En lite årsresumé!

Nu är året som sagt snart slut och då kan det passa med en kort resumé.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tror inte det faktiskt. Eller visst testar man nya saker men inge speciellt som jag kommer ihåg.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade faktiskt inget iår, men nästa år har jag ett par stycken som jag ska försöka hålla!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nja, tror inte det faktiskt
4. Dog någon som stod dig nära? Nej som tur är.
5. Vilka länder besökte du? Tyskland, tror faktiskt inte jag har varit till fler länder iår. Tråkigt nog!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Bättre väder och bättre ekonomi, haha! 
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 30/12, min och älsklings ettårsdag 
8. Vad var din största framgång 2009? 
Oj, jag vet inte riktigt. Mina betyg kanske? Jag har trott mer på mig själv. 
9. Största misstaget? Vet inte riktigt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, varit frisk som en nötkärna. Eller är det så man säger? 
11. Bästa köpet? Hm, mina stövlar kanske. Fast har inte använt dom så mycket, måste göra det.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och mat!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Älskling gör mig alltid riktigt glad!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Infinity :) 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, känns skönt
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest, synd bara att jag inte har ekonomin till det.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tjurat, haha!
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen och sen kom älskling!
19. Blev du kär i år? Blev kär 2008 men det har hållt i sig och blivit starkare för varje dag!
20. Favoritprogram på TV? Gossip girl!
21. Bästa boken du läste i år? Har faktiskt inte läst något iår, inte bra.
22. Största musikaliska upptäckten? Hm, inte en aning.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag var faktiskt väldigt sur hela min födelsedag så den var inte så lyckad. Men älskling var där och det gjorde dagen mycket bättre!
25. Något du önskade dig men inte fick? Ja, men så är det väl nästan alltid?!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var i skolan, myste med älsk och åt middag hemma.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre bråk och tjaffs
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Har jag en någon stil? Nej men ganska alldaglig. Hade jag haft mer pengar hade den difinitivt varit snyggare. Håller fortfarande på och försöker byta ut hela garderoben så jag får in lite snyggt.
29. Vad fick dig att må bra? Älskling och familjen, rätt träning.
30. Vem saknade du? Louise, det är inte bra att ha sin bästa vän 60 mil bort.
31. De bästa nya människorna du träffade? Hm, ingen aning faktiskt. Träffat mycket nytt trevligt folk men inga som överträffar de som redan finns i min närhet.


En bild från förra nyårsafton!

last day of the year

Sista dagen på 2009. Tiden går verkligen fort! Det här året har varit riktigt bra, mycket bättre än 2008. Visst har det funnits riktigt tuffa perioder under det här året men över lag har det varit underbart! Nu räknar jag med att 2010 kommer att bli ännu bättre. Jag har redan tänkt ut mina nyårslöften, fast dom får ni höra lite senare.

Hur var er gårdag? Jag uppdaterade inte så mycket eftersom jag och älskling firade ett år. Men vi hade en riktigt mysig dag. På kvällen åt vi massa ost och kex och såg på film. Ni får se lite bilder sen.

Nu ska vi snart äta och sen ska vi hem till mig för att äta nyårsmiddag med min familj. Vi får se vart vi tar vägen ikväll. Blir lite förfest hos mig först i alla fall. Verkar som det är klent med fester i Kalmar, men vi hittar något! Vad ska ni göra ikväll?

1 år!



1 år idag!
Jag älskar dig mest i hela världen <3

en underbar dag!

Tänk att jag aldrig klarar att sova till längre än klockan 10 på morgonen, det är hopplöst. Eller jag gillar att komma upp i tid med det resulterar i att jag är väldigt trött på kvällen när ingen annan är det. Vilket dilemma va? Haha. Härligt väder har jag vaknat upp till i alla fall.

Idag är ingen vanlig dag heller för den delen, det är min och min älsklings ettårs dag! Tänk att vi redan har varit tillsammans i ett år. TIden går verkligen fort. Det har varit ett riktigt underbart år. Jag har världens finaste pojkvän och jag är världens lyckligaste som har honom. Jag älskar dig Christopher Eriksson <3


Ny vaken, ruffsig i håret. Nu ska jag gå med Snobben och sen ska jag krypa ner i sängen med älskling igen!


äntligen är tandläkarbesöket avklarat

Jag ligger hemma i sängen med älskling och känner mig helt utmattad. Det gick bra hos tandläkaren, dock fick jag för hög dos av det lugnande så jag somnade och fick syrgas för att kvickna till. Var lite smått groggy efteråt och väldigt trött. Sov en sväng innan vi åkte upp till Byxelkrok och städade. Nu har vi fixat allt där, det gick bra och rätt fort. Resten av kvällen ska jag bara spendera med älskling i sängen, underbart!




vilket härligt väder!

Solen skiner och det gör mig riktigt glad. Kanske är min vår påväg ändå? Hoppas kan man alltid fast det är nog några månader kvar. Jag ska till tandläkaren strax, det är därför jag är vaken så tidigt. Jag var inte pigg på att hoppa upp ur sängen men vädret hjälper till. Jag hatar tandläkaren så jag börjar redan känna mig lite smånervös. Men det går nog bra.

Nu ska jag borsta tänderna och sen börja gå. Ni får ha det så bra så hörs vi sen!

städning och vårlängtan.

Nu har jag varit riktigt duktig och städat mitt rum, fint blev det! Håller på att tvätta mina lakan nu också. Kommer bli underbart skönt att lägga sig sen. Helt nystädat, rentvättat och världens finaste pojkvän. Håll med om att det är det bästa? På tal om pojkvän så borde han dyka upp snart. Tycker det har gått en timme nu!

För övrigt har jag en grym vårlängtan. Efter att ha suttit och kollat på hm's vårkollektion höll jag på att spricka av längtan. Kändes som om det var vår bara genom att titta på kläderna. Men den lyckan försvann fort när jag tittade ut genom fönstret och såg det trista värdet. Nåja, så lång tid är det inte kvar nu.

Vilken är er favoritårstid? Min är våren eller hösten. Kan inte riktigt bestämma mig där. Men så länge det är soligt duger båda lika bra. Fast nu vill jag ha vår och värme!


dags för lite lunch!

Hej alla. Har varit lite seg med uppdateringen idag men hade en stressig morgon så hann inte med att blogga. Har varit ner på stan och så har jag hunnit gymma. Nu är jag hemma igen och ska laga lite mat till mig och Alicia. Det blir pasta och något mer, har inte hunnit bestämma mig än! Älskling kommer till mig lite senare också, förhoppningsvis hinner jag städa innan.

Nu ska jag kolla hm's vårkatalog och vänta på att vattnet ska koka upp. Vi hörs sen!


inventeringen avklarad

Jag tycker verkligen inte om kylan. Jag är så frusen av mig hela tiden, riktigt jobbigt. Nog för att vintern är mysig men när det är kallt för länge blir jag galen. Men nu ska jag inte klaga!

