söndagen avslutas med plugg

Nu har familjen kommit hem och älskling har åkt hem till Öland. Saknar honom redan. Det som hade börjat kännas som att vi var sambos. Längtar tills vi kan skaffa en lägenhet och flytta ihop! Det lär nog dröja tills sommaren så jag får vara nöjd med läget tills vidare. Ska försöka göra min presentation inför imorgon nu. Jätte smart att börja klockan nio på kvällen dagen inna, jag vet! Fast jag har den klar i huvudet så det ska nog inte bli allt för svårt att fixa till den.

Vi hörs lite senare!

havregrynsgröt, den bästa frukosten!

God morgon! Vilken härlig söndag, solen skiner, det är inte allt för kallt och jag har precis ätit en skål havregryns gröt! Det är den absolut bästa frukosten som finns. Vad brukar ni äta till frukost? Jag äter nästan alltid min gröt med blåbär, russin, valnötter och kanel. Väldigt gott och nyttigt!

Den här dagen kommer mest att bestå utav förberedning inför vår stora praktikpresentation för tvåorna imorgon. Ska dock upp till en kyrka en snabbis och lämna min lönelapp. Är klar med konfirmanderna så vi ska väl säga hejdå också. Ska bli skönt att inte behöva ta hand om dom mer, det har varit roligt men jag skulle ha allt för mycket att göra.


En gammal bild från när jag och Johanna hade en lektion i studion med konfirmanderna!

cheese doodles

Fan, ibland ska man verkligen ha tur! Har legat i soffan ett bra tag nu och kännt mig så jäkla godissugen. Funderar flera gånger på om jag ska orka dra på mig kläderna och gå bort till macken för att köpa något men kylan har stoppat mig. Tog en sväng ut i köket igen, klättrade upp på en stol och hittade en oöppnad påse med ostbågar. Tror ni jag blev glad eller? Så nu sitter jag här med mina ostbågar och ett glas cola och är supernöjd! Tänk vad lite det behövs ibland för att man ska bli nöjd! Dock skriker en röst åt mig att det här verkligen inte är hälsosamt när jag ska nå en snygg sommarfigur. Men vad fasen, man måste leva ibland!


Räddaren av kvällen!

krångel som vanligt

ååh att blogg.se alltid ska krångla. Har inte kunnat blogga på hela dagen på grund utav det. Tycker dom borde försöka göra något åt det. Ofta som det inte går att blogga. Det gör mig galen!

Älskling och jag tog en promenad med hunden ner till tobaksboden nu på eftermiddagen och jag var nära på att frysa ihjäl. Gud vad kallt det är ute. Det är verkligen dags för våren att komma nu. Jag gjorde lite varm choklad och tog fram två bullar när vi kom hem. Det behövdes!

'

Nu ska jag och älskling laga mat, vi hörs!

300110

Tog precis en behövlig dusch så nu känner jag mig fräsh igen. Ska ta och laga lite lunch snart tror jag. Det får bli fisk och bulgur idag, mums! Vet inte riktigt vad jag ska laga till älskling, han tycker varken om fisk eller bulgur. Något ska jag nog hitta! Tror vi ska till Maxi lite senare idag och handla lite, vi har nämligen 13 månaders dag idag. Gosh, tiden går verkligen fort. Vi firade ju ettårsdag nyss! Hur som helst blir det nog en bra dag. Vad ska ni hitta på?
















































Jag älskar dig!

liar liar pants on fire

..måste bara påpeka en sak. Kissie sa ju tidigare att hon hade fått en inbjudan till Elle-galan men hon ljög uppenbarligen med tanke på att hon skulle ut och festa ikväll. Att den bruden aldrig ger sig? Herregud säger jag bara. Mer pinsamt att ljuga om en inbjudan än att inte få någon. Nåja, hon fick till pressfrukosten i alla fall. Kissie må vara sveriges största bloggerska men hon är verkligen inte omtyckt. Rätt åt henne.


Ännu en extremt över redigerad bild på Kissie. Ska man redigera bör man också kunna det.

it's fashion baby



Elle galan är ju ikväll och jag önskar verkligen att jag kunde få gå. Synd bara att man måste vara smått känd för att få en inbjudan. Hade varit grymt kul att vara där. Tråkigt att dom inte sänder galan på tv. Någon som vet om någon webbtv kommer att sända galan? Hoppas på det, vill så gärna se! Aaaah, ibland önskar man att man var känd!

let's dance

Sitter och känner mig som en liten tjock hamster. Har tryckt i mig på tok för mycket godis så ångesten börjar krypa upp lite. Försöker tänka på annat och trycka bort den. Min mage är fint uppsvälld och det spänner som bara den. Ser lite ut som att jag är gravid.

Vi sitter och små tittar på den nya komediserien som har börjat på TV4, den är helt okej. Fungerar som tidsfördriv tills man får se vem som åker ut. Det gick bra för Elin så jag tror hon får stanna! Hoppas att Gudrun åker ut, hon har ingenting där att göra.



Nu är det dag för fredagsmys!

Nu är det fredags mys! Proppmätt efter en god middag som älskling fixad. Sitter i soffan med en fet godisskål och ser på the simpsons, snart blir det let's dance. Jag hejar som vanligt på Elin och håller tummarna för att Gudrun åker ut. Henne vill vi inte se mer utav. Vem hejar ni på? Willy är rätt härlig också, men han är inte direkt nåon talang. Nåja, han ger härlig underhållning så jag hoppas på att han blir kvar!



290110

Förlåt för den grymt dåliga uppdateringen idag men hade inte med mig datorn till skolan och kom hem för bara en liten stund sen. Det har varit en lång dag med redovisningar och träning. Träningen gick riktigt bra så det var kul, dock var skolan små seg.

Nu sitter jag i soffan hemma med älskling och Pikels. Ikväll blir det god mat, godis och let's dance. Jag har även varit en snäll flickvän och köpt ett 6-pack öl. Passade på att unna mig själv cosmopolitan tidningen. Blir en riktigt härlig kväll! Vad ska ni göra? Jag känner mig lite tantig när jag alltid är hemma men jag har ingen jätte fest lust och inte så mycket pengar heller. Det får komma till våren när studenten närmar sig!


Måste gratta Johanna till lägenheten också!

den franska revolutionen, åh så segt.

Puh, sitter med min hemtenta om den franska revolutionen. Det går segt frammåt. Tror knappast att jag blir klar idag, även om jag skulle behöva det. Jag undrar varför jag tar mig tid att blogg när jag har så mycket att göra? Svårt att låta bli! Har till och med tagit mig en paus och kollat kläder. Gud, jag börjar få sån abstinens efter att shoppa. Får bli några plagg i veckan, får pengar imorgon.

Vad gör ni ikväll? Antar att ni har bra mycket roligare än mig. Jag ska åtminstånde se på american pie. Alltid något. Ska självfallet också mysa med älskling också!


plugga plugga plugga

Idag har jag gjort slag i saken och faktiskt sökt jobb. Sökte på Gina Tricot, Vila, JC, Bik Bok och HM. Det var ingen som var i behov just nu men de tog mitt CV och skulle höra av sig. Vi får se hur det går. När mamma är hemma igen ska vi åka ut till Hansa och så ska jag söka jobb där också. Något måste jag få!

Nu ska jag ta tummen ur rumpan och skriva klart min historia. Jag är så jäkla lat ibland. Men nu ska jag göra något så jag inte sätter mig själv i skiten sen. Det kommer bli en stressig vår så det är bäst att ha klart allt i tid.

religion..

Blogg.se krånglar som vanligt. Ibland undrar man vad dom håller på med. Verkar som om dom håller på att göra om designen. Vi får se.

Nu ska jag ha min första lektion i religion A och jag är inte allt för pepp. Tur att läraren har bra rykte, sägs att han är en av skolans bästa. Det är tur, behövs när man inte tycker om ämnet. Religion intresserar inte mig alls och det stör mig att jag är tvingad till att läsa den. Men det kanske blir kul, vi får se.

Bäst att jag lyssnar nu!

oh, ge mig.

Kan man inte köpa kan man alltid önska. 20 års dagen är inte långt bort.


