Första advent

Jag fattar inte att det redan är första advent, gud vad fort tiden går. Ska släpa med mig älskling ner på julskyltningen snart. Han är så snäll som följer med mig trots att han inte tycker om det. Jag tycker i alla fall att det ska bli mysigt, ska passa på att dricka lite glögg och köpa tryfflar. MUMS!

Hm, mitt minneskort till kameran har försvunnit så det blir inga bilder från julskyltningen. Måste hitta det snart. Skulle ha fotat för min fotouppgift idag också. Jaja, kanske kan ta evelinas kamera.

Ska ni fira att det är första advent?


Cirkus Möller

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska prova studentklänning! Älskling ska följa med mig som smakråd. Hoppas det finns någon fin lila med låg rygg, är rätt sugen på det. Men vi får se vad det blir, tar nog med mig kameran!

Sitter i sängen och ser på Cirkus Möller just nu med älsk, helt okej program. Brukar ni titta på det? Det är inte direkt ett topp program men kan vara ganska roligt ibland. Får se vad det blir efter det. Får hoppas att det finns något bra på tv. Är så trött så jag orkar itne med något speciellt.

Här är lite bilder från tidigare ikväll.












Städning på G!

Nu är jag hemma igen efter ett hårt träningspass. Tränade axlar, biceps och triceps. Sen så klart lite mage också. Har hållit på att städa mitt rum ett tag nu, älskling är snäll och hjälper mig med damsugningen just nu. Han är bäst! Mitt rum ser äntligen presentabelt ut igen. Känns riktigt skönt, så nu kan vi ta en glöggkväll på mitt rum.


Omröstning

Ni ska se bilden som är för luciakandidaterna, DEN ÄR HEEEMSK. Jag vill fortfarande inte bli lucia men tycker inte om att det sitter en grymt ful bild på mig i skolan. Det gillas inte. Laddade upp på skolans hemsida också en bild för omröstningen. Ni kan gå in här och kolla och rösta sen!

Dumma mobil

Åh vad jag hatar mobiler. Pratade med älskling nyss och så dog mobilen. Inte bra. Ingen verkar ha laddare heller så nu väntar jag bara på att älskling ska logga in på msn. Vilket han gjorde nu!

Hur som helst, sitter på engelskan nu, ska göra min presentation idag. Går nog bra. Haft lucia träning och eventmöte idag också. Mycket att göra nu om dagarna. Efter skolan ska jag träna och sen kommer älskling. Får se vad vi hittar på ikväll, blir nog en lugn och mysig hemmakväll med förhoppningsvis en god middag.


Ny klänning!

Jag har köpt en skit fin klänning, den kostade bara 200kr så jag tyckte att det var okej! Den kommer nästa vecka så  nu väntar jag spänt. Men nu måste pengarna sparas till julklappar. Frågan är bara vad man ska köpa?


Klänningen är från HM och kostar bara 199kr.

Fika

Blev ingen uppdatering igår, hade aldrig tid eller ork till att sitta vid datorn. Gick upp vid fem för att hinna till mötet så var trött större delen utav dagen efter det. Fick dela ut tidningar när jag kom till Alarmstreet, var inte allt för kul. Fick i alla fall sluta vid tolv, väldigt skönt. Åkte hem till älskling och myste resten av dagen.

Nu sitter jag på min fotolektion, ska gå och ta en fika. Jonas jäktar nu så måste gå!

Nighty

Nu ska jag gå och lägga mig, är jätte trött och måste orka upp klockan FEM imorgon. Hur ska det gå? Kommer somna på mötet. Tur att man får gratis hotellfrukost i alla fall. Klantig som jag har missade jag att gå till Alarmstreet och hämta en lapp där det står vad jag ska säga, pinsamt. Får höra med Anna om hon vet vad jag ska säga. Känner mig smått nervös.

Hade tänkt att plugga massor ikväll men jag är helt slut så får göra det hos älskling imorgon.

Men nu blir det sängen, sov gott alla för det ska jag göra!


Glöggkväll!

Satt och tänkte på att det skulle vara väldigt mysigt med en glöggkväll. Funderar på att höra med tjejerna i klassen om dom har lust med det. Mysa med glögg, pepparkakor med ädelost, massa tjejsnack och en go film. Får väl se om någon är pigg på det. Jag tycker i alla fall att det skulle vara jätte mysigt.