Jag är hemma igen efter att ha varit uppe i Byxelkrok och inventerat med pappa och Crille. Det gick bra och tror vi fixade det mesta som skulle fixas. Dock ska vi upp på tisdag igen och städa. Lite små drygt med det måste göras. Nu sitter jag i min soffa och försöker tina upp mig själv. Har precis varit på macken med mina systrar och köpt lite godis och läkerol till mamma. Väntar på att maten ska bli klar, är grymt hungrig. Vi ska äta fläskfilé med jätte goda potatisar. Mums!

Vad ska ni göra ikväll? Jag ska slappa här i min soffa och förhoppningsvis prata med älskling. Sen ska jag sova tidigt. Imorgon ska jag upp och träna och kolla på stan.

Ledsen om det inte blir några bilder idag men har inte min kamera. Tror ni överlever!

goood morning

God morgon! Jag vaknade för en liten stund sen och vet ni vad det första jag gjorde var? Smällde i mig en påse godis. Inte likt mig men jag var så himla hungrig. Nu mår jag illa och kommer troligtvis inte ha någon större matlust på hela dagen. Det är inte bra att börja dagen med godis, usch.

Gårkvällen blev sen, vi var hemma hos Nils tills typ halv tre. Jag var supertrött och halvsov hela kvällen. Men det var en trevlig kväll. Jag somnade bums när vi kom hem sen. Dock frös jag så mycket så jag sov med både halsduk och kofta!

Idag ska vi till Byxelkrok, lär frysa rumpan av mig för det är grymt kallt där. Sen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Blir nog att se på en till Harry Potter film också.

en slapp och seg dag

Jag är galet trött idag. Sitter hemma hos älskling och sneglar på sängen som känns väldigt lockande just nu. Vi ska lägga oss och se på Harry Potter snart. Älskling har tankat alla filmerna, underbart!

För övrigt har vi hunnit ner på mellandagsrean en snabbis också. Jag köpte tre tröjor och smycken. Ni kan få se bild senare. Hade velat hinna gå lite mer, får se om jag kan göra det någon dag. Förhoppningsvis innan nyårsafton, måste ha något att ha på mig då.

Hur som helst. Nils kommer över en sväng ikväll så jag antar att det blir sent. Imorgon åker vi till Byxelkrok och fixar lite på Marinan. Jag ska fota. Måste påminna pappa om min kamera bara. Men nu ska jag dricka cola och slappa i sängen. Ha det bra!

tröttare än tröttast

God morgon, hade ni kul igår? Jag sitter i min soffa och känner mig allmänt död. Ska försöka orka mig ut på mellandagsrean och gymmet idag. Men vi får se hur det blir med det. Kvällen igår var sådär, kunde ha varit bättre. Men så är det väl nästan alltid. Träffade trevligt folk i alla fall. Fast kvällen slutade tididigt. Det var nog lika bra.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen, ha det så bra alla!

it's time to party

Sitter i min soffa med älskling, pikels och Evelina och förkrökar. Om en timme ska vi bege oss ner på stan och möta upp massa folk. Sen ska vi in på The tren och festa järnet. Jag är otroligt peppad. Ikväll ska jag dansa tills fötterna blöder. Underbart! Hoppas att ni inte sitter inne och ugglar hela kvällen. Det är den 25 december, då ska man festa.



Bilden är tagen på evelinas rum, mitt är inte så stökigt. Haha!

dagen efter

Hur mår ni dagen efter julafton? Jag är lite små seg, blev sent igår. Älskling och jag låg och myste och såg på tv. Kom inte upp ur sängen förns vid ett någon gång idag. Nu sitter vi och försöker se vad vi ska göra ikväll. Har ni några planer? Vi ska till The Trend men vi vet inte var vi ska förfesta än. Förhoppningsvis löser det sig.

Vi hörs om ett tag, nu måste vi duscha!

julaftonskväll

God kväll alla! Vad har ni för er? Jag sitter i köket och väntar på min älskling. Har väntat hela dagen så börjar bli en anin otålig nu. Men snart så. Har spenderat större delen utav kvällen med att måla i Alicias målarbok, alltid lika mysigt. Tror faktiskt att jag aldrig kommer att växa ifrån det.

Imorgon är det juldagen och då är det dags för utgång. Jag, älskling och lite fler ska dra till The Trend, vi står på gästlistan där. Får se var vi hamnar på förfest. Tror det blir här.

Fått en god drink av pappa ikväll också. Sprite med vodka peach, woho, superblandning! Haha. Roade mig med att ta lite kort också. Enjoy.








24 december

Då är julafton snart över. Vi har hunit hälsa på gammelmormor på ålderdomshemmet, sett på Anna Anka, ätit mat och öppnat paket. Käns dock fortfarande inte som jul. Fast det spelar väl inte så stor roll. Om några timmar kommer älskling, hans syster och hennes pojkvän. Vi ska in till stan och fika sen ska vi på mindnattsmässa i stora domkyrkan. Det blir mysigt.

Hoppas ni har haft en bra julafton.


snart dags för träning!

Och så var det julafton igen. Hoppas dagen tar slut riktigt fort, har på känn att det här kommer att bli den absolut värsta julaftonen någonsin. Jag hatar julen.

Om en halvtimme ska jag gå till Nordic och träna, underbart. Önskar att jag kunde stanna där hela dagen. Finns inte mycket att fira här hemma ändå. Julen är värdelös och en jäkla mätning om vem som har mest pengar och vem som får mest och finast paket. Jag hatar det.

Nu ska träningskläderna på. Hoppas ni får en trevlig dag.


vem orkar vara traditionell?

Om en halvtimme är det julafton. Känns verkligen inte som det. Har ingen julkänsla eller längtan heller för den delen. Fast det brukar jag inte ha. Antar att jag inte är någon julaftonsmänniska. Som tur är ska jag träna på morgonen i alla fall. Får man något vettigt och kul uträttat. Sen ska jag dissa Kalle och se på Anna Anka istället. Ja vem vet, julafton kanske blir bra?


Vad ska ni titta på? Kalle Anka eller Anna Anka?

För er som kanske undrar och har missat det så visas Anna Ankas jul på tv3 klockan 15:00.

bilder från julfesten

Hej alla, hur mår ni dagen före julafton? Själv är jag lite småseg. Ligger i min säng och lyssnar på musik samtidigt som jag ser på bingolotto uppesittarkväll. Kom hem från älskling tidigare ikväll. Tänkte ringa honom om en liten stund. Sen ska jag kila ner och göra daim.

Tänkte slänga upp lite bilder från julfesten här först bara.

















Vill ni se fler och lite roligare bilder får ni gå in på min facebook, orkar inte lägga upp fler bilder här.

22 december

Förlåt för min kassa uppdatering men har inte haft tid. Har så mycket för mig nu när julen närmar sig.