012710

Jag undrar om det är hälsosamt att vara så här mätt? Jag och älskling har tjockat i oss massor av mat och nu står ett fat med chokladbollar framför oss. Hur ska vi orka? Vi får trycka i oss dom när vi ser på In to the blue ikväll. Dom var riktigt goda. Men det är väl självklart, det är ju jag som har gjort dom! Haha, skoja bara.



Kom och tänka på en sak, min psyklogilärare sa idag att om man sitter och kladdar sitt namn när man är uttråkad så är det ett mått på hur självupptagen man är. Jag ligger nog rätt högt upp på den listan, det är alltid det första jag kladdar. Lite komiskt.

jäkla snö..

Herregud, vad är det här för väder? Jag har begärt vår men när fan kommer den igentligen? Ge mig lite sol så jag kan sitta mot en husvägg med en smoothie och sola. Ska det vara så svårt?

Min psykologikurs började idag. Äntligen får jag börja med psykologi. Jag har velat läsa det enda sen jag gick i åttan när man började planera valen. Så jag jag har väntat i 5 år (bodde i USA i ett år så jag räknar inte fel) på att få läsa den kursen. Ska bli superkul att äntligen få göra det. Vi hade bara en kort introduktion idag så jag slutade redan vid tio. Har hunnit med att träna idag också och kom hem för en liten stun sen. Kollade en snabbis på stan också och gud vad mycket det finns som jag vill ha. Jag blir galen!

Nu i eftermiddag blir det mys med älsk, baka chokladbollar och plugga lite. Försöka i alla fall!


Finacial support in school should be based on grades

På fredag ska vi ha en debatt på engleskan och min grupp ska debattera om "Finacial support in school should be based on grades not attendance". Det skulle nog i praktiken vara svårt att få det att fungera men jag tror faktiskt att det skulle vara lite bra. Om inte skulle det sålla bort alla dryga människor som kommer till skolan, är där för att få pengar och bara stör de som vill jobba. Jag tycker att arbetsron i svenska klassrum är hemsk, i USA var det ingen snack om saken att man skulle göra det man skulle på lektionen och inte springa runt och leka apa. De flesta lektionerna i min klass är riktigt hemska. Det är svårt att jobba för folk stimmar, hälften skiter i vilket osv. Ber man folk att vara tysta får man höra att man är dum i huvudet. Det tycker jag är väldigt fel. Gymnasiumet är frivilligt och är vi här ska vi jobba. För mig är utbildning väldigt viktig och jag irriterar mig allt för ofta över hur det är i skolan. Så om studiebidraget var baserat på betygen skulle det nog bli lugnare och vi skulle jobba hårdare och bli bättre utbildade. Men visst, det finns tusen problem med det också. Det skulle vara  dyrt att lägga om systemet och det skulle väl i längden inte bli rättvist. Men visst skulle det vara skönt att slippa alla dryga människor som springer runt som treåringar i klassrummet och bara tar upp tid.


jäkla vinter alltså.

Jag är så less på vintern. Våren är minst sagt efterlängtad just nu. Ska bli så skönt att slippa ha på sig massor med varma kläder och bara kunna gå ut. Jag längtar efter dom fina pastellerna som alltid kommer på våren och en värmande sol! Ska bli underbart att bara kunna sitta mot en husvägg och sola. Vintern är för lång. Visst blir man lite deprimerad utav den? Speciellt dagar som denna när det bara är grått. Nej usch..

Just nu sitter jag på historian och försöker ta mig igenom mina uppgifter. Det går minst sagt segt. Har ett sockerbegär som tar död på mig! Får ta lite glass när jag kommer hem, fy mig. I eftermiddag ska jag och älskling till the trend också på ett möte. De söker nämligen ny personal och jag är väldigt intresserad. Vi får se hur det går.

Nej nu lär jag ta tag i saker och ting och försöka få lite gjort.


Bara för att jag längtar så mycket efter våren så får ni den här gamla bilden!

en riktigt lyckad middag!

Jag och älskling är verkligen mästerkockar. Vi gjorde hemmagjord klyftpotatis i ugn, till det åt älskling hemmagjord hamburgare och jag åt qurnfile. Tog även lite fetaost och en god creme fraiche! Det blir alltid god mat när vi lagar tillsammans. Tur att man har en pojkvän som är riktigt bra på mat!

Min hund är extremt söt. Han måste tro att han är en katt för han ligger nästan alltid i fönstret, stryker sig emot folks ben osv. Hur som helst, han är söt! Dock börjar han bli lite väl långhårig och smuttsig så imorgon blir det ett bad och klippning för hans del!


städa hela dagen lång

Helt underbart vad duktiga jag och älskling har varit. Mamma och pappa åkte till Mora idag så vi har städat hela nedervåningen. Nu är det skinande rent och vi sitter i soffan och myser. Jag längtar som tusan tills vi har vår egna lägenhet! Nu ska vi snart laga mat och bara mysa.

Dagen har för övrigt gått riktigt bra. Vi hann fixa allt i tid utan problem. Det enda som strulade var att vi inte hade en kamera men det ska nog gå i alla fall. Maria tog lite bilder med sin mobil som blev helt okej. Förhoppningsvis fixar Evelina lite bilder också. Hoppas bara att vår lilla gerilla reklam gav lite effekt. Det återstår att se!

012510

Hur kommer det att jämt när man ska göra massor av viktiga saker så är man supertrött? Får hoppas att jag piggnar till snart. Behöver min energi idag. Får dränka mig i kaffe helt enkelt!

Jag ska snart springa med Snobben sen måste jag ta mig till skolan så fort jag kan. Har som sagt massor att fixa och ska hinna med en buss 8:40 till det där förbaskade sjukhuset. Jag är lite små nervös över att dra till Vasa sen. Hoppas att ingen lärare säger till oss. Pinsamt i sånnafall. Tanken av att va på en grundskola är inte heller så lockande. Ingen favorit hos mig om man säger så.

Nu ska jag borsta tänderna och packa ihop allting. Vi hörs senare så får ni höra hur det har gått!

min stackars lilla tumme

Min tumme gör ont! Har suttit här i min säng och klippt för fulla muggar i nästan två timmar. Nu är jag nästan klar, får fixa det sista imorgon. Skulle behöva plåstra om min tumme men hur plåstar man om något som bara är ömt? Ispaket kanske? Haha.

Nu ska jag läsa senaste numret av solo och mysa med lite bra musik. Ska snart bädda ner mig så batterierna är laddade tills imorgon. Det blir en stressig men rolig dag! Eller, läkaren är väl mindre kul men jag ska nog ta mig igenom det också.

Vi hörs imorgon!

slapp söndag

Oj vilken sen uppdatering det blev idag. Har dock inte gjort något speciellt så det gör knappast något. Älskling och jag har tagit det lugnt, sett på en dålig film som var rätt rolig i alla fall. Den handlade om en pojke som stammade och ville debbatera typ. Hur som helst, vi har nyss fikat och tagit en dusch! Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag ska med en buss hem om ett par timmar. Skulle ha sovit här tills imorgon men klantig som jag är glömde jag massor av saker hemma så måste hem i alla fall.

Imorgon kommer min förmiddag att vara rätt stressig. Ska först ner till skolan och lämna lite saker, bort till bussen och åka till sjukhuset. Ska kolla mitt hjärta igen. Sen ner till Vasa för att genomföra en gerillakampanj med Maria. Därefter ska jag hem, käka och ner till gymmet. Sen ska jag hem och mysa med älskling. Vi är själva hemma hela vecka och är hundvakter. Kommer att bli supermysigt. Får pengar i veckan också så ska unna oss en riktig myshelg tror jag!


irriterande småbarn.

Dessie skrev här om dagen om sin nya diet, hon brukar rätt ofta lägga upp s.k. "smaltipps" som är helt absurda. Jag blir jäkligt grinig när folk ska sitta och låtsas ha ätstörningar eller låtsas äta så lite. Det är inte häftigt någonstans och med så många läsare, som dessutom är väldigt unga ska man passa sig för vad man skriver. Jag har själv varit nere i det träsket med ätstörningar och det är ingenting man skämtar om eller vill ha. Det är förjävligt. Om man strävar efter en hälsosam och smal kropp bör man absolut inte följa hennes tips för fem öre. Det enda det resulterar i är en slapp kropp och en jävla uppblåst mage. Usch så sur jag blir..




