what a lovely day

Jag har haft en seg men riktigt skön dag faktiskt. Varit fruktansvärt trött hela dagen eftersom jag sov dåligt men jobbet var ändå kul idag. Slutade reltativt tidigt, hann köpa en klänning och lite annat små fix och kom precis hem ifrån en middag ute med familjen och systers pojkvän. Vi åt på Ming Palace som ÄNTLIGEN har öppnat igen efter sin renovering. Nu ska jag ta och fixa mina naglar för ikväll ska jag ut och dansa. Kommer vara härligt sliten på jobbet imorgon. Men vad gör det, man måste leva livet lite också.


Jag tog cykeln till restaurangen, men det var verkligen inte frivilligt. Jag hatar nämligen att cykla, tur att man kan låtsas vara glad i alla fall!

första doppet på fyra år

God morgon! Hur mår ni? Jag är supertrött, sovit dåligt hela natten och haft ont i ryggen. Sitter redan på restaurangen och känner mig lite små sliten. Funderar på om jag ska gå en liten promenad eller om jag bara ska fortsätta läsa tills jag börjar. Önsketänkandet är en skön säng.

Det blev inte så mycket till uppdatering igår eftersom jag stängde restaurangen och sen åkte jag och Linus och badade. Kan ni tänka er, JAG badade. Det är helt otroligt! Jag har inte badat i Sverige sen 2006. Anledningen till att jag inte badar är att jag tycker det är på tok för kallt i det svenska vattnet. Det ska vara minst 25 grader om jag får bestämma. Men det var faktiskt helt okej där vi badade, klarade att vara i ett litet tag i alla fall. Känner mig riktigt stolt!

tänk att vi fortfarande har fint väder

God morgon alla! Solen skiner åter igen, gud vad härligt. Det svenska sommarvädret brukar ju inte vara så jätte bra så jag är överlycklig över att det är så fint. Det verkar som om det ska vara det flera dagar fram över nu också. På måndag blir det Ölands djurpark och då måste det vara fint så jag kan steka, haha!

Nu ska jag springa med hunden innan jag åker med mamma till jobbet. Börjar inte förrän vid 12 men kände inte för att åka buss så åker dit och solar och dricker lite kaffe innan, skönt!


Eftersom jag hade så förbaskat ont i magen igår börjar jag dagen lite försiktigt med juice. Men det sved rejält så vi får se hur det går.


Push it to the limit

Jag måste alltid testa mina gränser fast än jag vet att jag inte borde. Har mått skit idag sen jag åt. Haft ont bak vi njurarna, magen och mått illa. Har haft så tidigare och vet att jag inte ska träna men ändå gör jag det. Körde ett riktigt tufft pass och mådde ännu värre efter. Hade så ont att jag spydde på vägen hem. Att gå upp för trapporna var en mardröm. Nu är jag totalt utmattad och ligger här i sängen. Har laddat upp med en vattenflaska och tänker inte röra mig ur fläcken mer idag. Eller jo, ska försöka ta mig in i duschen men lär få sitta ner.


You just gotta push it to the limit if you're in it to win it.

träning

Hemma en snabbis har precis varit ute och solat och nu ska jag iväg på träning. Idag blir det ett bodyattack pass, väldigt länge sen nu så vi får se hur bra jag orkar det. Men det ska nog gå, vi hörs när jag är hemma igen.



Snobben var med och stekte lite!

röda prickar

Jag upptäckte precis något jätte konstigt, har fått som något rött utslag eller liknande på vänstra armen? Det är som röda prickar. Jätte konstigt. Hoppas inte jag är allergisk mot något. Usch, det ser lustigt ut och jag som ska ha en t-shirt på mig idag.


Ser ni prickarna? Vad fasen kan det vara?

lite sol på morgonen

Eftersom jag jobbar på dagarna får jag köra mina soltimmar på morgonen. Gick upp vid nio idag, drog på mig bikinin och gick ut till gräset och sov där en timme. Riktigt skönt fast mina kinder svider lite. Kanske ska smörja in ansiktet nästa gång. Nu ska jag börja fixa mig inför jobbet, en snabb dusch är allt som behövs. Håll med om att det är skönt på sommaren när man inte behöver hålla på med massor av smink?


härlig dag

God kväll alla. Har ni haft en bra kväll?

Jag har haft en riktigt trevlig kväll. Suttit på bistro med Linus och tagit en kaffe. Där efter var vi så coola att vi chillade på donken. Men Linus åt så då är det nästan okej att sitta där. Eller? Efter det drog vi hem till Linus och såg Step up 2, en av mina favoritfilmer. Jag är en sucker för dansfilmer. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag faktiskt jobba. Tänker inte vara ledig om det är lite att göra, då får någon annan vara det, jag behöver pengarna.

God natt alla!


kaffeabstinens

Jag är som vanligt grymt kaffe sugen och efter att ha börjat jobba och blivit van vid ca 8 koppar om dagen och jag nu bara har fått i mig 3 känner jag hur abstinensen och behovet stiger. Tur att Linus äntligen har slutat jobba så vi kan gå och dricka kaffe. Ska roa mig med att läsa lite tills han har hunnit in till stan. Läser boken Heroine som jag fick låna av Christian och jag är helt fast. Ruskigt bra bok!


Läste boken när jag solade, sommarkänsla på topp! Titta förresten, en liten bränna börjar jag faktiskt få!

färdig stekt och dags för en dusch

Nu är det färdigstekt, dags att hoppa in i duschen och sen äta lite jordgubbar! Jag kan faktiskt glatt konstatera att liiiiiiiite färg har jag faktiskt fått. Jag har sånt underbart svennepiggment att jag nästan aldrig blir brun. Min pappa brukar alltid säga att jag bländar folk när jag går barbent och ibland när solen verkligen skiner på mina ben kan jag nästan hålla med. Men som sagt, nu blir det en välbehövlig dusch!