Julfesten igår blev i alla fall väldigt lyckad och den var trevlig. Får be om ursäkt om jag var lite grinig då och då men var väldigt stressad och mådde inte så jätte bra. Min mage är fortfarande lite stressad och gör ont. Känns lite jobbigt, svårt att äta. Men som sagt, det var jätte trevligt och väldigt god mat. Ska försöka att få upp bilderna imorgon, är hos älskling nu.

Idag har jag dessutom fixat klart med alla klapparna. Får hoppas att alla blir nöjda nu bara. Har faktiskt lagt ner mycket eftertanke i vad jag ska köpa till alla. Tänk att det är dan före dan före dopparedan idag. Helt sjukt faktiskt, snart är det sommar.

Nu ska jag mysa med älsk!

snart dags

Nu är det snart dags för julfesten och vi fixar för fulla muggar. Det kommer att bli toppen, vi har verkligen legat i och gjort fint. Jag tänkte smita in på toaletten nu och ta på mig min klänning så jag har det gjort. Jag uppdaterar kanske när jag kommer hem sen. Då får ni se massor av bilder också. Ha en superbra kväll!

tusen saker som ska fixas

Idag är det som sagt dags för julfesten och det är verligen stressigt. Vi har väldigt mycket som måste fixas och bli klart. För tillfället sitter jag och ska göra klar inför frågsporten och sen måste jag försöka få tag i pressen. Så fort lunchen är slut ska vi börja ställa iordning och så måste jag hinna ner till Nordic och träna. Det är som sagt mycket som händer idag men det är kul.

Billmark spelar julmusik från julradion också, mysigt!


ingen stress idag inte, toppen!

God morgon, näst sista dagen i skolan idag innan jullovet. Ska bli riktigt skönt med lite lov. Det är julfest ikväll också som jag tror kommer bli toppen.

Jag sitter i köket nu och äter min gröt som vanligt och för en gångs skull så är jag inte superstressad. Bara lite, har inte valt kläder än och det tar en stund ibland. Men hur som helst satt och tänkte på en sak nyss. Valnötter, visst ser dom ut som hjärnor? Jag tycker att det är jätte likt i alla fall. Tänk på det nästa gång ni äter. Om ni inte tycker det är äckligt förståss!

Nu ska jag välja kläder och sminka mig klart. Hade visst glömt mascara.


Brittany Murphy död

Läste precis på aftonbladet att Brittany har död, ganska shockande och väldigt oväntat. De skiver att hon dog av hjärtstillestånd men det står inte vad som orsakade det. Tydligen blev hon dödsföklarad redan när hon anlände vid sjukhuset. Tragiskt nog blev hon bara 32 år. Man kan ju spekulera i varför hon fick hjärtstillestånd när hon är så ung. Vad tror ni?



fjärde advent

Idag är det fjärde advent. Tiden går verkligen fort. Jag har svårt att förstå att det är julafton på torsdag. Julkänslan är inte riktigt på plats än. Fast den kommer väl. Imorgon har vi julfest i skolan så jag kommer ha fullt upp hela dagen. Kanske får jag lite julkänsla då. Får hoppas på att snön ligger kvar bara, tyvärr ska det bli nollgradigt så jag vet inte om det blir så.



Hoppas ni har en jätte bra fjärde advent i kylan. Här är det hela -10 grader. Lite för kallt faktiskt. Men det är mysigt.

en kall promenad

Det blev verkligen en lång och kall promenad. Jag hade ingen känsel kvar i varken fötter eller ben. Mina händer var helt stela när jag kom in. Tror inte jag tänker göra om den promenaden igen i vinter. Två och en halv timme tog det att gå fram och tillbaka. Vi fick motion i alla fall + att det vär väldigt fint!


winter baby

Gud vad härligt det är att det är vinter. Vi gick inte ut något igår eftersom det aldrig blev plogat men nu ska vi klä på oss och gå ut. Vi ska gå hela vägen till Rälla så vi lär vara ute ett bra tag. Ska ta med mig kameran i alla fall. Mysigt! Hoppas jag kan få lite fina vinterbilder idag. Inte ofta vi har vinter här i småland så det är bäst att passa på.

Vad ska ni göra idag?

ingen förändring alls

Suttit och kollat igenom massa gamla bilder på mig själv från året. Tycker inte jag har ändrats ett dugg, ser fortfarande lika liten ut. Man kan inte tänka sig att jag snart ska fylla 20 år när man ser dom. Tänkte vara snäll och dela med mig utav några.

















Casino Royale

Gud vad fort tiden går, det är redan kväll. Vi har fikat och sett på en bondfilm, mysigt. Älskling och hans familj har hela samlingen så det är bara att välja och vraka. Jag gillar bondfilmerna, vilket är ovanligt för min del, jag brukar bara gilla löjliga romantiska komedier. Men Bond är bra, synd bara att dom är så långa. Jag gillar inte för långa filmer. Hur som helst, filmen var bra och det gillar vi!

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Får se om vi går ut en lite sväng. Vi har inte varit ut något idag och det är alltid skönt att få lite frisk luft. Fast det är kallt, vilket tar bort min lust att gå ut lite. Vad ska ni hitta på?


christmas and lake tahoe

Hittade lite gamla bilder från julen och när vi var i Tahoe. Dom är inte dom bästa, jag var inte allt för bra på att ta kort. Men det är alltid kul i alla fall!







19 december

Det blev inte så mycket uppdatering igår men jag hade ingen ork eller något speciellt att skriva om. Nu ligger jag i älslingssäng med datorn på magen och slösurfar. Snön vräker ner utanför så jag är på topphumör. Kanske kan jag få snö på julafton!

Jag hade velat gå ut och fota lite men jag är för lat och frusen av mig. Hm, kanske orkar göra det ikväll. Hade varit väldigt mysigt. Snö på vintern är det finaste som finns. Jag glömmer aldrig första gången jag kom upp till Lake Tahoe i Californien, det var som en dröm. Ska se om jag kan hitta någon bild, tror jag har några på resdagboken.se.

Vad ska ni göra idag?

fotosidan.se

Hej alla, vad har ni för er? Jag sitter på min fotolektion och håller på att registrera mig på fotosidan.se. Vi har fått en ny fotouppgift nu och den känns mycket bättre än den förra. Vi ska fotografera något vi verkligen brinner för och försöka få fram rätt känsla. Jag ska fotografera stil/mode och bilden ska funka med "what's your style". Om ni förstår hur jag tänker?

Heter i alla fall deniselarsson på fotosidan, gå gärna in och kommentera mina bilder!


stressig morgon som alltid

Jag har haft en riktigt konstig dröm inatt. Drömde att jag var hos tandläkaren och fick lugnande men sen lagade jag ingen tand. Utan jag sprang runt i någon konstig stad och gjorde massor av konstiga saker. Den var jätte lustig och jag kände mig jätte konstig när jag vaknade upp. Men det var rätt rolig!