25 november

Hm, det där lucia inlägget skulle ha publicerats igår? Jaja, blogg.se lever sitt egna liv.

Ligger i soffan nu och är helt slut. Dagen har minst sagt varit hektisk men rolig. Haft möte om balen och studenten, mycket roligt och man blev verkligen pepp. Tänk, snart är det dags, snart är det min tur! Hade även hand om konfirmanderna idag i studion, dom är så söta. Jag och Johanna tog också lite bilder som ni får på fredag.

Imorgon ska jag på ett frukostmöte vid sex så ska lägga mig tidigt. Fast slutar vid tolv sen och då åker jag till älsk. Saknar honom jätte mycket så det blir mysigt!

Luciakandidater

Hellu! Förlåt för mega dålig uppdatering idag men har helt enkelt inte haft tid. Sitter hemma hos älsking just nu och smygkikar på honom när han mixar. Han är alltid så söt när han gör det. Hihi!

Idag har vi fotograferat oss luciakandidater på skolan. Herregud säger jag bara om jag blir det. Men fotograferingen var i alla falla väldigt rolig. Tänkte slänga in lite bilder så ni får se. Om ni vill kan ni ju kommentera och säga vem ni tycker passar bäst som lucia! Jag röstar på Amanda (hon i rött hår), helt klart ballaste lucian.

Imorgon blir det ingen praktik, har en totalt fullspäckad dag med möten, träning och konfirmander så det hinns inte med. Ska bli toppenkul, speciellt mötet med studentkommitén. Nu är det nära!























Kalmarunionen

Jag är så fruktansvärt sugen på en chai latte och en tryffel. Men lär inte hinna ner och köpa det innan jag ska till älsk, så det får bli imorgon!

Sitter på historialektionen just nu och ska skriva om kalmarunionen. Fast det går inte så bra. Har svårt att komma på var jag ska börja. Menmen, får ta tummen ur rumpan och börja. Ska bara fixa något att äta först. Är jätte hungrig. Problemet är bara att det inte finns något nyttigt här på skolan att äta. Så vet inte vad jag ska göra?


Nighty

Är grymt trött och grinig så ska lägga mig nu. Krävde tillbaka lite av mina kläder från min syster och upptäckte att hon hade förstört  min kjol. Mindre kul.. Sen åt hon upp den sista filen som jag bestämt hade sagt att jag skulle ha till frukost. Jaja, inte mycket att göra åt saken. Nu ska jag bädda ner minisyster i min säng och få mig en god natts sömn. Det borde ni också!


23 november

Suttit och pluggat lite till provet nästa vecka men tröttnade på att läsa så började kolla lite bloggar och kläder istället. Som vanligt när jag gör det hittar jag alltid massor av fint. Snart jul, får väl önska mig då? Eller nej, kläder kan man banne mig inte önska sig. Men presentkort hade varit bra!





massor av mysiga tröjor!

Run this town

Gud vad trött jag är! Kom precis hem efter en lång men rolig dag. Körde bodypump nu på eftermiddagen och det var superkul, ska absolut göra det igen. Fast då ska jag nog lägga på lite mer vikter så det blev en utmaning, körde ganska lätt eftersom det var första gången och jag visste inte riktigt hur mycket jag klarade. På onsdag ska jag köra med Chris igen, antar att det blir ett tufft pass i gymmet då.

Nu sitter jag och myser i min soffa med lite musik och väntar på mat. Hemgjorda hamburgare med ris, mums!



Bara jag som har kärat ner mig i den här låten?

Massa diskussion

Redovisningen gick bra trots att jag inte har övat allt för mycket. Känns jätte skönt att ha den överstökad och jag är rätt nöjd. Kunde ha förberett mig lite mer men det tycker man ju alltid. Anna sa i alla fall att den var toppen så jag får vara glad!

Hela resten utav den här dagen har gått åt att diskutera vår medieproduktionslektion, shit säger jag bara! Alla hade verkligen jätte mycket att säga så det tog bra lång tid. Men det känns skönt att vi gjorde det, vi kom fram till rätt bra saker och det känns som att det kommer funka i alla fall.