Ni ser ju själva vilken liten blekfis jag är!


dags att inviga bikinin i solen

Jag behövdes inte på jobbet idag så jag tar och drar mig ut i solen istället med min bok och inviger min nya fina bikini. Har även köpt en jätte stor ananas som får följa med mig, mums! Har ni tråkigt är det bara att ni hör av er. Annars hörs vi när jag är inne igen ikväll.


Bikinin är ifrån HM, matchar även med blått nagellack även det ifrån HM!

Största ananasen som jag någonsin har sett, den är större än mitt huvud!


27 juni

Klockan är tio i och min buss går tjugo över, har inte ens hunnit gå med hunden än. Varför sitter jag då här? Ja det undrar jag också. Ska ta mitt pick och pack och skynda mig iväg. Ännu en dag på jobbet väntar medans ni ska steka i solen. Nåja, ska inleda dagen med en sallad. Dags att gå på sommarmaten, alltså sallad varje dag och massor av ananas. Mumsigt!


trött som bara den

Ikväll är jag riktigt trött. Håller på och ska städa mitt rum just nu. Det är som vanligt fullt med kläder som ligger överallt. Ska ta och tvätta lite också sen ska jag inta soffan och tvn hela kvällen innan det blir sängen. Känns tråkigt att bara vara hemma en lördag men jag är så galet trött att det behövs. Imorgon är det jobb igen som gäller.


Bilder i motljus är toppen. Stina och jag igår

Felicia och Stina

Johan, Felicias pojkvän!

Stina, någon, Felicia och Johan på Vallen! Drinken som Johan håller i sa bartendern att den hette innerfittarosa, udda namn på en drink.


skalle, jag missade bussen

Jag blev precis galet irriterad. Hade inte en tanke på att det är helg och att bussarna inte går som vanligt. Nästa buss går om en timme. Ja ja, jag ska ta med mig boken och sätta mig i solen och vänta på bussen. Ger solen något så här tidigt? Vi får hoppas på det, jag är så blek.


Bilden är tagen igår.

underbar midsommar

God morgon kära läsare! Jag hade en riktigt rolig kväll igår med underbara människor. Det är verkligen tur man har vänner. Vi åt god middag och dansade järnet på Vallen. Vi var till och med först in. Jag stog och hängde på låset för jag behövde gå på toaletten. Första drinken fick jag gratis. Bartendern utmanade mig, kvitt eller dubbelt, tror ni inte jag vann då? Riktigt nice. Nu ska jag ladda om och dra mig till jobbet. Solen skiner idag igen och jag är riktigt trött. Men det ska nog gå, eller vad tror ni?



i fixar tagen

Håller på att fixa mig för fullt inför en midsommar kväll med Felicia och Stina. Ska snart ner på stan och möta dom och äta middag någonstans. Är i fullt sjå med att måla mina naglar just nu. Blir mitt nya blåa lack ifrån hm som matchar min blå skjorta snyggt! Ska springa upp och sminka mig snart också. Börjar bli lite stressigt men det ska nog gå. Hoppas ni får en fin kväll allihopa.


perfekt väder för midsommar!

Solen skiner och det är midsommar, perfekt! Jag ska strax springa med Snobben innan jag beger mig till jobbet. Jag ska dock bara jobba till klockan två idag. Sen får dagen övergå till midsommarfirande. Dock är inte mina planer helt spikade än, men vad gör det? Det blir nog en bra dag hur som hur. Vad har ni för planer?


kö tid: 45 min

Jag skulle behöva träna men är galet trött så jag orkar inte bege mig till gymmet. Får försöka träna lite hemma, om jag orkar masa mig ur sängen. Blev inte mycket jobb idag, det var relativt lugnt hela dagen så jag har mest solat faktiskt. Riktigt skönt, det behövde jag.

Det märks att det är midsommar imorgon. Gick in på ICA idag för att köpa en tidning. Jag stod i kö i 45 minuter för att komma fram till kassan. När jag väl kom fram tittar tjejen i kassan på mig och frågar om inte jag jobbar i huset. Jag sa att jag jobbade på restaurangen och hon sa att alla som jobbar i huset kan gå ur affären och betala i spelkassan för att slippa kö. Snacka om att min irritation steg en aning när hon sa det. Men jag fick min tidning i alla fall.


ett samtal med vakten

Kanske ska säga att min ute kväll igår var trevlig också. Blev krögers en sväng i början med Malin och sen vidare till KM och möta lite folk. På vägen hem tog jag några ord med vakten på Krögers. Jag vet inte om jag sa det men på studenten så åkte jag ut på grund utav ett tjaffs med en snubbe som satt och sa att kvinnor var mindre värda och jag blev sur. Hur som hur, pratade med vakten och han kom till slutsatsen att jag faktiskt var en väldigt trevlig person och att det var fel att jag åkte ut sist. Det tackar vi för! Han har nu lovat att komma till restaurangen och äta mat. Tja, vi får väl se om man håller det? Haha.


Billionaire

Var precis ut med hunden och vädret är underbart. Jag måste säga att man blir lite ledsen av att behöva jobba när det är så fint. Jag vill sola och bli brun. Nåja, försöka bli brun i alla fall. Jag har väldigt svårt för att bli brun. Tar evigheter innan det syns något, lite tråkigt. Jag får helt enkelt gå runt vit och blända människor. Ganska bra det också, right?