Klockan är snart tjugo över så jag borde snabba på lite. Det är så halt ute så jag kan inte cykla till skolan, lite drygt. Vilket betyder att jag måste gå mycket tidigare. Ska äta upp min gröt och sen ska jag fixa mig färdigt och gå med lillskiten. Vi hörs i skolan!


är trött som en åsna och ska sova nu

En väldigt trött Denise säger nu godnatt, är supertrött. Det känns som om det har varit en riktigt lång dag idag. Första delen var mindre rolig men den slutade med roliga saker i alla fall. Nu har jag slagit på bröderna lejonhjärta till Alicia och bäddat ner oss båda. Ska prata lite mer med älskling och sen ska jag sova.

Imorgon blir det skola, träning och hem till älskling! Har bara roliga lektioner imorgon så det blir en bra dag. Men nej, nu tar mina gäspningar död på mig. Godnatt!


playtime at leo´s lekland

Jag måste erkänna det men jag hade verkligen superkul på Leo's lekland. Kände mig som ett litet barn igen. Jag och Evelina sprang runt över hela leklandet och åkte rutshkana, snurrad, klättrade, hoppade i hopptorn, hoppade studsmatta. Alicia var lyrisk och skulle visa allt. Vi tog en lite matfika också, riktigt gott, hade jag inte förväntat mig. Nej, måste tillbaka dit och då ska älskling med!




















red lips.

Det här dagen har varit lite halvdryg. Sprungit runt halva stan och sagt vem som vann i en tävling. Inte det roligaste när snön vräker ner, det är minusgrader och blåser som tusan. Men nu är det gjort och det känns skönt. Är hemma och har precis ätit ett ägg och 4 köttbullar, mums!

Fick reda på en sak om en lärare idag som gjorde mig jätte ledsen. Vilka idioter det finns här i världen. Ibland vill man verkligen bara slå folk med en hammare i huvudet. Jag hoppas att dom åker det så det skriker om det. Usch vad arg jag blir.

Menmen, ska till Leo's lekland med mina systrar snart. Ska bli mysigt!




Juste, mamma fick ett rött läppstift i sin adventskalender idag. Fick bara lov att testa det!

16 december

God morgon. Jag sitter i köket och äter min gröt och surar över att jag snart måste ge mig iväg ut i stormvädret. Idag måste jag till min praktikplats som jag hoppade av och göra en sista sak och jag känner mig inte direkt manad till det. Ska springa runt på stan och berätta vem som vann en tävling. Mindre kul när det är sånt här väder. Idag vill jag helst sitta inne med en kopp te och lite choklad.


äntligen hemma

Hej alla! Kom hem för en liten stund sen. Nu sitter jag i köket med familjen och pratar och tittar ut genom fönstret på snön som faller. Riktigt mysigt! Fast jag hade lite problem med att ta mig hem från Nordic, hade cykel och det var inte det lättaste att cykla i djup snö. Men jag klarade det!







Nu ska jag städa rummet och läsa Sofis mode, toppen!


jag gillar inte slask

Jag älskar snön men nu måste jag faktiskt klaga! Det är ju så tråkigt när det är sånt vänder som det är idag. Det vräker ner snö, fast det är plusgrader så det blir massa slask. Inte alls kul. Trampade i en stor driva som låg över vatten på väg till matsalen så nu är jag jätte blöt om ena foten. Får hoppas att det blir lite kallare snart.

Gjorde precis en liten affisch till älskling, ska ta och skriva på min engelska artikel nu. Tänkte försöka göra klart så mycket som möjligt på den. Hade varit klart, slipper jag jobba så mycket hemma. Har en timme på mig så en bit lär jag hinna. Sen ska jag dra till gymmet, tänkte köra armar idag. Hade jag haft mer tid hade jag nog kört ben också. Jaja, sånt är livet.


årets första snö är här!

Gud vad jag är glad, det vräker ner snö! Hoppas bara att det blir lite kallare så att den ligger kvar, hade varit så mysigt med snö på julafton. Synd att jag inte har min kamera med mig så jag kan fota lite. Kanske kan gå ut en sväng ikväll. Kollade smhi nu, det ska bli kallare och det ska snöa ännu mer, toppen!

Var på julbord igår och det var jätte gott och mysigt. Jag var grymt mätt när vi åkte hem, lovar er att min mage var dubbelt så stor! Ikväll ska jag på mina konfirmanders julfest, ska bli mysigt det också. Känner att jag börjar få lite julkänsla, snön gör mycket. Imorgon är det bara en vecka kvar till julafton. Och jag har bara köpt en julklapp.. Måste börja fixa allt. Vet dock inte vad jag ska ge älskling? Nåja, kommer på något!




lite uppdatering idag

Woho, nu är jag klar med min analysuppgift, väldigt skönt. Nu ska jag upp till fiket och köpa mig ett äpple tror jag och kila ner på stan. Tänkte kolla runt lite innan jag ska ta bussen till älskling! Längtar efter honom grymt mycket. Blir julbord och massa mys idag. Antar att jag inte uppdaterar så mycket idag, så ni får ha det bra!


usch vad jag inte tycker om stressiga mornar

Jag är superstressad, klockan är halv och jag måste fixa håret, packa mina väskor, gå med hunden, äta upp min frukost, borsta tänderna och ta mig till skolan. Börjar vid kvart över. Och så tar jag mig tid att logga in här, herregud.

Jaja, ska till skolan och ha prov i samhälle. Vi hörs sen.



God morgon förresten!


massor av julbord

På måndag är det dags för skolans årliga julfest och vi håller på med förberedelserna för fullt. Jag låg precis och läste igenom lite fakta om lärarna som de har skickat in och jag gråter nästan av skratt. Jag har verkligen goaste lärarna!

För övrigt ser jag på Svenska hjältar galan. Måste säga att den är riktigt bra. Tittar ni också på den? Man blir lite smått rörd utav att titta det. Alltid trevligt med människor som gör bra saker. Man får lite hopp om mänskligheten!

Tror att jag ska krya till sängs snart. Är rätt trött och har prov imorgon. Sen ska jag hem till älskling och åka med hans familj på julbord, kommer bli supermysigt! Blir mycket julbord nu känns det som och det betyder ostkaka och ris al á malta (stavas det så?) som jag älskar. Gud, jag kommer rulla efter julen.




barn, nu?

Gud vad många det är som ska ha barn! Sitter och kollar runt i lite bloggar och det är flera som jag känner som ska ha barn. Känns lustigt. De flesta tjejerna i min klass verkar längta efter barn också. Det gör verkligen inte jag. Tanken på barn gör mig livrädd. Jag är inte direkt barnkär heller. Jag får mest ångest när tanken av att vara gravid slår mig. Finns så mycket jag vill göra, uppleva och så vidare. Ett barn skulle sätta stopp för allt. Men visst kan det säkert vara mysigt, fast bara i en timme. Haha. Men jag är glad för dom som ska ha barn, är man mogen för det (som jag definitivt inte är i närheten av att vara), så är det nog toppen och helt underbart.

