. Det är lite öm nu och ser små rolig ut med en reva i mitten.

Idag börjar jag kvart över tolv. Sitter och trycker i mig lite fiberhavregrynsgröt just nu. Ska snart gå upp till sängen igen. Tänkte lägga mig där och plugga lite. Ska försöka hinna klart med language and culture och valduellen. Då kan jag gå på all historia i eftermiddag. Det blir även ett bodyjam pass idag, får se om jag även hoppar in i gymmet. Sommaren närmar sig så det är bäst att ligga i!


Osminkad och världens snyggaste morgonfrilla.

poliser i skolan?

Jag är helt död i mina armar efter bodypumpen, känns superbra! Nu har jag precis skrivit klart min debattartikel för miljöpartiet och jag är väldigt nöjd. Strax ska vi iväg och kika på en lägenhet och sen hem och äta en supergod middag. Blir nog även lite plugg efter middagen också. Det är bara att ligga i nu så jag blir klar någon gång.


Det var två poliser i skolan idag och jag tänkte att jag skulle fota dom. Precis när jag hade tagit bilden pekade dom som satt på bänkarna på mig och polisen vände sig om. Jag tog snabbt ner mobilen och gick där ifrån. Jag undrar vad dom gjorde på skolan?

stressiga dagar

Ni får ursäkta för skamligt låg uppdatering men jag har så grymt mycket i skolan att det går före allt. Idag har jag i alla fall haft lite sovmorgon, har hunnit plugga en del och haft lektion i svenska c. Nu har jag precis slängt i mig en omelett. Har fått dille på det, känns som om jag äter det hela tiden. Men det är ju så gott! Jag ska försöka plugga lite till nu innan jag drar på bodypump med min syster. Ikväll blir det mer plugg men ska även hinna gå på en lägenhetsvisning. Stressdag med andra ord!

Vad har ni för er? Njuter ni av våren eller har ni det precis som jag, superstressigt?

vilken dag

Den här dagen har varit en riktig bergochdalbana. Ena stunden har jag varit glad för att andra stunden sitta och gråta som en tok. Dagen slutade i alla fall helt okej med massor av pepp inför studenten och balen, det känns bra! Nu sitter jag och ska plugga igen, jag ska banne mig få klart allt den här veckan! Skönt om man har det mesta klart så man kan njuta av värmen som kommer sen. Förhoppningvis kanske man kan sola lite också så man är brun till studenten!

Nu ska jag sätta fart, massor att göra.

jag skrattar för mig själv

Är det fler än jag som går och skrattar för sig själva? Jag gick och små fnissade högt hela vägen hem från träningen idag. Jag brukar göra det ibland, så måste jag bita mig i läppen när det kommer folk för att inte verka konstig.

Nu sitter jag och är precis klar med allt plugg. Imorgon ska vi ha politikdebatt i skolan på morgonen. Jag och Nikolina är miljöpartiet och möter moderaterna. På eftermiddagen blir det vett och ettikett inför studenten. Tror det blir en riktigt bra dag!


bild från i lördags

Studentmössa

Jag är så sjukt glad så ni anar inte. Gick precis till macken för att hämta ut ett paket och gissa vad som låg där i? Min studentmössa! Jag kan inte fatta att det är sant, snart tar jag studenten, herregud. Mössan sitter som en smäck också. Nu är det fullt ös!


a lot to do

Det blev att sluta tidigt idag i skolan. Strömmen gick och verkade inte vilja komma tillbaka så jag gick hem. Nu sitter jag här i soffan och ska börja plugga. Känns surt när det är så varmt och fint väder men jag måste verkligen ta tag i allt. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort nu i veckan så jag kan slappna av lite mer sen.

Kom ihåg lista för veckan
  • Debattartikel - Svenska C
  • Filmanalys - Psykologi
  • Language and Culture - Engelska C
  • Bokresension - Engelska C
  • 3 revolutioner - Historia
  • 2a Världskriget - Historia
  • 1a Världskriget - Historia
  • Projektarbete
  • Australien - Engelska C
  • Små uppgifter - Medieproduktion B
  • Valduellen - Svenska C
  • Läsa ut Catcher in the rye
  • Redovisa 2 böcker
Jag har lite att stå i så bäst att sätta fart. Jag är redan trött..

back to reality

God morgon! Jag har sovit riktigt gott inatt. Det kändes väldigt jobbigt att resa på sig och bege sig till duschen när klockan ringde. Nu sitter jag och tvingar i mig min gröt. Om ett tag är det dags att gå till skolan. Jag måste säga att jag redan saknar Stockholm och alla där otroligt mycket. Hade gärna stannat en vecka till. Men nu är det back to reality och det ska väl funka det också. Bara 6 veckor till studenten nu!


hemma igen efter en dryg resa

Äntligen sitter jag hemma i sängen. Resan hem var minst sagt krånglig med massor av bussbyten och missförstånd. Nu ska jag krya på ner i sängen, jag har en riktigt jobbig vecka framför mig med massor av plugg som jag bara har lagt på hög. Det känns inte alls bra men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på. Imorgon blir det ett träningspass också, härligt!


nighty!

Hemma efter en jävligt rolig ute kväll. Nu ska jag klunka vatten och sova, jag berättar om allt och visar bilder imorgon. Det är även dags för hemfärd och jag längtar verkligen inte. Jag älskar Stockholm och mina underbara vänner, det finns inga bättre än dom. Hur ska jag klara mig i flera månader i Kalmar utan dom? Snart är jag här igen, jag längtar!

GOD NATT

d-day!

Dagen med stort D, ikväll smäller det! Vi ska strax bege oss ut och handla till middagen och sen hem och fixa oss inför kvällen. Vi är 6 stycken tjejer så det kan ta en liten stund. Ikväll blir det först middag och förfest hos Hanna, sen beger vi oss till stan där förfesten fortsätter på Theodora. När natten närmar sig drar vi till Ambassadeur där vi ska dansa tills fötterna värkar och solen går upp. Det kommer att bli en toppenkväll!