I eftermiddag ska jag på lucia träning och sen ska jag träna bodypump. Första gången faktiskt så det ska bli kul. Ska även hinna köpa ett par nya vantar också eftersom jag tappade bort mina i onsdags, klantigt nog.

Aja, nu ska jag blogga i projektbloggen så Billmark blir glad.

Redovisning

iiih, sitter i klassrummet nu och vi ska när som helst börja med redovisningarna och jag är jätte nervös. Har nästan inte hunnit träna alls. Känns liiiite jobbigt! Men vi får hoppas att det går bra.

Jaja, dags att börja.

22 november

Ännu en skön slappdag! Älskling och jag vaknade vid elva men låg och drog oss jätte länge och såg på Ronja rövardotter. Sen gick vi upp och käkade och nu har vi precis duschat. Riktigt skönt, tänk vad mycket en dusch kan göra! Nu ska vi tydligen spela worms. Så ni får ha det så bra!

Ge mig!



Jag är helt såld på dom här skorna från HM, men såklart finns dom inte i min storlekt. Hade dom funnits det hade jag klickat hem dom direkt. Dom finns i min storlek i svart dock fast jag vet inte om jag är så sugen på det? Dom här är ju bara för snygga!

Julbak

Nu är vi klara med julbaket, eller ja julkoket blir det väl igentligen. Vi kokade knäck, ischoklad och chokladkola. Allting blev jätte gott och jag måste säga att knäcken blev helt perfekt! Lagomt seg och smälter inte i rumstemperatur. Mums! Nästa helg är det pepparkakor som gäller hemma hos mig. Sen är det ju julskyltning också, helt perfekt. Hoppas bara det kommer lite snö snart!

Vad har ni gjort idag?







21 november

God margon! Älskling och jag vaknade nyss. Grymt skönt att för en gångs skull sova ut. Inte ofta jag gör det. Jag burkar vakna vid nio och sen inte kunna somna om. Så det här var behövligt. Fast nu är jag jätte hungrig så ska se om vi kan gå ner och äta något.

Vad ska ni göra idag? Vi ska baka, hur mysigt som helst! Verkar som om att det är fint väder också, kanske blir en långpromenad med. Var väldigt länge sen nu!

kvällsmys

Älskling sitter och bygger en stad i ett spel så jag tänkte passa på och blogga om precis ingenting. Tänkte bara säga att min pojkvän är fruktansvärt söt och jag älskar honom! Fast jag tycker han får spela klart snart så vi kan mysa. Tror jag får gå och slänga mig över honom istället.

Nämde jag att jag åt en fruktansvärt god muffins till mellanmål idag? (schh, säg inte det till min tränare). Det var med äpple och kanel och sen vaniljkräm inuti. Köpte även med smörgåstårta till älskling. Fast jag var glupsk och åt upp min muffin innan jag kom fram till honom.

Såg på en rätt bra film idag också, kommer inte ihåg vad den heter men det var någon söt romantisk film. Blev tårögd av den när jag låg där och myste med älskling (som för övrigt sov) och tänkte på hur glad jag är som har honom. Finns det något bättre än att bara ligga och mysa med den man älskar? Tror fasen inte det! Så därför ska jag dra hit honom nu. Ni får ha det bäst, sov gott!






Titta älskling, en bild på dig! Oroa dig inte, jag ska ta massor av nya bilder på dig och lägga upp dom nu. Hihi!

Lucia är mysigt

Ligger i sängen hemma hos Crille nu. Vi har nyss sett ett avsnitt av hem till Midgård, mindre roligt om ni frågar mig men ibland får man vara snäll och se på sånt man inte vill! Vi hade tänkt att dra till Palace idag igentligen men det blev inte av så det blir en lugn och mysig hemma kväll istället! Jag lär däcka vid elva tiden som vanligt.

Imorgon ska vi julbaka, är grymt sugen på knäck. Det är helt klart mitt favorit godis under julen. Det slår allt annat med hästlängder. Fast pepparkakor och lussebullar är ett måste på lucia. Har jag nämt att jag älskar lucia? Jag går alltid upp jätte tidigt för att göra varm choklad och se på luciafirandet på tv. En helig tradition för mig! Ska se om jag kan tvinga upp älskling på lucia för att göra det. Åååh vad jag längtar!