Nu tänkte jag försöka äta lite gröt och sen gå till bussen. Mobilen är laddad med ny bra musik så det ska nog gå bra. Just nu går waka waka, cupids shuffle, we speak no americano, wavin' flag och billionaire varmt hos mig. Billionaire har jag lyssnat sönder och den är fortfarande sjukt bra. Har ni hört den akustiska? Underbar!


utgång

Heej! Hoppas allt är bra med er? Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet. Tur att man jobbar med trevliga människor säger jag bara, det gör allt. Nu har jag fixat mig, tagit ett glas rosé och är påväg ut. Ska till krögers nu och kanske landar jag på Vallen ikväll, vi får se. Ni får ha det bra i alla fall så hörs vi imorgon!



Fina syster och jag!

solen skiner och jag är off to work

God morgon! Solen skiner det är varmt och vet ni vad jag ska göra? Ja precis, jag ska jobba. Jag tror vädret hatar mig, på riktigt. Men nu ska jag inte klaga, jag har ett jobb i alla fall. Ska bara fixa mig lite till så ska jag kila iväg i min otroligt söta tröja ifrån sia. Hallon Saltlakris står det på mig, känner att den passar mig rätt bra.


jag vill slåss med en stekpanna

Får man slå folk med stekpannor i huvudet? I sånna fall vill jag göra det. Jag brukar försöka trycka bort skitsnack men ibland får jag lust att säga till på skarpen när människor beter sig som 5 åringar. Men jag tänker inte göra det, jag ska slå på musik och försöka trycka bort min irritation. Det är inte värt att ödsla tid och energi på människor som ändå bara vänder kappan efter vinden.

Nu ska jag läsa lite i Heroine, riktigt bra bok!


Langar bild på Simon, mig och Louise för det är människor jag trivs med och tycker om.

saknar john bauer

Jag kan säga att det kändes att det var en vecka sen jag tränade idag faktiskt. Var riktigt seg i kroppen men skönt var det. Adrenalinet pumpade och jag tog i riktigt mycket. Behövde det träningspasset, helt klart. Imorgon blir det att springa som en yr höna på jobbet och vara hög på kaffe, räknas det som motion? Om inte försöker jag hinna till gymmet och även ta en powerwalk.

Ikväll sörjer jag att jag har tagit studenten från underbara John Bauergymnasiet. Satt och kollade igenom lite bilder ifrån när vi jobbade på KFF 100 år och gud, jag blev nästan gråtfärdig. Tänk att jag aldrig mer ska ha lektioner där. Det är ju galet. Måste sluta vara sentimental nu. Borde nästan sova så jag orkar jobba imorgon. Eller vad säger ni?


Vår monter

Anders, Björn och Christian

En kille som var med i vår trixtävling

Petter och en kille som blev "fotad med Henke Rydström"

you've got to pump it up

Om en timme ska jag dra på bodypump, så underbart! Nu är det en vecka sen jag tränade och kroppen verkligen skriker efter att få röra på sig. Antar att jag kommer ha en fin träningsvärk imorgon lagomt till första dagen på jobbet. Men vad gör väl det? Det är helt klart värt det. Tror jag ska gå en promenad på vägen hem också. Måste komma igång igen.


Här är en till video ifrån torget som vi spelade in. Ljudet är hemskt men den är rätt rolig ändå!

vart är sommaren?

Hemma igen efter min lilla tripp till Mönsterås. Har kurat upp mig i sängen och små tjurar över det dåliga vädret. När ska det bli sommar påriktigt? Den här kyla tar död på mig. Nåja, det regnar i alla fall inte, peppar peppar ta i trä.

Har ju lovat att visa vad jag har köpt så slänger upp två par av shortsen jag köpte. Jag längtar redan efter att få shoppa mer. Börjar känna mitt beroende växa. Tur att Hampus bor i Malmö så jag kan hälsa på honom och göra ett litet shoppinbesök. Aldrig fel, right?


Shorts ifrån Mango

Shorts ifrån Zara!

halva 2010 har gått, vart tar dagarna vägen?

Har suttit och tänkt på en sak Hanna sa när vi satt på pendeln. Halva 2010 har gått, det är helt galet. Jag hade inte en tanke på det innan hon sa det. Jag kan inte förstå att tiden går så fort. Juni är snart över och juli kommer säkert gå lika fort. Snart är det höst, snart bor jag förhoppningsvis i Stockholm. Det dröjer inte länge så är jag 35, har barn, hus och fast jobb. Vart tar tiden vägen?

Nu ska jag sluta noja och fixa till mig.


Nåja, åldrandet i mitt utseende behöver jag nog inte noja över i alla fall. Jag är 20 och ser ut som 12 nu så när jag är 30 lär jag inte se en dag över 20 ut!

jäkla mobil

Nej vet ni vad, jag måste verkligen lära mig att stänga av mobilen för idag blev jag åter igen väckt vid hela sju på morgonen. Inte okej! Tur att smset var roligt och att jag lyckades somna om. Annars hade jag varit små sur hela dagen.


Nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska göra frukost eller om jag ska vänta ett tag och göra lunch. Det lutar åt en lunch innan jag åker tilll Mönsterås. Ska bara orka upp ur sängen. Rätt skönt att bara ligga här, lyssna på musik och segkolla klädsidor. Efter en shoppinghelg i Stockholm är jag nu redo för en ny shoppingvända. Jag tror jag är beroende.

gustav adolfs torg

Ni vet att jag sa att vi var på ett stort event i lördags på gustav adolfs torg? Här är en liten video ifrån det. Ni kanske får en hum om hur mycket folk och vilket drag det var där. Bland det bästa jag har varit med om! Mike Snow, Basement Jaxx och Eric Prydz spelade. Galet är ordet.



home again

ÄNTLIGEN hemma. Bussresan var galet seg, sov ingenting utan satt mest och hade ont. Tur att jag hade med mig en bok så jag kunde fördriva min tid lite och att jag har trevliga personer som smsar mig. Nu har jag bäddat ner mig och ska sova. Tänkte bara visa lite bilder ifrån resan. Har inte så många eftersom jag inte tog med mig kameran, ni får se mer när Louise har skickat. Slänger upp det jag har shoppat imorgon också om jag hinner.