Men som sagt, barn för mig lär nog dröja i alla fall en 10 år, om det någonsin kommer att ske. Jag känner mig lite lustig ibland när jag säger så. Folk brukar titta snett på mig. Oh well, det blir nog bra med den saken.

Längtar ni efter barn?!


ännu ett träningspass avklarat

Nu har jag varit duktig och tränat. Det blev ben och mage idag, kändes riktigt skönt! Känns verkligen att jag börjar komma in i träningen och jag börjar verkligen att tycka om att vara i gymmet. Fast jag saknar mina pass lite om jag ska vara ärlig. Ska se om jag kan smyga in ett pass någon dag, får fråga Chris.

Nu ligger jag i sängen och försöker få tag på älskling och ser på Scrubs. Ska gå ner snart och se vad det blir för mat. Jag är sugen på broccoli!


har haft en dryg morgon

Det har varit en riktigt dryg morgon i skolan. Gjorde först mitt prov, som gick riktigt bra. Sen gick jag ner för att gå på lektionen och fick då reda på att klassen varit odräglig, som vanligt, och vår lärare som haft en halvdålig dag hade åkt hem. Det ledde till en lång debatt om klassen, vår dåliga stämning osv. Trist att vi ska gå i trean och vissa inte uppför sig bättre än dagisbarn. Nåja, det straffar ju bara dom.

Nu ska jag göra en uppgift i medieproduktion. Är jätte trött men det ska nog gå. Vi slutar redan vid två idag så då ska jag ner en snabbis på stan och kolla lite, köpa julklapp till Evelina och träna. Sen ska jag hem och lägga mig i sängen för jag är helt slut!


good morning

God morgon! Jag ligger i sängen och har precis lyckats få upp älskling. Vi ska snart börja gå mot skolan, lite segt. Kylan lockar inte direkt. Ska ha prov i historia nu på morgonen. Tror det blir rätt lätt, känns som om jag kan allt. Sen i eftermiddag ska jag vara i fotostudion. Alltid lika skönt att vara där och leka.

Nu måste jag packa ner datorn, ha det bra!

Glad lucia!

Kan ni tänka er att det är lucia idag? Jag gick upp 20 i 7 imorse för att göra varm choklad men jag mådde lite halv illa så tog en skål verums hälsofil med russin istället. Älskling och jag somnade vid halv fem någon gång så jag antar att jag mådde illa på grund av det. Jag såg i alla fall på luciaframträdandet på tvn och det var jätte fint! Fast jag blev lite irriterad ett par gånger för det kändes verkligen som att det var förinspelat, håller ni inte med om det? Jaja, fint var det i alla fall!

Jag och älskling har segat hela dagen, nu ska vi masa oss ut med hunden och gå till tobaksboden. Funderar på om jag ska köpa något gott. Vi får se!


bilder från kvällen!

Här kommer lite bilder från kvällen!


















god jul!

God kväll alla! Har inte uppdaterat något idag, har inte haft ork eller tid. Myst med älsk hela dagen och bara haft det bra. Mamma och pappa kom hem med en gran idag också så vi har klätt den. Så nu är det lite julkänsla hemma. Fast känns som om det är lite tidigt att klä granen nu, eller vad säger ni? Vi har ätit ett litet julbord idag också, det gör vi alltid vid lucia helgen. Imorgon ska jag upp tidigt och göra choklad till lucian på tv, det gör jag alltid.

Kommer lite bilder från kvällen sen också!


11 december

Hellu! Vaknade för en liten stund sen, tog en välbehövd tupplur när jag kom hem. Skippade träningen också, var alldeles för trött. Nu sitter jag i köket vid pappas dator, pratar med älskling och försöker vakna till. Ska snart gå och spela med Alicia en sväng, har lovat det så länge nu.

Vi hörs senare!


Vårt fina lucia tåg!

Förlåt för min kassa uppdatering men har inte stuttit vid datorn, har haft fullt upp med annat. Lucia tågt gick bra, lite små missar här och var och publiken fick sig några skratt men det var kul. Jag tycker att vi lyckades bra! Det blev glögg och pepparkakor efteråt också, mycket gott!

Nu sitter jag på engelskan och tar det lugnt. Är sjukligt trött och skulle helst av allt vilja sova. Men det går inte, måste ta mig ner till gymmet och träna och sen hem och så kommer älskling!














lusse lelle lussel lelle (8)

Woho, idag är det lucia i skolan och jag är grymt peppad! Om jag verkligen ska älska något med julen så är det nog lucia. Så himla mysigt! Ska äta upp min fil och dra på mig en kofta och sticka sen. Tar med mig kameran också så jag kan ta lite kort!


bara för att jag är tröttast

God kväll! Vad har ni för er? Jag sitter i mitt nystädade rum och känner mig riktigt duktig. Har behövt städa länge nu och har äntligen orkat göra det. Nu är det fint och fräsht här inne!

Luciaträningen gick bra idag och det ska bli kul att gå imorgon. Vilket påminner mig om att jag måste stryka mitt band. Fick inte tag på några vita strumpbyxor idag, får väl köra på svarta? Hm, blir väl bra. Lär inte synas i alla fall.

Handlade lite annat när jag var på stan, blev en slapp myströja och leggings från Monki och ett linne från H&M. Köpte även lite strumpbyxor till lilla syster, kände att hon behövde det. Nu är jag supertrött och ska ringa älskling och säga godnatt. Lång dag imorgon med tidig lucia, träning och sen vara med älsk. Lär behöva min energi!










och ja, jag är lika trött och sliten som jag ser ut!

hahahah

hahaha, måste bara visa en bild som jag hittade!


Den är från vår idrottlektion förra året och jag bara älskar den. Det ser ut som att jag är supernöjd över att stå högst upp på alla och mosa dom. Helt underbar. Min min är legendarisk!

sushimys i skolan

Sitter här i mitt lilla grupprum och äter sushi, tittar i veckorevyn, lyssnar på julmusik och tar det lugnt. Kan inte bli så mycket bättre! Var ner på stan och kollade lite på lunchen, köpte en liten present till älskling också som han ska få imorgon!

Sitter och funderar på vad jag ska jobba med nu i eftermiddag. Glömde mitt bibliotekskort hemma så kan inte låna The Catcher in the Rye, vilket är lite synd. Måste se till att göra det. Mitt enda problem är att jag hatar att låna böcker på biblioteket, jag har så svårt att komma ihåg när jag ska lämna tillbaka dom så jag får alltid böter.