012410

Tjena! Vad har ni alla för er? Jag sitter på älskings rum. Han och Pikels spelar att supertråkigt spel på WII så jag tänkte att jag skulle sätta mig här en stund. Ska se om jag kan gå ut dit snart och få dom att byta. Eller så kanske jag slår på en film. Har nyligen tankat Coco Chanel och Phantom of the Operah. Vad tycker ni om för filmer? Jag älskar chic flicks, romantiska komedier och så klart musikaler! Typiska tjejiga filmer helt enkelt. Fast får inte glömma alla Beck filmerna, dom är riktigt bra också!


Världens bästa musikal och en av mina favoritfilmer!

Överviktiga ska betala mer

Föresten, har ni hört det här med att överviktiga personer numera tvingas att köpa två biljetter när de ska flya? Och att om planet är fullbokat kan de tvingas gå av flyget och ta nästa. Flygbolagen uppger att det är på grund utav säkerhetsskäl. Det känns lite diskriminerande mot de som är större men endå, flygplansstolarna är 44 cm långa och får man inte plats så är det kanske inte så konstigt att flygbolagen inför en reform för att åtgärda det. En stor person bör ju ta upp mer än ett säte och då är det inte så konstigt att de får betala för det som de sitter på. Fast lite tråkigt är det väl för de som är större. Dock var det en dam på ett nyhetsinslag som sa att hon hade en sjukdom som hette fetma. Fetma är ingen sjukdom, det är tillstånd som man har försatt sig i. Däremot kan det finnas andra sjukdomar som gör att man bli fet. Men fetma är definitivt ingen sjukdom.



Vad tycker ni, rätt eller fel?

proppmätt!

Min mage spricker snart, jag är så mätt! Vi fick soppa och pankakor till lunch. Jag älskar pankakor så tryckte i mig två trots att jag redan var mätt från soppan + att jag inte tål. Fy mig! Nu har jag åter bäddat ner mig i sängen och väntar på älsk medans han duschar. I eftermiddag tror jag Pikels kommer hit också. Blir nog till att chilla och spela tvspel. Alltid nice! Fast jag lär åka på stor spö i allt utom super smash, det smiskar jag dom på! Det får jag tacka Louise för.


good morning

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit lite halvdåligt men känner mig rätt utvilad i alla fall. Just nu sitter jag i sängen och väntar på att älskling ska vakna. Men det verkar som om det kommer dröja ett tag. Vi som skulle ha sett let's dance reprisen! Nåja, det kanske går på tv4 play?


19:24

Kom hem till älskling för en liten stund sen. Sitter i hans säng och känner mig uppsväld. Vet inte vad jag har ätit idag men nått är det. Ser ut som jag är gravid. Tur att jag tränade idag, tar bort lite av min uppblåsta ångest! Tror det är lite stressrelaterat också, uppblåst stressmage typ. Det gillar vi inte men jag överlever. Har en stor tröja och mjukisbyxor på mig!

Engelska idag var riktigt rolig. Vi hade en vikarie som heter Anna och planerade inför våra debatter som vi ska ha. Under rasten pratade jag lite med Anna och blev så paff/glad när hon sa en sak som jag ofta brukar säga. Vi pratade nämligen om höga skatter, hurvida det är bra och vad vi tycker om det. Så säger hon att hon tycker att man ska få behålla de pengarna som man tjänar, att det är ett privilegum att tjäna pengar och att vi inte ska behöva slänga bort det mesta på höga skatter bara för att man råkar tjäna lite mer. Många som gör det har höga studielån och har studerat länge för att nå dit dom är. Det är PRECIS vad jag brukar säga och tycka.

Nu ska jag slänga ner datorn!


012210

Jag har sovit riktigt gott inatt! Fick dessutom en liten sovmorgon. Gick upp vid nio och har myst med Alicia i soffan en stund. Nu har jag precis slängt i mig lite gröt och ska gå ut med Snobben. Sen ska jag försöka ta mig ork att plugga lite till och röja upp på mitt rum. Börjar vid tolv idag. Efter skolan blir det träning och sen hem till älskling!


Good morning!

012110

Har spenderat större delen utav kvällen nu med att plugga. Känner mig helt slut. Nu tror jag att jag slutar för ikväll. I alla fall med historian. ska springa upp och hämta min bok istället. Lite lugnande läsning kan behövas nu. Får fortsätta med historian imorgon, har sovmorgon. Ska även fota Alicia och få lite härliga morgonbilder på henne.


mums


the dentist



Jag har massor att göra men är sjukt omotiverad. Ska försöka få tummen ur rumpan och göra något. Klippa och klistra står på schemat. Suck. Ge mig lite pengar och en shoppingrunda istället!

klantigt Denise..

Min rumpa gör ont! Gick ut med min hund imorse som vanligt men tappade kopplet. Så jag skyndade efter för att ta det igen men trampade på påsen som satt fast och halkade. Landade rakt på rumpan/höften och slog mig rätt hårt. Kommer säkert få ett blåmärke. Det måste ha sett rätt kul ut endå! Tur att det inte var någon i närheten.

Just nu är jag i skolan men ska snart kila bort till tandläkaren. Alicia ska dit och göra något och jag ska fota henne för min fotouppgift! Hoppas jag får någon bra bild bara. Fick lov at låna en kamera från skolan eftersom älsk hade formaterat om mitt minneskort och jag vet inte hur man fixar det. Får be honom om hjälp sen!

Nu måste jag kila, hejdå!

it's nighty time

Hjälp vad trött jag är. Sitter i soffan och gäspar som en galning. Har svårt att hålla ögonen öppna faktiskt. Tror jag ska ta med mig Alicia upp och bortsta tänderna och lägga mig. Låter extremt lockande. Ska bara orka ta mig upp också, sitter väldigt skönt!

God natt alla, vi hörs imorgon!

den första debatten har gått av stapeln!

Suttit och läst om årets första partiledardebatt nu ett tag på aftonbladet och har hunnit bli ytters irriterad när jag läste igenom kommentarerna. Enligt aftonbladets läsare toppar i alla fall Aliansen listan och i botten trängs de rödgröna. Det tycker jag låter ytterst bra. Jag ser fram emot att studera på högskola, få en riktigt bra utbildning och skaffa mig ett jobb som jag trivs med. Jag tycker det är viktigt att jobba och bidra med något i samhället. Men vi ska inte gå in på allting nu. Det ska i alla fall bli intressant att se valkampanjerna!


Mona ville höja skatterna och på så vis skapa fler jobb? Det förstår jag inte riktigt..

Earth hour, bra eller bara löjligt?

Vad tycker ni om earth hour? Jag har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om det. Det är väl bra att människor reagerar och vill att vi ska göra något åt miljön och klimatet men jag tror faktiskt inte att det ger så mycket. Dessutom är det väldigt dumt att släcka ner alla gatlyktor, det ska vara en trygghet. Jag går aldrig på nedsläkta vägar. Nu ska det tydligen bli earth hour i år igen, på min 20 års dag. Vi får väl se om jag är med och släcker. Dock är jag inte så insatt i miljöfrågor och brinner inte så mycket för det heller. Det brukar uppröra folk när jag säger det men det intresserar mig faktiskt inte och det står jag för. Det finns så många som agerar för miljön så jag tror dom klarar sig utan mig.


Kommer ni att släcka?

dr. house

Puuh, jag tog mig igenom dagen! Fast jag missade ett möte som jag hade velat gå på, lite tråkigt men jag överlever. Träningen gick bra men jag var helt slut efteråt. När jag var klar fick jag skynda mig tillbaka till skolan och börja fixa för konfirmanderna. Idag stod det montering på schemat och vi klarade det utan att någon skar av sig fingret! Jag hade en lång genomgång om hur man skulle göra och hur man hanterar kniven. Bäst att överförklara för 14 åringar, vet aldrig vad dom tar sig för!

Nu sitter jag i soffan mätt som bara den och kollar på House. Skulle vilja tanka den serien faktiskt, den är väldigt bra. Brukar ni se på House? Jag var en riktig tv människa när jag var yngre men nu ser jag sällan på tv. Jag har inte direkt tid eller ork. Sen finns det möjligheten att se allt på datorn nu också, det gjorde det inte förut. Fast det kan faktiskt vara mysigt att krypa upp i soffan och se på tv, speciellt med älskling!


what a disappointment

Vilken besvikelse. Jag, Jenny och Anita åkte ut till Törneby Herrgård (eter mycket bilkrångel) och tittade men vi blev verkligen besvikna. Det var jätte vackert och vi skulle så gärna vilja vara där, problemet är bara att det var alldeles för litet. Så nu måste vi htta ett nytt ställe. Väldigt tråkigt, det finns inte så mycket fina ställen. Vi är väldigt begränsade med vad vi kan välja på eftersom de flesta på skolan är tråkiga och vägrar vara utanför Kalmar, trots att skolan står för bussar det vi ska. Lite löjligt, men det är bara att göra det bästa utav det.