En bild ifrån paraden vid bröllopet


Hittade som tidigare sagt en stilig Martin vid paraden!

Coolingarna på grönan!

I väntan på bussen, bok och ischai

Jsg är bäst på att vräka ut mig på bussen!

we speak no americano

Veckans låt har utan tvekan varit We speak no americano, sjukt go att röja loss till!


probably the best city in the world

Idag är det min sista dag här i Stockholm. Jag älskar verkligen den här staden så jag vill inte direkt åka hem. Men jobbet och träningen kallar så det är bäst att dra sig tillbaka. Jag har i alla fall några timmar kvar här i storstan innan jag drar till mitt lilla Kalmar. Idag väntar lite mer shopping och KAFFE. Dagarna här har varit underbara och jag längtar redan till nästa tripp hit. Fast vem vet, nästa gång jag kommer hit är det kanske när jag och Louise flyttar hit? Underbart!

Ha det så bra under dagen, orkar jag så uppdaterar jag ikväll när jag är hemma!



grönalund babes

Trött och sliten efter en riktigt bra helg i Stockholm har jag nu tagit över Simons dator en sväng. Jag ska faktiskt snart sova så jag orkar upp imorgon. Det blir en sista dag på stan och förhoppningsvis en fika med Evelina. Har lite butiker jag tänkte hinna förbi innan bussen går vid fem. Kommer hem runt 11 på kvällen imorgon så lär vara rätt seg då.

Grönan idag var hur kul som helst, jag och Louise ägde hela stället och våra poser i jet line är legendariska. En lyckad dag helt enkelt. Men det tar på krafterna att dansa hela natten, somna fem och köra hårt på Grönan dagen efter. Tror jag kommer sova hela bussresa hem!

Imorgon blir min blogg lite roligare igen, jag antar att ni har saknat bilder men eftersom jag varken har haft min dator eller en kortläsare har det varit lite svårt. Men snart kommer det upp lite nya bilder, jag lovar!


what a night

MINA FÖTTER! Dom är helt döda efter gårkvällen, kom hem vid fem. Ni ska se dom, fulla av blåmärken och skavsår och dom värker efter att ha varit i högklackat på länge. Men kvällen var grym så jag ska inte klaga. Ni ska få se massor av bilder när Louise har skickat dom till mig. Vi var på Gustav adolfs torg där det spelades sjukt bra musik och dansade som galningar. Det var säkert 3000 ungdomar där så det var drag vill jag lova.

Idag blir det grönan, sista dagen här i Stockholm för imorgon bär det av hem. Sad but true. Ska bli lite skönt att få komma hem ändå, borta bra men hemma bäst som man säger. Men ni ska se att jag snart är här igen!

Nu blir det fix för idag ska jag och Louise åka på grönan, blev ju inget i fredags. Hoppas ni får en bra dag!


en hel dag på stan!

Jag är helt slut idag, skulle kunna somna nu men ska masa mig ner till duschen. Igår sprang jag och Louise på stan hela dagen och jag hittade massor. Ni ska få se när jag är hemma igen. Vi avslutade gårkvällen med en liten utgång som var trevlig. Idag blev det ytterliggare en heldag på stan och så tittade vi på bröllopet. Jag måste säga att Viktoria var galet vacker. Det var riktigt kul att se bröllopet på plats. Lyckades hitta Martin i allt vimmel också! Tog mig en stund men jag lyckades.

Nu ska jag ner och fixa mig. En dusch och lite fräsha kläder och en cider så är jag på gång ska ni se!

klockan är visst tio

Jag vaknade imorse av att Louise säger "vakna Dedde, klockan är 10". Nej lyckas jag stöna fram och det tog ett tag innan hon övertalade mig om att klockan faktiskt var tio. Men nu är vi uppe. Frukost och dagens första kaffe är avklarat och snart tar vi pendeln in till stan för den första shoppingrundan. Kommer bli en toppen dag, som alltid med Louise.

snabb uppdatering

Lånar Simons dator en sväng så jag kan uppdatera lite snabbt. Resan upp till Stockholm var jätte seg men nu är jag här och det är jätte skönt. Kul att träffa Louise och alla andra igen. Känns som evigheter sen sist, vilket det iofs också är. Imorgon blir det grönan och stan, underbart!

Gårkvällen var riktigt kul. Det blev O'leary's och Krögers med massor av roligt folk! Blev kanske en och två cider för mycket men jag överlever.


Jenni och jag på O'leary's

Martin och Chrille


en härlig dag

Sommaren är här och det är underbart! Jag och Bea åkter över till restaurangen en sväng och sprang även i lite affäer. Jag inhandlade ett nagellack och ett läppglans i fina sommarfärger och en bikini. När vi var klara åkte vi in till stan och jag mötte Anton för glass på Ben n' Jerry's. Fick bli en liten kula glass, blir ingen träning på ett par dagar nu så dags att tänka på vad man stoppar i sig. Jag hann in på vila och shoppa lite också. Blev shorts och en kavaj. Vet att jag borde hålla mig till Stockholm men jag kunde inte hålla mig! Nu ska jag fixa mig inför utgång med Jenni och David, supertrevligt!






mot öland och kaffet

Gud vad bra jag är! Har städat rummet hunnit få andra omgången tvätt och fixat mig själv. Nu ska jag snart möta Bea och åka till restaurangen. Kaffet där väntar på mig och det kommer bli riktigt gott. Klockan är snart tolv och jag har inte fått i mig kaffe. Ett under att jag lever! Ni får ha det så fint i solen så hörs vi senare idag.


simple plan

God morgon! Hur mår ni? Jag är riktigt trött faktiskt men jag har lite jag måste fixa idag så behöver vakna till liv nu. Ligger i min runda säng och drar mig lite och lyssnar på Simple plan. Lyssnade jämt på dom när jag var yngre så blir lite nostalgisk faktiskt. Tror jag ska köra lite gammal musik den här morgonen.