Vad ska ni hitta på? Ska ni ut eller blir det en hemma kväll?


gerilla

Hanna gjorde min dag idag när hon kom hem med ett par nya ljusa jeans till mig! Weekday körde nämligen en gerillakampanj idag. Dom hade satt upp jeans på väggen under en plast så det såg ut som de satt på insidan men man kunde ta dom. Hanna var gullig nog att rycka ett par som jag kunde ha. BIG THANKS! Ni får se bild någon annan dag, orkar inte fota dom nu.

Annars har vi bara varit på stan idag. Jag har små shoppat lite, blev en klänning, lite smycken, ett par pumps, en väska och lite annat smått och gott. Jag är nöjd! Hann med att träffa mormor och morfar idag också över en lunch. Inte var dag vi ses så det var verkligen jätte trevligt. Vi strosade runt lite i Kungshallen också innan jag rusade vidare. Det har verkligen varit en stressig dag, men väldigt rolig! Nu tar vi det lugnt och taggar inför imorgon.


Jag på pendeln

Louise på pendeln

Mormor!

Morfar som lyckas blunda

Jag, Louise och Emma gjorde wn jätte god och mysig middag!


Strålande sol och bästa vännerna, kan det bli bättre?

Idag är det strålande väder så det blir stan hela dagen! Jag ska luncha en sväng med mormor och morfar och sen shoppa. Förhoppninsvis hittar vi någon trevlig uteservering som vi kan äta på!

Nu är det full rulle hemma hos Hanna, vi är 4 tjejer som är inneboende. Vi får helt enkelt slåss om speglarna! Jag mår så fruktansvärt bra när jag är här med mina gamla vänner. Vi har varit vänner så himla länge allihopa och det känns toppen att vi är här tillsammans. Jag har saknat dom som en galning. Vill verkligen inte åka hem till skolan och Kalmar, vill bara vara här. Känns lite som om jag lever en dröm!


Hanna, Jag, Louise och Rebecka i högstadiet någon gång! Emma som tar fotot.

busväder

Idag vaknade vi upp till världens snöoväder, vart tog våren vägen? Vi sitter och myser i soffan nu och ska snart fixa oss. Trots ovädert ska vi ta oss in till stan. Man måste ta vara på tiden i Stockholm! Jag måste förbi Waynes idag och ta en kaffe. Så grymt mycket bättre än kaffet i Kalmar. Jag ska ringa mormor och morfar idag också och bestäma tid för vår lunch date imorgon, mysigt!


bägaren rann över

Jag har varit allmänt grinig idag men det är helt enkelt för mycket som händer i mitt liv just nu. Bägaren börjar rinna över och jag vet inte riktigt var jag ska stoppa alla känslor. Försöker koppla bort allt nu när jag är i Stockholm men idag har det verkligen inte funkat. Ett dumt låtval till studenten fick allt att rinna över för mig. Petetis igentligen men idag slog det ner mig totalt. Jag vet inte varför. Jag känner mig små dum men det blev för mycket.

Nu ska jag försöka sova lite, är inte trött men känner att jag behöver det. Allt snurrar runt i mitt huvud och jag blir bara galen på allt. Imorgon hoppas vi på fint väder och lite solsken. Kanske kan jag hitta en klänning också?


I brist på nya bilder får ni en bild ifrån sist jag var i Stockholm!

en dag på stan med brudarna

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering men jag försöker att bara ta det lugnt och koppla bort allt nu när jag är i Stockholm. Idag har vi haft jätte dåligt väder men vi har haft en väldigt mysig dag inne i stan. Emma kom idag så vi hämtade henne på stationen. Vi åt en god lunch på kungshallen och sen har vi kikat i affärer. Nu ska vi bara mysa ner oss i soffan. När Hanna kommer ska vi se på Fucking Åmål, perfekt!


Louise på pendeln!


En ytterst trött Denise på pendeln imorse!


Emma på kungshallen!

trött

Sovit dåligt hela natten och vaknade för en liten stund sen igen och bestämde att det inte var någon idé att försöka somna om. Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska låna duschen eller om jag ska se på någon serie. Om gossip gilr har kommit ut ska jag se på det!

Jag borde kanske plugga men jag har ingen ork. All min motivation är som bortblåst. Känns lite jobbigt när studenten närmar sig. Ska se om jag orkar sätta mig ner och göra lite ikväll. Just nu är jag hungrig och trött så det funkar helt enkelt inte. Dålig ursäkt, menmen! Vad ska ni göra idag?



I'm in stockholm

Puuh, jag är så mätt så ni anar inte. Louise gjorde världens godaste middag idag. Det blev kottletter med färskpotatis i ugn, gorgonzola sås och färska champinjoner stekta i soya och vitlök. Grymt gott! Nu sitter vi i vardagsrummet med varsin dator, precis som det ska vara!

Hur som helst min dag har varit bra. Var lite sur när jag insåg att jag skulle åka en gammal buss utan kontaktuttag men jag överlevde resan. Sov nästan hela vägen, riktigt skönt. När jag kom fram mötte Louise och Hanna mig så strosade vi runt på stan. Imorgon kommer Emma också så jag och Louise ska möta henne vid halv tolv.

Jag är redan jätte trött så det blir nog sängen snart, skönt!


Haha, hittade den här bilden som vi tog 2006 innan jag åkte till USA!

jag är riktigt bra på att packa ibland

Gud jag är nästan stolt över mig själv, jag har packat sjukt bra! Väskan är väldigt full men allt är i. Jobbigt bara om jag köper något i Stockholm. Finns ingen plats alls i resväskan. Nåja, får använda mig av våld, haha. Funkar alltid! Skönt att jag har fått ner allt som jag vill i alla fall. Nu kan jag somna lugnt. Funderar dock på att vara vaken länge, så jag är riktigt trött på bussen. Fast jag är så trött nu så det lär aldrig hålla.