Törneby herrgård

Hej alla, hur mår ni? Jag är super trött, älskling och jag låg och såg på film och myste tills klockan var ett eller något. Inte så smart när det är skola dagen efter, känner mig väldigt seg. Jag har en låg och stressig dag som väntar mig så ska trycka i mig massor av kaffe och jobba på. Tur att det bara är massor av roligt som händer!

På lunchen ska jag och Jenny ta en sväng med JB bilen ut till Törneby herrgår och se hur det ser ut där. Vi funderar nämligen på att ha balen där. Förhoppningsvis är det ledigt och vi kan få det till ett bra pris. Det ligger väldigt fint och inte så långt utanför Kalmar. I vanliga fall är vi alltid på Stadshotellet men iår tyckte vi att det var dags för en ändring. Det kommer bli underbart!


ge mig, nu.

Jag ligger och tittar på massor av snygga kläder och vissar Crille. Dock håller han inte med mig om att allt är snyggt, han tycker att allt ser för gammalmodigt ut. Jag suktar som fan i alla fall och önskar att jag hade massor av pengar. Kan inte våren komma snart så man får ta på sig alla nya vårkläder. Jag längtar som en galning! Förhoppningsvis får jag lite färg i sommar också. Jag har så svårt för att bli brun, men i år ska jag banne mig bli det!




011910

Det här har verkligen inte varit min dag med allt strul. Nåja, vi fick hembakta bullar på historian och nu är jag hemma hos älskling så jag är glad i alla fall! Håller på att överföra massa bilder åt pappa nu åt konkursförvaltaren och det går lite småsegt. Det är nästan två hundra bilder som jag måste skicka via mail. Det borde finnas ett snabbare sätt för bildöverföring.

När bilderna är klara ska vi nog se på en film igen. Vad ska ni göra ikväll?

krångel krångel krångel

Åh, tänk vad datorer kan krångla. Nu har jag hållt på sen halv ett för att få internet att funka. Riktigt irriterande. Nu funkar det äntligen och jag kan börja jobba på mitt arbete. Ibland hatar jag verkligen tekniken..

Min dag har till större del bestått utav möten och ekonomi. Hela våren kommer att bestå utav massor av möten faktiskt. Dock är det bara kul då jag vill bli projektledare i framtiden. Det ena mötet var för studentkommitén och det andra för Eventgruppen. Känns riktigt kul att planera balen och studenten, snart är jag där!

Nu måste jag verkligen jobba, slutar om en timme.

a dreadful morning

Jag har verkligen inte haft en bra start på dagen. Tittade ut genom fönstret och det är kritvitt ute, det har snöat hela natten så nu är det massor av snö, suck. Jag som ville ha vår. Jag har hunnit bråka med mamma och insett att min hårfön är borta. Pricken över i:et är att vi har röd mjölk hemma. Det är ju bara fett?

Nej fy, nu ska jag äta upp, gå med Snobben och dra till skolan. Ha en bra dag! 


Hittade den här bilden på Alicia, är hon inte för söt? 5 år och tar redan egna cambilder, underbart!

In the bathroom

Sitter på toalettstolen med laptopen i knät och ser till Alicia när hon badar, hon är som en fisk! Tänk när man var så lite och simmade runt i badkaret. Man brydde sig inte alls om man skvätte ner hela badrummet utan älskade bara att sitta där. Nästan så jag saknar det! Nu har precis tvättat hennes hår så nu luktar det supergott. Känner mig som en ytterst snäll syster när jag frivilligt kollar henne. Vi ska även sova i min säng och se på Shrek, hennes favorit film. Myspys med lillsyrran med andra ord!


En mycket trött storasyster


.. och en väldigt pigg Alicia!

i love it

Jag är helt lyrisk över windows 7, löjligt jag vet! Nu är i alla fall att rosa och jätte fint. Datorn fungerar faktiskt bättre nu också, den har inte hängt sig en enda gång. Gjorde den jämt förut. Riktigt glad över att jag gick till Anders och fixade det. Fört över allt till datorn igen nu också, gjort lite små ändringar i mapparna så nu är det ännu mer ordning och reda. Hatar när det är oreda i mapparna på datorn. Gör ni det? Eller är ni sånna som har "koll i oredan", så att säga?

Just nu sitter jag i soffan och myser. Träningen gick bra men var väldigt tuff. Fick en matdagbok också som jag ska börja fylla i imorgon. Fått öka vikterna nu också och det kändes vill jag lova. Fast det är kul att veta att man har blivit starkare. Snart ska jag äta också, hemmagjorda hamburgare står på menyn, riktigt gott! Ska äta min med bulgur, MUMS.




011810

ÄNTLIGEN är allt klart med min dator. Lämnade in den till Anders idag för att få windows 7 och det blev massor av krångel. Men nu är det fixat och jag är glad! Sitter på medieproduktionen och jobbar med Maria. Förhoppningsvis kommer Billmark snart och hjälper oss lite. Känns som om vi har mycket jobb framför oss men det blir nog bra.

Nu så fort skolan är slut ska jag ner och träna och sen hem och ta det lugnt. Sov rätt dåligt inatt så det blir en lugn och tidig kväll. Ska läsa lite tänkte jag. Blev inte att jag gjorde det i helgen. Vad ska ni göra idag?

dreaming about food

God morgon! Jag är superhungrig, har drömt om mat och godis hela natten. Skulle kunna döda för ris, brunsås och något kött just nu. Broccoli också. För att inte tala om fruktnappar, har varit sugen på det sen i fredags. Ååååh, stackas mig! Det är måndag när jag är hemma igen och då får man inte äta sånt heller. Typsikt. Får vänta tills på fredag, om jag klarar det.

Jag hoppas det är lunch snart annars blir jag galen, haha!


det är kallt ute!

Hej alla! Vad har ni för er? Jag sitter i älsklings säng och försöker tina upp mig själv. Vi har varit ute på en liten promenad. Trots att det bara är - 1 grad så tycker jag att det är läskigt kallt. Jag är rikgit glad över att inte bo i Mora längre, hade aldrig klarat av kyla där. Dessutom är det en väldigt tråkig stad. Kyla och det extremt dåliga utbudet av affärer och saker att göra är nog det som jag saknar minst ifrån Mora. Saknar i och för sig inte staden över huvudtaget. Bara några enstaka personer, framförallt min bästa vän Louise. Känner att vi måste ses snart!

Nu ska jag älskling se på film och mysa!


Kalmar är världens mysigaste stad! Grymt glad över att jag bor här och inte i Mora.

011610

Det blev inte mycket uppdatering igår men jag tror ni överlevde. Tränade efter skolan med mitt nya pass och det gick super. Var dock jäkligt jobbigt. Men det är bara bra, ska komma iform till sommaren, då ska jag vara spännis. Haha, nej jag skojade bara. Däremot ska jag inte ha mycket fett på kroppen, hoppas på att jag är nere på ca 13-14%. Fast det kanske är för mycket att hoppas på? Vi får se!

Nu är jag hemma hos älskling, kom som sagt igår. Ligger i han säng och bara segar. Rätt skönt att slappa, finns inte så mycket annat att göra heller när man är pank. Skönt att bidragen kommer snart, behövs! Vad gör ni i helgen? Antar att många var ut igår. Jag är ute så sjukt sällan nu för tiden. Hm, får bättra på det i sommar!

011510

Jag är så sjukt sugen på sushi att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Har inga pengar så kan inte springa ner och köpa. ÅH, jag blir galen! Kan inte någon springa och köpa åt mig?