Den här dagen har jag rätt fullt upp. Åker till Stockholm imorgon så jag måste packa och städa här hemma. Ska även hinna över till Öland med Bea vid tolv. Tänkte att jag skulle hinna träffa Anton idag också och även gå ut på kvällen. Får lägga i högsta växeln så ska det nog gå bra! Vad ska ni göra idag? Steka i solen? Kolla på studenter?


ett konstigt nyckelhål

Kom hem för en liten stund sen och kröp precis ner i sängen, riktigt skönt. Ska slå på någon bra serie innan jag somnar. Lutar åt Scrubs eller House. Är inne i en House period just nu så blir nog det faktiskt.

I övrigt har jag haft en trevlig kväll. Tränade bodypump och det gick bra om man bortser ifrån att jag i princip dog när vi körde mage på grund av min träningsvärk. Har hunnit säga hej till Martin en sväng och skrattat åt ett nyckelhål i en murad vägg. Är fortfarande lite konfunderad över det och försöker förstå vad det är till. Har även blivit bjuden på middag, druckit kaffe och sett på fotboll. Mycket bra tisdagskväll med andra ord!


Där Martin pekar är nyckelhålet. Väl placerat?


Nu vinner vi val

Okej, inte för att facebook val är seriösa men resultatet gjorde mig glad i alla fall. Det finns tydligen hopp för den här världen, även om det bara gäller lite människor från facebook. Vi hoppas att det blir lika i riktiga valet. Nu vinner vi val, Alliansen ska vinna, Moderaterna ska styra. Blått ska det vara.  



"The problem with socialism is that eventually you run out of other people's money"


what to say?

Resultatet av min frisyr idag är anledningen till varför jag inte går och klipper mig. Jag ska inte skriva ett långt inlägg där jag klagar men jag måste säga att jag inte är nöjd och jag ser riktigt tråkig ut. Nåja, sånt är livet och det växer väl ut igen? 

Hur som helst är jag bara hemma en sväng. Ska ta mina träningssaker och gå ner på stan. Tänkte ta en kopp kaffe och se på Staggeleverna som skriker i stan. Sen blir det bodypump för hela slanten. Vad hittar ni på?


Ni vet, man är galet snygg när man fixar håret

Som sagt resultatet är tråkigt, kort och inte bra.


jag är dödligt nervös

Jag är nervös, riktigt nervös. Anledningen? Ja, jag ska klippa mig strax. Att gå till frisören är inte något jag tycker om. Har nämligen väldigt dåliga erfarenheter från det. Har inte klippt mig på ett år nu i rädslan av att gå dit och dom gör något galet. När jag bodde i USA bestämde jag mig för att bli blond. Det gick sådär, eller rättare sagt, helt fel. Mitt långa hår blev som tuggummi i någon konstig gulröd färg och frisören klippte av det utan att fråga om det var okej i en page. Så ja, jag håller mig helst borta. Vi får se hur det går idag. Har inte bestämt hur jag ska klippa mig än heller. Kanske kommer med en tuppkamm som är rosa? Haha, ni får se sen i alla fall.


En bild ifrån mina dagar som blond och tjock. Jag är andra ifrån höger, om ni inte redan hade listat ut det.


trevlig kvällspromenad

Precis hemkommen ifrån en trevlig kvällspromenad i det fina sommarvädret med Martin. Blev inget bodypump pass idag men promenaden vägde upp det. Det är riktigt skönt och fint att vara ute i Kalmar på sommaren. En av de finare sommarstäderna i Sverige. Men Stockholm är givetvis finast. Åker upp till torsdag och jag längtar väldigt mycket! Spendera några fina dagar med min bästa vän i världens finaste stad är inte helt fel. Eller vad säger ni?

Det bästa på vår lilla promenad var när vi kommer ner till Baronen där båtarna ligger och vi ser ett gäng äldre människor dansa linedance i fin otakt. Jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt. Tänk ett gäng pensionärer i söta outfits dansa till Broken Heels, viftandes med armarna, snurra åt helt fel håll, flera som klappar helt fel och ja, ingen kunde stegen. Det var en uppvisning som hette duga!


blogg.se jävlas med mig ikväll så ni får en bild på snedden.

hur ska jag klippa mig?

Sol sol sol, riktigt skönt. Har spenderat nästan hela dagen på stan. Var förbi skolan och hälsade på Bea en sväng innan jag kilade ner. Har hunnit med en cola på Corner med Emma och Emmy också. Alltid lika trevligt ska ni veta!

Har tagit tummen ur rumpan och bokat klipptid imorgon. Måste ju vara lite snygg i håret när jag ska till Stockholm på torsdag. Vet dock inte hur jag ska klippa eller färga det så tips uppskattas varmt. Bara ni inte säger att jag ska färga blont eller rött, för det går jag inte med på. Hela visan om att raka bort håret tror jag inte funkar heller. Annars så, det mesta ska nog gå!