Just ja, vi får väl se om jag blir lucia i skolan. Kan inte påstå att jag är speciellt peppad på det. Tycker det är mycket finare att vara tärna och är livrädd för att ha ljus i håret. Tänk på all jobbig stearin man får i håret också? Nej tacka vet jag tärnor, om det är riktiga tärnor dvs, med en krans och rött band. Inget glitter här inte! Vad tycker ni är finast? Lucia eller tärna?

Lugn engelskalektion

Hellu alla glada bloggläsare!
Sitter på min engelska lektion nu med Johanna och bara tar det lugnt. Har en vikarie idag som inte kan engelska för fem öre så behöver inte göra allt för mycket. Kollat lite på min powerpoint bara och laddat upp bilder på facebook. Snart kommer några tjejer från Oskarshamn som ska köpa biljetter till kryssningen av mig. Hoppas det inte tar allt för lång tid innan dom kommer för jag skulle vilja gå lite innan lektionens slut.

Jag och Johanna tog lite fina bilder som jag tänkte att ni skulle få se!












Äntligen klar!

Puuuh, är äntligen helt klar med power pointen. Gjorde massor på den igår men när jag tog upp den idag så hade det inte sparats trots att jag sparade flera gånger. Så jag fick göra om massor idag, men nu är den klar. Ska bara lära mig allt!

Är inte så pigg på att gå på engelskan i eftermiddag. Vi har vikarie så det känns mindre roligt. Måste dock stanna eftersom det kommer folk från Oskarshamn som ska köpa biljetter till studentkryssningen av mig idag vid halvtre.

Nej nu ska jag börja packa ihop, lunch snart!

Bilder från niornas dag

God morgon allihopa! Jag sitter på min fotolektion i skolan just nu. Snart har vi rast men tänkte slänga upp lite bilder från niornas dag som jag lovade tidigare. Sen ska jag ringa älsk och ta en kopp kaffe, ett måste vid klockan nio.
















Min syster är knäpp!

Jag sitter och fixar med min power point och har på något plastkirurgiprogram i bakgrunden. Min 5 åriga syster sa så här nyss:

Alicia:Oooooj vilka stora tuttar!
Denise: mmm
Alicia: OOOJ vilken stor mage
Denise: va, jaa
Alicia: DENISEEE, kolla vilken stor mus!!

Jag höll på att dö av skratt. Vilken unge alltså!

Varm choklad!

För mig är det verkligen inte bra att bara vara hemma en hel dag och inte göra någonting. Jag blir så rastlös och då äter jag hela tiden. Känner mig lagomt tjock just nu. Tur att jag bara ska göra potatis och purjolökssoppa ikväll. Sällde precis i mig en kopp varm choklad med grädde. Alicia har bett mig att göra det hela dagen så fick äntligen ork till att göra det. Får se till att morgondagen blir en nyttig dag.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att älskling ska komma!










Vaccin? Nejtack!

Kollade facebook precis och var och varannan persons status är verkligen om svininfluensansprutan. Jag förstår verkligen inte hetset över det. Jag har tackat nej till att ta sprutan, känner inte att jag behöver den. Tror inte heller på sånt vaccin. Man har ingen aning om vad det gör med kroppen och influensan är inte värre än någon annan influensa. Enda anledningen till allt hets är för att media har förstorat upp det. Lika många dör i en vanlig influensa som i den här. Så varför inte vaccinera sig jämt under influensa tider? Visst, förstår sånna som är gamla, sjuka eller har väldigt väldigt svagt imunförsvar. För dom kanske det är bra. Fast vem vet, dom kanske tuppar av utav vaccinet eftersom man sprutar in en del av viruset? Nej, jag står fast vid att vaccinet inte är något att ha och gottar mig övet att jag inte har ont i armen och börjar bli små sjuk som alla andra tycks bli!

Juste, jag och mamma pratade om allt det här idag och hon kom med en rätt bra poäng faktiskt. Tänk på alla dom i U-länderna, dom som är fattiga och lever väldigt dåligt. Ingen av dom har råd att ta vaccinet men inte har man hört att någon där ifrån har dött? Hade det varit så himla farligt med den här influensan borde väl dom ha dött som flugor?