Sitter på min fotolektion nu, ska snart gå på lunch. Min mage skriker av hunger så det börjar bli på tiden. Vi får hoppas på att det är god mat idag. Vem vet, det kanske är sushi! I eftermiddag har jag engelska och sen ska jag springa ner till gymmet och träna. Sen ska jag ÄNTLIGEN åka till älskling. Gud vad jag längtar!

dags att krypa ner i sängen med en bok

Nu börjar det bli dags för mig att sova. Imorgon är det skola, träning och sen åker jag direkt till älsklingen. Har inte sett honom sen i måndags morse så saknar honom jätte mycket. Ska vara där hela helgen och bara mysa! Men dagen börjar med en fotolektion och redovisning, men jag har inget att redovisa. Skulle ha fotat i studion idag med det sket sig så får se vad Jonas säger. Förhoppningsvis kan jag göra en dubbelredovisning nästa gång.

Föresten, vet ni vad jag såg på nyss? Kniven mot strupen. Pappa var dryg nog att vilja se det. Förstår inte varför eftersom han inte heller tycker det är bra. Jag antar att det är krögaren inom honom som spökar och gör att han vill se det, vi har nästan bara sett på matprogram idag. Vi fick oss ett par goda skratt i alla fall och jag han klaga flera gånger över allt och ingenting.

Jaja, nu ska jag krypa ner i min säng med boken Catcher in the Rye. Har ni läst den? Om inte, gör det. Jag läste den när jag bodde i USA och den är riktigt bra. Det är en sån bok som man måste ha läst under sin livstid, en riktig klassiker.

Godnatt!

it is ridiculus

Är det någon mer än jag som tycker att programmet Kniven mot strupen är jätte löjligt? Hela konceptet är så överdrivet. Han apar efter Gordon Ramsey sjukt mycket och tycks tro att han är honom. Det är okej att använda någon annans koncept men man kan väl försöka att lägga sin egna touch på det? Jag tycker det är pinsamt att titta på det. Han överdriver allt han gör och man märker hur sjukt mycket han spelar. Jag klarar inte av att titta på det, blir bara frustrerad. Vad tycker ni? Gillar ni programmet eller tycker ni som jag, att det bara är fake?


time to go home.

Jag är helt slut i huvudet nu. Har läst massor och kommit en bra bit på min artikel nu. Ska fortstätta lite senare ikväll och förhoppningsvis får jag klar den idag. Men nu ska jag gå hem och äta något. Är jätte hungrig och trött. Ska börja läsa catcher in the rye när jag kommer hem också. Jag har redan läst den när jag bodde i USA så jag behöver inte lusläsa den, vilket är skönt. Skummar nog mest igenom det viktiga så kanske jag kan redovisa den nästa vecka. Hade varit skönt!

Vad har ni gjort idag? Jag har bara tokpluggat och dagen kommer som sagt fortsätta med det. Det gör i och för sig inte så mycket, det är tråkigt väder så det finns inte mycket annat att göra. Det ska bli så skönt med våren. Tycker inte ni också det? Aja, nu ska jag gå, vi hörs sen!

afasi och filthy - jobb


Innan jag börjar plugga måste jag bara slänga in den här låten. Har lyssnat på den hela förmiddagen och saknar tiden i våras när jag och älsk hängde med Toofan, Sofia, Emma och så vidare. Vi hade verkligen roligt. Kommer ihåg när vi skulle ut en kväll och vi sjöng på låten hela kvällen.

NU ska jag läsa och fortsätta lyssna på gammal nostalagimusik. Vi hörs lite senare!

modets genom tidern, mums

Tillbaka till plugget. Har varit och ätit lunch nu och sprungit förbi biblioteket och lånat lite böcker så nu ska jag fortsätta plugga. Har kommit en bit redan och jag tror att det kommer bli riktigt bra. Hittade tre jätte intressanta böcker som ska bli kul att läsa. Det blev en om extreme beauity, en om modet genom tiderna och den sista heter "damer. rebeller, outsiders och tidens yta". Sen lånade jag även catcher in the rye, skulle ha gjort det för ett tag sen men bättre sent än aldrig. Nu ska jag bara komma ihåg att lämna tillbaka böckerna! Får skriva in det i min kalender. Dom ska tillbaka på alla hjärtans dag. Det borde jag kunna komma ihåg!

Nu är det dags att börja läsa. Önskar att jag hade lite kaffe också. Det får bli en i eftermiddag. Gud, börjar tro att jag nästan har blivit kaffeberoende. Men det är lugnande att ha en kopp kaffe. Tycker inte ni också det? Eller så kanske det bara jag som är udda. Hur som haver, nu ska jag sätta tänderna i böckerna, MUMS!


kaffe lugnar alltid, jag borde börja ha med mig en termos!

hiss och diss!



Den eviga vintern!
Ärligt talat, jag tror inte det finns någon som verkligen tycker om vintern. Det är okej i en månad men sen blir det bara tradigt. Det är kallt, mörkt och man fryser ständigt. All snö är bara jobbig och det tar 1000 år att klä på sig när man ska ut. Man blir blöt om fötterna och när snön försvinner blir det bara ännu värre med allt blask. Jag hade aldrig överlevt i Norrland. Nej, vintern kan vara i december sen räcker det. Ge oss lite värme nu tack!

Dålig ekonomi

Nu efter jul och nyår antar jag att dom flesta har dålig ekonomi och det är det drygaste jag vet. Den här jäkla stressen över att behöva fixa pengar, spara, snåla och ha sig. Vänta på att få in pengarna på kontot. Jag hatar verkligen pengastressen. Det tror jag dom flesa gör. För visst är det frustrerande och känna att det är så mycket man vill ha och göra men inte kunna? Usch..



Vårkläder
Jag blir så glad nu när affärerna börjar få in vårkläderna. Känns som om man börjar leva igen! Alla härliga färger, shorts och söta linnen. Jag längtar som en galning efter att kunna gå i ett par ballerina och fina shorts. HM har en riktigt härlig vårkollektion i år och jag ska definitivt bege mig dit snart och shoppa lite. Även om man inte kan bära kläderna riktigt än så kan man ju sitta hemma och mysa i dom. Håll med om att man blir glad av lite pastellfärger och fina vårkläder?



Träning
Är det något som jag verkligen tycker om så är det att träna. Det finns nästan inget bättre än att köra ett riktigt hårt träningspass och hoppa i mjukiskläderna efteråt. Kicken man får när man klarar lite mer än man trodde att man skulle är så himla härlig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan träningen? Jag tycker att alla borde försöka träna 2 dagar i veckan. Kroppen mår bra utav det och man behöver inte träna mer än 30 minuter. Det räcker med en promenad! Man blir dessutom mycket piggare när man tränar och orkar med. Så ut och träna med er!

011410

Gud vad glad jag är över att jag bytte till modet under 1700-talet, det är superintressant! Dom var verkligen vackert klädda men det kan inte ha varit kul att vara klädd som dom var. Vilken smärta dom måste ha känt. Ska bli kul att gå till biblioteket sen och fixa en bok och läsa mer. Nästan så jag får lust att verkligen börja studera modet bakåt i tiden.

Nu tänker jag gå upp till fiket och köpa en kaffe!

otursdag.

Åh så typsikt. Gick till biblioteket men det öppnade tydligen inte förns klockan nio. Så nu sitter jag i skolan och funderar på om jag ska gå till biblioteket efter lunchen istället och jobba här i skolan tills dess. Det finns fakta på internet också som jag kan använda så det blir nog bra. Ska skriva om modet under 1700-talet istället. Det blir nog lite roligare och jag har mer att säga och analysera om det också. Jag ska jämföra med nutid så det blir jätte kul!


not a good morning



God morgon. Jag vaknade upp på helt fel sida idag. Mycket på grund utav att jag somnade väldigt irriterad igår. Har fått väldigt ont i nacken också, känns som mild nackspärr typ. Gjorde något konstigt med nacken igår när jag satt vid datorn. Hoppas det går över snart.

Nu ska jag äta upp min gröt, gå med Snobben och traska ner till biblioteket. Vi hörs sen!

2010, året för mulliga modeller?

Jag har läst flera atiklar och blogginlägg om just det, mulligamodeller. Många säger att 2010 ska vara året då de kommer att slå igenom. Under flera år har man nu debbaterat och ilsknat över "size zero" idealet och hur fel det är. Jag kan inte påstå att jag stödjer det och jag tycker inte kvinnor ska se ut som sklett. Men att byta till mulliga/tjocka modeller är lika fel.