Älskar Taylors frisyr, tror ni den skulle funka?

ska börja stänga av den jäkla mobilen

Jag måste börja stänga av min mobil på nätterna. nu har jag blivit väckt av att den ringer/att jag får sms 3 dagar i rad. Nåja, jag är uppe i vettig tid och hinner med det jag ska. Måste springa till bussen snart, ska åka till M-ås och hälsa på min gammelmormor. Sen ska jag hem en snabbis innan jag ska träffa Malin och träna. Gud vad det ska bli skönt. Har varit jätte dålig med träningen den här veckan. Måste skärpa mig. Idag blir det core och bodypump.


Har mina nya shorts idag nu när solen är framme!

mysig dag

Har precis bäddat ner mig i sängen efter en riktigt bra dag. Har hunnit shoppa lite, visar er imorgon. Sen vid två mötte jag upp Hampus som jag inte träffat på över ett år. Han har varit utomlands så det var jätte roligt att ses igen. Det blev massor av kaffe, shoppingrunda och prat. På kvällen drog vi till Johanna där vi blev bjudna på middag och sen avslutade vi på Krögers. Bättre dag kan man nog inte ha!

Nu ska jag se på House och bara ta det lugnt innan jag ska sova.

i need coffee

För första gången på länge har jag sovi ut. Ligger i sängen och små segar till musik. Ska ta mig ur sängen och fixa mig lite innan jag går ner på stan. Solen skiner idag så jag borde faktiskt ta och hoppa upp. Man kan inte missa en dag ute när solen väl skiner. Ikväll ska jag grilla hos min fina vän Johanna så ska se om jag kan hitta någon fin topp på stan att ha på mig. Men nu KAFFE!




mörk choklad

Jag har varit riktigt sugen på mörk choklad hela dagen så vid nio gick jag ner till affären och köpe mörk choklad med pistagenötter i. Passade även på att köpa chic, ett måste till mörk choklad. Nu sitter jag i soffan och bara myser. Har ätit lite ost och kex så jag är allmänt nöjd. Känner att jag ska röra mig mot sängen snart. Jag är riktigt trött. Vad har ni gjort idag?


Jag saknar redan klassen, vi var bäst.

Ben n' Jerry's

Vet ni vad det bästa är dagen efter studenten när man är trött och känner sig smått ledsen över att ha slutat? Ben n' Jerry's! Jag och Martin slog oss ner på uteserveringen och åt lite glass, otroligt gott och skönt att bara sitta. Dom har stora soffor som jag i sedvanlig ordning vräkte ut mig i. Blev en sväng ut till Malin efter glassen också. Nu ska jag hämta min lillasyster på dagis


The day after

Idag är jag trött, riktigt trött. Somnade sent igår och gick upp tidigt imorse, inte bästa kombinationen kanske. Men vad gör det när man hade en sjukt bra student?! Gårdagen var underbar. Åt en väldigt god middag med familjen på Stekhuset, hade lite förfest hos mig. Gick sen vidare till Anton på förfest. Resten av kvällen spenderades på diverse uteställen och slutade i en skön soffa på Krögers med härliga människor. Måste tacka alla som gjorde dagen så grymt bra!

Nu ligger jag i soffan och försöker förstå att jag faktiskt har tagit studenten. Tror inte jag kommer att inse att jag har gjort det förrän i höst när alla börjar i skolan igen och inte jag.


Tjejerna i klassen på Champangefrukosten

Johan och Fågel

Större delen av klassen





Mina lärare är bäst!


Jag tänkte bara visa den fina videon som våra lärare hade gjort till oss idag. John Bauers lärare är dom bästa, finns ingen som kan säga emot det. Skulle ta lång tid att beskriva hur sjukt bra lärare dom är. Men ni kanske förstår lite när ni ser videon?


JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDNTEN FY F*N VAD JAG ÄR BRA!

Herregud, jag kan inte förstå det. Nu är det över. Jag har tagit studenten. Jag är inte längre en elev på John Bauergymnasiet. Grät floder under cermonin, klarade trappan som jag var så nervös för. Har åkt flak och redan skrikt sönder rösten. Nu är jag hemma en snabbis, ska fixa mig och funderar på om jag ska byta klänning eller ha samma? Snart ska jag äta middag. Sen blir det förfest och där efter vallen. Jag hoppas att ni har en sjukt bra dag för det har jag! 

Bilder får ni se imorgon!

best week ever

På grund utav att det var tal om regn idag blev sista dagen av studentveckan arrangerad inomhus. Först blev det fotbollsturnering, därefter grillning på terassen och sen en liten tipsrunda innan prisutdelningen. Dagen var lyckad och alla verkade ha roligt. Det kom en skvätt regn när vi grillade men det gjorde verkligen inte något. Veckan har varit underbar och kunde inte bli annat med så fantastiska treor. Kommer sakna gemenskapen så grymt mycket. Imorgon tar vi studenten och det är vi värda!


Christian och Petter




Marcus


Anna, vinnaren av tipsrundan om lärarna!

Lag 3, vinnarna av fotbollen!

Huldran, vinnarna av veckan!


glömt halva mitt liv idag

Skrek rakt ut nästan när Malin nämnde ordet bukett och jag insåg att jag hade glömt köpa rosor. Åkte som en dåre över hela stan. Fick inte tag på några alls. Tur att jag har Johanna som är en ängel och gav mig 5. Morgondagen är räddad. Synd bara att jag glömde jordgubbar till frukosten. Kanske är bäst så, slipper jag kladda ner mig. Känns som om jag har glömt halva mitt liv idag. Skulle behöva en assistent ibland känner jag.

Hur som helst. Hunnit handla smycken idag och en väska tills imorgon. Fixat en bh utan rygg också, även köpt ny mascara. Naglarna är på plats så jag är halvt redo för morgondagen. Kylen är fylld med god dricka så vi hoppas att vädret är fint så ska morgondagen nog bli bra. Jag är galet nervös men jag ska väl överleva. Eller vad tror ni?