Dags att krypa ner i sängen, imorgon blir det en riktigt rolig dag!


jobbig dag

Nej ni, dagen har bara spelat mig spratt efter spratt. Men jag har hunnit träna och övningsköra i alla fall. Det känns bra. Körde motorväg som jag hatar. Tycker inte om att köra fort, jag är lite mesig!

Nu väntar jag på mat. Efter det ska jag packa och sen gå och lägga mig så det blir imorgon. Längtar som en galning. Vet bara inte hur jag sla lyckas få ihop all packning. Men det löser nog sig. Jag är sämst på att packa. Kan ju berätta sen hur det har gått. Jag packar alltid för mycket!

Nu ska jag äta, är super hungrig! Vi hörs senare.


har haft en dålig dag

Det här har verkligen inte varit min dag. Känns som om allt har gått emot mig så jag är på riktigt dåligt humör. Ska försöka hitta på något så jag rycker upp mig. Om en timme ska jag kila bort till dagis och hämta min syster. Tror jag ska ta med henne någonstans och köpa glass eller nått.

Har fått min skattedeklaration också, tack och lov. Har varit orolig över det. Får tillbaka ca 6500 kr, det är perfekt, då kan jag köpa min nya mobil. Längtar som en dåre! Sist jag köpte ny var 2007 och det är ju ett tag sen. Det kommer bli HTC Desire, riktigt fin mobil. Jag funderar på om jag ska beställa den redan nu, så jag vet att den finns när jag vill ha den.

Nej nu ska jag tvätta lite tror jag. Åker som sagt till Stockholm imorgon. Ska bli så skönt att få se Louise och Hanna.


Gammal bild på mig och Louise!

mot stockholm

Jag mådde inte bra igår därför blev det ingen uppdatering då.

Jag ska snart kila iväg till skolan men måste bara skriva en liten kom i håg lista till mig själv, åker till Stockholm redan imorgon så det är lite som måste fixas.

♦ Hämta sovsäck
♦ Häma resväska
♦ Be Fanny komma med mitt legg
♦ Boka om biljett
♦ Söka ledigt
♦Tvätta färgat
♦ Ladda kamerabetteriet

Hm, jag har säkert missat massor men det är nog det viktigaste. Ska bara orka sega mig igenom skolan och ett träningspass idag. Sen bär det av, underbart! Ska bli så skönt att träffa Louise och Hanna. Sen alla andra till helgen också. Jag längtar som ett litet barn innan julafton!



målarmästaren!

Jag har varit som en zombie hela dagen, är så trött. Tror jag ska ta och sova snart faktiskt. Det tar på krafterna att vara ute och dansa hela natten. Nu laddar jag upp inför Stockholm, det kommer bli toppen!

Vad har ni gjort idag? Jag har varit på restaurangen och målat. Jag har fortfarande massor av färg på händerna. Måste få bort det innan skolan. Ser rätt dumt ut. Men det är kul att måla. Jag är kass på det, men det är jäkligt kul! För att inte tala om hur fint det blir. Ska ta bilder någon dag och visa er! Synd att jag inte hade före bilder, ni skulle verkligen häpna!


Jag, födelsedagsbarnet Emma och Linus!

försov mig

Åh vad sur jag blir, vaknade tio i tio och inser att jag har försovit mig. Missade passet på gymmet bara för det. Riktgit drygt. Ska dra på mig kläder och åka över till Öland nu.

Går kvällen var helt okej. Dansade sönder mina fötter, dom är rätt möra idag kan jag lova! Det blev inte så jätte många bilder men slänger in några lite senare. Tills dess får ni ha en bra lördag. Jag ska måla så lär vara fylld i färg när jag kommer hem!


nu drar jag ut!

Hejhej! Jag har jätte brottom men tänkte bara säga att jag sticker iväg och grillar nu. Ni får ha en toppenkväll allihopa så hörs vi imorgon!


Fotoredovisning

Kaffe, fotolektion och jätte fint väder får mig på bra humör. Snart ska vi redovisa våra bilder. Jag är faktiskt ganska så nöjd den här veckan. Länge sen jag var det. Tog mycket bättre bilder i tvåan. Kanske har och göra med att jag är för stressad i år. Hur som helst, nu blir det redovisning och sen lunch!




stek aldrig ägg när du är trött

Jag tog mig orken att steka två ägg till frukost. Det gick inte bra. Fick skalbitar i det ena och mosade sönder det andra. Dagens nya lärdom är: Stek aldrig ägg när du är brutalt trött.

På dagens agenda står det skola, HM (köpa strumpbyxor och nagelfil), systemet, blomsteraffären, stressa hem, duscha och fixa mig, buss till ålem för grillkväll och där efter utgång på Palace. Tror jag får stressa en hel del idag! Men jag ser fram emot kvällen, kommer bli jätte trevligt!

Vad ska ni göra idag?

Jag är fantastiskt trött idag, det är nästan så att jag undrar vad jag heter.

fotat ölandsbron

Åh, det är så härligt väder ute! Jag ska snart byta om och sticka ner till Nordic och träna. Det blir bodyjam idag och jag är riktigt peppad. Har massor av energi också så det kommer att gå toppen känner jag. Har varit iväg med pappa idag och fotat Ölandsbron idag. Det blev inte superklockrena bilder så vi ska upp tidigt imorgonbitti och fota soluppgången. Det kan nog bli jätte fint!

Hm, vi hade en diskussion idag på religionen som fick mig lite smått irriterad. Ska berätta om den sen när jag är hemma igen. Men nu ska jag skynda, ska förbi apoteket innan!



Frågan vad jag ska göra med mitt hår återstår. Lugg eller inte lugg? Färga ljusare eller ha mörkt? HJÄLP MIG ÄR NI SÖTA!

det är vår i luften!

Nu ska jag gå till skolan. Det är pannkakor till lunch och det kan jag bara inte missa! Har spenderat hela min morgon med att prata med min bästa kompis Louise. Vi ska äntligen ses nästa helg hemma hos Hanna. Jag längtar så galet mycket! Det blir utgång på stureplan och massor av shopping med brudarna. Kan inte bli så mycket bättre!