Dom trådsmala modellerna är inte hälsosamma, bilden och idealet dom sätter är inte heller bra. Men en mulligmodell är inte hälsosammare än en smal modell. Försmala modeller är oatraktivt men tjocka modeller är värre. Jag förstår inte för mitt liv varför modebranschen vill satsa på det? Tror inte dom kommer att lyckas bra med att övertyga världen om att det är det nya och att vi kommer att tycka om det. Om dom nu vill göra en ändring varför inte ta hälsosamt smala modeller? Tjejer som tränar och äter sunt? Det vore grymt mycket bättre. Att göra det skulle ge oss en rättvis och verklig bild. Vem som helst kan träna och få en sund vacker kropp. En sund och vacker kropp är inte när massa ben sticker fram, lite hull måste man ha. 

Nej jag tycker verkligen att det är en dum idé. Man säger att det ger fel bild att visa för smala modeller men skulle det ge rätt bild att visa tjocka? Aboslut inte om du frågar mig. Allt ska verkligen vara extremt, för smalt eller för stort. Inget av dom är okej. Som sagt, satsa på sunda modeller och inte för smala eller mulliga.

Men missförstå mig inte, jag tycker inte att det är fel att vara mullig och jag säger inte att mulliga kvinnor inte är vackra. Jag förstår bara inte varför det måste vara det ena eller det andra?





Vad tycker ni? Tycker ni att dom ska använda mulligamodeller eller håller ni med mig om att man borde satsa på sunda hälsosamma modeller?


heavy workout

Min krop är DÖD! Träningen gick riktigt bra idag men det var tufft. Mina armar skakade galet mycket efter och dom är ordentligt tunga nu. Träningsvärken har redan kommit i magen och imorgon har jag verkligen gjort mig förtjänt av en vilodag. På fredag är det dags igen för ett ytteliggare pass. Fast då tränar jag själv, vi får se hur det går.

Nu sitter jag i vardagsrummet i en fotölj och ser på det okända med mamma. Har ätit riktigt god middag (bulgur med champinjoner, broccoli och quornfilé) så jag är proppmätt. Min hund sitter uppflugen i fönstret och ser allmänt rolig ut. Han måste tro att han är en katt? Han beter sig verkligen som en katt. Fast han är söt, dock lite väl galen ibland.


det går inte frammåt alls, suck.

Det går verkligen inte frammåt med historian. Spenderat större delen med att samla fakta och vet inte vad. Men det är så tråkigt så det går riktigt slött fram. Tänkte gå till biblioteket imorgon men vet inte om jag orkar? Funderar på att byta ämne faktiskt. Det finns många intressanta uppfinnare men jag tror ärligt talat inte att jag orkar skriva om det. Känns dock onödigt att byta nu men tror jag kommer frammåt och blir klar fortare om jag gör det.

Nu börjar bli rätt hungrig så ska kila upp till fiket och köpa ett äpple tror jag. Blir nog en kaffe också! Dock hade det varit godare med en Chailatte, är grymt sugen på det. Funderar på om jag ska göra en när jag kommer hem efter träningen idag.


it's time to get started

Med en kaffe i handen och massor av böcker är jag nu redo att börja råplugga uppfinnare under renässansen och göra min tidning. Det får bli en timmes hårt plugg fram till lunchen nu och sen sten hårt plugg hela eftermiddagen. Mitt nyårslöfte var att göra mina uppgifter och inte skjuta på dom och det ska jag hålla!


Vi hörs senare!

in school.

Hej alla, hur mår ni? Jag har inte vaknat riktigt än känns det som, men det kommer. Sitter i skolan och tänkte börja arbeta med historian. Vi har praktik idag egentligen men eftersom jag hoppade av min är jag i skolan och jobbar. Hade tänkt försöka få klar min nättidning för historian imorgon. Rätt stort arbete men jag tror två dagar ska räcka. I eftermiddag blir det träning igen också. Dags för lite nytt och lite tuffare. Tror ni att jag kommer att klara det? Jag hoppas jag gör det, jag är jäkligt viljestark när det kommer till träning! Önskar att jag hade före och efterbilder på mina muskler, är faktiskt stor skillnad nu!

Funderar på om jag ska skriva ut ett CV och söka lite jobb idag. Det tar upp mycket tid men jag behöver faktiskt ett jobb för att kunna betala allt i vår. Det kostar att fylla 20 och ta studenten! Nej men allvarligt, det är mycket som ska betalas och det känns även skönt att ha jobbat och ha jobberfarenheter i fall att jag inte kommer in på Hyper Island. Har ingen lust att gå utan jobb och så ett helt år. Därför tycker jag att det är viktigt att ha ett jobb så man har lite referenser och arbetserfarenhet. Även bra om jag kan få ett nu så jag har över sommaren. Tycker ni det är viktigt att jobba?

19:43

Jag sitter uppkrupen i min soffa, mätt och belåten! Träningen idag gick riktigt bra, känner att jag har blivit mycket starkare så det är kul. Man får ju en liten kick när man märker resultat och orkar fortsätta. Nyss klämde jag i mig lite tacos och senare ikväll blir det ost och kex, mums! Jag har gått och tjatat om ost och kex i flera dagar så jag blev överlycklig när jag hittade det i kylskåpet! Har bestämt att jag och älskling måste äta det på alla <3 dag, lovade Crille lite oliver också.

Jag har städat mitt rum lite idag också, har dock inte orkat damsuga, det gör jag imorgon. Inte har jag pluggat heller som jag hade tänkt att göra. Tur att jag har hoppat av min praktik, då har jag tid att göra det i skolan imorgon istället. Måste komma ihåg att gå förbi biblioteket också.. Usch. Jag brukar hålla mig borta från biblan, jag glömmer alltid att lämna tillbaka böckerna jag lånar och så slutar det med att jag får massa böter!


En bild från när jag och älskling åt ost och kex på vår ettårsdag!

runkbås?

Har ni hört talas om runkbås? Jag blev faktiskt paff när jag och Crille låg och tittade på Hela och Rena igår och de listade runkbåset som Sveriges 6e äckligaste plats. Jag hade inte en aning om att det ens fanns. Håll med om att det är rätt vidrigt? Vem går till en lokal fylld med bås där flera andra redan har suttit, sätter sig där, slår på en porrfilm och runkar? Otroligt äckligt och ohygieniskt. Kan man inte göra sånt hemma? Herregud säger jag bara, spermafylld fotölj, mysigt? Nej usch. Det är både äckligt och patetiskt. Fast lite komiskt också!

Vad tycker ni?


12 januari

Jag är vrålhungrig! Sitter på min samhälleslektion och väntar på att klockan ska bli elva så jag får äta någon gång. Lektionen har varit seg och vi har inte haft mycket att göra. Helene, vår lärare, ska sluta så vi har haft lite betygsprat och träffat vår nya lärare. Jag måste faktiskt säga att jag inte tycker om honom. Han känns väldigt arogant och väldigt kort i sina svar. Lite tråkigt, Helene har varit jätte bra och så kommer en tjurpelle in på slutet och ska sätta våra betyg. Nåja, det ska väl gå i alla fall.

I eftermiddag blir det historia och sen träning. Ska träna med Chris idag så antar att det blir tufft. Men jag är peppad så det ska nog gå bra. Jag hoppas att vi kör lite ben idag, det var länge sen jag gjorde det.

gotta think outside the box

Nu är jag äntligen hemma hos älskling efter en lång och riktigt jobbig dag. Tänker inte ens berätta om min dag utan lägger den bakom mig redan nu. Får ta lite nya tag, är i alla fall hos pojken nu. Ska hoppa in i duschen snart också och sen spela lite tvspel.

Jag ska försöka komma på någon idé till vår gerillakampanj som vi ska köra i skolan. Försökte idag men jag var så frustrerad att jag inte kom på något. Men nu är jag lite lugnare så det borde inte vara allt för svårt. Måste bara tänka lite galet och "out side the box". Gerilla är trots allt den roligaste formen av reklam om du frågar mig. Antagligen mest effektfullt också om det slår rätt.


11 januari

Gud vad det blåser ute, jag kommer att blåsa bort när jag ska gå till skolan. Det är ingen idé att göra något med håret idag med andra ord. Tur är väl det, mitt hår vill inte som jag vill idag.