I eftermiddag har vi genrep för lucia tåget också. Blir nog kul. Måste kila ner på stan och köpa ett rött band också. OCH VANTAR. Fasen. Tappade en vante idag igen. Hur lyckas jag?

tandis igen

Gick till tandläkaren idag igen och den här gången var det rätt. Dock var hon försenad med 10 minuter så jag blev lite nervös ett tag och tänkte att jag kanske hade gjort fel igen! Fast det hade jag inte. Vi pratade lite och hon berättade lite om det lugnande jag kommer få. Tror det kommer att gå bra. Det enda som gjorde mig lite irriterad var att vi fick lov att skjuta fram tiden till den 29 december, skulle ha gjort det nästa onsdag. Menmen, jag ska inte hänga läpp för det. Skönt att jag hinner göra det innan årsskiftet bara, börjar kosta pengar sen.

Nu sitter jag i ett grupprum på skolan och små pluggar till historian och kollar igenom lite från samhällelektionerna också. Fast nu ska jag gå ner på stan och köpa sushi, mums!

10 december

Ibland känner jag mig som världens tråkigaste person. Jag kom hem till älskling vid sju igår och var helt slut. Somnade vid elva, fast innan det hade jag nog hunnit somna 10 gånger. Jag är alltid jätte trött och orkar aldrig göra något på kvällarna. Känner mig lite småtaskig ibland när jag bara somnar sådär. Ska lägga mig tidigt så jag är pigg till helgen!

Men nu till träningen. Vi gick igenom ytterligare ett program till mig, den här gången för armarna. Fick gå igenom det och sen köra igenom det. Var helt död i armarna efter det. Nu ska jag köra själv imorgon och en vecka sen ska vi inleda fas två. Jag gjorde även kroppsfettsmätningar igår och jag är SUPERNÖJD! På fem veckor har jag gått från 19,1 % till 17,6%. Känns underbart och jag har inte ens kommit halvvägs än. Alla resultaten var jätte bra. Jag har gått upp mycket i muskelmassa, ökat lite i vikt och gått ner i fett + att jag har ätit mycket mer än valigt. Åh, det här är nog än av de bästa sakerna jag har gjort i mitt liv!

9 december

Usch vad trött jag är, skulle kunna somna här vid bordet hur lätt som helst. Men det finns det ingen tid till. Får se till att sova ut i helgen. Nu ska jag snart gå och träna, kommer bli skönt. Ska även göra nya kroppsfettsmätningar också. Tror jag ska träna ben idag, det blir nice.

Har pratat lite med Louise idag, lika trevligt som alltid. Saknar henne galet mycket. Förstår faktiskt inte hur jag kan överleva utan henne under sånna här långa perioder? Inte okej. Vi pratade lite om nyår och jag har sån faslig nyårsångest. Önskar mest att den dagen kunde försvinna. Vi får väl se vad som händer då.

Nu ska jag gå och äta mellanmål. Hoppas att det finns frukt kvar i fiket!

fel dag rätt tid

Ibland är jag bara för klantig. Gick till tandläkaren idag och satt och väntade i evigheter tills jag frågade om jag verkligen hade tagit rätt på dagen och det visade sig att jag såklart inte hade gjort det. Klantigt, jag brukar aldrig missa sånt. Har tydligen tid IMORGON klockan 9:25 och inte idag. Jaja, sånt är livet.

Nu sitter jag i skolan och jobbar med mitt projektarbete, har precis slängt i mig frukost! I eftermiddag tänkte jag läsa lite, sen blir det träning och konfirmander. Åker nog till älskling ikväll också!








maaaaaat

Ligger i sängen hemma hos älskling, vi ska snart äta! Jag är som vanligt jätte hungrig, känns som att jag är det jämt nu för tiden. Snart är jag fet som en boll igen ska ni se. Kan ni tänka er att jag har vägt 72kg på 155 cm? Borde leta reda på en bild på mig från den tiden. Ser rätt kul ut faktiskt! Får tacka gudarna över att dom kilona är borta nu. Nu är det hård träning som gäller!

Juuuste, har slutat på min praktik. Är egentligen inte så många veckor kvar men kände att jag ville ha tiden i skolan istället. Camilla var snäll nog att fixa så det blev så, det tacka vi för! Så imorgon ska jag sitta i skolan (själv) hela dagen och plugga. Måste läsa en klassiker, SUCK!


8 december

Och så var det dags för historia. Vi ska ha genomgång inför provet nästa vecka. Jag ska göra det på måndag istället för tisdag eftersom jag ska på julbord med älskling och hans familj då! Får hoppas på att provet är lätt, är inte på humör att tokplugga.

Det blev rollspell på samhället och det var jätte kul! Vi skulle spela ut en rättegång och jag var dommare. Det enda som var tråkigt var att vårt fall var lite svårt så vi hade problem med att få till det, men det gör inte så mycket. Kul var det i alla fall. Hade det inte varit så svårt och lång utbildning hade jag faktiskt kunnat tänka mig att bli advokat. Men nej, jag trår jag håller mig till events och reklam, mer min grej!

Jag hoppas den här lektionen går fort så jag får åka hem till min älskling någon gång, saknar honom jätte mycket!

Gröt

God morgon! Jag sitter och äter min havregrynsgröt som vanligt. Suttit och funderat på vad man brukar ha på gröt, eftersom vissa brukar bli förvånade när jag rablar upp allt som är på min gröt. Jag äter i alla fall med kanel, russin, valnötter, blåbär och mjölk! Det är jätte gott och en riktigt bra start på dagen!

Nu ska jag snart gå upp och sminka mig och välja kläder. Sen blir det skolan och samhälle, tror vi skulle ha rollspel idag? Vi ska i scensätta en rättegång, tror det kommer bli superkul!


Pappas cam är fortfarande lika kass.

Nighty

Nu mina vänner tror jag att det är dags för mig att sova. Börjar bli riktigt trött och det är faktiskt skola imorgon så jag borde få lite sömn. Ska springa in i badrummet och tvätta av mig sminket och bortsta tänderna nu. Sen blir det sängen. Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!

btw, jag veeeet att min header är skit ful men var så trött på att inte ha något där uppe så fick bli någon ful skit bara.

Ullared?

Har ni sett serien Ullared? Jag tycker att det är helt sjukt. Jag kan inte för mitt liv förstå varför folk väljer att åka flera timmar för att få komma dit, stå i superlånga köer för att sen få gå in och trängas med 3500 personer som också vill handla skit? Det är billigt säger folk, problemet är bara att när man väl är där så plockar man på sig massor som man inte behöver och vipps så är det lika dyrt som annars. Sen dom som spenderar 51 000kr, dom har bara något allvarligt fel. Jag klarar knappt av julrean, kan bara tänka mig vilken panik jag skulle få där.

Om det är något som jag dissar så är det verkligen Ullared




Svenskarna är fail!

7 december

Sitter i min säng och känner mig på lite bättre humör efter att ha fått lite mat i magen. Dock krånglar blogg.se, som vanligt, så känner lite smått irritation över det. Men det är väl en sån dag antar jag. Lillasyster är i alla fall här och gör mig glad.


Btw, håll med om att jag ser ut att vara typ 16 år? Svårt att tro attt jag fyller 20 snart.