Nehej ni, nu ska jag ut i vårvädret!


upp med tuppen

Bara för att jag har sovmorgon idag vaknar jag riktigt tidigt. Börjar inte förens 12. Nåja, jag tänker inte stiga upp ur sängen än. Ska ligga kvar och plugga lite tänkte jag. Sen kanske jag har tur och blir trött så jag kan somna om en sväng.

På dagens agenda står skola, träna, plugga och fota ölandsbron. Det kan nog bli en bra dag!


Bild från gårdagen.

ett riktigt dåligt tal

Fick precis se mitt tal som jag höll och det var det värsta jag har varit med om. Det var verkligen inte bra. Eller talet var bra, det var väldigt välskrivet men framförandet var inte bra. Nåja, nu ska jag lämna det bakom mig.

Snart är skoldagen slut och jag ska springa till gymmet. Sen ska jag fika med pojken. Vi hörs senare i eftermiddag!


femtiosex dagar



Psykologin idag är ganska seg. Jag har svårt att koncentrera mig. Jag börjar bli väldigt hungrig också så jag hoppas vi får gå lite tidigare idag. Har ett lunchmöte med studentkommitén. Det börjar dra ihop sig nu så vi har mycket att planera. Men det är bara roligt! Jag kan inte fatta att jag tar studenten om 56 dagar, jag längtar som en galning!

13 april

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit riktigt gott inatt, känner mig nästan utvilad. Jätte skönt! Pappa och jag hade riktigt trevligt igår. Det serverades en riktigt god buffe. Jag var proppmätt efter! Dom serverade kaffet som vi ska ha på vår restaurang, grymt gott. Jag kan säga att jag vet var jag kommer att beffinna mig när jag jobbar. Vid maskinen!

Idag har jag psykologi och svenska c. Efter skolan ska jag träna och sen ska jag träffa boyfriend och ta en fika! Jag borde plugga lite ikväll också. Det blev aldrig att jag gjorde det igår. Lat som jag är! Anyhow, nu ska jag gå upp och leta fram lite gamla paltor och klä på mig!


skaffa lugg eller inte?

Jag funderar på om jag ska klippa lugg och färga mitt hår lite ljusare brun, men jag vet inte om jag vågar! Det är så bekvämt nu när håret är jämnlångt och man bara kan slänga upp det i en hästsvans när man tränar. Men det är snyggt med lugg och kul att förändra mig. Jag älskar Taylor Momsens hår, eller jag älskar hela henne. Men vad tror ni, lugg, lite ljusare brun och Taylor stil på håret? (som hon har i sesong 3)




ingen ork till att plugga, men se på Gossip girl, det orkar jag allt!

Snacka om att jag är klantig. Jag ställde in salladsresterna ifrån tacosen igår och så skulle jag äta det nu idag. När jag tar ut salladen är den fryst. Dum som jag är har jag ställt den högts upp och inte långt ner. Fick vänta ett tag så den hann tina innan jag åt den. Mig i ett nötskal att göra sånt.

Jag känner att jag borde plugga men min ork är som bortblåst. Frågan är vad jag ska göra tills pappa och jag ska iväg. Det smartaste är att plugga. Har en redovisning på måndag som jag borde fixa. Borde läsa och skriva massor av andra arbeten också. Hm, kom på att det kanske har kommit upp ett nytt gossip girl av snitt. Det låter väldigt lockande, haha!

Sumo brottning!

Dagens lunchrast blev super rolig. Eventgruppen annornade sumobrottning i skolan. Jag provade på för första gången och fy vad jobbigt det var! Men jag vann med 3-1 mot Anita. Jag var helt slut efter våra 4 matcher. Spenderade resten av tiden med att fotografera. Vi borde göra sånt här oftare!





Ni får se bilder från dom andra matcherna sen, har bara inte orkat redigera dom än!

sol sol sol

Sol, sol sol! Gud vad jag blir glad! Äter min havregrynsgröt just nu, ska snart gå till skola. Solbrillerna kommer att få åka på. I skolan är det dags för politik, det gillar jag skarpt. Men det brukar gå rätt vilt till i min klass när det kommer till politik. Många har starka och vitt skilda åsikter. Kul för det mesta men ibland går det över styr. Nu lär jag skynda mig. Har segat hela morgonen så ligger lite efter i tidsplanerna. Vi hörs senare!


Kanel är en riktigt bra krydda. Den sätter igån ämnesomsättningen och ser till att hålla blodsockret på en jämn nivå. Väldigt bra till frukost!

12 april

Jag körde på motorväg idag med pappa. Värsta jag varit med om, jag var livrädd faktiskt. Har jag ingen större lust att göra om. Nästa gång lär bli med trafikskolan.

Träningen idag gick jätte bra. Jag var i riktigt bra form och klarade mig fin genom hela passet. Jag träffade Chris på vägen ut och bestämde att jag skulle komma på gruppträning på lördagmorgon. Blir nog super kul, men tufft. En timmes cirkelträning i gymmet. Vi får se hur det går!


En bild ifrån gymmet, ignorera mitt hemska ansiktsuttryck, vet inte riktigt vad jag gjorde där för att se så konstig ut!

härligt väder, det gillar vi!

Åh vad underbart, solen har tittat fram! Vilken totalvändning från imorse. Nu finns det inte ett moln på himlen, underbart. Jag har hunnit ut en vända med hunden och nu funderar jag på om jag inte borde gå ut och sätta mig. Göra ett mellanmål och avnjuta det i solen. Åh, vad sugen jag blev på det nu. Fast vad ska jag göra för mellanmål? Hm, kommer nog på något.

Om någon timme ska jag ner på stan i alla fall. Ska se om någon kan fixa en balklänning åt mig. Men tvekar på det. Är väldigt ont om tid. Men skadar inte att fråga! Sen blir det bodycombat med den nya releasen. Toppen toppen! Ska se om pappa kan hämta upp mig efter så kan jag köra lite också.


ge mig mat, nu!

