5 mars

Vilket lustigt väder det är idag, när jag vaknade sken solen och det var super kallt, när jag tittade ut genom fönstret på engelskan vräkte snön nu skiner solen och det töar. Börjar nästan luta åt april väder. Har ni haft fint väder idag?

Jag har under veckan irriterat mig väldigt mycket på saker som min samhällslärare sa. Jag vet inte om han bara jäklas eller är seriös men ibland vill jag slå honom med en tegelsten i huvudet. Sist sa han att snart skulle vi ta studenten och vi skulle alla bli arbetslösa och inte få något jobb. Det var hans uppgift att tala om det för oss. Sen tjatade han på om att åka till Norge och och jobba där, som vanligt. Man säger verkligen inte så, riktigt illa sagt. Tur att Felicia flikade in med att med en sån attityd får man aldrig jobb. Så sant som det var sagt.

Han håller även på varje vecka och talar om för mig att INTE söka vidare. Att det är onödigt, jag kommer inte komma in, att jag inte vill plugga. Förstår inte vad han får all skit ifrån för är det något jag vill så är det att plugga vidare. Jag vill nå min dröm som jag har haft sen jag var liten. Tycker han som lärare borde vara lite mer uppmuntrande. Nåja, ska försöka släppa min irritation över det, nu är det helg och jag ska mysa med älsklingen!


Kommentarer
Postat av: Evelin [fotoblogg/hästblogg]

Tack så jätte mycket:D

Kul att höra!



Jätte fin bild!

2010-03-05 @ 20:17:08
URL: http://evliin.blogg.se/
Postat av: Mysan

Jo jag måste säga att vi har haft underbart väder, -4 grader och sol :)

2010-03-05 @ 23:11:59
URL: http://hildamanda.blogg.se/
Postat av: CISSI

SV Okej, jag med! :)

2010-03-05 @ 23:19:34
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/
Postat av: ITZI

Cool blogg!

2010-03-06 @ 08:14:22
URL: http://itzi.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hej, allt bra? :)

2010-03-06 @ 11:29:48
URL: http://trierer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0