Jäkla otur

Den här dagen har verkligen inte varit min turdag. Det började med att det regnade och blåste när jag skulle till skolan sen tappade jag mitt halsband i toaletten (!), så nu är jag ett halsband fattigare, sen blev jag nerstänkt av en buss, därefter tappade jag min vante, på vägen hem åkte väskan av pakethållaren och sen när jag väl är hemma fick jag knappt av den. Nu sitter jag i sängen och har ont i både magen och ryggen, mindre roligt.

Det enda som är bra med den här dagen är att jag fick ett MVG på provet, det tackar vi för.

Hur har eran dag varit? Bättre än min hoppas jag!

Omslag

Det går frammåt med projektarbetet, börjat göra omslaget och kommit en liten bit faktiskt. Det kommer bli mycket bättre när det är helt färdigt, men jag är ju en bra bit påväg!


Nu måste jag bara bestämma vad det ska stå, typsnitt och allt sånt.

Henrik Rydström

Den här dagen började inte alls bra med tanke på att det tokregnade och blåste och jag fick lov att cykla till skolan i det vädret. Inte alls så kul. Men jag klarade mig helskinad så det är väl bra!

Jag hade helt missat att vi hade föreläsning idag på morgonen men det gjorde inte så mycket. Henrik Rydström kom, lagkaptenen för KFF ni vet, och pratade om sitt bloggande och så. Skapligt intressant. Han sa en del klockrena saker och sa att Henke Larsson var ett ass, vilket han tyckte flera andra också var.

Nu sitter jag på medieproduktionen och ska försöka få lite saker gjorda. Vi får se hur det går med det!

Andra advent

Hade helt glömt att det var andra advent idag, hur kunde jag göra det? Jaja, vi tände inget adventsljus hemma idag men hade det väldgit mysigt med ljus i kakelugnen!


HTC HD2


Hittat en mobil som jag vill ha, HTC HD2, någon som vet om den är bra?

Dålig uppdatering

Har spenderat hela helgen hos min älskling så har inte orkat sätta mig vid datorn. Vi har haft en jätte mysig helg med julbak, massa datorspel och så har vi nött en ängels tålamod. Grymt länge sen jag såg den serien så det var kul att se den igen! Nu är jag hemma igen och ska börja städa så jag kan få lite julpynt. Lika bra när man ska ha glöggkväll nästa helg!

Nu ska jag som sagt sätta igång med städningen, ni får ha det så bra!

Lite motivation tack?

Sitter på min engelskalektion nu och försöker skriva men humöret är inte på topp och jag har ingen motivation. Fast hade behövt komma igång, valt ämne i alla fall och det är bra. Nu ska jag bara orka skriva också. Inte kul när man är trött och bara vill åka hem och krypa ner under täcket och se på Scrubs.

Ska palla mig till gymmet sen med, såklart är fiket stängt så jag kan inte köpa något mellanmål. Lyckat. Var ingen god lunch idag heller. Så kommer vara vrålhungrig. Kanske hinner äta en snabb middag innan jag åker till Crille men det tvivlar jag på.

Jaja, nu ska jag sluta skriva här och ta tummen ur rumpan och göra något viktigt istället. Ha det bra!


Camen i skolan är något bättre än den på pappas dator!

Acne

Hittade dom här godingarna hos Acne!



Skulle inte tacka nej till att ha dom på jul och nyår!

4e december

Sitter på min fotolektion och leker i ps, gör lite tester till min yearbook. Det blir rätt okej faktiskt, fast ska göra det bättre sen när jag har alla bilderna. Kommer nog bli toppen! Lucia träning idag på lunchen också, får vi se vem som blir lucia. Jag tippar på Anita, hon skulle passa bra som det!

Nu ska jag kila till fiket och köpa fika, mums!


Här är min första test, vad tycker ni?

Kass cam

 

Så här bra bilder blir det när man försöker ta kort med pappas cam..

Jaja, sitter i köket och äter min havregrynsgröt, ska gå upp och sminka mig nu hade jag tänkt och sen åka till min fotolektion! Senare idag ska jag träna och sen bär det av till älsk, toppen!

3e december

Hej alla! Hur är det med er? Själv är jag trött och på allmänt segt humör. Vill mest krypa ner i sängen och lägga mig. Fast det är lite förtidigt för det än så länge. Tror att jag ska masa mig ner och laga middag till mig och Alicia snart i alla fall. Mamma tyckte jag skulle laga kycklingfilé med parmesansås men jag är för lat så det får bli ris och falukorv! Funderar på att steka ett ägg också, är så sugen på det. Tror ni att det passar?

Praktiken var halvseg idag, var med på ett möte och skrev lite adresser. När jag slutade drog jag ner till Nordic och hade ett möte med Chris. Vi snackade om mat, protein och träning. Nästa vecka är det dags för nya mätningar, jag är nervös! Hoppas jag har gått ner i fett.

Nej, nu kurrar magen så det är dags att springa ner!

Kallt!

Fy vad kallt det är ute! Fick stå och vänta på bussen idag i nästan en halvtimme i - 2 grader, inte kul. Mina fötter har fortfarande inte tinat upp. Hade behövt en kaffe!

Hämtade upp min klänning idag också på pressbyrån, ska testa den sen. Nu sitter jag på praktiken och ska vara med på något möte. Lite segt, men det ska nog gå. Längtar tills ikväll, hade behövt en tupplur. Nej nu lär jag lyssna!

irriterande

Satt och kollade på blondinbellas blogg idag och såg att hon hade fotat sin klädkollektion, som faktiskt är riktigt fin. Får hoppas att den kommer i Kalmar, i sånna fall ska jag knipa ett par plagg. Man fick också se hennes modell för märket, Mathilda och en grej som gör mig riktigt arg är att nästan alla har kommenterat att hon inte alls är bra osv. Att hon är för smal,  ser anorektisk ut, ser ut som en "planka", ser ohälsosam ut och annan skit. Det irriterar mig faktiskt med tanke på att modellen i fråga inte alls är för smal. Dessutom kan man läsa på hennes blogg att hon inte alls tycker det är kul. Visst kan man ha åsikter om henne men man kan hålla det till sig själv.

Jag tycker att hon ser sund ut och är riktigt snygg. Förstår inte varför folk ska klaga så dant.


Mathilda, Blondinbellas modell

Hemma hos älsk

Puuh, är äntligen hemma hos älskling! Bussresan fick mig en aning irriterad. När jag väntade på bussen kom en tjej och satte sig i busskuren bredvid mit och tog upp en cigg och började röka. Är det något som jag inte tycker om så är det cigarettrök. Tycker man man visa lite respekt och inte sätta sig innuti en busskur och röka, speciellt när det varken regnar, blåser eller snöar. Min ipod dog direkt när jag kom på bussen också, vilket gjorde mig ännu mer irriterad. Menmen, nu är jag här och allt är bra!