Jag är galet hungrig så nu ska jag skynda mig till matsalen. Hoppas det är god mat bara. Matsedeln är inte uppdaterad så har ingen aning om vad jag ska förvänta mig. Det är något jag verkligen inte tycker om. Jag måste ha koll på vad jag ska äta för mat, det är super viktigt för mig. Annars blir jag lätt nervös och irriterad. Nåja, vi hoppas på ris och något gott till. Vad ska ni äta till lunch?


förjävligt väder

Vilket förfärligt väder det är idag. Känns lite som höst när jag sitter här med min gröt och hör vinden vina hårt utanför. Hoppas dimman lättare senare idag. Förhoppningsvis slipper vi regn också. Jag avskyr verkligen sånt här väder, jag blir på riktigt dåligt humör av det. Det ska ju vara vår nu?

Aja, idag är det skola och träning som gäller. Ska bli skönt att komma till skolan, känns som en hel evighet sen sist. Påsklovet har gått riktigt segt. Men nu är det vardag och full rulle som gäller igen. Längtar redan till nio rasten och min kaffe!


yearbook

Idag har jag varit duktigt, jobbat mycket med mitt projektarbetet. Det börjar till och med likna något nu. Är en aning slut efter allt plugg så det blir nog sängen snart. Det är ju skola imorgon. Ska visa Billmark allt jag har gjort då också. Förhoppningsvis får jag positiv feedback. Vad har ni gjort idag?


jag trotsade vädret och gick ut

Jag trotsade det dåliga vädret och tog mig en riktigt lång promenad. Den var verkligen behövlig. När jag kom hem serverade pappa mig ägg och lite bacon. Riktigt god och härlig söndagsfrukost! Nu ligger jag åter i min varma säng. Planen är att ligga här hela dagen med skön musik och plugga. Imorgon är det dags för skola igen. Ska faktiskt bli skönt.

Vad ska ni hitta på idag? Det här vädret skriker fika men jag är för trött för att masa mig ner på stan. Gör nog en god kopp te senare.


Har inga nya bilder så bjuder på en ifrån förra veckan när jag fotade på morgonen.

rummet färdigt, dags att koppla av!

Gud vad jag är duktig, nu är mitt rum fint igen! Gick igenom hela min garderob och fixade där inne. Har en walkin och det fanns gott om skit där inne. Men nu är det fint där inne. Härlig party musik dunkar ifrån min dator och jag längtar mer än någonsin efter sommaren. Ska bli underbart! Nu ska jag kila ner och vara social med min familj!


nagelproblem

Jag är helt död idag, blir helt klart en tidig kväll. Efter ett riktigt hårt bodypump pass är även min kropp helt mör. Finns ingen skönare känsla än det! Jag har verkligen börjat tycka om bodypump. Det lockar enormt att kila ner och köra det imorgon också. Men jag borde nog vila. Vi får se hur det blir. Kan vara bra att vara helt laddag inför bodyattacken på måndag också.

Nu tänkte jag ta tummen ur rumpan, slå på lite musik och städa mitt rum. Som alltid ligger det kläder överallt. Tänkte även vara duktig och tvätta lite. Sen ska jag plugga igen. Massor som jag borde bli klar med. Imorgon ska jag vara hemma hela dagen och bara plugga. Inte allt för roligt men nödvändigt.

På tal om ingenting behöver jag fixa mina naglar igen. Målade dom i mitt fina nya blå nagellack men har jobbat med t-röd på restaurangen så det har blivit förstört. Min tumnagel har dessutom gått av. Riktigt irriterande (dagens i-lands problem?). Min hund har även tuggat sönder min nagelfil. Så jag måste köpa ny. Livet är inte lätt ibland!


Den här färgen tycker jag är riktigt fin. Färgen heter Jade och kostar 170 kr och kommer ifrån Chanel.

nu drar jag på bodypump!

Hur ska jag överleva den här dagen? Jag är så himla trött. Blev allt för sent igår. Sitter och äter min frukost nu. Ska börja gå ner till gymmet strax. Tänkte nämligen köra ett tidigt bodypump pass idag. Sen åker vi till Öland. Tror jag kommer sova i bilen dit. Ska bli skönt och träna nu på morgonen i alla fall, även om mina ögon svider av trötthet.


bara åtta helger kvar!

Jag satt bänkad framför Talang idag, det var ju ifrån Kalmar. Fast jag såg ingen som jag kände för det, tråkigt. Eller jo, såg en tjej ifrån min skola i publiken. Tror hon går media som jag faktiskt.

Låg och tänkte på en sak, det är bara åtta helger kvar innan studenten. Det är INGENTING. Nu börjar ju dom händelserika månaderna så allt kommer gå så fort. Nästa helg ska jag hem till min kusin för att fira hennes 20 års dag med grillning och Palace, helgen där på blir det Stockholm och Hannas 20 års dag. Sen är det dags för Valborg. Helgerna som följer är det bal och peppa till studenten. Jag får fjärilar i magen när jag tänker på det!


Jag blev helt tagen när jag såg Jill, så himla duktig!

killer heels, jag gillar!

Hej! Hur är det med er denna fredagskväll? Det är strålande väder och jag är på toppenhumör. Har precis tagit en cider och pratat med mamma och pappa. Det märks att det har varit lov och det var länge sen jag träffade mina tjejkompisar. Har otroligt mycket att prata om och jag tror mamma och pappa blev lite trötta på allt mitt babbel. Har därför anslutit mig till mitt rum och sjunger nu högt och falskt till min spotify lista i väntan på middagen. Rätt mysigt faktiskt!

Dagen har gått bra. Klämt i mig massor av sushi och städat. Gud, jag kommer vara mästare på att städa efter lovet. Har även läst lite i min engelska bok. Ska fortsätta innan jag lägger mig. Känner min nästan produktiv!


heels från nelly

Woho, mina skor från Nelly kom idag! Dom är till och med snyggare i verkligheten och dom sitter som en smäck. Hinner tyvärr inte visa er dom idag utan ni får se dom när jag är hemma ikväll. Nu ska jag fixa mig och sen ska vi sticka iväg och köpa sushi, mums!


smootihe glass, mums!