Nu ska jag sätta fart och packa ihop mina saker innan jag somnar igen. Är sjukt trött, som vanligt. Har i alla fall lyckats trycka i mig en halv portion gröt till frukost. Fast jag var inte ett dugg hungrig för ovanlighetens skull så det tog emot rejält. Hur som helst, nu ska jag säta lite fart, måste hinna gå med Snobben också. Vi hörs sen!


10 januari

Dagarna rusar förbi och nu är helgen över. Kom hem till Kalmar igen för en lite sund sen. Har inte orkat uppdatera tidigare idag eftersom jag inte har något speciellt att berätta för er. Dagen har spenderats med tvspel och tvtittande. Älskling och jag har hunnit tjura flera gånger var när vi förlorade. Vi är båda kassa förlorare, men jag tror faktiskt att jag är värst! Men det är ju så tråkigt att förlora. Jag är en person som alltid vill vara bäst och därför blir jag jätte grinig så fort jag förlorar. Älskling är bäst på att retas också så det gör inte saken bättre. Men vi har haft en mysig dag! Åker hem till honom imorgon igen. 

Vad har ni gjort idag? Har ni haft en bra helg? Antar att många Kalmarbor har varit på The Trend i helgen nu när han från mammas pojkar var där och Jackie från paradise hotel stod i baren. Jag själv förstår mig inte på hetset över dom. Två rätt tråkiga serier, mammas pojkar är patetiskt, varför man nu vill dit och träffa dom? Nåja, hoppas ni hade kul om ni var där!

Nu ska jag lyssna på musik och bara ta det lugnt innan jag ska sova!


9 januari

Kom precis ur duschen så nu är jag nyduschad och fräsh! Sitter vid älsklings minidator igen och kämpar för att skriva rätt. Tro mig, det tar tid att skriva på den här datorn. Jag skriver fel nästan hela tiden plus att den tycks leva sitt egna liv och markören hoppar runt så jag kan börja skriva mitt i en annan mening. Men jag överlever, den är söt!

Idag har vi spenderat dagen med att spela massor av olika tvspel på datorn. Älskling vann som vanligt nästan hela tiden. Nästan så jag får lust att åka hem och träna upp mig. Fast det är väl bäst att killen får vinna, det är ju trots allt dom som ska vara bra på tvspel!

Vi har sett på Let's Dance reprisen också, riktigt bra. Elin var galet snygg och jag hoppas hon klarar sig nästa vecka. Vi bloggare får rösta som galningar nästa vecka! Jag undrar hur länge Gudrun blir kvar, hon kan inte ha allt för många fans där ute. Låt oss hoppas det i alla fall. Nästa fredag ska jag i alla fall sitta bänkad vid TVn och se Elin dansa och ha telefonen i högsta hugg så jag kan rösta!

Nu ska jag se om älskling lyckas få igång tecken 6 så vi hörs imorgon.

Let's dance!

Good morning! Hur mår ni? Jag mår toppen, förutom att jag känner mig lite dum. Låg precis och letade efter frågetecknet på tangentbordet, kunde verkligen inte hitta det. Får skylla på att älsklings söta minidator är lite liten och att jag inte såg det! Hur som helst så ligger jag och myser i sängen. Har precis smällt i mig frukost så jag är allmänt nöjd! 

Träningen igår gick bra men jag har lite träningsverk i armarna idag. När jag kom hem till älsk sen på kvällen såg vi Flickan som lekte med elden. Den var helt okej, dock inte min typ av film men som sagt, helt okej. Lite lång kanske. Vad tycker ni? Vi såg även lite av Let's Dance, missade dock Elin Kling som jag hejar på men jag ska se reprisen idag. Vem hejar ni på?



Ni får ha det så bra så hörs vi senare!


jag hatar pizza..

Snacka om att jag hade otur idag på lunchen. Under fotolektionen pratade vi om pizza och jag sa att det är bland det värsta jag vet och att jag inte har ätit det sen jag var 12. När jag och Johanna sen kommer till matsalen så var det pizza som serverades. Vad är oddsen? Jag blev lite halvsur och gick in i köket eftersom jag ändå inte tål det. Men kocken hade gjort glutenfri pizza. Jag sa att jag inte tyckte om det och han lovade att göra något annat. Några minuter sernare kom han ändå ut med pizza till mig. Som tur var såg han mig inte så jag slapp pizzan. Dock hade kön till maten blivit ännu längre nu (det fanns prinskorv och makaroner, som jag för den delen inte heller tycker om eller tål men det funkar bättre) så jag kände inte för att ställa mig i kön. Problemet var att jag hade bråttom eftersom jag behövde hinna ner på stan och in på banken innan nästa lektion. Efter mycket om och men och en väldigt lång väntan fick jag i mig lite mat och hann ner på stan. Jag hoppas verkligen att det aldrig mer blir pizza i skolan!


first day of school

Första dagen i skolan efter lovet, jag är supertrött! Tur att jag har fotolektion. Det är grymt skönt att börja fredagarna med det. Idag ska vi redigera och redovisa en bild som vi har tagit under jullovet. Men innan vi redovisar blir det rast och då ska jag upp till fiket och köpa en kaffe. Jag är grymt kaffesugen, tror jag börjar så abstinens!


Den här bilden ska jag redovisa!

7 januari

Snacka om att dagarna rusar iväg. Idag har jag knappt gjort någonting alls. Varit till arbetsförmedlingen en sväng och sen bara slappat. Älskling och jag skulle ha hunnit ner på stan en sväng men vi somnade efter maten så det blev inget med det. Vi lär nog slappa resten av kvällen. Kanske lyckas jag sno lite daim som pappa nyss gjorde också.

Juste, det har kommit sjukt mycket snö nu också. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Jag som längtar så efter våren. Visst är det mysigt med snö men borde inte vintern vara över nu? Jag borde verkligen bo någonstans där det är varmare. Gud vad jag saknar California! Jaja, så långt är det inte till våren och det får funka med snö tills dess. Jag har hellre massa snö än regn och blask!


lovley


Sitter och spelar R.E.M på högsta volym hemma och bara njuter!

träna med måtta!

Jag har suttit och tänkt tillbaka lite på hur min träning såg ut förra året vid den här tiden och hur mycket jag har förändrats och vuxit som person sen dess. För ett år sedan tränade jag 3-4 dagar i veckan, minst 2 timmar varje gång. Gick på massor av olika konditionspass, åt näst intill ingenting och slet ut mig rejält. Träningen betydde enormt för mig men mest för att den tog bort all ångest jag hade. Nu tränar jag mycket mer hälsosamt. Tränar 3 dagar i veckan i ca 45-60 minuter. Jag har bytt ut all konditionsträning mot gym istället. Jag äter säkert tre gånger så mycket mot förut men jag mår fasiken så mycket bättre! Jag har helt bytt tankemönster och lärt mig att träna för att jag tycker om det och inte för att ta bort ångesten över vad jag har ätit. Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv som har kommit så här långt. Kanske låter lite för er men för mig är det ett stort steg. Visst har jag fortfarande dagar då jag vill springa tusen mil och hatar mig själv för att jag åt något. Det finns fortfarande stunder då jag skyr mig själv som pesten när jag ser mig i spegeln. Men det är så mycket bättre än förut och jag känner mig så glad över det. Jag är stolt över att jag har varit stark och jobbat bort all skit och jag är enormt tacksam över allt stöd jag har fått från mina nära. Jag tror 2010 kommer bli ett bra år och jag ska trotsa min rädsla över att bära bikini på stranden!

äntligen tränat

Jag har tränat, fy sjutton vad bra det känns! Det blev ett kort men väldigt intensivt pass, kändes att jag har haft lite vila. På tisdag kör vi igån på riktigt igen. Ska träna lite på egen hand innan också. Det är så skönt att vara "back on track"! Smällde i mig keso, morot och russin när jag kom hem också. Konstig blandning men det var gott. Om någon timme kommer älskling och ikväll blir det toppenmiddag. Fläskfilé gryta med gorgonzola sås, underbart gott.


Ni får en bild på mig och Eve för att jag saknar henne sjukt mycket.

a early morning

Jag gick upp vid halv nio imorse så jag är lite små seg. Jag var snäll och följde med Alicia till tandläkaren. Det gick bra men hon verkar ha lika mycket tandläkareskräck som jag. Men vem gillar egentligen tandläkaren? Det är inte precis trevligt att ha någon som pillar i munnen och har sig. Tur att det är ett år kvar tills jag ska dit.