19e november

Jag älskar min säng, den är så sjukt skön och stor! Ligger fortfarande nerbäddad. Har varit upp en sväng och lagat lunch. Blev kycklingfilé med ris och parmesansås. Riktigt gott faktiskt. Har även hunnit plugga lite, ska göra det lite mer sen också. Nu ser jag på sjukhuset och funderar på om jag ska sova lite. Om ett tag kommer min älskling också, längtar!

Hunnit titta massor på kläder, som jag typ alltid gör. Hittade som vanligt massor. Här är en del!


Nerbäddad i sängen

God morgon! Eller, vaknade vid sju idag och gick upp och fixade mig men det slutade med att jag blev hemma idag. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen med en chai latte, datorn i knät och ser på Operah, förhoppningsvis ringer min älskling snart också! Tänkte börja plugga lite snart också och sen ska jag försöka laga en god lunch.


Mys lillsyrran

Vilket ruggit väder det är ute, håller ni inte med om det? Sitter i soffan på min lillasysters rum och ser på medans hon spelar sitt tv-spel my horse. Kom hem från träningen för ett tag sen. Syster var snäll att hämta upp mig nere vid apoteket. Fick lov att springa in där och fixa nya p-piller. Efter flera veckors slit lyckades jag äntligen få tag i ungdomsmottagningen!

Träningen gick för övrigt bra, fick springa upp och ner för massa trappor så mina ben är döda nu. Men det var härligt! Väntar på mat nu, mamma ska göra falukor och makaroner men jag ska vara duktig och göra som min tränare har bett mig och äta ris istället. Har faktiskt kommit in i en risfas nu så det är lugnt!






.

Gud vad mätt jag är! Har proppat i mig 10 bitar sushi och den goda soppan. Riktigt gott var det, har inte ätit sushi på länge. Funderar på att göra det imorgon igen! Om det inte blir sallad då? Vi får se.

Sitter på kontoret nu i vanlig ordning. Gör inte så mycket, ser över min powerpoint som jag ska ha när jag redovisar på måndag. Väntar mest på att klckan ska bli tre så jag får sluta. Glömde köpa mellanmål så måste springa snabbt och göra det då så jag har ätit innan träningen. Måste fixa en vattenflaska också, glömde min hemma.

Föresten, någon mer än jag som avgudar Sofi Fahrmans klädstil? Ah, skulle döda för hennes garderob.



Tummen upp säger jag bara!

snart sushi!

Nu är det dags för lunch! Ska ta mig en sväng på stan inna jag sticker och hämtar sushi! Sen när jag kommer tillbaka ska jag jobba på min presentation som jag ska ha på måndag. Är nästan klar med den men måste fila lite mer på den.

Nej nu är jag så sugen på sushi att jag måste springa, ha det toppen!

Mysigt

Mums, kom precis tillbaka med min chai latte, gud vad gott det är! Känner att jag börjar sprida trenden bland mina kompisar att dricka det också! Bilderna har jag hittat med så jag är mycket lugnare. Nu ska jag redigera dom lite i ps, lösa ett sudoku, njuta av Peter Jöbacks julmusik och sen gå på lunch och äta sushi.

I eftermiddag ska jag träna också, är rätt nervös. Var helt slut sist och nu skulle jag lägga på massa vikter. Jag kommer dö!



Snart jul!

Hej alla! Sitter på praktiken nu, har precis varit med på ett mindre roligt möte. Ska ta och göra klart min uppgift men börjar få lite panik för jag kan inte hitta bilderna som jag tog på kameran. Hade inte tid att lägga in dom förra veckan så jag tänkte göra det idag men det varkar som att någon har raderat dom? Hoppas verkligen inte det. Då får jag panik!

För övrigt längtar jag tills nästa helg för då är det första advent. Ska ta med älsk på julskyltningen då. Sitter och peppar med Peter Jöbacks julmusik just nu. Så himla mysigt, tror faktiskt att jag ska kila ner och köpa en chai latte, då blir det ännu mysigare. Synd att inte älsk är här bara, saknar honom riktigt mycket. Men han ligger väl och sover sött i sin säng än så länge.