Jag blev så jäkla godissugen nyss och satt och funderade på vad jag skulle göra åt saken. Jag försöker att inte äta så mycket sötsaker så godis var direkt uteslutet. Men så slog det mig att jag hade smoothieglass i frysen. perfekt! Så nu sitter jag i sängen och dunkar Kesha och väntar på att den ska tina lite!


good morning

Gissa vem som redan är vaken? Jo jag. Vaknade strax innan åtta. Ska masa mig upp ur sängen nu och ta en dusch tänkte jag, Sen ska jag kila ner och äta lite gröt. Se om lusten faller på och jag pluggar lite också. Ganska fint väder ute så jag är sugen på en promenad!




jag skrattade så jag grät

Vad tyckte ni om Bella & Tyra show ikväll? Jag satt och as garvade nästan hela showen. Dessie är rätt komiskt och verkar lite små blåst. Måste säga att jag verkligen gillar Bella och Tyra, dom är riktigt härliga och bjuder på sig själva. Jag skrattar lika mycket varje gång. Idag grät jag nästan av skratt när jag såg hur entusiastisk (stavning?) Bella var för chokladen!

Ligger i sängen just nu och små kollar kläder. Det riktigt kliar i fingrarna på mig, så sjukt mycket som jag vill ha. Men nu när jag ska till Stockholm måste jag hålla i pengarna. Lättare sagt än gjort. Får tänka på alla underbara affärer där som jag kan gå i istället. Weekday, Zara och Topshop here I come!



längtar som en galning efter Stockholmsresan!

Biljetterna till Stockholm är bokade och det känns underbart, jag längtar som en galning. Har inte träffat en del av mina vänner på 2 år. Måste komma ihåg att ta ledigt ifrån skolan och ringa mormor och morfar. Ska se om dom har en lucka ledig för mig så vi kan luncha. Det lär bli en toppenhelg med tjejsnack, shopping och utgång i vackra Stockholm. Finns nog ingen stad som jag älskar lika mycket som Stockholm. Fast NY och SF ligger inte långt efter. Jag har en förkärlek till storstäder. Jag och mindre ställen går inte ihop. Jag är faktiskt född i Stockholm och lär inte få ro i kroppen förens jag bor där igen, haha!

Ikväll ska jag se på Bella & Tyra show. Hade tänkt läsa min chic tidning också men självklart har jag glömt den på restaurangen. Smartskaft som jag är. Glömde min klementin också. Suck! Nåja, jag klarar mig nog tills imorgon.


Världens finaste och bästa stad ♥

skakat loss på bodyjam

Jag har galet mycket energi i kroppen. Drog på ett bodyjam pass idag och jäklar vad kul det var. Länge sen jag jamade nu. Koregrafin var toppen, passade mig bra. Nästan så jag måste börja gå lite oftare på det igen. Jag blir så grymt glad utav det. Härlig musik och man får dansa och skaka loss. Underbart!

Nu dunkar jag loss här hemma. Kollar lite bloggar och ska snart börja plugga. Under dagen har jag varit på restaurangen som vanligt. Suttit med på lite möten med mamma och pappa och några företag. Sen städat massor. Imorgon ska vi dit igen. Men först ska jag ner på stan och leta reda på någon som ska sy en balklänning till mig. Vad har ni gjort idag?


Helt osminkad dagen til ära så jag ser ut som jag vore 12 istället för 20. Den bjuder jag på!

fil med müsli och banan

God morgon! Jag sitter här i köket och mumsar på en skål fil med müsli och banan i. Supergott! Vädret är verkligen super tråkigt idag så jag har inget emot att städa. Vi ska åka ganska snart för mamma och pappa ska vara på banken vid 11. Jag är rätt seg av mig så jag borde sätta fart. Ska bara boka ett par biljetter. Åker till Stockholm den 22 april och stannar över helgen. Ska fira min kompis Hanna som fyller 20! Kommer bli jätte roligt, många av mina gamla kompisar från Mora kommer också. Har inte sett dom på år och dar så jag längtar verkligen.


Lars Winnerbäck

Trots att min spotifylista är på shuffle så har låt efter låt med winnerbäck rullat på. Mysigt! Jag vet inte varför men jag bara älskar Winnerbäcks musik. Jag blir lugn och harmonisk när jag hör den. Känns som om det blir en Winnerbäck kväll ikväll. Härligt att sitta i sängen med indesign uppe och yla med i låtarna. Jag är verkligen inte bra på att sjunga, men när ingen hör, då klämmer jag i! Jag längtar som en dåre till sommaren när jag ska gå och se the good old man Lasse. När det är sommar och man hör Winnerbäck, då blir livet inte mycket bättre.


helt skakis efter bodypumpen!

Jag är helt döööd! Körde bodypump idag och körde slut på mina armar totalt. Dom skakar som asplöv just nu. Otroligt skönt. Duschen efter passet var också väldigt skön. Har städat på restaurangen större delen utav dagen idag och rengjort fritösen. Om min bara viste hur äckligt det var. Speciellt med tanken på att förra ägarna måste ha varit totala lortgrisar för så småttsigt ställe har jag då aldrig sätt i mitt liv. Fy säger jag bara!

Nu inväntar jag middagen, en god kycklingsallad står på menyn. Kan inte bli så mycket bättre, nyttigt och supergott! Tror jag ska äta min smoothie glass efter det och fortsätta plugga lite. Gjorde faktiskt lite uppgifter imorse.

Vad ska ni göra ikväll? Ut och njuta utav det härliga vårvädret? Jag skulle gärna dra ut om det itne var för att jag är så fruktansvärt trött. Jag får ta igen allt i sommar!