Hur som haver, nu ska jag se på någon serie, sova lite och vänta på att älsk vaknar. I eftermiddag blir det äntligen träning igen. Sen ska jag bara mysa med min älskling. Tror inte vi hittar på något spciellt, min ekonomi tillåter inte det. Jag måste som sagt skaffa ett jobb.

some light in the dark

Jag har tänt lite ljus på rummet nu och krypit upp i soffan med mitt täcke. Kände att jag behövde det. Funderar på om jag ska slå på Bring it on nu eller efter maten. Tror fasen jag gör det nu. Bara jag inte somnar så.

Jag har tänkt på en sak. I vanliga fall är jag en person med grymt mycket åsikter om allt och ingenting men känns inte som att jag visar det alls i bloggen. Kanske är dags att börja? Det enda dryga är att det alltid ska finnas folk som stör sig på man säger. Men vad är väl det att bry sig om? Jag är rätt trött på att försöka vara människor till lags. Det var mitt terminslöfte, att sluta bry mig om vad folk tycker om mig och köra på. Har nog inte gått så bra med det. Får bli nya tag nu. Jag har ett halvår kvar på Bauer, sen lär jag inte se så många från skolan igen.

Känner att jag börjar svamla nu, bäst att sätta på filmen!






känner mig lika förvirrad och trött som jag ser ut på bilden.

wähepp, ingen träning

Tänk att det ska skita sig med träningen hela tiden. Det blev inget igår och Chris hade råkat skriva fel dag till mig så det blev inget idag heller. Jag som var så taggad! Blev 15 min på löpbandet iaf. Imorgon så blir det träning, kommer bli toppen. Ska även följa med Alicia till tandläkaren. Sen kommer älskling också, saknar honom redan!

Nu sitter jag och slappar i Alicias rum och ser på när hon spelar sitt hästspel. Jag känner mig väldigt seg så det blir sängen tidigt idag. Ska lägga mig efter middagen och se på Bring it on, den nyaste. Får hoppas på att den är bra. Jag önksar att jag hade lite ost och kex också, har blivit så himla sugen på det den senaste tiden. Lite drygt bara att man inte har så mycket pengar bara. Nåja, får fixa mig ett jobb.


nu ska jag släpa mitt feta arsle till gymmet

Hej alla, hur mår ni? Jag är jätte trött, gick upp tidigt imorse för att ta bussen hem från älskling. Blev sent igår också. Vi var hemma hos Pikels och hade jätte trevligt. Får vi göra om någon gång!

Nu ska jag slänga ner mina träningssaker och dra ner till gymmet. Ska träna med Chris vid 15:30. Tror jag ska kolla snabbt på stan innan. Ska bli skönt att träna, drygt bara att jag är så trött. Tror det blir att sova en sväng när jag kommer hem sen. Om jag orkar ska jag plugga också. Hur som helst, vi hörs när jag är hemma igen.


Jag bara älskar minen jag lyckades få till när Alicia skulle ta kort på mig. Ser ut som om jag håller på att bajsa på mig!

4 januari

Fy vilket tråkigt väder det är idag. Kallt och grått, jag längtar verligen till våren. Gör inte ni det?

Idag ska jag och älskling ta en tur in till Färjestaden. Vi ska fika, kolla lite och sen kanske hem till Pikels. Jag har precis fixat mig men klantig som jag är hade jag glömt nästan allt mitt smink hemma. Nu ser jag ut som en trött blekfis. Hoppas jag inte bländar någon!

Vi hörs nog mot kvällen, ha en bra dag!

lazy sunday

Jag håller på att bli tokig! Sitter på älsklings übersöta minilaptop, problemet är att den är minimal så det är supersvårt att skriva när man inte är van vid tangentbordet. Skriver fel stup i kvarten. Livet är hårt, haha.

Imorgon ska jag in till stan igen. Det är dags för ett träningspass, underbart. Har verkligen saknat att träna regelbundet. Men nu börjar skolan till veckan igen och då blir allt tillbaka till det vanliga rutinerna. Det ska faktiskt bli jätte skönt. Ska även försöka få lite plugg gjort och kanske en kort runda på stan om jag har ork.

Nu ikväll ska vi nog bara ta det lugnt. Vi håller på och tankar ett spel som förhoppningsvis snart är klart. Vad ska ni göra?

3 januari

Det tidigare inlägget är skrivit av min pojkvän och jag vet inte riktigt vad han vill säga med det? Menmen.

Idag har vi i princip inte gjort nǻgonting, finns inte så mycket att göra. Jag ligger och drömmer mig bort, längtar till Thailand och värme. Våren får gärna komma nu. Jag önskar att jag hade pengar så jag kunde shoppa massor också. Tänk vad mycket det är man vill.

Jag har inte något speciellt att skriva om så lär inte uppdatera så mycket, så ni vet.

prutt

  1. hejΛlla glada bloggare

ge mig en resa till thailand!

Jag sitter och drömmer mig bort till Thailand, det är snart 8 år sen jag var där nu. Önskar verkligen att jag hade råd att åka dit oftare. Funderar på om jag ska försöka skaffa mig ett jobb, spara ihop pengar och åka i sommar med älskling. Om jag kan lyckas få med honom? Det hade varit helt underbart. Dom flesta resorna ligger runt 22000 kr, vilket inte är allt för farligt. Sen är det ju inte så dyrt där nere heller. Åh, vad sugen jag blev nu. Måste bara som sagt hitta ett jobb nu först..


wants

Oh, jag har hittat en superfin klänning hos HM som jag bara måste ha nu till våren/sommaren. Funderar på om jag ska beställa den, lite drygt bara att ekonomin är lite knaper. Vi får se hur det blir!


2a januari

God morgon! Vaknade upp hos älskling för ett litet tag sen. Jag har sovit lite halvdåligt inatt så jag har ont i ryggen och nacken. Hoppas det går över snart. Älskling håller på att städar och gör fint nu, sen blir det en välbehövlig dusch. Förhoppningsvis är det lunch efter det, jag börjar bli lite små hungrig, som vanligt. Jag är ett matvrak verkligen. I övrigt idag lär det inte hända mycket, jag röstar för en slapp dag med tvspel. Förhoppningsvis behöver jag inte gå ut idag heller, det är för kallt.

Vad ska ni göra idag?

det sista nyårslöftet

Vet ni, jag kom på vad mitt tredje löfte var! Jag ska ha bättre koll på min ekonomi, inte spendera på en massa onödigt osv. Inte konstigt att jag glömde det, inte världens roligaste löfte! Hur som helst så måste jag lyckas med det, känner att jag är lite oansvarig med mina pengar.


ICA reklamen är verkligen bra!

Första dagen på 2010 börjar lugnt för mig och älskling. Jag antar att den gör det för dom flesta. Vi har mest slöat i sängen och jag har städat mitt rum igen. Såg även till att städa min garderob, hittade lite gamla plagg som jag inte sett på länge. Ibland lönar det sig att rensa lite!

Jag vet att jag är lite efter men jag älskar verkligen ICA reklamen. Det är så klockren. Jag skrattar så jag gråter varje gång jag ser den. Den påminner mig mest om Amandavardet faktiskt. Kanske för att han också piper precis som hon? Amanda har verkligen ingen intressant blogg för övrigt. Förstår inte hur hon har kunnat blivit stor? Det är en av dom få större bloggarna som jag inte läser.



gott nytt år!

Gott nytt år alla! Hoppas att ni har en underbar nyårsafton och inte allt för kall. Jag är tyvärr redan hemma. Mitt nyår blev varken som jag hade hoppats på eller som jag ville, men jag överlever. Nu är det 2010 och vi tar nya tag. Vi hade en trevlig middag hemma och en lugn förfest. Vi var hemma vid halv ett igen och nu sitter jag i sänge i min pyamas och ser på tv. Pikels och älskling är ute en sväng.

Jag har bestäm mig för två nyårslöften iår. Det första är att jag ska äta bättre och nyttigare, mindre små ätande och bara onyttigt max en dag i veckan. Det andra är att jag ska plugga hårdare och verkligen göra det jag ska. Jag hade tre löften från början men jag minns verkligen inte vad det sista var. Det kanske trillar fram senare så får jag lägga till det på listan. Vad har ni för nyårslöften?









RSS 2.0