Vi springer ut imorgon vid 14:30 på scenen vid larmtorget. Kom gärna och titta!




Inte bästa bilderna men dom får duga.


stress stress stress

Ni förstår inte hur mycket jag har stressad dom senaste dagarna. Jag är helt död i kroppen och huvudet. Nu är jag hemma en snabbis. Ska skynda mig ner till skolan nu och åka iväg med några ifrån klassen och fixa flaket till imorgon. Därefter ska jag hem till Malin, fixa naglar och äta middag. Sen hem och fixa med massor av små saker hemma. Fy denna stress säger jag bara.

Vi får höras lite mer när jag är hemma, ni ska få se lite bilder då också. Om jag inte har dött. Min puls är skyhög!

två vita tröjor ett svårt val

Gud vad jag känner mig löjlig. Har stått framför spegeln i evigheter och velat mellan två vanliga vita tröjor som ser i princip exakt lika ut. Det enda som skiljer är materialet och att den ena är någon centimeter längre. Borde inte spela så stor roll vilken jag tar ändå kan jag inte bestämma mig. I-landsproblem eller vad?

Idag är det sista dagen på studentveckan, sista dagen på gymnaiset innan studentdagen. Vi har planerat volleyboll idag men jag vet inte hur det blir. Vädret är inte så stabilt så det kan bli så att vi stannar i skolan och kör aktiviteter där istället. Blir nog bra hur vi än gör!


Som sagt, två olika tröjor men ingen direkt skillnad.

städat rum och redo för sängen

Ikväll har jag varit barnvakt åt Alicia eftersom mamma och pappa har bröllopsdag. Vi har ägnat kvällen åt att städa mitt rum. Nu är det rent och fintn mina kläder är för en gångs skull i garderoben. Nu har vi krypit ner i sänge och ska sova. Imorgon är det sista dagen på studentveckan. Har massor av saker jag ska fixa imorgon inför studenten. Blir en heldag med Malin och middag hos henne. Vi ska fixa naglarna och ha det lite mysigt. Kan inte riktigt förstå att jag tar studenten om två dagar. Ni kommer väl och tittar då hoppas jag?


what a day folks!

Vilken dag det har varit. En sån galen femkamp har jag nog aldrig sett. Folk har ramlat, hinkar har gått sönder och dagen har varit riktigt underhållande. I slutet dränkte vi en presenning i såpa och hade lite brottning. Jag åkte aldrig i backen men fick en hink vatten över mig så jag kastade mig självmant ner och gled. Ångrade det efteråt nrä jag var blöt så skyndade mig hem och bytte om innan jag såg på fotbollen. Matchen blev en besvikelse eftersom den aldrig fick spelas färdigt. Så CIS ska inte ta vinsten så jäkla bra alltså.


Man är galet snygg när man glider på magen (Jonas är fotograf)


Mina idrottslärare Elis och Christian var utan tvekan dagens snyggingar i sina overaller, håller ni inte med?


träningsvärk och femkamp

God morgon! Hur mår ni idag? Jag är ganska pigg faktiskt, ska slänga i mig lite gröt så är jag nog back on track. Har en fin träningsvärk i rumpan och låren idag. Ska bli kul att se hur det går när vi springer stafett idag. Än så länge så är det inget regn ute så vi hoppas att vi slipper det idag. Vore väldigt skönt.

Borde skynda mig lite nu, men vi hörs i eftermiddag istället.


utklädnad

Jag är totalt död nu. Hela kroppen värker och sängen lockar läskigt mycket. Men det får vänta en liten stund till. Ska försöka få i mig lite mat och se lite på tv först. Men det blir sängen tidigt och ladda inför imorgon. Då är det femkamp som står på schemat. Vi får hoppas på uppehåll så ska det bli riktigt lyckat!







världens skönaste dusch

Jag är helt slut efter skattjakten men det stoppar mig inte ifrån att ta mig ut i regnet och ner till Nordic för att träna bodypump. Sommaren är snart här och man måste hålla sig i trim! Dagen var helt okej, blev lite segt på slutet bara. Vi målade oss med kamoflage (stavning?)färg och jag kan lova er att duschen som jag precis tog var den skönaste på länge. Riktigt skönt att få skrubba bort all skit. Nu är jag ren och fin igen och kan vista mig på nordic. Fast lär se ut som en dränkt råtta innan jag kommer dit.

Har fått min dator igen så ni ska få se massor av bilder. Förlåt för att bloggen har varit tråkig och bildlös dom senaste dagarna men ska ändra på det nu. Kika in senare ikväll så får ni se!

studentvecka dag 1

Första dagen på studentveckan idag och jag är riktigt laddag. Dagen till ära är alla utklädda och min klass har militär/jägare. Tror det kommer bli riktigt roligt faktiskt. Vi kommer att köra en skattjakt idag och jag tror att det kan gå riktigt bra för oss. Vi kan vara rätt vågade av oss! Hur som helst, ni kommer få se bilder ifrån allt så fort jag har fått hem min dator igen. Blir någon dag den här veckan innan torsdag.

Känns helt galet att jag tar studenten på torsdag, kan inte riktigt förstå det. Herregud säger jag bara, haha! Men nu ska jag inte tänka på det, måste fixa håret innan jag sticker. Ser allt för välvårdat ut just nu. Men ha det bra så hörs vi när jag är hemma igen.

vilket pass!

Jag är helt död i benen efter bodypumpen. Har kört utfallslåten ett par gånger nu och den är fortfarande lika brutal. Men det kommer resultera i snygg rumpa och snygga ben. Det är det ju värt, eller hur? Trodde jag skulle dö när jag gick hem, det är galet kvavt ute. Det lär bli åska rätt snart.