7 april

Jag är uppe med tuppen som vanligt. Vaknade vid åtta idag men har dragit mig i sängen vid datorn ett tag. Nu har jag ätit frukost och ska gå en sväng med hunden. Sen, ska jag försöka skapa lite motivation och faktiskt plugga. I eftermiddag åker jag över till Öland och hjälper pappa lite till. Tror vi ska ta en längre tur mot kvällen också så jag får övningsköra. Det gillar vi!


min syster tycker om sushi

Jag kom på en liten små rolig grej som jag glömde berätta för er. Jag köpte sushi idag, som jag har längtat. Satte mig ner för att äta den och Alicia slår sig ner bredvid. Efter ett tag vill hon smaka och tycker faktiskt om det. Sen har hon tjatat hela dagen om att hon vill ha sushi! Lite roligt att en femåring vill ha det om ni frågar mig.

Hur som helst, här är dagens inköp!




shopping och övningskörning, toppen!

Vilket fint väder det har varit idag, fått mig på lite bättre humör faktiskt. Dagen har varit ganska bra. Övningskört endel och fixat på restaurangen. Har även hunnit ner och shoppat lite. Jag visar er sen. Är helt kär i armbanden som jag köpte, så våriga och fina färger!

Vad har ni gjort idag? Njutit av lovet? Känns inte som att jag har hunnit vila upp mig alls faktiskt. Min syster väcker mig varje morgon med sin hosta och jag är allmänt stressad över saker. Men livet rullar på ändå. Imorgon måste jag verkligen plugga. Har fryst in en smoothie som jag ska äta som glass imorgon. Jätte gott. Har ni gjort det någon gång? Det blir som sorbe!


Sitter på pappas dator och har inga egna bilder här på. Men hittade en bild på min förra hund. Finare hund får man leta efter, fy vad jag saknar honom!

låg uppdatering

Uppdateringen var dålig igår och det lär den vara idag också. Jag är inte på mitt bästa humör just nu. Förhoppningsvis blir det bättre.

Igår var jag i alla fall hemma i princip hela dagen. Övningskörde en sväng med pappa och tränade bodycombat. Det var en ny release som var riktigt bra. Det var många tunga låtar där man verkligen fick ta i. Precis vad jag behövde. Promenerade hem sen och glodde på tv större delen av kvällen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska övningsköra lite i alla fall. Tror jag skulle köra till Mörbylånga idag. Jag skulle vilja ner på stan en sväng, vi får se om jag hinner det. En ny tröja skulle inte sitta fel. Fast det gör det väl aldrig? Haha. Vad ska ni göra idag?


Jag skulle vilja ha på mig den här tröjan idag. Älskar färgen och den ser riktigt mysig ut!

snart studenten!

God morgon! Det blev ännu en tidig morgon för min del. Alicia fick en hostattack vid åtta tiden och efter det kunde jag inte somna om. Låg i sängen och löste korsord (ja, jag tycker det är kul!) tills jag gick ner och åt frukost. Idag är jag hemma och är hundvakt medans mamma och pappa är i Färjestaden och fixar. Ikväll blir det bodycombat, jag är verkligen super taggad!

Nu ska jag plugga lite. Studenten närmar sig med stormsteg så det är bäst att ligga i. Jag sitter och spelar studentsången och längtar efter 10 juni. Det är bara 64 dagar kvar nu. Herregud! Har rätt mycket som jag behöver plugga så borde sätta fart. Har inte mycket motivation men det är bara att ta tjuren vid hornen!


Because I'm bored.

Namn: Denise
Födelseplats: Stockholm
Bor: Kalmar
Ögonfärg: Bajsbrun
Hårfärg: Brunett
Skostorlek: 36, 35 i pumps
Höger eller vänsterhänt: Vänster

Skor som du bar idag: Vita wannabe convers typ
Dina svagheter: Lätt retlig
Rädsla: Misslyckas, vara en bevikelse
Första tanken när du vaknar: Hoppas att klockan är mycket
När somnar du: Typ 22, jag är trött av mig
Pepsi eller Coca Cola: Coke!

McDonalds eller Burger King: Inget, lika äckligt
Adidas eller Nike: Nike!
Lipton Ice Tea eller Nestea: Vatten?
Choklad eller vanilj: Chocolate

Svär du?: Yes
Sjunger du?: Bara falskt
Duschar du varje dag?: No
Röker du?: Fina flickor röker inte ;)
Gillar du skolan?: Oja! Fast nu är det lite väl stressigt
Tror du på dig själv?: Det händer
Kommer du överens med dina föräldrar?: Jadå
Namn på barn?: Inte ens tänkt tanken
Är du rädd för att dö?: Nje
Vad vill du bli när du blir gammal?: Stenrik
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: Vet inte
Antal CD-skivor du äger?: None
Antal tatueringar?: Zero.
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Ingen aning
Vad ska du göra i sommar? Jobba, sola, pojken, festa, träna, träffa folk
Vad ska du göra i vinter? Frysa!
Vad gör du efter gymnasiet? Förhoppningsvis gå på Bergs!
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Nej, helst ska jag bo i New York!
Vad händer i helgen?: Ingen aning
Vad vill du helst göra nu? Steka på stranden!
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Helheten
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Vet inte, alla har typ
Vem är den perversaste person du känner? Beckie tror jag
Hur många gånger har du varit utomlands? kommer inte ihåg, många
Vilket land är bäst?: USA


4 april

Hemma efter en lång dag på restaurangen. Lite små slitigt men det ger verkligen resultat. Det kommer bli så fint när allt är klart sen. När vi har bytt tapeter och panel, fixat med gardiner och löpare osv. Jag börjar faktiskt längta efter att jobba, som jag aldrig annars gör. Förhoppningsvis öppnar vi nästa helg.