Vi hörs om ett tag, ska ner på stan nu!


17e november

Hellu!
Kom precis hem till älsk och nördig som jag är plockar jag upp datorn direkt. Men har faktiskt inte suttit vid datorn alls idag. Har nämligen spenderat hela dagen med att guida niorna i våra medielokaler på JB med Nikolina! Det var jäkligt kul faktiskt men tröttsamt. Hjälpte Robert i studion också och tog endel bilder. Har även hunnit boka studion till min fotografering som jag ska göra på treorna.

Men nu sitter jag i alla fall hos älskling och vi ska väl snart lägga oss och mysa. Imorgon är det dags för träning och praktik igen. Ska se om jag kan fixa studiobilderna och slänga upp dom också.


Pensionär?

Klockan är nio och jag är redo för att däcka i sängen, som vanligt. Jag känner mig som en pensionär. Går och lägger mig vid nio och vaknar vid nio. Alicia ligger i min säng bredvid mig och tjatar om att vi ska spela hennes hästspel men jag orkar verkligen inte. Har städat lite och det ser mycket bättre ut nu. Tyvärr märkte jag att min nya kjol är spårlöst försvunnen? Hoppas verkligen att jag hittar den. Har letat som en galning.



You're the greatest



You're that star up in the sky
You're that mountain peak up high
You're that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
You're the world's greatest

Jag älskar dig <3

16e november

Hämtade precis min kamera för att se om jag hade några bilder som jag kunde lägga in på datorn. Eftersom anders omformaterade min dator (heter det så?) förra veckan så har jag inget kvar på den så tänkte att det kunde vara skönt att slänga in lite. Hittade massa gamla bilder från sommaren i Byxelkrok på den som jag tänkte slänga upp lite senare. Fast först måste jag städa och få i mig mat!

Vad ska ni göra ikväll?

Helt slut!

Kom hem från träningen för ett tag sen och jag är helt slut. Ligger i sängen nu och försöker få lite motivation till att städa som jag måste göra idag. Mitt rum ser hemskt ut. Behöver tvätta också. Usch, mycket måsten!

Dagen idag har varit sådär. Har fått mycket jobb gjort. Drog till Anders och fick en ny laddare, nästan gjort klart min presentation för nästa vecka, planerat balmöte och tränat. Mindre roligt var dock att hela klassen stack ifrån medieproduktionen igen så nu får vi inte jobba med projektarbetet länge på den lektionen utan kommer få massa uppgifter. Ibland undrar jag om en del någonsin kommer att växa upp?

Nej nu ska jag rensa upp mitt skrivbord på datorn, ser hemskt ut.


Det ser hemskt ut med en massa ikoner, tycker inte ni också det?

God lunch!

Hej alla! Sitter på kontoret nu igen efter lunchen. Blev ingen sallad utan stack till en GI restaurang med Maria istället. Riktigt gott var det! Dom hade en fisk som var galet god, synd att jag testade den på andra rundan. Var redan så mätt då att jag knappt orkade smaka den. Nåja, nu sitter jag här med min Chai latte och glamourtidning. Väntar på att älskling ska logga in på msn!

I eftermiddag ska jag träna med min personliga tränare igen. Vi ska även gå igenom lite om mat och så. Jag undrar hur mycket av det jag äter som han kommer att dissa? Hoppas att jag inte äter allt för dåligt. Tror jag ska få köra mage idag, jag som är super svag där. Kommer dö direkt.


Avslutar med den här låten, riktigt bra!

Music makes you lose control

Sitter på praktiken nu och stirrar ut genom fönstret på det tråkiga vädret. Det hade inte gjort så mycket om det var grått om det åtmindstånde fanns lite snö. Nåja, det blir väl bättre! Snart är det första advent, gud vad jag längtar.

Har spenderat morgon med att lyssna på massor av underbar musik. Ryst till nästan varje låt och grät nästan när jag lyssnade på "We are the world". Håll med om att den är underbar? Just nu lyssnar jag på "on top of the world" med Boys like girls, riktigt länge sen jag lyssnade på den. Brukade nöta den jämte förut.