Måste berätta en rätt rolig sak som hände när jag bytte om på gymmet. Stod där och så säger en tant som precis var färdig "Nämen det är ju du!" Jag fattade inte riktigt vad hon menade men sen sa hon att hon brukade se mig i gymmet och att hon tyckte att jag var stark och att hon inte kunde förstå hur jag kunde vara så stark när jag är så liten. Rätt komiskt, för jag är inte stark. Men alltid kul att höra!

Just nu sitter älskling och spelar något spel, det är rätt häftigt faktiskt. Ska se om jag kan snylta till mig en kola sen, är riktigt sugen. Om han inte har ätit upp alla?!


Nyår?

Jag funderar rätt mycket på nyrå. Man har alltid så höga förväntningar men det blir nästan aldrig bra. Men nu i år hoppas jag på att det ska blir roligt i alla fall. Hade velat käka middag med lite vänner först och sen dra på någon stor fest. Problemet är ju bara att jag och älskling inte dirket har många gemensamma vänner och då måste man välja och det är jag inte allt för förtjust i. Så frågan är ju vad som händer på nyår? Vill inte sitta en vecka innan och inte ha någon aning och sen hamna på en liten kass b-fest.

Jaja, vi får väl se. Om någon vet något roligt som händer kan ni ju höra av er!

.



Sushi till lunch, underbart.

Full rulle

Åh känner att den kommande tiden kommer att bli väldigt bra men fullspäckad. Fast det är bara roligt, jag tycker om när det är mycket att göra.

Lite som ligger på schemat för de två kommande veckorna:
2 prov
Glöggkväll
Julbord
Julfest med konfirmander
Lucia
Fika med massa folk
Tandläkaren x2

och tusen till saker, men det ska bli kul! Ser fram emot julbordet med Älsk, pratade med Seth för skulle ha haft prov då men fixade så jag får göra provet dagen innan. Kommer bli supermysigt med julbord. Glögg kväll med, ser fram emot det grymt mycket. Länge sen jag hade tjejkväll!

en chai latte tack

Andreas kom precis och tackade mig för att jag hade gått på BNI mötet förra veckan och sa att folk hade ringt och sagt att jag hade gjort ett väldigt bra jobbt. Alltid roligt att höra! Jag som tyckte att jag gjorde bort mig totalt. Fast det är väl min presentationsångest som spökar.

Sitter i alla fall och funderar på om jag ska ta mig ner till Skafferiet och köpa mig en chai latte, är så fruktansvärt hungrig. Orkar itne gå till konsum så en chai latte får duga. Kanske blir en mörk tryffel också, ska ju ändå äta sushi så lite får jag fuska!

Vi hörs senare!

2a december

Ännu en dag på praktiken, sitter och slöar på kontoret och längtar tills det blir lunch. Ska äta sushi idag, mums! Får se om jag får göra något roligt idag men det tror jag inte. Men jag ska inte klaga, att bara sitta och slösurfa kan vara rätt skönt det med. Sen i eftermiddag åker jag till älskling.

Satt och slösurfade igår och hittade massa kläder som jag vill ha. Tur att det är jul snart. Fast i och för sig får jag aldrig mjuka paket, fast det kanske är lika bra. Mamma och pappa skulle nog aldrig lyckas köpa något som jag tycker om iaf. Fast man brukar ju alltid få lite pengar så man kan shoppa själv. Anyway, här är lite av det som jag hittade.



mums

Hm, vad tycker ni om den här?


Lite små fix och den skulle vara rätt läcker!

Balklänning!

Sitter och kollar på massa klänningar och försöker få lite inspiration till hur jag vill att min ska se ut. Försöker bestämma färg också. Gud vad svårt det är! Måste hitta någon bra skräddare som inte är allt för dyr. Någon som har bra tips på färg som skulle passa mig?



Det jag funderar på är en sån här typ av klänning, tycker den är jätte fin. Fast den känns lite platt, visst gör den? Försöker komma på något som skulle göra den lite mer livligare och lite mer mig. Vad tycker ni?

tandläkaren

Kom hem från tandläkaren för en stund sen. Det gick bra men var lite halv drygt. Jag hatar tandläkaren och har tandläkarskräck så det är aldrig kul att gå dit. Fast vem tycker det? Hur som hellst, allt såg bra ut förutom att jag hade några små hål mellan tänderna så jag måste skaffa tandtråd och flourskölj. Menmen, får köpa det någon dag i veckan. Det enda som inte var bra var att jag hade ett hål som måste lagas mellan tänderna och att laga är det värsta jag vet. Pratade med tjejen som jag hade och jag har blivit lovad lugnande nu, det tackar vi för. Älskling har lovat att följa med mig också. Känner att jag låter lite mesig men jag får verkligen panik av sånt.

Nu sitter jag i alla fall i sängen och ser på scrubs och äter några zooapor som Alicia kom och gav mig. Ska gå ner och se vad vi ska äta för middag nu.



Historia

Nu är jag äntligen klar med historian! Jobbat på riktigt bra i eftermiddag och jag är rätt nöjd. Vi har börjat våra redovisningar nu och jag tror att det är min tur snart. Börjar bli smått nervös, får alltid sån prestationsångest när jag ska göra det. Men det ska nog gå bra.

I eftermiddag ska jag till tandläkaren och det är det värsta jag vet. Jag lyckas alltid få hårdhänta tandläkare som bara klagar så det är aldrig någon hitt. Men det är väl lika bra att få det överstökat.

Sen ska jag hem och bara ta det lugnt och njuta över att ha fått två stora uppgifter överstökade. Ska krypa ner i sängen med en kopp te och lyssna på musik. Blir en tidig kväll också, är trött och behöver vila upp mig.

Imorgon ska jag på praktik, träna och hem till älskling, helt perfekt!

Nu ska jag lyssna på redovisningarna, ha det bäst!

snart är det jul

Aaah, kom precis på en sak när jag skrev rubriken på förra inlägget, det är ju december. Gud vad fort tiden går! Synd att vi inte har snö bara, hade varit mysigt. Jag känner mig som en skidmänniska idag. Har på mig uggs, leggings och en röd tröja. Känns som om jag går i underställ nästan! Men det är skönt, behövde en slappdag idag.


1 december

Hellu! Har inte haft tid att uppdatera på ett tag nu. Haft ganska mycket saker för mig och flera skoluppgifter att fixa så det har gått före.

Nu sitter jag på samhället och pratar om lag och rätt. Ganska så kul faktiskt. Vi går igenom en uppgift som vi har haft, förvånande nog är det nästan ingen som har gjort den. Som vanligt. Snart är det rast och då ska jag ta mig en kaffe så jag vaknar, är grymt trött.

Var i studion igår och fotade för yearbooken, lite störande bara att nästan ingen kom. För köra på någon bättre taktik nästa vecka för att få dit alla. Måste få det klart så jag hoppas att alla respekterar det och ställer upp.






RSS 2.0