Nu ska jag hjälpa pappa att göra lite grekisk sallad. Biff med färskpotatis och tomatsås står på schemat. Mums!



lånar systers dator

Det är verkligen segt att inte ha någon egen dator så ni får ha lite överseende med min uppdatering. Tänkte hur som helst fylla i några små luckor av vad jag har gjort över helgen.

I fredags när skolan var slut och betygen var satta firade jag det på Körgers i sällskap av goda vänner. Tror jag satt där ifrån 16:30 till halv tio. Mycket bra dag fylld med prat och skratt. Vädret var toppen och jag hann in på Ben n Jerry's invigningen, mums!

Lördagen spenderades på Fredrikskans, Kalmar FF fyllde 100 år och John Bauer hade ett tält där som jag jobbade i. Fotograferade massor av söta barn och hängde med härligt folk. Brände näsan så ser förtillfället ut som rudolf. Jätte snyggt med andra ord. Kvällen spenderades på Krögers igen med Johanna och hennes pojke samt lite annat folk. Mycket trevlig!

Idag har jag promenerat lite och stekt i solen. Nu ska jag se om någon vill gå ner på stan och äta Ben n' Jerry's innan jag ska gå på ett bodypump pass. Ska se om jag inte orkar klämma in ett corepass också. Skulle behövas efter helgens mat. Imorgon drar studentveckan igång och jag är rejält nervös. Vi har planerat den större delen av skolåret så jag hoppas att allt funkar och att alla tycker det är kul!


det är över nu

Det är över nu men jag kommer ihåg alla dagar på JB! Haha. Sitter på min absolut sista lektion, har precis gjort min absolut sista redovisning och om 40 minuter är betygen fasta. Strax lämnar jag in datorn och drar ut i solen. Dagen har varit otroligt stressig med redovisningar och fix inför studentveckan. Jag känner mig helt snurrig så att fråga mig någonting är inte lönt, har för  mycket att tänka på. Tur att jag ska äta lite glass sen och varva ner. Blir nog ett glas vin på krögers ikväll också med min fina vän Johanna!



Nästan försen

Jag har varken försovit mig eller kommit försent under min gymnasiet tid men idag var det väldigt nära att jag försov mig. Hade glömt ställa klockan men som tur var väckte Evelina mig! Jag ska skynda och slänga ihop mina saker och springa till skolan nu. Sista ritktiga dagen. Har två redovisningar bara, sen är jag i princip fri. Solen steker så det är bara att sätta sig ute och ta det lugnt. UNDERBART!


Ben n jerry's

Alla uppgifter är färdiga och inlämnade. Har bara två redovisningar kvar imorgon sen är gymnasiet avklarat. Tre års slit är över. Sen väntar en studentvecka och den kommer att bli toppen!

Imorgon ska vi lämna in våra datorer så jag blir datorlös ett tag. Sad but true. Men jag ska nog överleva ändå. Tror det är sagt att vi får tillbaka dom den 9/6. Utöver datorinlämning imorgon så blir det lite redovisningar och sen ska jag på invigningen av Ben n Jerrys, toppen!


sjukhuset

Kom nyss hem ifrån sjukhuset, har varit och hälsat på gammelmormor. Känns verkligen hemskt att se henne ligga där så hjälplös och bara se hur hon tynar bort mer och mer. Det var inte alls länge sen hon körde runt i sen elrullstol och söta solhatt och nu bara ligger hon. Inte alls roligt.

Nu ska jag göra färdigt mina två sista uppgifter och sen är allt klart. Idag är det exakt en vecka kvar och imorgon sätter dom betygen. Allt känns riktigt overkligt, om en vecka har jag tagit studenten nu. Galet. Vad gör ni? Ligger ni och solar? Skulle jag vilja göra men jag får nöja mig med en promenad i finvädret till gymmet i alla fall!


how I met your mother

Nej vet ni vad, uppdateringen idag är inte okej. Har pluggat mest men även hunnit med att gå ut en sväng. Nu ska jag, Anton, Rille och Fågel se på how I met your mother. Har haft en ytterst trevlig kväll som avslutas med mina favoritpojkar. Tänkte bara hojta till och säga att jag lever. Avsnittet har jag sett tre tusen gånger men det är fortfarande lika underbart. Hoppas ni har haft en fin dag i sommmarvädret för det har jag haft!

död i benen

Jag är galet död i mina ben och rumpa. Den nya utfallslåten har satt sina spår, helt klart. Riktigt tufft men det passar bra nu när sommaren närmar sig. Tränade bodypump idag också och det gick bra bortsett ifrån att mina knän gjorde ganska ont under knäböjslåten. Hoppas att det bara var tillfälligt, om det gör ont i morgon också får jag nog vila någon dag. Vi får hålla tummarna för att det bara var idag!

Just nu sitter jag och ritar upp ett volleyboll schema. Stressar sönder med allt som ska göras och fixas. Tur att det inte bara är tråkiga saker som ska göras. Planera inför studentveckan är alltid roligt!


Imma be

Bäst låt, nöter den som fan. Mmyes, jag gillart!


1 juni

Gooood morgon! Det är 1 juni idag och sommarvädret lyser med sin frånvaro. Hösten tycks ha kommit redan. Jag får skriva en kontaktanons och se om jag kan locka hit solen helt enkelt. För så här kan vi inte ha det.

Nu ska jag till skolan, ska plugga så mycket jag bara kan. Imorgon är det sista klassfesten så lär inte få mycket gjort då. Herregud vad jag är stressad. Men snart är det slut på plugget och då lär jag nog klaga över det också. Man saknar alltid det som man inte har. Eller hur?


RSS 2.0