Om lite mer än en timme är det i alla fall lunch. Längatar riktigt mycket. Börjar bli väldigt hungrig och uttråkad. Ska gå till Kebaben och äta sallad tror jag. Eller ska jag ta sushi? Är väldigt sugen på det. Nej, blir nog sallad. Kanske Evelina vill äta sushi med mig sen ikväll?

3


9e November

Har en känsla av att jag och bloggar inte funkar. Blir alltid så dålig uppdatering efter ett tag. Får väl försöka att bli lite bättre på att uppdatera.

Just nu sitter jag på Mediekommunikationen, gör inte så mycket är redan klar med uppgiften. Tror jag ska jobba med lite andra arbeten. Om en kvart ska jag sticka på möte med Eventgruppen. Sen blir det lunch och efter det medieproduktion. Måste jobba på bra då, ligger lite efter känner jag. I eftermiddag ska jag träna med min PT igen och sen kommer älskling. Riktigt bra dag!


Hittade ett Starbucks när jag var i Berlin, fick äntligen dricka en Carmel Macchiato igen!

Kallt

Fy vad kallt det är ute! Jag måste verkligen skaffa mig varmare skor, fryser ihjäl om fötterna annars. Kunde knappt känna mina fötter när jag gick på bussen idag.

Nu sitter jag på praktiken. Ska tydligen ut och göra några "jävlar" idag. Känner mig inte alls manad till att göra det. Kallt och blåsigt är inte min melodi. Men det är bara att bita ihop. Tror jag ska till högskolan och göra det. Får se vad Mia säger.

Efter praktiken ska jag till min personliga tränare. Var där igår också och gjorde en kroppsfettanalys. Ligger på 19% nu och över en månad eller två ska han ta ner mig till 17% och sen slutligen 15%. Får bara hoppas på att jag kommer klara det! Vad tror ni?


God lunch!

Sitter på medieproduktionen nu och jobbar med projektarbetet. Går inte frammåt direkt, men men. Bara 45 min kvar nu sen ska jag ner på stan med Sissi. Sen kommer älsk och så blir det middag. Riktig toppen dag!

Drog till Panorama idag på lunchen med Sissi, Igge och Grääs. Åt en kycklingsallad som var riktigt god faktiskt. Beställde såklart extra fetaost till också, måste jag alltid ha när jag äter sallad! Lägen sen vi lunchade så det var riktigt trevligt. Men jag måste gå ner och prata med Syon. Dom hade nämligen fått matkupponger för apun men inte jag. Känns lite dumt eftersom vi inte är långt ifrån varandra. Så ska ner och klaga, jag borde också få!

Ska titta på en ny mobil idag också tror jag. Så trött på min. Några tips? Lutar åt en iphone.

Back to school

Märkte precis att min syster har varit inne på min blogg, blev lite förvånad när jag läste inlägget innan jag fattade att det var hon som hade skrivit det. Jaja, alltid trevligt!

Sitter i skolan igen för första gången på 5 veckor. Känns jätte skönt att äntligen vara tillbaka här igen. Skolan är verkligen en plats som jag trivs på. Har mediekommunikation B nu. Jobbar lite mer med min PR uppgift. Blev jätte glad när jag pratade med Anna och hon sa att min är på högskolenivå, underbart! Får tacka Micke till tusen för det.

Idag ska vi ha middag hemma hos oss så Crille kommer in lite senare. Sen kommer även några vänner till mamma och pappa. Tror det blir riktigt trevligt. Ska gå på Johanna och Stinas modellcasting idag också. Tänkte fota lite til yearbooken. Som jag för övrigt måste börja ta tag i.

Nu måste jag jobba lite!

Ewelina Gästbloggar

Såg att Denise var inloggad på sin blogg, så jag passar på såklart..?
Måste börja med att säga att jag har haft en helt sjukt jobbig dag, suttit på en buss i hmm, 12 timmar typ, det gick eftersom man hade sällskap, men det var ingenting man gör frivilligt precis!
Och det jag kan avsluta det här superkorta inlägget med är att Denise, och jag, vi måste vara världens snyggaste människor! Jag menar, vi är smala, snygga, söta, eller ja, vi kan ta det kortfattat vi är helt enkelt perfekta!
Nej usch vad patetisk jag är! haha jag skojade bara, nej men jag har världens bästa syster!



/ ewelina


RSS 2.0