Jag körde bil hem idag också, med mamma i baksätet. Gick lite halvdåligt, blev så himla nervös. Går alltid bäst när det bara är pappa. Nåja, inget hände bara lite små onödiga missar. Får bättra på det till nästa gång. Nu ska jag bara ta det lugnt, byta om och vänta på Crille!


mästare på att posa

Mamma segar sig så jag och alicia passade på att fula oss vid camen. Riktigt kul med en 5 årig syster som är mästare på att posa. Nu ska vi spela lite spel och hoppas på att mamma blir klar snart så vi kan åka någon gång.



en riktigt god frukost

God morgon! Eller ja, jag vaknade vid klockan åtta egentligen. Jag har svårt för att sova länge, vilket resulterar i att jag är väldigt trött tidigt på kvällen. Fast det är rätt skönt det med.

Jag har haft en riktigt skön morgon. Först låg jag och slappade i sängen och sen har jag tagit en lång dusch. Unnade mig en riktigt god frukost. En banan/jordgubbssmoothie, scrambled eggs, avokado och skinka. Supergott och nyttigt! Nu ska jag strax fixa mig, vi ska till färjestaden och städa på restaurangen. Det börjar bli riktigt fint nu!

Vi hör mer ikväll när jag är hemma! Ut i det fina vårvädret med er nu.


tar en tidig kväll denna påskafton

Ni anar inte hur trött jag är. Det svider bokstavligen talat i mina ögon och jag måste anstränga mig för att hålla dom öppna. Ska lägga min strax, hoppas jag får en bättre natts sömn inatt. Inga mardrömmar tack! Imorgon gäller samma som igår, köra till öland och fixa på restaurangen hela dagen. Sen på kvällen kommer älsklingen, mys!

Nu ska jag tvätta av sminket och sova, hoppas ni har haft en bra påskafton!


Synd att bloggen inte gör bilden rättvisa..

today I want this

Det riktigt kliar i fingrarna på mig att beställa hem hela nellysida. Dom har ju erbjudande där man kan beställa nu och betala i juni. Känns toppen nu, men mindre kul när juni kommer och man ska betala. Fast något lär jag nog klicka hem.


hemma igen efter lite slit

Nu är vi hemma efter flera timmars slit. Känns riktigt skönt faktiskt. Mina armar värker efter skrubbning och lyft. Känns som om jag har gjort ett rektigt träningspass, härligt! Nu ska jag smita upp och byta om från städkläder till något mysigt. Vi skulle ha käkat påskmiddag idag men eftersom vi kom hem så sent och är trötta bestämde vi oss för att det får bli pepparstek istället. Blir gott det också!

Vad har ni gjort idag? Har ni firat påsken riktigt?


mot färjestaden!

Nu sticker vi till färjestaden, är tillbaka ikväll! Jag lär övningsköra hela dagen, toppen! Vi hörs lite senare, ni får ha en jätte bra dag.


tidig morgonfotografering

Det blev verkligen en tidig morgon idag. Har drömt mardrömmar hela natten och när jag vaknade vid sex kände jag inte för att somna om. Tog därför på min kläder och gick ut och fotade. Väldigt skönt faktiskt. Länge sen jag var ute tidigt och fotade. Otroligt vackert ljus! Nu tänkte jag slå på någon serie och sova lite till. Dom jobbiga oroskänslorna har äntligen lämnat mig. Ska iväg oc städa idag så det är bäst jag är pigg då.





Nu ska jag sova, ni får se lite fler bilder senare!

sängen lockar

Jag börjar redan bli riktigt trött. Tror jag ska bege mig till min säng och se på Bella & Tyra show som jag missade igår. Imorgon ska jag upp ganska tidigt. Ska till färjestaden och städa på restaurangen. Kommer nog vara där hela dagen. Eller i alla fall till fyra tiden. Sen blir det påskmat hemma, mycket mysigt!


en vårig fotorunda

Jag tog mig en liten fotorunda idag när solen var påväg ner. Tyckte ljuset var så fint att jag passade på. Det var länge sen jag var ute och fotade nu faktiskt, men när våren kommer kliar det alltid i mina fingrar. Fick några små mysiga bilder faktiskt.





Vad tycker ni?

slutpumpad

Helt utpumpad i armarna sitter jag nu och små skakar när jag skriver. Gud vad skönt det är! Blev en skön promenad hem också i det fina vädret. Hoppas det blir lite varmare snart så man kan börja grilla och sitta ute. Några veckor till så är vi nog där!

Jag körde hem från Öland idag och det gick bra trots att mina två småsystrar satt i baksätet. Tänka sig va! Nu ska jag ta det lugnt och se på How to lose a guy in 10 days på 4an. Det var länge sen jag såg den nu. Riktig mysig feel good film! Har ni sett den? Jag älskar hennes gula klänning som hon bär i slutet, tänkte först ha en sån till balen faktiskt.


bodypump

Nu är det snart dags för mig att springa till bussen. Ska åka in till stan idag igen. Fast jag tar inte bussen hela vägen in utan hoppar av i färjestaden där pappa är och kör sista biten hem. Sen blir det bodypump för hela slanten. Länge sen jag körde det så det kan bli roligt. Lär ha en fin träningsvärk imorgon.

Vad ska ni hitta på idag?

wote

Jag gör väl som alla andra. Var snälla och rösta :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


studentklänning

Studenten närmar sig med stormsteg så jag sitter kollar efter en klänning. Känner att jag borde beställa en rätt snart om jag vill ha en som jag tycker om och i rätt storlek. Har hittat två stycken som jag funderar på men kan inte bestämma mig. Vilken tycker ni?


beroendet är ett faktum


riktigt skön sovmorgon

Gud va skönt, för första gången på länge sov jag ut. Gick upp vid halv ett! Att jag sover så länge är ett under, annars är jag nästan alltid uppe med tuppen. Har svårt att sova ut.

Just nu sitter jag själv hos älskling. Han är nere på ett möte om jobb så jag väntar här. Funderar på om jag ska masa mig ut men nej, jag stannar nog i sängen. Så himla skönt! Påsklovet kommer verkligen lägligt måste jag säga. Vad ska ni hitta på under lovet? Jag ska vara med Crille, jobba, träna och plugga. Full rulle med andra ord!


RSS 2.0